ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ.

ΑΘΗΝΑ 30-6-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ψευτορωμέικο πολιτικό καθεστώς τής Πατρίδος μας μετά από τις τελευταίες εκλογές θέτει αμέσως σε εφαρμογή το σχέδιο αποσάθρωσης και διαλύσεως τού Ελληνικού Έθνους. Ο σχηματισμός τής νέας κυβέρνησης, η διαμόρφωση των συστημικών κομματικών μορφωμάτων, οι δεδηλωμένες θέσεις των πρωταγωνιστών και οι πολιτικές συμπεριφορές των ελληνόφωνων νεοταξιτών αποπνέουν ανθελληνισμό. Η υπερμεγέθης κυβέρνηση των 62 πολιτικών υπαλλήλων τού νεοταξισμού είναι παράδειγμα πληθωρισμού υποτέλειας.

 

Στο υπουργείο εξωτερικών ο νέος υπουργός θεωρεί ως κόκκινη γραμμή τα έξι μίλια τής χωρικής θάλασσας. Αυτομάτως λοιπόν η νέα έκδοση τού ελληνόφωνου θιάσου τού πολιτικού νεοταξισμού παραιτείται οριστικά από την επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια των χωρικών μας υδάτων στο Αιγαίο που μάς παρέχει το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας. Αυτομάτως ανοίγεται ο θαλάσσιος διάδρομος στους επεκτατικούς σχεδιασμούς τής Τουρκίας καθώς όλοι μιλούν για την επιβολή ενός προδοτικού σχεδίου τύπου Πρεσπών στο ανατολικό Αιγαίο.

 

Οι Τούρκοι μιλούν ξεκάθαρα για την αποστρατιωτικοποίηση από την Ελλάδα των νησιών τού Αιγαίου και διεκδικούν όχι απλώς την συγκυριαρχία αλλά την διχοτόμηση τού Ελληνικού Αρχιπελάγους που για τούς ελληνόφωνους πολιτικούς δεν είναι διόλου αποκλειστικά Ελληνικό Αρχιπέλαγος όπως είναι η φύση του. Και ο λόγος είναι ότι οι ψευτορωμιοί τής κυβέρνησης και όλων των κομμάτων τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας θεωρούν ότι η Τουρκία έχει όντως δικαιώματα στο Αιγαίο πιστοποιώντας την νομιμοποίηση τής αρπαγής ελληνικών εδαφών από την Τουρκία και την συζήτηση αποδοχής των νέων απαιτήσεων των Τούρκων.

 

Ο νέος υπουργός άμυνας έχει ήδη συνηγορήσει και έχει κοινοποιήσει την γενική απόφαση που εκφράζει ολόκληρη την κυβέρνηση, το κατοχικό καθεστώς και τον ίδιο φυσικά ότι όχι μόνο δεν θα αυξήσουμε τα χωρικά ύδατα τής Ελλάδος μας στο Αιγαίο αλλά και δεν θα κάνουμε καμία έρευνα για την άντληση των γεωφυσικών μας πόρων!!! Κι αυτό πολύ απλά διότι την ώρα που οι εκτιμήσεις ντόπιων και διεθνών παραγόντων ομιλούν για την πληθώρα πετρελαίου και φυσικού αερίου που υπάρχει στη διάθεση τής Ελλάδος, οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες και οι θεσμικοί τους ακόλουθοι μάς οδηγούν στην εξάρτηση τού διεθνούς σιωνισμού και των συνεργατών του σε τιμές αλλά και ποσότητες που όποτε θέλουν τις κλείνουν. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση ότι η Ελλάς διαθέτει παγκοσμίως την μεγαλύτερη ποσότητα οσμίου για την παραγωγή πυρηνικών όπλων που δήθεν τυχαία βρίσκεται στα Ίμια τα οποία επίσης πρόδωσαν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί με την γκριζοποίηση τού καθεστώτος εθνικής κυριαρχίας υπέρ των τουρκικών στόχων.

 

Από την άλλη πλευρά ο νέος υπουργός μετανάστευσης που είχε σκαιότατα υποτιμήσει στο παρελθόν τον Μέγα Αλέξανδρο έχει δηλώσει δημόσια κι αυτός ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε παιδιά τάχα μου των Οθωμανών και τεχνητό δήθεν Έθνος όπως όλα λέει τα έθνη. Οι πολιτικοί λοιπόν που επιλέγει σημαντική μερίδα τού ελληνικού λαού δεν αναγνωρίζουν την Εθνική μας Ταυτότητα, τις Ιερές μας Παραδόσεις, την Εθνική μας Ιστορία, την Ελληνοσύνη μας. Είδαμε άλλωστε τον αρχηγό τού ΣΥΡΙΖΑ μόλις παραιτήθηκε από την αρχηγία τού κόμματός του να δηλώνει υπερήφανος για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει δήθεν μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς. Ο δε αρχηγός τής ΝΔ εφάρμοσε την συμφωνία των Πρεσπών με την οποία κάποτε δήθεν διαφωνούσε ο ίδιος και το κόμμα του, για να αποδεχτούν εν τέλει την ύπαρξη εκπαιδευτηρίου δήθεν μακεδονικής γλώσσας στην Φλώρινα όλοι οι ψευτορωμιοί τής προδοτικής αστικής δημοκρατίας.

 

Δυστυχώς η προδοσία έχει παρεισφρήσει και στον χώρο τής ορθοδοξίας μας, στους οικουμενιστές ψευτορθόδοξους που αποδέχονται την παρουσία στο Άγιο Όρος Ουκρανών και Σκοπιανών όταν υπάρχουν ανακολουθίες επάνω στις ιερές και απαράγραπτες παρακαταθήκες μας. Την ίδια στιγμή η Αριστερά και σημαντικό μέρος των ΜΜΕ εκφράζονται αρνητικά για την παραδοσιακή και μόνη αληθινή οικογένεια τού Έλληνα και τής Ελληνίδας κατηγορώντας κάποιους γνήσιους οικογενειάρχες στα Χανιά που διαδήλωναν την Πίστη στην Ελληνική Οικογένεια αντί των κίναιδων.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, οι αποφάσεις των ελληνόφωνων νεοταξιτών ενάντια στις Εθνικές μας Παρακαταθήκες και την βιωσιμότητα τής Ελληνικής Φυλής είναι σαφείς και ομολογημένες. Το κατοχικό καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας δεν είναι διόλου Ελληνικό μήτε Ορθόδοξο και θέλει να αλλάξει τόσο το σύνταγμα όσο και τον αρχέγονο και παραδοσιακό τρόπο ζωής μας, τον ίδιο τον Ελληνισμό μας, τις Ιδέες μας, το Αίμα μας. Όμως εμείς οι Γνήσιοι και Αληθινοί Έλληνες διαθέτουμε μέσα στην καρδιά μας και την ψυχή μας το ισχυρότερο βιολογικό όπλο τής ζωής μας, την ίδια την Εθνική μας Αυτογνωσία.

 

Τα λόγια τού Μέγα Αλέξανδρου ηχούν πάντα στην καρδιά μας, μάς εκφράζουν και θα τα εφαρμόσουμε στο έπακρο. Ευχαριστούμε τον Θεό που γεννηθήκαμε Έλληνες. Δεν υπάρχει τίποτα το αδύνατο για τον Έλληνα που θα το προσπαθήσει. Ερχόμαστε λοιπόν κι εμείς σήμερα και δηλώνουμε με σαφήνεια και απόλυτο τρόπο ότι θα παραμείνουμε Έλληνες που επιθυμούμε να μείνουμε ελεύθεροι και να δημιουργήσουμε έναν νέο, πάγιο και πανίσχυρο Ελληνικό Πολιτισμό. Διότι ό,τι ακριβώς έχτισαν οι Τρανοί μας Πρόγονοι, μπορούμε, θέλουμε και θα ξανακτίσουμε εμείς οι Θεληματικοί Απόγονοι των Τρανών Προγόνων μας. Διότι δεν υπάρχει τίποτα απολύτως άλυτο για τον Αληθινό Έλληνα.

 

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες διαθέτουμε αδιατάρακτη και σταθερή την Εθνική μας Πειθαρχία στην Ορθόδοξη Πίστη μας, στο Ελληνικό μας Αίμα και την Εθνική μας Συνείδηση στην υπηρεσία όλων των ελληνικών ψυχών και εδαφών δίχως καμία απόκλιση, με μια και μόνη εξαίρεση. Απορρίπτουμε και αποβάλλουμε πάσα έννοια και κάθε πρόσωπο που στηρίζει την παγκοσμιοποίηση και τον διεθνισμό. Προδότες και βάρβαροι που στρέφονται ενάντια στον Ελληνισμό μας δεν έχουν καμία απολύτως θέση ανάμεσά μας.

 

Η Γη των Πατέρων μας είναι αποκλειστικά το Κάστρο το άπαρτο τής παιδιών μας, τής Ελληνικής Φυλής. Τα αγαθά τής Πατρίδος μας, παραγωγικά και γεωφυσικά, διασφαλίζουν την Εθνική μας αυτάρκεια, την ενίσχυση τής ελληνικής οικογένειας τού Έλληνα Μαχητή και τής Ελληνίδας Μάνας των παιδιών μας και τον Εθνικό Στρατό ως Φρουρό τής Ιερής Ελλάδος μας. Ισχύς μας είναι η ενότητα των πιστών Ελλήνων στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό προκειμένου να δώσουμε πλέρια την λευτεριά σε όλα τα αδέρφια μας, λειτουργώντας ολάκερο το Ελληνικό Έθνος ως ένα Σώμα προκειμένου να χτίσουμε μια Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες.

 

Όλοι οι Αληθινοί Έλληνες όπου γης, στην Μητροπολιτική Ελλάδα μας, στις προσωρινά αλύτρωτες πατρίδες μας και στην ανά τον κόσμο Ελληνική Ομογένεια έχουμε ιερό χρέος να αναστήσουμε με τα τίμια χέρια μας την Ελλάδα μας ως Αγία και αληθώς Μεγάλη Δύναμη που διασφαλίζει η ίδια τα εθνικά της δίκαια και συμφέροντα. Κι αυτοί οι Γνήσιοι και Αληθινοί Έλληνες είναι οπωσδήποτε Εθνικιστές. Ότι η αυγή τού Ελληνισμού θα ανατείλει οπωσδήποτε ολόχρυση.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: