ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ

ΑΘΗΝΑ 6-3-2008.

Είναι να απορεί κανείς για την αντίδραση του λαού μας και την δύναμη που διαθέτει ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του Νεοταξικού Συστήματος Εξουσίας έναντι των καταιγιστικών εξελίξεων, τόσο στα εσωτερικά όσο και στα εξωτερικά ζητήματα. Αν μάλιστα προσθέσουμε και τα δημοσιοποιηθέντα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, τότε τα πράγματα περιπλέκονται άσχημα. Ενίοτε η εικόνα λαμβάνει ιλαροτραγικές διαστάσεις.

Είμαστε έτοιμοι να αντισταθούμε απέναντι στους νεοταξικούς σχεδιασμούς του Διεθνούς Σιωνισμού και να ηγηθούμε των ελευθέρων εθνών στο δρόμο για την ανάκαμψη της ανθρωπότητας; Χρειαζόμαστε έναν εμπνευσμένο ηγέτη, μια καλή ψυχανάλυση ή μια βαθιά πολιτική μεταβολή; Επιθυμούμε την διατήρηση της εθνολογικής μας ταυτότητας, των ελληνικών ηθών και της κοινωνικής συνοχής και αν ναι, μπορούμε να επιβάλουμε την επιθυμία των πολλών έναντι των λίγων που ρέπουν προς την ασχήμια; Μπορούμε εν τέλει να δημιουργήσουμε μια Νέα και Μεγάλη Ελλάδα αρπάζοντας τις ευκαιρίες που διαφαίνονται τούτες τις έσχατες στιγμές διεθνούς ηρεμίας ή θα οδεύσουμε με μειονεκτήματα σε μια αβέβαιη πορεία επαπειλούμενων ταραχών;

Ας τολμήσουμε να απαντήσουμε με παρρησία στα ανωτέρω ερωτήματα. Όλοι μας. Πολιτική ηγεσία και λαός. Κόμματα και κοινωνικές ομάδες. Χωρίς παρωπίδες και ιδεολογικές προϊστορίες. Γιατί η Ελλάδα δεν ανήκει σε κανένα χωριστά, αλλά σ’ όλους τους Έλληνες και μόνον. Δεν ανήκει ούτε στους ξένους, «συμμάχους» και εχθρούς, ούτε στους Ελληνόφωνους και προσωρινά φιλοξενούμενους, είτε έχουν συστήσει δοτούς φορείς είτε ανοητολογούν μεμονωμένα, αλλά πάντα τοις μετρητοίς.

Και πρώτα απ’ όλα, πρέπει επιτέλους να απαντηθεί το ερώτημα για το ποιος κάνει κουμάντο σ’ αυτόν τον τόπο. Μήπως η λεγόμενη Τέταρτη Εξουσία έχει σιωπηρώς προβιβαστεί σε Πρώτη; Όλοι γνωρίζουμε ότι τα λεγόμενα εξουσιαστικά και μεγάλα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας διαθέτουν πολλούς τρόπους παρεμβατισμού στα δημόσια πράγματα. Από τις τυπικές ή άτυπες, φανερές ή κρυφές, χορηγίες οικονομικού χαρακτήρα σε κόμματα και πολιτικούς με τα αντίστοιχα αντισταθμιστικά οφέλη επιχειρηματικού χαρακτήρα μέχρι την μαζική πλύση εγκεφάλου και την διαμόρφωση της κοινής γνώμης σύμφωνα με τις στρατηγικές επιδιώξεις της Ιθύνουσας και Καθεστηκυίας Τάξεως. Κάτι τέτοιο όμως προϋποθέτει την άμβλυνση των εθνικών αντανακλαστικών και των συνεκτικών δεσμών των πολιτών του Έθνους - Κράτους. Και σίγουρα την διαμόρφωση μιας επίπλαστης εικόνας βασισμένης σε εσφαλμένες εντυπώσεις και περίεργες δημοσκοπήσεις.

Σε πρόσφατη μέτρηση της κοινής γνώμης εμφανίζονται οι Έλληνες να αντιτίθενται στην αποδοχή σύνθετης ονομασίας για τα Σκόπια σε ποσοστό άνω του 60%, ενώ φαίνεται να συμφωνούν σε ποσοστό 49% στην εξεύρεση ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό ως προς την «Μακεδονία» στο έδαφος των γειτόνων επίβουλων. Όλοι οι λεγόμενοι ειδήμονες όμως γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο εδαφικός παράγοντας γεννά δικαιώματα. Γνωρίζουν επίσης πολύ καλά ότι τα Σκόπια τηρούν στο σύνταγμά τους αλυτρωτικές βλέψεις σε βάρος μας.

Για ποιο λόγο προσπαθούν κάποιοι να διχάσουν το λαό μας τούτες τις στιγμές που επιβάλλεται η ενότητα όλων; Γιατί έχουν βαλθεί να επιβάλλουν αρνητικές γνώμες για τα συλλαλητήρια και το βέτο της ελληνικής πλευράς; Τι γνωρίζουν και το κρύβουν από το λαό; Γιατί προσπαθούν να μεταστρέψουν την προσοχή του λαού μας σε πονηρά και ανόητα ζητήματα σαν κι αυτό των συμβολαίων συνυπάρξεως αντί γάμου σε μια κίνηση προκλήσεως σε βάρος της Ορθοδόξου Πίστεώς μας; Που αντλούν τόσο θράσος και νομίζουν ότι μπορούν να μεταβάλλουν την εθνοφυλετική μας φύση και τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη;

Πρέπει να φανούμε αντάξιοι της παραδόσεως που κουβαλάμε και των αγώνων που μας συνοδεύουν από το λυκαυγές της ανθρωπότητας. Ο Νεοταξικός Ολοκληρωτισμός έχει κάθε λόγο να ανησυχεί για τα επεκτατικά του σχέδια. Γιατί ο Ενωμένος Ελληνισμός είναι ο μόνος που μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια και να τον αντιμετωπίσει , περιορίζοντας τον στο μίζερο μικρόκοσμό του. Οι δύο κυρίαρχες φιλοσοφικές απόψεις του ηρωικού τρόπου ζωής και της πνευματικής ανωτερότητας που εκπροσωπεί ο Ελληνισμός και του στείρου υλισμού που εκπροσωπεί το Νεοταξικό συνονθύλευμα οδεύουν στην τελική αναμέτρηση. Και αλίμονό μας αν εξακολουθήσουμε να είμαστε ανέτοιμοι και με ηγετικό κενό όπως παρουσιαζόμαστε τώρα.

Αυτό που βιώνουμε σήμερα είναι μια διαστροφή που βαπτίζει αναγκαίο συμβιβασμό την μειοδοσία και ανάγει παράλληλα τις ανθρώπινες σχέσεις σε υπόθεση συμβολαιογραφικού χαρακτήρα. Περίγελος έξω, ανύπαρκτοι μέσα. Και την ίδια στιγμή ανεχόμαστε κάποιους ολετήρες να βαπτίζουν τα κουσούρια τους μειονοτικά δικαιώματα. Η καθαρότητα της εθνολογικής μας ταυτότητας, η χριστιανική μας υπόσταση και ο εθνικός ρόλος της Εκκλησίας μας, η ηθικότητα του βίου και ο κοινοτικός χαρακτήρας της αλληλεγγύης προς τον Ελληνισμό όπου γης είναι γνωρίσματα που πρέπει να τα διαφυλάξουμε ως ιερά κειμήλια. Είναι τα πρωτοτόκια που μας κάλεσε ο Εθνάρχης Χριστόδουλος να προασπίσουμε μέσα από μια πορεία αντίστασης για την επίτευξη της αναγέννησης του Ελληνισμού.

Είναι η ώρα να μετουσιώσουμε σε άμεση πολιτική πράξη την βούληση του λαού μας για μια Ελλάδα που θα απαιτεί και δεν θα επαιτεί, που θα οδηγεί τις εξελίξεις και δεν θα οδηγείται απ’ αυτές, που θα ηγείται όπως της αξίζει. Με ριζικές ανατροπές και τομές στο εσωτερικό μέτωπο. Για μια Εθνική και Λαϊκή Διακυβέρνηση. Και με μπροστάρη την Μεγάλη Εθνική και Κοινωνική Παράταξη. Για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: