ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.

ΑΘΗΝΑ 27-6-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η εκλογική αναμέτρηση με τις μεγάλες αντιφάσεις πολιτικών θέσεων και προθέσεων ολοκληρώθηκε αφήνοντας πίσω της σκόπιμα κενά και απορίες. Κυρίαρχη εικόνα αυτών των εκλογών αποτελεί η επιχειρούμενη διαστρέβλωση τής ιδεολογίας τού εθνικισμού και η απόκρυψη των σκοτεινών προθέσεων τού νεοταξικού καθεστώτος που οδηγούν το Ελληνικό Έθνος στον επιχειρούμενο αφανισμό του.

 

Είδαμε λοιπόν και ακούσαμε στις τελευταίες εκλογές όψιμους πατριώτες να δηλώνουν υποστηρικτές ταυτόχρονα τού νεοφιλελευθερισμού και ενός νεοφανούς εθνικισμού δεχόμενοι καλά λόγια υποτιθέμενων Εθνικιστών. Ακούσαμε πολιτικές απόψεις ανθρώπων που θέλουν να εκφράσουν τον εθνικισμό χωρίς να αναφέρονται ωστόσο δήθεν τυχαία σε αυτήν κάθε αυτήν την λέξη τού εθνικισμού ούτε μια στιγμή.

 

Είδαμε κάποιους από αυτούς να λένε ότι είναι θετικοί στην συνύπαρξη εντός τής ελληνικής κοινωνίας των προωθητών τής ομοφυλοφιλίας και των δήθεν νόμιμων μεταναστών. Κι όλα αυτά όταν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι νεοταξίτες θέλουν να επιβάλουν την υποχρεωτική αλλοίωση των ηθών και την πολυπολιτισμικότητα. Οι δε μεταναστευτικές ροές που προωθούνται επί χρήμασι αποτελούνται στην συντριπτική πλειοψηφία από λαθρομετανάστες και λαθροεισβολείς. Το δε καθεστώς προτίθεται να ενσωματώσει όλους τούς λαθροεισβολείς στην ελληνική κοινωνία.

 

Θα αντισταθούν άραγε οι όψιμοι πατριώτες; Διότι ο Αληθινός Ελληνικός Εθνικισμός, ο Αρχέγονος Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός αναφέρεται στους γνήσιους και αληθινούς Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα, στην Γλώσσα, στην Φυλή και τον Πολιτισμό τον Ελληνικό όπως ακριβώς ομίλησε ο σοφός Ηρόδοτος. Είναι η Θεία και Εθνική Νομοτέλεια με την οποία έπλασε τον Ελληνισμό και όλα τα ελεύθερα πριν τον νεοταξισμό έθνη ο ένας και μόνος Δημιουργός τού ανθρώπου Θεός.

 

Από την άλλη πλευρά οι φιλόδοξοι εκπρόσωποι τού πατριωτισμού που μιλάνε ενάντια στην υποτιθέμενη Εθνικιστική βία θα κριθούν στα έργα τους έναντι των προκλήσεων που ετοιμάζουν οι κύριοι πολιτικοί εκφραστές τής αστικής δημοκρατίας. Οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες λοιπόν ετοιμάζονται για μια ευρύτατη συνταγματική αναθεώρηση. Οι εγκάθετοι τής παγκοσμιοποίησης θέλουν την συνταγματική απάλειψη τής ορθοδοξίας μας και τής εθνικής ταυτότητας τού πολίτη.

 

Ήδη έχουν προαναγγελθεί επιπλέον οι διαδικασίες για την επιβολή των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων με το τσιπάκι. Όλοι έχουμε δει την προβολή τής ψηφιακής ταυτότητας και των ψηφιακών συναλλαγών. Επιπλέον κάποιοι φιλελεύθεροι σύμβουλοι και πολιτικοί έχουν αναφερθεί στο μίσος τους για τα έθνη και τις πατρίδες, έχουν εκφραστεί κυρίως ενάντια στην Ελλάδα μας, την ορθοδοξία μας και επιδιώκουν την πτώση τής Πατρίδος και τής Πίστης μας. Τέτοιου είδους ανθελληνικές απόψεις έχουμε ακούσει κατά καιρούς από ολάκερο το λεγόμενο συνταγματικό τόξο.

 

Δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας ψήφισαν με την ψευδαίσθηση και το ανάξιο κριτήριο των δήθεν φορολογικών ελαφρύνσεων που εξήγγειλαν ψευδώς οι νεοταξίτες και ξέχασαν τάχα να θυμίσουν όσοι λένε πως αντιστέκονται. Βέβαια οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές είπαν ξεκάθαρα ότι οικονομικές ελαφρύνσεις απαγορεύονται λόγω τού υποτιθέμενου και στημένου δήθεν εθνικού χρέους. Κι αυτό γιατί έρχεται η παγκόσμια πτώχευση. Παράλληλα οι ανθέλληνες που δρουν εντός τού κατοχικού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας από οποιαδήποτε θέση φέρνουν μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες οδηγώντας μας σε ξεπούλημα των εθνικών μας υποθέσεων και δημογραφικό μαρασμό.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, τα πραγματικά προβλήματα τού έθνους μας δεν πρόκειται να λυθούν ποτέ μέσα από τις κάλπες τις στημένες και τις εκλογές τού κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος. Ο εχθρός μας είναι η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση και οι πολιτικοί τού ελληνόφωνου συστήματος είναι δικοί του υπάλληλοι. Ο γνήσιος Πατριωτισμός και ο γνήσιος Εθνικισμός ημών των Ελλήνων κρίνεται και αποδεικνύεται στην πράξη με απτά αποτελέσματα. Τα λόγια ολοκληρώθηκαν. Τώρα προχωράμε στην έμπρακτη εφαρμογή των ιδεών μας.

 

Δεν αποδεχόμαστε καμία παγκοσμιοποίηση και κανέναν πολυπολιτισμό. Προχωράμε στην εξάπλωση τής Ελληνοποίησης των Εθνικών μας Εστιών και στον επαναπροσδιορισμό τής ελληνικής κοινωνίας, των ηθών και τού πολιτισμού μας. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Αληθινούς Έλληνες που εμφορούνται από την Πίστη τους στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ελληνική Οικογένεια τού Έλληνα Μαχητή και τής Ελληνίδας Μάνας.

 

Η ελληνική γη είναι το εκπαιδευτήριο, το εργαστήριο και το κάστρο τής Ελληνικής Φυλής που διδάσκει Ελληνική γλώσσα, δίδει επάρκεια παραγωγικών και γεωφυσικών αγαθών και υπερασπίζεται ελληνικές ψυχές και εδάφη για μια Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές δεν συνομιλούν και δεν συνεργάζονται με προδότες και εχθρούς τού Ελληνισμού. Οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές συντρίβουν προδότες και εχθρούς ομοίως.

 

Οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές ταυτίζονται μαζί με τον Πιστό Ελληνισμό και τον Εθνικό Στρατό στην υλοποίηση ενός γενικού στρατηγικού προσανατολισμού που λέει ότι η Ελληνική Πολιτεία εκφράζεται απόλυτα από το Ελληνικό Έθνος με την απόλυτη ταύτιση Πολιτείας και Πολιτών. Το Ελληνικό Έθνος άρχει και άρχεται, αποφασίζει και εφαρμόζει τις αποφάσεις του για την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς του. Κι έτσι θα ανατείλει οπωσδήποτε Χρυσή η Αυγή τού Ελληνισμού μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: