ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 6-6-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η αλλοτρίωση των ηθών και τής κοινωνικής συνοχής τού Ελληνισμού μας είναι σαφής επιδίωξη τού ελληνόφωνου πολιτικού συστήματος. Ο ελληνόφωνος νεοταξισμός επιδιώκει την ηττοπάθεια, την εσωστρέφεια και την υποταγή τού ελληνικού λαού στα σκοτεινά σχέδια τού μεγάλου εχθρού και εντολέα των ψευτορωμιών πολιτικών, τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Κάποιοι κομματικοί  φορείς τού συστήματος που έχουν λάβει το εισιτήριο τής συμμετοχής τους στην παρατεταμένη προεκλογική και επαναληπτική εκλογική διαδικασία προτάσσουν ένα κίβδηλο πατριωτικό πρόσωπο χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα. Το ψευτορωμέικο μέσα από τα προπαγανδιστικά του προσωπεία προσδίδει στους πολλούς και όψιμους τάχα μου σωτήρες τού Έθνους μας την υποστήριξη και τα ερείσματα, οικονομικά και πολιτικά, στις μεγάλες δυνάμεις Δύσης και Ανατολής. Η μέθοδος αυτή αποσκοπεί για πολλοστή φορά στον διχασμό τού ελληνικού λαού με τελικό σκοπό όμως την καταρράκωση τού ελληνικού πατριωτικού συναισθήματος και την παράδοση στις άθλιες επιδιώξεις που μάς φέρνει η διεθνής συμμορία τής επερχόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης.

 

Το θέατρο τού παραλόγου επελαύνει σε βάρος τού Ελληνισμού μας και κάθε δήθεν ελεύθερου Έθνους. Στην Πατρίδα μας τα νεοταξικά ψίχουλα που τάζουν οι ψευτοσωτήρες τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας προς εφησυχασμό των ραγιάδων και η πλήρης συσκότιση τού κλίματος των πολιτικών και κοινωνικών ερειπίων που μεθοδεύονται καλύπτονται από την εγκατάλειψη των προβλημάτων που κάποτε τονιζόντουσαν από τούς ψευτοσωτήρες.

 

Οι παρατεταμένες και έντονες διεκδικήσεις των γειτονικών μας βαρβάρων και νεοταξικών δορυφόρων σε βάρος τής εθνικής και εδαφικής μας κυριαρχίας στην βόρεια και την νησιωτική μας Ελλάδα, από την Ήπειρο και την Μακεδονία έως την Θράκη και το Αιγαίο μας έχουν μπει στο περιθώριο τής προεκλογικής και εκλογικής διαδικασίας έως εκμηδενισμού. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το ζήτημα τής εκτεταμένης και ταχέως σκοπούμενης ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών και λαθροεισβολέων.

 

Την ίδια στιγμή η προώθηση των ψηφιακών συναλλαγών και η επερχόμενη ραγδαία ψηφιακή ταυτοποίηση τού ανθρώπινου προσώπου καλλιεργείται, διαφημίζεται και επιταχύνεται στην πορεία τού αντίχριστου χαράγματος ολοφάνερα. Όλα αυτά, όπως ακριβώς μάς είπαν οι Άγιοι προφήτες τής Ορθοδοξίας μας, εμφανίζονται από τούς νεοταξίτες τάχα μου για το καλό μας. Σε κάποια ελληνικά πανεπιστήμια γίνονται έρευνες για τροφές από έντομα με το πρόσχημα τής κλιματικής κρίσης που επιτάσσει πιο ασφαλείς τάχα μου για το περιβάλλον και τον άνθρωπο τροφές. Τα πειραματικά δήθεν εμβολιαστικά σκευάσματα συνεχίζουν να αδυνατίζουν παρασκηνιακά το ανοσοποιητικό σύστημα τού ανθρώπου και νέες πανδημίες προαναγγέλλονται.

 

Τα πολιτικά κόμματα τού ελληνόφωνου νεοταξισμού ωστόσο βάλλουν το ένα το άλλο ως προς το ποια υπηρετούν τις ΗΠΑ και ποια τη Ρωσία και τούς συμμάχους τους. Την ίδια στιγμή η ΝΔ διαμηνύει την πολύ μεγάλη ανάγκη που έχει η επερχόμενη ελληνόφωνη κυβέρνηση προκειμένου με την κατάκτηση τής συντριπτικής αυτοδυναμίας των 180 βουλευτών να διασφαλίσει την απρόσκοπτη ανάπτυξη και προστασία τάχα τής Πατρίδος μας. Η πραγματική αλήθεια είναι γνωστή σε όλο τον πολιτικό κόσμο τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας, ακόμη και στους ψευτοπατριώτες. Κανείς όμως δεν την ομολογεί.

 

Δημοσιογραφικές διαρροές ωστόσο τού πολιτικού συστήματος αποκαλύπτουν την τρομερή αλήθεια. Η συντριπτική κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 180 βουλευτών είναι απαραίτητη προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη προδοτική παραπομπή τού ζητήματος συρρίκνωσης των κυριαρχικών θαλασσίων ζωνών μας και τής αποστρατιωτικοποίησης τού Αιγαίου μας υπέρ Τούρκων και ψευτοσυμμάχων μέσω τού διεθνούς δικαστηρίου τής Χάγης. Τα ναυτικά μας μίλια θα αυξηθούν μερικώς πέριξ τής ηπειρωτικής Ελλάδος, τού Ιονίου πελάγους και νότια τής Κρήτης αλλά όχι στο Αιγαίο δίδοντας διαδρόμους ναυσιπλοΐας και πολεμικών ασκήσεων στους αιώνιους εχθρούς μας που θέλουν να αρπάξουν κι άλλα ελληνικά εδάφη.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ήρθε η ώρα να δώσουμε τον Εθνικιστικό μας Αγώνα ενωτικά και με αποκλειστικό μας σκοπό να γίνουμε αληθινά ελεύθερο Έθνος. Να λάβουμε το κράτος στα στιβαρά, έντιμα και αληθώς ελληνικά χέρια μας. Ότι οι ιδέες μας πρέπει να γίνουν τώρα οπωσδήποτε πράξη. Να κοινωνήσουμε την πραγματική αλήθεια και τις αληθινές ανάγκες τού Αληθινού και Πιστού Ελληνισμού μας. Να προβούμε στην βαθιά και αποτελεσματική κάθαρση τού Ελληνικού Πατριωτικού Κινήματος που θα αναδείξει τον Αληθινό και Αρχέγονο Ελληνικό Εθνικισμό.

 

Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε την ενεργοποίηση τής Πίστης και τής Δύναμης που συνέχουν ταυτόχρονα την καρδιά, την ψυχή μας και την πολιτική μας ύπαρξη, την ύπαρξη δηλαδή τού ενεργού και Μαχόμενου Έλληνα στην Εθνική Συνείδηση και την Εθνική Εργασία ταυτόχρονα. Να προβούμε άμεσα στην κοινωνική εξωστρέφεια και την Εθνική Ενότητα. Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω ότι οι ιδέες πρέπει οπωσδήποτε να γίνονται πράξεις.

 

Ο Αληθινός εχθρός μας είναι η παγκοσμιοποίηση και οι πολιτικοί υπηρέτες της. Και η απάντησή μας είναι σαφής. Λέμε όχι στον εχθρό τού Ελληνισμού και τούς ελληνόφωνους υπηρέτες του. Η Εθνική Ιδέα τώρα να γίνει Εθνική Πράξη. Ο Ανίκητος Ενωμένος και Πιστός Ελληνισμός μας θα λάβει την Πατρίδα μας στα χέρια του. Ο Αληθινός Ελληνισμός μας είναι οπωσδήποτε Χριστιανός Ορθόδοξος, Εθνικιστής, εκφραστής και ελευθερωτής τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας και Δικαιοσύνης.

 

Ο Πανελληνισμός μας είναι η απάντησή μας στην σιωνιστική παγκοσμιοποίηση. Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας με Βασιλέα τον Ιησού Χριστό και Θεό μας και Υπέρμαχο Στρατηγό την Μάνα μας Παναγία. Τέλος σε προδότες και βαρβάρους. Να προχωρήσουμε με τον Πανελληνισμό μας στην ανάδειξη τής Πατρίδος μας σε Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος ως απάντηση σε αυτούς που θέλουν τον αφανισμό μας. Τα Ζωντανά Έθνη μάχονται και νικούν. Η Ελλάς νικά διαχρονικά και ουδέποτε κάμπτεται. Νυν υπέρ πάντων ο Αγών. Ζήτω η Αιώνια Ελλάς!!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: