ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΑΘΗΝΑ 20-6-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η αρνητική πορεία τής Πατρίδος μας συνεχίζεται με ενδιάμεσο σταθμό τις επικείμενες επαναληπτικές εκλογές. Τα πραγματικά προβλήματα τής Ελλάδος μας δεν συζητούνται εμπρός στον ελληνικό λαό όταν οι Εθνικές μας υποθέσεις και η οικονομία ναρκοθετούνται για να οδηγηθεί ο Ελληνισμός μας στον γκρεμό. Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί εκφραστές τού ψευτορωμέικου κατοχικού καθεστώτος και οι ψευτοσύμμαχοι τής Εσπερίας σε Ευρώπη και ΗΠΑ βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό τού Έθνους ύπουλα και με τρόπους πλάγιους και δήθεν τυχαίους.

 

Στα εθνικά μας ζητήματα η συνοχή τού Ελληνισμού πληγώνεται εντός των έως σήμερα ελεύθερων ελληνικών εδαφών μας όταν βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ και ολάκερο το αριστερό συνονθύλευμα ομιλούν για δήθεν ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στην Ροδόπη. Οι αριστεροί ψευτορωμιοί αναφέρονται στους Έλληνες μουσουλμάνους, κυρίως Πομάκους, οι οποίοι ομιλούν για την ελληνική καταγωγή τους με πατριωτικό σθένος στην συντριπτική πλειοψηφία τους. Οι συριζαίοι και οι πολιτευτές τους προτάσσουν την τουρκική καταγωγή τους όπως πράττει και η ίδια η Άγκυρα.

 

Οι νεοδημοκράτες τής σημερινής κυβέρνησης φέρνουν για τα μάτια τού κόσμου κάποιες αντιρρήσεις που είναι όμως προσχηματικές. Η ύπαρξη τού τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και η χρήση τής τουρκικής γλώσσας ακόμη και σε σχολεία τής Θράκης χρόνια τώρα μαζί με την διεκδίκηση μουφτείας από τουρκόφωνους δείχνουν την πραγματικότητα. Δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι και λοιπά κομματικά παραρτήματα βλέπουν δήθεν Τούρκους στα αιματοβαμμένα χώματα μας. Η Ελεύθερη Θράκη μας παζαρεύεται μέσα από διαλόγους τού ψευτορωμέικου με την Τουρκία ενώ οι ψευτοσύμμαχοι ζητούν δήθεν λύσεις από μια Ελλάδα που δεν ζητάει τίποτα και προσκυνάει και μια Τουρκία που ζητάει τα πάντα σε Αιγαίο και Θράκη.

 

Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν στις 17 Ιουνίου είχαμε την θλιβερή επέτειο από την προδοτική συμφωνία που υπογράφτηκε το 2018 στις Πρέσπες με τούς Σκοπιανούς, με την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να δίδει όνομα, γλώσσα και εθνότητα τάχα μου μακεδονική στους Σλάβους που βαστούν προσωρινά σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη όπως και οι Τούρκοι. Την συμφωνία των Πρεσπών που δήθεν κατήγγειλε ως αντιπολίτευση η ΝΔ και εφάρμοσε ως κυβέρνηση μαζί με ολάκερο το νεοταξικό καθεστώς.

 

Παράλληλα το δημογραφικό πρόβλημα μετατρέπει τον Ελληνισμό σε μειοψηφία στην Γη των Πατέρων μας μέσα από την στοχευμένη φτωχοποίηση και την νεομετανάστευση νέων Ελλήνων στο εξωτερικό όταν οι Ελληνικές γεννήσεις μειώνονται δραματικά. Η εθνολογική μείωση λοιπόν και η φτώχεια μάς οδηγούν στον αφανισμό. Όμως τα ελληνόφωνα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας στο ζήτημα τού δημογραφικού προβλήματος που οι ψευτορωμιοί πολιτικοί ευνοούν, εγκρίνουν την αντικατάσταση των Ελλήνων με τούς παρανόμως ενσωματωμένους λαθροεισβολείς. Ακόμη και στον φράχτη αποτροπής εισόδου λαθρομεταναστών στον Έβρο έχουν αφεθεί από τούς ελληνόφωνους εξουσιαστές και τούς πρώην ανταγωνιστές τους και νυν συνεξουσιαστές παράθυρα εισόδου όπως τα ονομάζουν στους δήθεν νόμιμους μετανάστες πλην λαθροεισβολείς.

 

Στο δε ζήτημα τής οικονομίας οι ψευτορωμιοί πολιτικοί μάς μιλούν για την συνέχιση των επιδομάτων τής πείνας όταν οι ψευτοευρωπαίοι μιλούν ξεκάθαρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την επιστροφή τής λιτότητας δίχως ίχνος οικονομικής ενίσχυσης. Η φτώχεια επιστρέφει και οδεύει σε παγκόσμια εξάπλωση. Η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση και ο εσμός των βαρβάρων συνοδοιπόρων της μάς χτυπούν βροντερά την πόρτα.

 

Η ελευθερία είναι εργασία απολύτως Ελληνική. Έχει όμως αυστηρή ιδιοσυστασία και συγκεκριμένες σαφώς προσδιορισμένες προϋποθέσεις και προσόντα επίτευξης. Η Ελευθερία είναι εργασία που θέλει Ελληνική Καρδιά με καθάριο Ελληνικό Αίμα μαζί με την Αρετή και την Τόλμη Ελλήνων Μαχητών που είναι γεννημένοι Νικητές. Η ώρα ημών των Αληθινών Ελλήνων σε Πίστη και Εθνικό Φρόνημα έφτασε, είναι εδώ και είναι ιδιαιτέρως απαιτητική.

 

Η Ιερή Ελλάς δεν παραδίδει μήτε ελληνικές ψυχές μήτε ελληνικά εδάφη στους εχθρούς της. Η Ιερή Ελλάς δεν συνδιαλέγεται και δεν δίνει αξιώματα πολιτικά και εθνικά στους εφιάλτες. Τούς συντρίβει όπως ακριβώς κάθε ψευτοσύμμαχο και εχθρό. Επιπλέον η Πατρίδα μας είναι γη πλούσια σε παραγωγικούς και γεωφυσικούς πόρους σε βαθμό τέτοιο που καμία πείνα δεν μπορεί να μάς απειλήσει πάρα μόνο οι πολιτικοί υπηρέτες τού νεοταξισμού.

 

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές είμαστε έτοιμοι μαζί σου αγαπημένε μου Πιστέ Ελληνικέ λαέ να φτιάξουμε ξανά και για πάντα την Ιερή Ελλάδα μας Κάστρο Απόρθητο και Εργαστήριο Εθνικής Ισχύος και Ανάπτυξης. Διότι όπως μάς είχε πει ο Μέγας Αλέξανδρος και έτσι ακριβώς είναι, δεν υπάρχει τίποτα το αδύνατο για τον Έλληνα που θα το προσπαθήσει. Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός θα αναγείρουμε την νέα Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας σύντομα και για πάντα. Τώρα, πριν να είναι αργά.

 

Τέρμα η φλυαρία και η πολυτέλεια των λόγων. Τώρα είναι η ώρα των πράξεων. Το αποφάσισε ο Θεός, το ποθεί η καρδιά μας. Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Έλληνες στο Αίμα, την Πίστη και την Εθνική Συνείδηση αντάμα. Έχουμε Πατρίδα, Σημαία και Παράταξη μια και ενιαία, την Ελλάδα. Χρέος μας ιερό είναι μια μεγαλύτερη Ελλάς με περισσότερους Έλληνες. Όλοι οι Έλληνες αδέρφια μας και συμμαχητές μας, όπως ακριβώς και οι Πομάκοι αδερφοί μας που είναι μουσουλμάνοι Έλληνες και όχι Τούρκοι.

 

Λευτεριά πλέρια σε πάσα προαιώνια Γη Ελληνική και για όλες τις αδούλωτες ελληνικές ψυχές. Άπαντες οι Γενναίοι Έλληνες είναι συναγωνιστές μας στην Νίκη τής Αγίας, Μεγάλης, Εθνικιστικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος μας. Ναι, εμείς οι ίδιοι να κρατήσουμε τις εξουσίες και τις ζωές μας στα δικά μας και μόνον αληθώς ελληνικά και έντιμα χέρια. Με την Ελλάδα στην πρώτη θέση τής οικουμένης, Έθνος Ελεύθερο, Αποστολικό και Ηγεμονικό, μηδέποτε δουλικό.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: