ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ.

ΑΘΗΝΑ 5-12-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο φόβος των νεοταξικών κομμάτων και των συναφών μέσων ενημέρωσης και νεοταξικής προπαγάνδας τού δημοκρατικού τόξου για την άνοδο τού Εθνικισμού που μπορεί να επεκταθεί στην Ελλάδα μας εκφράζεται ανοικτά. Και ο λόγος τού συγκεκριμένου φόβου των ελληνόφωνων νεοταξιτών δεν είναι μόνο η άνοδος τού Εθνικισμού σε χώρες τής ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και η δρομολόγηση από το ψευτορωμέϊκο μέτρων που οδηγούν στην πτώχευση τού λαού και την συρρίκνωση τού Ελληνικού κράτους και Έθνους.

 

Η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση ελέγχει στον απόλυτο βαθμό τα κόμματα τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας. Οι θεσμοί τού ψευτορωμέικου έχουν υποταχθεί στην ραγιαδοποίηση και την αλλοίωση τού Ελληνισμού στην οδό τού αφανισμού και οι αντιστάσεις είναι ανύπαρκτες. Ιδού λοιπόν ο αληθινός λόγος για τον οποίο ασκούνται διωγμοί και διχαστικές παρεμβάσεις από το καθεστώς και ορισμένους κάπηλους τής Εθνικής Ιδέας. Όμως η ιστορική Ευθύνη και η ώρα τής επιβεβλημένης ενότητας τού Ελληνισμού με τα λάβαρα τού Ελληνικού Εθνικισμού έφτασε και καθίσταται επιβεβλημένη.

 

Οι αγώνες των Προγόνων μας και το κάλεσμα των παιδιών μας συμπίπτουν με τον ιερό πόθο για την λευτεριά και τη διαιώνιση των ιδανικών μας, τής Εθνικής μας Ταυτότητας και τής Ελληνικής Φυλής. Οι δειλοί ας απομακρυνθούν οριστικά και οι Αληθινοί και Γενναίοι Έλληνες Εθνικιστές ας πορευτούμε με τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό στον αγώνα για την Νίκη τού Ελληνισμού ενάντια στις προκλήσεις που γυρεύουν τον αφανισμό τού Ελληνικού Γένους.

 

Στο ζήτημα τής Εθνικής Οικονομίας τα φορολογικά μέτρα τού ψευτορωμέικου για την λεηλασία τής μεσαίας και μικρομεσαίας τάξης αποσκοπούν στη δημοκρατική εξάλειψη των ελευθεριών τού ελληνικού λαού και την αρπαγή τής Εθνικής γης. Η εξάντληση των τελευταίων Εθνικών προϊόντων και εισοδημάτων, ο κίνδυνος των Εστιών και η απελπισία τού Ελληνικού λαού είναι ένας άθλιος μοχλός πίεσης στην οδό τής εθνολογικής μας νόθευσης στα δεσμά τής παγκόσμιας τυραννίας. Ακολουθούν ήδη οι μεθοδεύσεις σε βάρος των εθνικών ζητημάτων μας και οι ανθέλληνες θέλουν τον Έλληνα να υποχωρεί με το κεφάλι σκυφτό. Πιο πριν βέβαια όλοι αυτοί οι ριψάσπιδες βάλθηκαν να μάς πείσουν για τούς γάμους των κίναιδων και τις τεκνοθεσίες τους με κείμενα ακόμη και σε σχολικά αναγνώσματα τού δημοτικού.

 

Τώρα πλέον βλέποντας την πτωτική ηθική πορεία τού λαού μας, προχωρούν σε σταδιακές υποχωρήσεις στις προκλήσεις των εχθρών τού Ελληνισμού σε βάρος τής Εθνικής μας Υπόστασης. Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο σε συνέδριο που διοργάνωσε το ίδρυμα διεθνών σχέσεων τής σχολής για τις ευρωπαϊκές κρίσεις, παρενέβη η τουρκική πρεσβεία με την προώθηση χάρτη τής Πατρίδος μας από τον οποίο απουσιάζουν τα νησιά τού Αιγαίου και η Κύπρος μας εμφανίζεται στην αγκάλη τής Τουρκίας. Παράλληλα βρίσκεται ήδη στο στάδιο τής τελικής προετοιμασίας σχέδιο τής Τουρκίας για την μεταφορά ισλαμιστών παλαιστίνιων προσφύγων στην κατεχόμενη Κύπρο σε γνώση, όπως λέγεται από τα ΜΜΕ, τής Χαμάς και τού Κατάρ.

 

Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών μετά από την επίσκεψη τού Ερντογάν στην Αθήνα, την αμέσως επόμενη κιόλας ημέρα, θα πάει στις ΗΠΑ. Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν το Αιγαίο έχει αποκτήσει βιαίως γκρίζες ζώνες και οι εξίσου προδοτικές εκπτώσεις στον εναέριο χώρο και τα χωρικά ύδατα ακολουθούν τις απαιτήσεις των Τούρκων σε ελληνικά εδάφη, ύδατα και δήθεν τουρκική μειονότητα. Από τούς ψευτοσυμμάχους τής δήθεν Ευρωπαϊκής Ένωσης μην περιμένουμε τίποτα το ιδιαίτερο. Την συμπεριφορά των ψευτοσυμμάχων τής δύσης ευρύτερα την έχουμε δει από τον καιρό τής μικρασιατικής καταστροφής μέχρι τις μέρες τής Κύπρου και των Ιμίων. Στο δε ευρωπαϊκό συμβούλιο τής ΕΕ η λεγόμενη αστική δημοκρατία έκανε κι εκεί την νεοταξική της στρέβλωση καθώς οι αποφάσεις πλέον θα λαμβάνονται με σχετικές πλειοψηφίες, καταργώντας βέτο και αντιρρήσεις.

 

 Ήρθε η ώρα ο Πιστός και Μαχόμενος για τα εθνικά μας δίκαια και την κοινωνική του συνοχή Ελληνισμός μας να πάρει τις τύχες του και τις αποφάσεις του στα τίμια και ξεκάθαρα ελληνικά χέρια του. Ναι, το Ελληνικό Κράτος ανήκει ξεκάθαρα, απόλυτα και ολοκληρωτικά σε εμάς τούς Πιστούς Έλληνες στο Θεό, το Ελληνικό Αίμα και την Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Ο Εθνικισμός μας είναι η Ιερή Οδός τής Πίστης, τής Αρετής και τής Τόλμης τής Ελληνικής Φυλής. Η Ελλάς δεν αναζητά μεγάλες πλάτες και δυνάμεις ξένες για να την σηκώσουν. Η Ελλάς οφείλει να γίνει ξανά, σαν άλλοτε στην μακραίωνη ιστορία της, και για πάντα η ίδια Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος.

 

Γνωρίζουμε πολύ καλά την ιστορία μας και έχουμε λάβει τα σωστά μαθήματα που μάς έδωσε. Κάθε Έθνος φροντίζει το ίδιο για την προώθηση των δικαίων και των συμφερόντων του. Προδοσίες και ψευτοσυμμαχίες δεν επιτρέπουμε να συνεχιστούν. Σύμμαχοι τού Ελληνικού Έθνους είναι ο Θεός, ο Ανίκητος και Ενωμένος Πιστός Ελληνισμός και ο Εθνικός Στρατός μας. Ιδεολογικός μας χάρτης είναι ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας με την Πίστη να συναντάει την Κοινωνική Συνοχή και την Εθνική Ισχύ τής Ελληνικής Φυλής.

 

Μηχανισμός Ανίκητος είναι ο Πανελληνισμός μας, ο Εθνικός Κοινοτισμός στην Μητροπολιτική Ελλάδα, στις προσωρινά αλύτρωτες πατρίδες μας και την Ομογένεια. Διότι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές δεν ψάχνουμε επιστολικές ψήφους εκμετάλλευσης αλλά σχηματίζουμε την Εθνική Ηγεσία τού Ελληνισμού με την συμμετοχή όλων των Ελλήνων τής υφηλίου. Ήρθε η ώρα να λάβει το Ελληνικό Έθνος στα δικά του χέρια, τα εντελώς τίμια και ελληνικά χέρια του, το Κράτος των Ελλήνων. Ένας Θεός, μία Ελλάς, ένα Ελληνικό Έθνος, Ένας Ελληνικός Εθνικισμός Όλων των Ελλήνων. Ουδείς Έλλην σκλάβος κατά ουδένα λόγο. Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελεύθερων, Χριστιανών και Εθνικιστών Ελλήνων.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: