ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ.

ΑΘΗΝΑ 19-4-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ψευτορωμέικο προσβάλει βάναυσα τα εθνικά ιδανικά τού Ελληνισμού μας που είναι η Πίστη, η Αγάπη και η Προσήλωση στο Θεό, την Ελληνική Φυλή και την Ελληνική Οικογένεια διότι αυτά ακριβώς τα ιδανικά αποτελούν την Εθνική μας Ταυτότητα και διασφαλίζουν την Ελευθερία και την Εθνική Ισχύ τού Ελληνισμού μας. Όμως το ψευτορωμέικο καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας δεν είναι ελληνικό αλλά αναπόσπαστο τμήμα τού σιωνιστικού νεοταξισμού και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι είτε ανίδεος είτε ραγιάς και προδότης.

 

Στα εθνικά μας θέματα η σύγχρονη Κερκόπορτα έχει ανοίξει διάπλατα και το κατοχικό καθεστώς καταλύει και εκχωρεί στους παγκοσμιοποιητές τυράννους και τούς γειτονικούς μας βαρβάρους τα τελευταία κυριαρχικά δικαιώματα που έχουν απομείνει στον πολιτικά αποδεκατισμένο Ελληνισμό μας. Διότι όταν δώσεις δικαίωμα πολιτικού διαλόγου στον εχθρό που σού αφάνισε γη και ψυχές ελληνικές, αυτός θα επιστρέψει για να σού αρπάξει πολεμικά και τον Ελληνισμό πού σού απέμεινε.

 

Τήν ίδια στιγμή στο εσωτερικό μέτωπο ο λαός μας έχοντας υποστεί ήδη την δημογραφική μείωση, βλέπει ενώπιον των υποταγμένων του αντανακλαστικών να υπόκειται και σε μία λεηλασία των κοινωνικών του δικαιωμάτων, τού εργασιακού του μόχθου και τής εθνικής του ασφάλειας από ένα κράτος μισελληνικό και ανάλγητο. Η προετοιμασία για την διενέργεια των ευρωεκλογών συνεχίζεται και οι εχθροί μας καλπάζουν εντός των πυλών τού Εθνικού Κάστρου τής Φυλής μας.

 

Στην ελεύθερη Θράκη μας σημειώνεται η κάθοδος τού τουρκικού κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας όπως αποκαλείται από τούς πράκτορες τής Άγκυρας για τρίτη φορά στις ευρωεκλογές με ηγέτη του έναν ιατρό ονόματι Χουσεΐν Μπαλτατζή. Το συγκεκριμένο κόμμα μιλάει ωμά και ξεκάθαρα για τούς στόχους του διεκδικώντας τουρκική μειονότητα και συνδιοίκηση στη Θράκη μας. Την ίδια στιγμή με εισήγηση τής Ντόρας Μπακογιάννη έγινε αποδεκτό το Κοσσυφοπέδιο από την κοινοβουλευτική συνέλευση τού Συμβουλίου τής Ευρώπης με τις ψήφους πλην μίας όλων των ελληνόφωνων ευρωβουλευτών.

 

Για να κατανοήσουμε το νόημα αυτής τής εθνοκτόνας ενέργειας αρκεί να αναφέρουμε ότι η Θράκη μας είναι για εμάς τούς Έλληνες ότι και το Κοσσυφοπέδιο για τούς Σέρβους. Το Κοσσυφοπέδιο είναι καθαρά σερβική γη που θέλουν να αρπάξουν οι Αλβανοί και οι ελληνόφωνοι ευρωβουλευτές συμπεριφέρθηκαν όπως θα συμπεριφερόντουσαν οι Σέρβοι αν υποστήριζαν τούς Τούρκους πράκτορες στη Θράκη μας. Το μόνο που μένει είναι η απόφαση των υπουργών τού Συμβουλίου τής Ευρώπης και φυσικά ορθώς αντέδρασε σκληρά μία Σέρβα ευρωβουλευτίνα.

 

Ιδού λοιπόν γιατί οι ψευτορωμιοί πολιτικοί υποκρίνονται στα λόγια ότι αντιστέκονται τάχα στους Τούρκους όταν ανέχονται και αποδέχονται σιωπηλά τουρκική μειονότητα, τουρκική γλώσσα, τουρκικές θρησκευτικές αρχές και συνδιοίκηση που ζητάνε πλέον οι Τούρκοι στη Θράκη μας. Το πνεύμα τής προδοσίας και η αντιπάθεια τους στο Έθνος και τήν Ορθοδοξία τούς παροτρύνει να πράττουν τα  ίδια τόσο σε βάρος μας όσο και σε βάρος των συμμάχων μας Σέρβων. Δεν είναι όμως μόνον οι Τούρκοι πού ορέγονται ελληνική γη. Είναι και οι Αλβανοί που βαστούν παράνομα τήν Βόρειο Ήπειρο μας και θέλουν να αρπάξουν και τήν Θεσπρωτία μας, κατά τούς Αλβανούς αποκληθείσα ως Τσαμουριά.

 

Παράλληλα στο ευρωπαϊκό συμβούλιο στις Βρυξέλλες οι ψευτοσύμμαχοι εταίροι των ψευτορωμιών μιλάνε για εξωτερικές σχέσεις με αιχμή την Ουκρανία, τήν Μέση Ανατολή αλλά και τις ευρωτουρκικές σχέσεις μιλώντας τάχα για οικονομική και γεωπολιτική σταθερότητα όταν ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πλησιάζει στην τυπική γενίκευση του. Το ψευτορωμέικο ωστόσο στηρίζει προδοτικά πάντα την προσέγγιση Ευρώπης και Τουρκίας, ενώ έπονται ελληνοτουρκικές ή καλύτερα γραικυλοτουρκικές συναντήσεις με προφάσεις και αιτιάσεις μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Κι όλα αυτά όταν οι Τούρκοι επιθυμούν αρπαγή γης, ύδατος και εθνικής κυριαρχίας σε Θράκη και Αιγαίο με αποστρατικοποίηση διά τής απομάκρυνσης τού ελληνικού στρατού και εξοπλισμού συναντώντας την αποδοχή των ψευτορωμιών. Ήδη όπως μαθαίνουμε ελληνικός εξοπλισμός ακόμη αποστέλλεται στην Ουκρανία και στις 13 Μαΐου αναμένεται η επίσκεψη τού ελληνόφωνου πρωθυπουργεύοντα στην Άγκυρα.

 

Το ψευτορωμέικο στο πλευρό πάντα των δυτικών ψευτοσυμμάχων τού σιωνιστικού νεοταξικού στρατοπέδου στηρίζει ανοικτά το Ισραήλ στην αντιπαράθεση του με το Ιράν, όταν οι φωνές τής υποκρισίας μιλάνε για αυτοσυγκράτηση τήν ώρα που τα αντικρουόμενα στρατόπεδα αναφέρονται ξεκάθαρα στη χρήση πυρηνικών όπλων. Η κρίση διευρύνεται γεωπολιτικά όταν στο ζήτημα τής έκρηξης τού αγωγού φυσικού αερίου nord stream στη Μαύρη Θάλασσα αποδεικνύεται η εμπλοκή τής Ουκρανίας αντί τής Ρωσίας μετά από πολύ καιρό.

 

Στο μεταξύ τα πολεμικά μέτωπα τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Μέση Ανατολή έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην ακρίβεια τιμών και στις ελλείψεις αγαθών παγκοσμίως, κυρίως στα καύσιμα, τα είδη διατροφής και κάθε βασικό αγαθό στην Πατρίδα μας και σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη. Αιτία είναι το κλείσιμο των διαμετακομιστικών οδών μεταφοράς εμπορευμάτων και φυσικά η σκόπιμη εγκατάλειψη από το ψευτορωμέικο τής εθνικής μας παραγωγής και τού γεωφυσικού μας πλούτου.

 

Τήν ίδια στιγμή λαμβάνουν χώρα απεργιακές κινητοποιήσεις που ζητούν αυξήσεις μισθών, πάταξη αισχροκέρδειας, μείωση τής ακρίβειας και επαναφορά συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Μιλάμε ουσιαστικά για το εργατικό δίκαιο και τα δικαιώματα των Ελλήνων Εργατών πού καθιέρωσε ο Εθνικοκοινωνιστής Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς, υπερασπίστηκε ο Εθνικιστής Γεώργιος Παπαδόπουλος και γκρέμισαν με δημοκρατικά νομοσχέδια οι προδότες πολιτικοί τής σιωνιστικής αστικής δημοκρατίας. Είναι οι ίδιοι πολιτικοί που κατάργησαν με μνημόνια και λοιπές διεθνείς συμβάσεις και συμφωνίες την εθνική μας κυριαρχία, αυτοί που ιδιωτικοποίησαν τα έσοδα ακόμη και τού τουρισμού σε πολιτισμικά μας μνημεία όπως η Ακρόπολη, αυτοί που ξεπούλησαν τα εθνικά μας θέματα, αυτοί που μάς οδηγούν σε μία μικρότερη Ελλάδα δίχως Έλληνες.

 

Έλληνες, θα σωθούμε ίσως την τελευταία στιγμή. Όμως έχουμε ιερή υποχρέωση έστω κι έτσι να σταματήσουμε την πτώση τού Ελληνικού Έθνους στον γκρεμό. Το οφείλουμε στο αίμα των προγόνων μας που κύλησε στον βωμό τής λευτεριάς μας και στα παιδιά μας, στα ελληνόπουλα που ζητούν την συνέχεια τής Ελληνικής Φυλής όπως ακριβώς επιτάσσει η ύψιστη κληρονομιά ζωής τού Γένους μας. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, αδέρφια μου Αληθινοί Έλληνες, Πιστοί στον Θεό, τήν Ελληνική Φυλή και τήν Ελληνική Οικογένεια, ήρθε η ώρα να προβούμε στην αληθινή απελευθέρωση τής Ιερής Ελλάδος μας.

 

Είναι η Πίστη στα Ιδανικά τού Αρχέγονου Ελληνισμού μας και ο τρανός πόθος, η δίψα μας για ελευθερία που μάς οδηγούν στην οδό τής Εθνικής Ισχύος. Ότι ο Αληθινός Έλλην οδηγείται από την ορμή και την αγάπη του για το Ελληνικό Αίμα και την Εθνική Συνείδηση ομού και αδιαιρέτως στην κατάκτηση τής ζωής τού Αθάνατου Ελληνισμού. Διότι θέλει οπωσδήποτε Αρετή και Τόλμη ο Εθνικιστικός Αγών μας που απαιτείται με αγάπη στο Έθνος που μάς κοιτάζει ευθεία μέσα στα μάτια με το βλέμμα των παιδιών μας.

 

Κι αυτός ο Πιστός Έλλην είναι το δίχως άλλο Εθνικιστής. Το δε Κράτος έχει νόημα ύπαρξης μόνον όταν είναι πλέρια ελληνικό, όταν αγαπά και υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος απόλυτα και ολοκληρωτικά. Προδότης και βάρβαρος ανάμεσά μας ουδείς χωρά. Και η Ιερή Οδός τής Αληθινής Ελλάδος σχηματίζεται νικηφόρα από τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας, τον Πιστό Ελληνισμό μας και τον Φρουρό Εθνικό Στρατό μας. Για την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας, μεγαλύτερης με περισσότερα ελληνόπουλα. Για την Ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: