ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑ.

ΑΘΗΝΑ 12-4-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ψευτορωμέικο κράτος τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας οδεύει προς τις ευρωεκλογές του εξαγγέλλοντας και τηρώντας μέτρα υποταγής των εθνικών συνειδήσεων και αφελληνισμού τού υποταγμένου πρώην εθνικού μας κράτους. Αποδεικνύεται στην πράξη για πολλοστή φορά ότι ο Ελληνισμός μας βάλλεται και προσβάλλεται ταυτόχρονα από τον εσωτερικό και από τον εξωτερικό εχθρό, προδότες τυράννους και βαρβάρους εισβολείς που έχουν κοινό εντολέα τους τον σιωνιστικό νεοταξισμό.

 

Οι πολιτικοί τού προσκυνημένου κοινοβουλευτικού τόξου υπνωτίζουν τον λαό με την προπαγάνδα τού εφησυχασμού και εφαρμόζουν τις αποφάσεις μεταλλάξεως τής ελληνικής κοινωνίας σε μία θνησιγενή πολυπολιτισμική φυλακή. Η νέα Κερκόπορτα άνοιξε διάπλατα στον απόλυτο βαθμό και οι μισέλληνες διώκτες τού Ελληνικού Εθνικισμού και τού Ελληνισμού συνάμα μάς λένε ότι είναι για το καλό μας. Μάς λένε δηλαδή ότι η λύση τής οδύνης είναι ο αφανισμός μας τον οποίο εφαρμόζουν οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες τού κατοχικού καθεστώτος με όλες τις σύγχρονες ψυχοφθόρες και καταναγκαστικές μεθόδους βιολογικών, πολιτικών και πολεμικών κινδύνων, μα πάντα άνευ ημέτερων, αληθινά ελληνικών αντιστάσεων και στρατηγικών σκοπών.

 

Στην καθημερινή αγορά μαθαίνουμε την περίεργη έλλειψη κάποιων φαρμάκων και την ίδια ώρα ακούμε ότι η Ελλάδα μας είναι η τέταρτη χώρα στον κόσμο σε ακρίβεια. Παράλληλα κυοφορείται μια νέα πανδημία τής γρίπης των πτηνών που είναι όπως λένε διάφοροι διεθνείς και επιτόπιοι εμπειρογνώμονες πιο επικίνδυνη από τον κορονοιό με πενήντα τοις εκατό θνητότητα και πρόκριμα τον γνωστό εμβολιασμό.

 

Μέσα σε αυτήν την συνεχή παραζάλη του ανθρώπινου νου σημειώνεται μία άνοδος τής σχολικής βίας που συγκεντρώνει την προσοχή για την λήψη κρατικών μέτρων, όταν όμως απουσιάζει παντελώς από τα σχολεία μας η εκπαιδευτική διαδικασία για την εμπέδωση τής ορθής παιδαγωγικής συμπεριφοράς. Η αποστολή τού σχολείου σε συνάρτηση με την ελληνική οικογένεια είναι η παράλληλη διδαχή τής γνώσης και τού ήθους προκειμένου ο άξιος πολίτης να εφαρμόσει με οδηγό τον σεβασμό στον άνθρωπο, την οικογένεια και την πατρίδα, τα χαρίσματα που προσθέτει η εκπαίδευση. Αυτή είναι η ορθή συμπεριφορά που υπαγορεύει η αγάπη στον Έλληνα Άνθρωπο τον οποίο εκφράζει ο Ελληνικός Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός μας και στοχοποιεί ως ανεπιθύμητο ο ψευτορωμέικος νεοταξισμός τής αστικής δημοκρατίας.

 

Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί σε κυβέρνηση και υποτιθέμενη αντιπολίτευση αναζητούν την πολιτική σταθερότητα και ομαλότητα, αναζητούν επομένως την εθνική και λαϊκή υπακοή και υποταγή τού Ελληνισμού με μεταρρυθμίσεις εντός τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης συνεχίζοντας από κοινού με τούς εντολείς τους τον αποκλεισμό τού Ελληνικού Εθνικισμού. Σε αυτήν ακριβώς την αντεθνική κατεύθυνση ψηφίστηκε το νέο σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου από το διαβόητο ευρωκοινοβούλιο σύμφωνα με το οποίο τα κράτη τής ευρωπαϊκής ένωσης θα προτρέπονται να στηρίξουν εκείνα τα μέλη που δέχονται αυξημένη μεταναστευτική πίεση, δηλαδή λαθροεισβολή. Και η συγκεκριμένη δήθεν στάση αλληλεγγύης θα εκφράζεται είτε με την διασπορά λαθροεισβολέων δήθεν μεταναστών στην εθνική επικράτεια περισσότερων ευρωπαϊκών κρατών είτε με την οικονομική αλληλεγγύη προς τα πιεσμένα κράτη.

 

Η πίεση βέβαια τού λαθροεποικισμού ουδόλως αποσύρεται από κανένα κράτος προτεκτοράτο και το μονίμως περισσότερο πιεσμένο κράτος είναι ο φύλαξ τής Ευρώπης, δηλαδή η Ελλάς διότι πολύ απλά στόχος των παγκοσμιοποιητών σταυρωτήδων είναι η πολυπολιτισμική άλωση τού Χριστιανισμού και τής Λευκής Ευρωπαϊκής Ταυτότητας. Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία βρίσκονται στην κορυφή τής στόχευσης τού εχθρού Θεού και Ανθρώπου Σιωνιστή και των βαρβάρων συμμάχων του.

 

Στην Αθήνα την ίδια πάντα στιγμή ιδρύεται παράρτημα τού τουρκικού κολλεγίου Γιουνούς Εμρέ το οποίο ασχολείται με την προώθηση τής τουρκικής γλώσσας και τού τουρκικού "πολιτισμού" με δωρεάν μαθήματα. Το εν λόγω τουρκικό κολλέγιο είναι στον πολιτικό έλεγχο τού Ερντογάν και έχει όπως μαθαίνουμε στενούς δεσμούς με τούς διαβόητους ισλαμιστές Αδερφούς Μουσουλμάνους. Αποτελεί βραχίονα τής πολιτισμικής προπαγάνδας τής Τουρκίας, την δε διαφήμιση τού κολλεγίου στην ελληνική γλώσσα έχει αναλάβει η τουρκική πρεσβεία.

 

Η Πατρίδα μας ανακοίνωσε ταυτόχρονα την δημιουργία θαλασσίων πάρκων σε Ιόνιο και Αιγαίο πέλαγος για την προστασία των οργανισμών τους, με την Τουρκία να αμφισβητεί ευθέως αυτό το δικαίωμα τής χώρας μας. Οι Τούρκοι επικαλούνται την κατά αυτούς ύπαρξη διαφιλονικούμενων νησιών και νησίδων τα οποία διεκδικεί ευθέως και προκλητικά η Άγκυρα. Κι όλα αυτά σημειώνονται με την προκλητική ανοχή τού ψευτορωμέικου που επικαλείται δήθεν σύμφωνα καλής γειτονίας, διεθνή δικαστήρια και λοιπές ψευτοσυμμαχίες.

 

Η αλήθεια είναι πολύ απλή και επαληθεύεται για μία ακόμη φορά. Όταν το κράτος υποτάσσεται, το Έθνος εγείρεται και νικά. Εκείνος που διεκδικεί κερδίζει και εκείνος πού σκύβει το κεφάλι του το χάνει. Όταν επιτρέπεις την απώλεια εθνικών ψυχών και εδαφών, σύντομα θα κληθείς να χάσεις κι άλλα. Ο προσκυνημένος και ο προδότης δεν αντιδρούν αλλά ανοίγουν χώρο στον εχθρό για να μοιραστούν κέρδη βρώμικης εξουσίας.

 

Εκείνος που αντιδρά είναι ο Αληθινός Έλληνας, ο Πιστός Ελληνισμός στον Θεό και την Ελληνική Φυλή. Αυτός που αντιστέκεται στην νέα άλωση τού Ελληνισμού είναι ο Αληθινός Έλλην που αγαπάει το Αίμα που τον γέννησε και τιμά τούς θυσιαστικούς αγώνες των προγόνων του. Είναι οπωσδήποτε Έλλην Εθνικιστής που μάχεται για να αναζωπυρώσει μέσα στις καρδιές των Ελλήνων αδερφών του την πίστη στην Εθνική τους Ταυτότητα και το Εθνικό Φρόνημα. Διότι οι Αληθινοί Έλληνες ποθούν άπαντες την αναζωπύρωση των ιδανικών τους και την επιστροφή τής Ελευθερίας με την Νίκη τής Ελληνικής Φυλής.

 

Ναι λοιπόν αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, χρειάζεται έγερση τού Εθνικού Φρονήματος, Ενότητα και Πίστη στον Εθνικό Αγώνα για την Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάδα τής καρδιάς μας. Όσο κι αν οι εχθροί μας θέλουν να μάς σβήσουν, εμείς οφείλουμε, ποθούμε και επομένως θα αναστηθούμε οπωσδήποτε εκ των ριζών μας. Η ιερή οδός είναι μία και μόνη. Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός. Καλή μας Νίκη και καλή ολόχρυση αυγή στην αληθινή Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: