ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ.

ΑΘΗΝΑ 18-12-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η παγκοσμιοποιητική τυραννία λαμβάνει το σκληρό της πρόσωπο μέσα από σαφείς πράξεις που στρέφονται σε βάρος των λαϊκών ελευθεριών και τής Εθνικής Ταυτότητας. Τα πολιτικά και κομματικά όργανα τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας και των ψευτοσυμμαχικών οργανισμών σε Ευρώπη και Εσπερία προχωρούν στην εφαρμογή των αποφάσεων τής σιωνιστικής ολιγαρχίας προκειμένου να ισοπεδώσουν το Έθνος και να καταργήσουν το Εθνικό Κράτος, αιχμαλωτίζοντας τούς δήθεν ελεύθερους λαούς στα δεσμά τής παγκόσμιας τυραννίας.

 

Στόχος τής κατοχικής πολιτικής εξουσίας είναι να εξασφαλίσει την έλλειψη πάσης ελεύθερης άποψης και την ενσωμάτωση τού λαϊκού ραγιαδισμού στα νεοταξικά δεσμά ως μόνη ορθή λύση στην κατεύθυνση τής συνύπαρξης των δήθεν ελεύθερων λαών. Πρόκειται για παρεμβάσεις των πολιτικών τής αστικής δημοκρατίας που συνιστούν ωμούς νεοταξικούς εκβιασμούς σε ζητήματα που αφορούν το Έθνος, την Κοινωνία και τούς Εργαζομένους τής οργανωμένης τάχα μου Πολιτείας στο σύνολό της.

 

Στο ζήτημα τής λεγόμενης επιστολικής ψήφου τής Ελληνικής Ομογένειας το ψευτορωμέϊκο κινείται στην επιλογή ενός εθνικού δημοψηφίσματος προκειμένου μέσα από την συστημική προπαγάνδα να καταλήξει η δύστυχη Ελλάς σε μια στημένη προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο τής Χάγης για τις λεγόμενες ελληνοτουρκικές διαφορές υπέρ των διεκδικήσεων των Τούρκων. Είναι γνωστό ότι στο δικαστήριο εκείνος που κερδίζει τις δίκες είναι εκείνος που διεκδικεί, όπως πράττει ο Τούρκος κατακτητής με την σύμφωνη γνώμη τού ψευτορωμέικου σε Θράκη και Αιγαίο. Η πολιτική άποψη των ελληνόφωνων πολιτικών που έχουν αποδεχτεί με πλήρη διακομματική συναίνεση δεξιών, αριστερών και κεντρώων εξουσιαστικών συνδαιτυμόνων στο Συμβούλιο τής Ευρώπης και με διεθνείς συνθήκες τα δήθεν δικαιώματα των Τούρκων επισφραγίζει την προδοσία.

 

Στο ζήτημα τής διεύρυνσης τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης ο Γερμανός καγκελάριος Σολτς επιθυμεί και προωθεί την είσοδο τής Αλβανίας όταν ο δήμαρχος τής Χιμάρας Μπελέρης παραμένει αιχμάλωτος στις αλβανικές φυλακές. Τα δε δικαιώματα τού Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στην ιδιωτική περιουσία, στην Ελληνική γλώσσα, στην Ορθοδοξία, στην Ελληνική Εκπαίδευση και φυσικά στην Αυτονομία και Λευτεριά των Βορειοηπειρωτών αδερφών μας που ορίζει το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας καταπατώνται από το αλβανικό Κράτος με την πλήρη απουσία των ελληνόφωνων πολιτικών. Κανείς Αληθινός Έλλην στο Αίμα, την Εθνική Συνείδηση και το Εθνικό Φρόνημα, κανείς Αληθινός Έλλην που είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής δεν ξεχνά και δεν ξεχνάμε τον Αριστοτέλη Γκούμα, τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και όλα μα όλα τα αδέρφια μας στο σύνολό τους.

 

Ο Τούρκος υπουργός αμύνης επαναλαμβάνει εντός τού τουρκικού κοινοβουλίου ως μόνη λύση στο ζήτημα τής κατεχόμενης Κύπρου μας τα δύο κράτη με την αναγνώριση των κατεχόμενων κυπριακών εδαφών ως τουρκικό τάχα μου έδαφος. Ο Τούρκος βάρβαρος ασελγεί σε βάρος τού αίματος των θυσιασθέντων Ελλήνων Ηρώων και το ψευτορωμέϊκο κρύβεται πίσω από τις αναφορές στις διεθνείς συνομιλίες των ψευτοσυμμάχων μας που στηρίζουν τόσα χρόνια σε όλες τις εθνικές τραγωδίες μας τούς Τούρκους. Και ξάφνου, ενώ τα εθνικά μας ζητήματα οδεύουν σε οδυνηρή και προσχεδιασμένη ήττα τής Ελλάδος μας, τα μέλη τού γνωστού ΕΛΙΑΜΕΠ συναντήθηκαν με τον πρεσβευτή τής Τουρκίας εν Αθήναις γνωρίζοντάς του μεταξύ άλλων, δήθεν τυχαία, ότι το εν λόγω όργανο είναι υπέρ τής προσφυγής Ελλάδος και Τουρκίας στην Χάγη. Η δε Τουρκία ζητάει την πλήρη και συντονισμένη ταύτιση των ΜΜΕ με την ελληνοτουρκική φιλία...

 

Στα κοινωνικά ζητήματα η πλήρης εξαχρείωση των ηθών, η έξαρση τής εγκληματικότητας, η πλήρης απουσία τής Ελληνικής παιδείας, η εξύβριση τής Ορθοδοξίας και η εκμετάλλευση τού ανθρώπινου πόνου κυριαρχούν δυστυχώς παντού. Στα ΜΜΕ ακούμε υβριστικές φράσεις ενάντια στα Θεία αλλά χωρίς επιπτώσεις αφού, όπως μαθαίνουμε, ένδικα μέσα ασκούνται μονάχα όταν οι ύβρεις θεωρούνται κατά νόμον κακόβουλες, δηλαδή ποτέ.

 

Η βία στα γήπεδα και την σύγχρονη ελληνική κοινωνία λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις τόσο για την ανθρώπινη ζωή όσο και για την κοινωνική συνοχή όταν οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες θέλουν μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες, όπως ακριβώς έχουν αποφασίσει για τα δήθεν ελεύθερα έθνη οι παγκοσμιοποιητές εντολείς τους. Είναι οι πολιτικοί αυτοί που σε παγκόσμιο επίπεδο διαλύουν λαούς και δίδουν άσυλο ο ένας στον άλλο. Ακούσαμε άλλωστε σε παγκόσμιο επίπεδο ότι 11000 πολιτικοί και μέλη των διαφόρων ελίτ έλαβαν λόγου χάρη εξαίρεση και δεν έκαναν τα γνωστά εμβόλια τού διαβόητου κορονοιού.

 

Οι ίδιοι αυτοί πολιτικοί, εκτός και φυσικά εντός ελληνικών συνόρων σπεύδουν ωστόσο να αναγνωρίσουν τα δικαιώματα στα ομόφυλα ζευγάρια όπως τα αποκαλούν. Ωθούν τις αγοραπωλησίες των ακινήτων με τραπεζικές συναλλαγές άνευ μετρητών στην κατεύθυνση των ψηφιακών ταυτοτήτων και πιστοποιήσεων τού πολίτη με τα γνωστά αντίχριστα τσιπάκια. Προωθούν την κατάργηση τού εργατικού Δικαίου που είχε θεσπίσει ο Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς με την καθιέρωση τού προτύπου περισσότερη εργασία, λιγότεροι εργαζόμενοι και ελάχιστη αμοιβή. Έχουν οδηγήσει την αγορά στην κατακόρυφη αύξηση τής τιμής τού λαδιού 17 φορές πάνω από αυτήν τού πετρελαίου.

 

Και ενώ αδιαφορούν για το αίτημα τού Ελληνικού λαού να αποδοθούν ευθύνες για το έγκλημα τής απώλειας αθώων ελληνικών ζωών στα Τέμπη, προχωρούν στην νομιμοποίηση και την ενσωμάτωση στην Ελληνική κοινωνία όλων των λαθροεισβολέων που έχουν τρία χρόνια παραμονής και άνω στην νεοταξικώς κατεχόμενη Ιερή Ελλάδα μας. Κι ας μιλούν φωνές πολλές στην Ευρώπη για κίνδυνο τζιχαντιστικών χτυπημάτων.

 

Φτάνει πια. Ως εδώ. Ελλάς ή ταν ή επί τας. Στην κυριολεξία. Τέρμα τα λόγια. Αποφάσεις και έργα. Ενότητα Όλων των Αληθινών Ελλήνων στην Πίστη, το Αίμα, την Εθνική Συνείδηση, το Εθνικό Φρόνημα. Η Εθνική μας Ταυτότητα είναι η πανοπλία και το ακατάλυτο όπλο μας στην οδό τής Νίκης είναι η Πίστη μας σε αυτήν. Είμαστε Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ευχαριστούμε πολύ τον Θεό για την Τιμή αυτή. Το Έθνος πρέπει να διαφυλάττει τον Ιερό Οίκο του, την Πατρίδα που έλαβε από Θεό και Προγόνους. Αυτή είναι η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών.

 

Η Γη μας είναι ο σιτοβολώνας, η πηγή ζωτικής ενέργειας και το απόρθητο Κάστρο που διαφυλάττει, δυναμώνει και ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες. Η Ιστορία μας, η Ελληνική Εκπαίδευση και Παιδεία διαμορφώνουν την Ελληνίδα και τον Έλληνα που χτίζουν Ελληνική Οικογένεια και ελευθερώνουν προσωρινά αλύτρωτες Ελληνικές Πατρίδες. Δεν παραδίδουμε μήτε λίθο Ελληνικής Γης μήτε κάνουμε τον δολοφόνο τού Ελληνισμού φίλο και αφέντη. Μήτε προδότης μήτε βάρβαρος σε Γη Ελληνική. Η Αληθινή Εθνικιστική Ελλάς μας θα γίνει οπωσδήποτε Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος.

 

Θα πορευτούμε με γνώμονα τον Εθνικό Κοινοτισμό, τον Πανελληνισμό μας με την συνοδοιπορία Μητροπολιτικής Ελλάδος και Ελληνικής Ομογένειας. Μέγιστη Εθνική μας Συμμαχία ο Θεός, ο Πιστός Ελληνισμός και ο Εθνικός Στρατός μας με ιδεολογικό μας χάρτη τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας. Καμία παγκοσμιοποίηση δεν πρόκειται να περάσει. Ζήτω η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας. Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός!!! Για μια ορθή, Δίκαιη και Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: