ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΘΗΝΑ 13-6-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η επαίσχυντη διαδικασία για την εθνολογική και ηθική μετάλλαξη τής ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται αδιαλείπτως. Η ραγιαδοποίηση προχωράει σε βάθος με δημοκρατικούς όρους και πλήρη ατιμωρησία όταν κάποιοι μιλούν για πατριωτισμό ξεχνώντας την ενότητα.

 

Η φτωχοποίηση τού αγνού ελληνικού λαού προχωράει εισχωρώντας σε όλα τα σπίτια μέσα από τις δαπάνες των πλέον απαραίτητων αγαθών. Μέγιστη ακρίβεια σημειώνεται στις τιμές των τροφίμων και των φαρμάκων. Ο αγνός λαός μας διάγει τον βίο του εκ νέου απονήρευτος και προδομένος. Τα παρελκόμενα των κάθε λογής οικονομικών, υγειονομικών και προπολεμικών μέτρων των δήθεν μεγάλων δυνάμεων για την λεγόμενη επανεκκίνηση τής ανθρωπότητας δείχνουν καθημερινά την ταυτότητα των πολέμιων τού Εθνικού συναισθήματος σε κάθε δήθεν ελεύθερο Έθνος.

 

Στην ελληνική κοινωνία συνεχίζεται επιπλέον ο καλπασμός των νεοφερμένων λαθρομεταναστών νέας ηλικίας που συρρέουν σε ολόκληρη την εθνική μας επικράτεια. Οι Έλληνες βέβαια εξακολουθούμε να λιγοστεύουμε γινόμενοι μειοψηφία στην Γη των Πατέρων μας. Όμως η δήθεν Ελληνική πολιτεία, το ψευτορωμέικο, ενσωματώνει τούς λαθροεισβολείς που παίρνουν την θέση τού Έθνους μας που οδεύει στο μηδέν αργά αλλά σταθερά. Η λαθραία εγκληματικότητα συνεχίζεται ακόμη και με πράξεις βιασμού Ελληνίδων. Οι αρχές τής υποτιθέμενης ασφαλείας όμως τού ελληνόφωνου νεοταξικού προτεκτοράτου μάς λένε ότι οι δράστες αντικαταστάτες των Ελλήνων δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να απελαθούν.

 

Το ψευτορωμέικο κράτος όμως και οι πολιτικοί υπάλληλοι τής νεοταξικής επανεκκίνησης με τα κόμματα που λάβανε το εισιτήριο τής εκλογικής διαδικασίας ασχολούνται με την αύξηση των πολιτικών μετοχών τους και ψήφων. Ο διάλογος μέσω των προπαγανδιστικών τους μηχανισμών εξ αποστάσεως με τον λοβοτομημένο ελληνικό λαό συνεχίζεται μέσα σε κλίμα υποκρισίας. Είναι ένας θεατρικός ρόλος διασφάλισης τής συνενοχής και ανοχής των Ελλήνων στον λάκκο που μάς σκάβουν οι δήθεν σωτήρες τού Ελληνικού Έθνους.

 

Ο πρωθυπουργεύων τής έσχατης ελληνόφωνης κυβέρνησης είπε ότι σκοπός τού ιδίου και τού συστήματος τής πολιτικής κατοχής είναι ένα Σύνταγμα σταθερό. Στόχος των πολιτικών που αποδέχονται το κατοχικό καθεστώς τής σιωνιστοκίνητης αστικής δημοκρατίας είναι το Σύνταγμα τής Αληθινής πανδημίας που λέγεται αντίχριστη και αντεθνική παγκοσμιοποίηση. Είναι ο προσδιορισμός των κανόνων και η εφαρμογή τους που ήδη σημειώνεται για την εθνολογική αλλοίωση που ακολουθεί την ηθική συντριβή. Η πορεία αυτή ήδη εφαρμόζεται με την διάλυση τής υγείας, τής οικονομίας, τής κοινωνίας και απώτατο στόχο τη διάλυση τού Έθνους μας.

 

Το πατριωτικό συναίσθημα έχει πληγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και οι πολιτικές φωνές που θέλουν καθώς λένε να το εκφράσουν πληθαίνουν διαρκώς δίχως διάθεση ωστόσο εθνικής συνεννόησης. Ο λόγος που επλήγη ο Εθνικισμός τού ελληνικού λαού είναι προφανής. Ο νεοταξικός εχθρός θέλει τον λαό μας υποταγμένο να υποδέχεται τον εχθρό μέσα στο κάστρο τής πολιτείας τής έως σήμερα δήθεν ελεύθερης Ελλάδος.

 

Η Ελλάς έχοντας ήδη απολέσει πλήθος προσωρινά σκλαβωμένων πατρίδων κινδυνεύει με απώλειες εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας σε Θράκη και Ανατολικό Αιγαίο. Καμία σκλαβιά φυσικά δεν μένει αναλλοίωτη και αιώνια. Η λευτεριά επανέρχεται σε πάσα περίπτωση εκτός από μια φρικτή εξαίρεση. Η λευτεριά δεν επανέρχεται εάν δεν συνειδητοποιήσουμε και δεν αποκαταστήσουμε την ζημία που έχει υποστεί η Θεία και Εθνική Νομοτέλεια τής Αληθινής Ελλάδος μας. Ο εχθρός μας λέγεται παγκοσμιοποίηση και οι πολιτικοί και κομματικοί σχηματισμοί που αποδέχονται το σημερινό κατοχικό καθεστώς υπηρετούν τον εχθρό μας κι όχι τον Ελληνισμό μας.

 

Αυτοί που αποδέχονται την ψηφιακή δέσμευση τού προσώπου και των συναλλαγών του στην εξουσία εκείνων που μειώνουν πληθυσμούς και ελευθερίες δεν είναι Έλληνες Πατριώτες. Η επανεκκίνηση τής Αληθινής Ελλάδος μας πρέπει οπωσδήποτε να συμβεί. Όχι όμως στα βήματα τής παγκόσμιας τυραννίας. Ο Αρχέγονος Εθνικισμός μας και ο Πιστός Ελληνισμός μας οφείλουμε και έχουμε λάβει την απόφαση να επαναφέρουμε στην Ιερή Ελλάδα μας την Θεία και Εθνική μας Νομοτέλεια όπως ακριβώς την παραλάβαμε από τον Θεό και τούς Προγόνους μας στην Γη Αγίων, Μαρτύρων και Ηρώων Ελλήνων. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, το Ελληνικό Αίμα και την Ελληνική Εθνική Συνείδηση.

 

Κάθε Πατρίδα είναι δώρο Τού Θεού στα Έθνη και τούς λαούς που την παρέλαβαν ως Οίκο τής Φυλής τους. Η διασφάλιση των Ιερών Παραδόσεων και τής Εθνικής Ταυτότητας τού Ελληνισμού μας σε όλες τις εστίες μας και σε όλες τις θεσμικές, κοινωνικές και Εθνικές μας διεργασίες είναι η μόνη οδός διαιώνισης τού Έθνους και Ειρήνης πάγιας και δημιουργικής. Ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός τού Ελληνισμού μάς ενώνει κάτω από τα ιερά λάβαρα τής Πίστεως και τής Πατρίδος.

 

Η Ιερή Ελλάς είναι η μία και μόνη παράταξη Όλων των Αληθινών Ελλήνων. Οι Αληθινοί Έλληνες αγαπούν και φροντίζουν το Έθνος τους σαν τα μάτια τους και είναι οπωσδήποτε Εθνικιστές. Οι Αληθινοί Έλληνες έχουν ως πολιτική ιδεολογία τους τον Λαϊκό Εθνικισμό και τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό. Αυτό σημαίνει πως εμείς οι Αληθινοί Έλληνες είμαστε Εργάτες και Στρατιώτες τής Θείας Αληθείας και τής Εθνικής Δικαιοσύνης.

 

Το Κάστρο που λέγεται Ελληνική Πολιτεία πρέπει να γνωρίσει ένα ελεύθερο καθεστώς πλέριας Λαϊκής Εθνοκρατίας, να γίνει γρήγορα, άμεσα, τώρα ο Οίκος των Ενωμένων Ελλήνων, λεύτερων σε όλες τις εστίες τού Γένους μας, στην κορυφή τής οικουμένης. Αυτή είναι η Ελλάδα τής καρδιάς μας, αυτό είναι όντως το ελεύθερο Έθνος, αυτός είναι οπωσδήποτε ο Ιερός Πόθος μας. Πίστη, Εθνική Συνεννόηση, Ενότητα, Νίκη. Αδέρφια μου, οι Ιδέες πρέπει να γίνονται πάντα πράξεις. Αυτό πιστεύω και διακηρύσσω σθεναρά.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: