ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 9-4-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Στους εσχατολογικούς χρόνους τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης οι πολιτικοί διαρρηγνύουν όνειρα και ζωές με την επιβολή κοινών αποφάσεων ως αποδεκτά δεσμά τυραννίας. Είναι προδότες σαδιστές και προπαγανδιστές τής εθνικής ηττοπάθειας και αυτοκτονίας που εξαντλούν τις αντοχές τού ελληνικού λαού και τον κάνουν συνένοχο τους με την ψήφο και την σιωπή του. Η ελληνική κοινωνία έχει μεταβληθεί σε μία φυλακή συνειδήσεων με αόρατα κάγκελα όπου πολιτικώς φρόνιμοι σκλάβοι, οργισμένοι αλλά πλήρως αποκαμωμένοι αφήνουν την ανηθικότητα και την βαρβαρότητα να τρώνε υπολήψεις και να δολοφονούν αργά αλλά σταθερά το Ελληνικό Έθνος.

 

Το Εθνικό Φρόνημα που συναποτελούν οι αξίες, η αρετή και η τόλμη χάνουν την δύναμη και την έκφραση τους. Στη θέση τού Φρονήματος έρχεται η φρονιμάδα που συναποτελούν οι φοβίες, η δειλία και η ανανδρία. Τα έθνη ουδόλως σώζονται κατά αυτόν τον τρόπο. Με την φυγομαχία τα έθνη ψυχορραγούν και πεθαίνουν καθώς τα τείχη τού Κάστρου τής Ιερής Ελλάδος μας πέφτουν για μία ακόμη φορά από μέσα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο σήψης και διαπλοκής η κυβερνώσα ΝΔ πραγματοποίησε κομματικό συνέδριο με μοναδικό σκοπό την συσπείρωση των οπαδών της μέσα από την εξαγγελία παροχής ψίχουλων.

 

Οι φιλελεύθεροι δήθεν δεξιοί επιθυμούν όπως ομολογούν ξεκάθαρα να αποφύγουν την διαρροή ψηφοφόρων τους στις τάξεις τού εθνικιστικού κινήματος το οποίο χαρακτηρίζουν με θράσος δήθεν πατριωτικό. Επιπλέον οι κυβερνώντες όπως και όλοι οι κομματικοί εκφραστές τού ψευτορωμέικου διακηρύσσουν την δήθεν επίλυση των ελληνικών προβλημάτων μέσα στην ψευτοσυμμαχική ευρωπαϊκή ένωση όταν οι ψευτοευρωπαίοι συνοδοιπόροι τους μεθοδεύουν την πολιτική ολοκλήρωση τού ψευτοευρωπαϊκού υπερκράτους κάτω από τις εντολές τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Θέλουν πολύ απλά οι Νεοταξίτες να διαλύσουν τα εθνικά κράτη και να τα μετατρέψουν σε πολιτείες τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης.

 

Τώρα λοιπόν οι ψευτορωμιοί διεθνιστές προχωρούν στον αποκλεισμό τής Χρυσής Αυγής όχι μόνο από τις εθνικές εκλογές αλλά και από τις ευρωεκλογές. Ταυτόχρονα προχωρούν στην ψηφιοποίηση τής ζωής μας με τελευταίο κρούσμα το ψηφιακό πελατολόγιο και πρόσχημα την καταπολέμηση τής φοροδιαφυγής, ενώ αληθινός λόγος είναι η παρακολούθηση τής ζωής μας με τον αποκλεισμό των απείθαρχων αληθινών Ελλήνων που πιστεύουμε στο Εθνικό Φρόνημα κι όχι στην υποτακτική φρονιμάδα.

 

Την ίδια στιγμή στα εξωτερικά ζητήματα το ΝΑΤΟ μαζί με την ΕΕ προχωρούν στην υποχρεωτική συγκρότηση ενός ταμείου τής τάξεως των 100 δις ευρώ για την ενίσχυση τής Ουκρανίας σε χρονικό επίπεδο πενταετίας προκειμένου όπως λένε οι σταυρωτήδες των λαών να επιτευχθεί η νίκη των Ουκρανών και η ανάσχεση τού ρωσικού ιμπεριαλισμού. Όλα αυτά λένε προκειμένου να καμφθούν οι όποιες αμερικανικές αντιρρήσεις ενδεχομένως τού Τραμπ και μετά τούς εβραϊκούς βομβαρδισμούς ενάντια τής ιρανικής πρεσβείας στη Συρία.

 

Κατά τα άλλα θα μας σώσουν οι ψευτοσύμμαχοι τής ΕΕ όταν η παγκόσμια φτωχοποίηση με την δέσμευση των εθνικών μας πόρων συνεχίζεται και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος καλπάζει. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη ακριβότερη χώρα στα πρατήρια των καυσίμων στην ευρωζώνη. Και οι τράπεζες μεθοδεύουν την επιστροφή των θεραπευμένων τέως κόκκινων δανείων στα ταμεία τους.

 

Στα εθνικά μας ζητήματα ο πρωθυπουργών Μητσοτάκης τον Μάιο θα πάει στην Άγκυρα όταν οι Τούρκοι μάς προκαλούν και ζητούν τα πάντα με την πλήρη ανοχή τού ψευτορωμέικου. Η Τουρκία διενεργεί ασκήσεις με πυρά αεροπορίας και ναυτικού στο κεντρικό Αιγαίο, ακόμη και δυτικά τού 25ου μεσημβρινού, χρησιμοποιώντας και μη επανδρωμένα πολεμικά αεροσκάφη και απαιτεί πάντα την αποστρατικοποίηση τού Αιγαίου μας με την απομάκρυνση τού Ελληνικού Στρατού.

 

Επιπλέον οι Τούρκοι διενεργούν έρευνες υδρογονανθράκων ανατολικά Κρήτης και Ρόδου με αφορμή το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο που αποδέχτηκαν οι ψευτοσύμμαχοι με την ανοχή τού ψευτορωμέικου. Στη δε Θεσσαλονίκη μας οι Τούρκοι ζητούν τζαμί με μουφτή και ιμάμη εκλεγμένους από την κατά αυτούς τουρκική μειονότητα πού ζητούν να αναγνωριστεί τόσο στη Θράκη μας όσο και στην Θεσσαλονίκη μας. Κι όλα αυτά συμβαίνουν στην νεοταξικώς κατεχόμενη Πατρίδα μας όπου η εγκληματικότητα καλπάζει, οι λαθρομετανάστες αντικαθιστούν εμάς τούς Έλληνες στη Γη των Πατέρων μας και ο λαός μας πληρώνει κατοχικούς φόρους τύπου ΕΝΦΙΑ για τα σπίτια του.

 

Ο φρόνιμος σκλάβος τού πολιτικού νεοταξισμού αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ έχει ημερομηνία λήξεως στο ληξιαρχείο τής ζωής και τής εθνικής επιβίωσης. Το Ελληνικό Έθνος είναι ο ιδιοκτήτης τού Κράτους μας και η ιερή αποστολή μας είναι η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και η απελευθέρωση πάσης Ελληνικής Γης και Ψυχής. Αυτός είναι ο προορισμός τής Αληθινής Ελλάδος μας. Να παραμείνει ο Ελληνισμός μας Ζωντανό Έθνος και να γίνει η Ελλάς μας Αγία και Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος συντρίβοντας προδότες και βαρβάρους μισέλληνες.

 

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές είμαστε στις επάλξεις για να τονώσουμε το Εθνικό Φρόνημα τού Πιστού Ελληνισμού μας. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός θα πορευτούμε στην Ανάσταση τής Μεγάλης, Εθνικιστικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος μας. Ενότητα κάτω από τα Ιερά Λάβαρα Τού Χριστού, τής Ελλάδος και τής Ελληνικής Φυλής αδέρφια μου. Καλή μας Νίκη ώστε να ανατείλει ολόχρυση η αυγή τού Πανώριου Ελληνισμού μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: