ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

ΑΘΗΝΑ 16-6-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η πνευματική συσκότιση και καθοδήγηση τού λαού με την εκμετάλλευση τού συναισθήματος τού ανθρωπισμού εξελίσσεται σε παγίδα ηττοπάθειας και αποδοχής τής τυραννίας. Καθημερινά ο λαός μας και όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη διάγουμε ένα βίο γεμάτο από στερήσεις αγαθών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσα σε κλίμα εθνικού διχασμού και απάθειας για τα αληθινά αιτία των δεινών μας που η αιτία τους είναι η κατάργηση τής εθνικής μας Ταυτότητας και η πρόσδεση στα δεσμά τής παγκοσμιοποίησης διαρκώς απογοητευμένοι και αποδεκατισμένοι.

 

Κανείς από τούς λεγόμενους πολιτικούς υπευθύνους των τυχών τού Ελληνισμού μας δεν θέτει ως σκοπό τής ζωής του και τής εργασίας του την διερεύνηση μήτε των αιτιών μήτε των τρόπων επίλυσης των εθνικών και λαϊκών προβλημάτων. Ουδέποτε πολιτικός και πνευματικός καθοδηγητής με την κομματική του ομάδα έθεσε τον σκοπό τής ανάπτυξης, τής Ελευθερίας και τής ηγετικής φυσιογνωμίας τού Ελληνισμού μας σε κάθε εστία και Γη ελληνική.

 

Πάντα ο λαός αναζητούσε στους δημοκρατικούς τάχα μου καιρούς τις γερές συμμαχικές πλάτες και τούς ελληνόφωνους υπαλλήλους αυτών των ξένων πλατών που θα τον σιτίσουν εάν και εφόσον είμαστε τα φρόνιμα παιδιά τού παγκόσμιου αφέντη. Τώρα λοιπόν στις μέρες μας αυτός ο παγκόσμιος αφέντης θέλει να πάρει στα χέρια του όλα τα κράτη προτεκτοράτα και να τα διοικήσει ολοκληρωτικά και άμεσα με την παγκόσμια διακυβέρνηση. Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση κινούνται τα στημένα προβλήματα των γεωπολιτικών συγκρούσεων, τής παγκόσμιας φτωχοποίησης και τής παράνομα ενσωματωμένης λαθρομετανάστευσης.

 

Κι έτσι φτάσαμε στο δραματικό όσο και ύποπτο συμβάν με την βύθιση ενός πλοιαρίου γεμάτο με λαθρομετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων στα νοτιοδυτικά τής Πύλου. Δραματικό εφόσον σημειώθηκε ο πνιγμός 79 ανθρώπων με 104 σωσμένους και τούς λοιπούς στην αρχή και έως τούς 700 λαθρομετανάστες στο σύνολό τους αγνοούμενους. Και εξόχως ύποπτο συμβάν διότι συνέβη τέτοια περίπτωση για πολλοστή φορά μετά την διάνυση πολύ μεγάλης απόστασης ακριβώς στο σημείο που θέλανε τα νεοταξικά αφεντικά να αποβιβάσουν τούς λαθρομετανάστες. Τόπος αποβίβασης ήταν η Ελλάδα και η Ιταλία.

 

Και μην μάς πουν κάποιοι εχθροί τής Ελλάδος και τού Ελληνικού Εθνικισμού ότι είμαστε κακοί άνθρωποι τάχα μου που μισούν άλλους λαούς. Διότι ναι, είμαι και είμαστε Έλληνες Εθνικιστές εμείς που αγαπάμε το Έθνος μας και επιδιώκουμε την αυθυπαρξία και την ευτυχία τής Ελληνικής Φυλής στον Οίκο των Πατέρων μας, την Πατρίδα μας Ελλάδα. Κι έτσι μόνον ο άνθρωπος εκείνος που αγαπά το λαό του μπορεί να κατανοήσει τον άλλο λαό και να θελήσει ζωή δίκαιη για όλους τούς λαούς στις ελεύθερες πατρίδες τους.

 

Τουναντίον, οι πολιτικοί και κομματικοί εκφραστές τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης θέλουν τούς λαούς και τις δήθεν ελεύθερες πατρίδες σε αναβρασμό προκειμένου να καταργήσουν στη συνέχεια, όπως ακριβώς το λένε οι ίδιοι, τα εθνικά σύνορα. Και επαναλαμβάνω, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μακρινό και κατευθυνόμενο λαθραίο ταξίδι καταλήγει υπό δήθεν άγνωστες συνθήκες σε πολύνεκρο δυστύχημα  ενώπιον τού τόπου προορισμού τάχα μου τυχαία. Κι όλα αυτά σε βάρος κάποιων ψυχών προκειμένου να αναγκαστούμε, όπως πιστεύουν κάποιοι, να αποδεχτούμε ποτέ την Λαθρομετανάστευση, πράγμα που βεβαίως δεν θα συμβεί ποτέ. Όμως τα νεοταξικά αφεντικά τής παγκοσμιοποίησης εκμεταλλεύονται σκόπιμα ανθρώπινες ζωές.

 

Από την άλλη πλευρά οι λαθρομετανάστες που μάς έρχονται κυρίως από την Τουρκία κι όχι μόνο, προέρχονται δήθεν τυχαία από χώρες που οι πιο πολλές είναι ανθελληνικές και στρατιωτικοί σύμμαχοι τής Τουρκίας. Η Τουρκία βγήκε πρόσφατα μάλιστα και δήλωσε ότι για να ξανακάνει διάλογο με την Ελλάδα μας πρέπει να αναγνωρίσουμε εμείς την ανεξαρτησία των τουρκοπατημένων κατεχόμενων κυπριακών εδαφών! Από χώρες λοιπόν φιλικές των Τούρκων που ήδη μαζί με γείτονες μας κατέχουν προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες προέρχεται μέγα πλήθος λαθρομεταναστών.

 

Οι πολιτικοί υπάλληλοι τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας προέβησαν στην κήρυξη τριήμερου εθνικού όπως μάς είπαν πένθους λόγω τού δυστυχήματος στα ύδατα τής Πύλου. Για ποιο λόγο; Υπήρξαν και Έλληνες μεταξύ των θυμάτων; Διότι εμείς οι Έλληνες σεβόμαστε βέβαια πάντα πάσα ανθρώπινη ζωή όπως έχουμε αποδείξει, αλλά γνωρίζουμε ότι η απόδοση εθνικής Τιμής αποδίδεται στα παιδιά τού Ελληνικού Έθνους αποκλειστικά.

 

Πότε οι κομματικοί εκφραστές τού κατεχόμενου ελληνόφωνου πολιτικού καθεστώτος έλαβαν μέτρα και τίμησαν αληθινά τούς Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους σε κάποιο δυστύχημα κρατικής ευθύνης ή από τις αυτοκτονίες ένεκα τής μνημονιακής εξαθλίωσης ή ακόμη και από την ανοχή των κατοχικών αρχών και τις συμφωνίες τους με τούς εχθρούς τού Έθνους μας; Πότε το ψευτορωμέϊκο τίμησε τούς σύγχρονους Εθνομάρτυρες που υπερασπίστηκαν την Πατρίδα μας από τις εχθρικές προκλήσεις πέφτοντας στο βωμό τού καθήκοντος; Ποτέ εφόσον η δυστυχία και η αιχμαλωσία τού Ελληνισμού στα νεοταξικά και βαρβαρικά δεσμά συνεχίζεται. Η δε Ιερή Ελλάδα μας τούτες τις κρίσιμες στιγμές είναι τρίτη χώρα στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό μέσα στην ψευτοευρωπαϊκή Ένωση μετά από την Βουλγαρία και την Ρουμανία.

 

Λοιπόν, η Αληθινή Ειρήνη και η Αληθινή Ευημερία επέρχονται μόνον με την διατήρηση τής αυθυπαρξίας και τής συνεννόησης των λαών εντός των ελεύθερων εθνικών κρατών. Όποιος αληθινά αγαπά τον Άνθρωπο τον βοηθά εντός τού οίκου του ενισχύοντας τον αγώνα του να βαστήξει την Πατρίδα του ακέραιη και τον λαό σε ευημερία δίχως να καταπατάει τη γη και τις εξουσίες του. Ελεύθερο είναι το κράτος που ανήκει Ολότελα και αποκλειστικά και διοικείται από τις Εθνικές του Δυνάμεις δίχως να στερείται μήτε ανθρωπίνων ελευθεριών μήτε εθνικών ψυχών και εδαφών.

 

Η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών είναι ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στον Ελληνισμό που πιστεύει στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι ο απόλυτα και γνήσια Αληθινός Έλλην στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Τα δε δεσμά πάσης φύσεως σπάνε πάντα και η ελευθερία τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας, Γένους Αυτοκρατορικού και ουδόλως δουλικού όπως μάς θέλουν οι νεοταξίτες τύραννοι, πάντα διασφαλίζεται. Ότι η Ελλάς εκ Θεού και Τρανών Προγόνων προορισμένη, οδεύει με τούς Αληθινούς Τρανούς Έλληνες και Ελληνίδες κραταιώνοντας πάντα, όπως οφείλει να το πράξει και σήμερα, την Πίστη και την Εθνική Ελευθερία. Άλλος τρόπος ζωής δεν υπάρχει. Αν συνεχίσουμε με τον σημερινό ρυθμό βιολογικά και εθνικά θα σβήσουμε. Αλλά η Ελλάς μας θα ζήσει με την Εθνική της Αποκατάσταση και την Λαϊκή της Κυριαρχία.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: