ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΓΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΑΘΗΝΑ 22-12-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Ελλάς λεηλατείται και η πολιτική κάλυψη τού ψευτορωμέικου παρέχεται στο όνομα τής ειρηνικής γειτονίας, συνύπαρξης και φιλίας με κείνους που γυρεύουν να αρπάξουν Ελληνική Γη. Ελληνική Γη ποτισμένη με Αίμα Αγίων και Ηρώων που εποφθαλμιούν βάρβαροι κατακτητές και παγκοσμιοποιητές τύραννοι με στρατεύματα, λαθροεισβολείς και εξαγορά τιμών και συνειδήσεων. Ψευτορωμιοί και νεοταξίτες, υπάλληλοι και εντολείς τής άπιστης και αντεθνικής παγκοσμιοποίησης των σταυρωτήδων τυράννων επιδιώκουν την αλλοίωση και την πτώση τής Εθνικής Ταυτότητας και τής Εθνικής Γης. Ενεργοποιούν την θεσμική και προδοτική εκ των έσω κατάρρευση ανοίγοντας τα τείχη στον εξωτερικό εχθρό, λειτουργώντας υποχθόνια ως φορείς εξουσιών αλλά και συμμαχιών που υπηρετούν τον ίδιο ολέθριο και δόλιο σκοπό και στόχο.

 

Η Ελλάς βρέθηκε πολλές φορές μέσα στην δίνη τής επελάσεως των εχθρών Θεού και Ανθρώπου. Και τούτο συμβαίνει πάντα διότι ως Κοιτίδα και Ναός Πίστης, Πατριωτισμού, Ελευθερίας και Πολιτισμού υπήρξε το σπουδαιότερο ανάχωμα και Κάστρο υπεράσπισης τού Δικαίου τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας. Η πολιτική έκφραση τής Αληθείας και τής Πίστης στο Θεό και το Έθνος και φυσικά η Φωνή τού Πιστού και Ενωμένου Ελληνισμού υπήρξε και παραμένει ο Αρχέγονος Ελληνικός Εθνικισμός. Κι έτσι οι εχθροί τού Ελληνισμού καλλιέργησαν την προδοσία τού διεθνισμού, τον ραγιαδισμό, την ηττοπάθεια, την φιλαργυρία στην οδό τού φόβου για έναν πόλεμο. Πολέμους που ωστόσο κάποιες στιγμές εκτρέφουν και πραγματοποιούν αυτοί οι ίδιοι που θέλουν τάχα μου αλλά ψευδώς να αποφύγουν. Κι αυτό το είδαμε στους δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους και όχι μόνο.

 

Η Ελλάς επιπλέον ως Κάστρο τής Ελευθερίας και Δύναμη Δικαίου και Ισχύος που έχει υπάρξει στους παλαιούς καιρούς τής ακμής της βρέθηκε με επιτυχία και νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στους κατακτητές που ενίσχυε ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Τρανό παράδειγμα η Τουρκία που στις μέρες μας επιθυμεί να αναζωπυρώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία ως περιφερειακή δύναμη. Οι ψευτοσύμμαχοι τής ευρωπαϊκής ένωσης ποτέ δεν στάθηκαν ειλικρινείς αρωγοί τής εθνικής μας υπόστασης. Προτεκτοράτο με ηγεσία υποτελή θέλανε την Ελλάδα και τίποτα παραπάνω. Στις μέρες μας άλλωστε οι Εθνικές σημαίες όπως τα ίδια τα πολιτικά του όργανα λένε ευθαρσώς δεν έχουν καμία θέση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Νεοταξικό υπερκράτος θέλουν με τα κράτη ομόσπονδα κρατίδια.

 

Κι αν η Ευρώπη θέλει να αυτοκτονήσει, αυτό είναι δικό της θέμα. Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να αφανίσει το Ελληνικό Έθνος και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Στον Ελληνικό Βορρά και συγκεκριμένα στην Ελεύθερη Θράκη και το Βόρειο αλλά και το Ανατολικό Αιγαίο κάποιοι έχουν βαλθεί να στήσουν νέα Κερκόπορτα. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν Τούρκοι πολίτες και τουρκικά τραπεζικά και κρατικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από πρόσωπα εξαγοράζουν γη και σπίτια, εν γένει ακίνητη περιουσία, με χρήματα που οι κρατικές αρχές γνωρίζουν τον κάτοχό τους, δίχως όμως να γίνεται ο επιβεβλημένος έλεγχος τού πόθεν έσχες.

 

Όπως μαθαίνουμε, έχουν γίνει ήδη χιλιάδες πλειστηριασμοί και αλλαγές ιδιοκτησίας. Ο φόβος για τον αφελληνισμό τής οικονομίας είναι υπαρκτός. Ο δε υπουργός τής υποτιθέμενης μετανάστευσης, τής λαθρομετανάστευσης, έχει δώσει για λογαριασμό τής ελληνόφωνης κυβέρνησης δικαίωμα βίζας σε Τούρκους πολίτες στο Ανατολικό Αιγαίο. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι και εκεί σημειώνεται εξαγορά ελληνικών περιουσιών. Την ίδια στιγμή το ΕΛΙΑΜΕΠ βλέπει χαλαρά τις ακατοίκητες βραχονησίδες δίχως όρια στις διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. Παράλληλα ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Φιντάν μίλησε για μια ακόμη φορά ξεκάθαρα για την υποτιθέμενη ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στην ελεύθερη Θράκη μας και τα Δωδεκάνησα, ζητώντας επιπλέον την αναγνώριση τουρκικής κρατικής υπόστασης στα κατεχόμενα εδάφη τής Κύπρου μας.

 

Στο ελληνόφωνο κοινοβούλιο τής ντροπής 262 κοινοβουλευτικοί ψήφοι ενέκριναν την νομιμοποίηση των λαθροεισβολέων μετά από παράνομη παρουσία τριών ετών στην Πατρίδα μας, με την απουσία μάλιστα κάποιων "πατριωτών". Και μιλάμε για λαθροεισβολείς που προέρχονται από χώρες συμμαχικές τής Τουρκίας τούς οποίους μάς πέμπουν και τούς υποστηρίζουν οι Τούρκοι. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι πανεπιστημιακοί μιλάνε για επαίσχυντα φυλετικά στερεότυπα στα χριστουγεννιάτικα δώρα και αναφέρονται θετικά σε διαφορετικότητες δίχως Χριστό, Έθνος, Πίστη, Οικογένεια και Πολιτισμό. Και κάποιοι άλλοι προβαίνουν σε παραποιήσεις τής Ελληνικής Σημαίας για να δώσουν δικές τους ερμηνείες σε διάφορα φαινόμενα.

 

Η Ελευθερία τής Πατρίδος μας και η ζωή τού Έθνους μας διασφαλίζονται από τούς υπερασπιστές τής Εθνικής Γης και τής Εθνικής Ταυτότητας. Είμαστε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Είμαστε και θα παραμείνουμε εις πείσμα των νεοταξικών καιρών Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, φορείς τού Υψίστου Ελληνικού Πολιτισμού που προτάσσει την διαιώνιση των Ελληνικών Αξιών, των Ελληνικών Ιδανικών και τής Ελληνικής Φυλής.

 

Η Ιερή Ελλάς μας είναι Κάστρο Απόρθητο. Ουδέποτε ανοίγει τις θύρες του πάρα μόνον όταν πρόκειται να υποδεχτεί στις αγκάλες του πρώην αλύτρωτες Ελληνικές Πατρίδες. Και φυσικά δεν παραχωρούμε ούτε έναν αιματοβαμμένο λίθο Ελληνικό. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, η Ιερή Οδός τού Ενωμένου και Ανίκητου Ελληνισμού μας είναι εμπρός μας και απόφασή μας είναι να προβούμε στην Νίκη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός οδεύουμε μόνον εμπρός για την Ακεραιότητα τής Πατρίδος μας και την Δόξα τής Ελληνικής Φυλής. Νυν υπέρ πάντων ο Αγών. Ζήτω η Νίκη!!! Ζήτω η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας!!! Είη ο Θεός μεθ ημών, ουδείς καθ ημών!!! Καλά, ευλογημένα και πανέμορφα Χριστούγεννα!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: