ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΛΑΒΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΑΝ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΑΘΗΝΑ 31-3-2008.

Σ’ ένα κράτος που κουμάντο κάνουν τα διάφορα indymedia, οι εκσυγχρονιστές και οι εκσυγχρονιζόμενοι αριστεροί και αριστεριστές, οι σοσιαλδημοκράτες που ούτε δημοκράτες είναι ούτε καμία επαφή τηρούν με την ελληνική κοινωνία και η κεντροδεξιά του φιλελευθερισμού άνευ ουσιαστικών ελευθεριών και άπαντες οι προαναφερόμενοι διαβιούντες υπό το βάρος των νεοταξικών δεσμών, σ’ αυτό το κράτος ουδείς έχει εμπιστοσύνη και ελάχιστοι θα το υπολήπτονταν. Σε μια χώρα που διαθέτει σταρ δημοσιογράφους οι οποίοι θέλουν να ονομάζονται σωστοί ενημερωτές, περιμένει ο μέσος Έλληνας Πατριώτης να διεισδύσουν στον πυρήνα της υπόθεσης Σκόπια και να υποστηρίξουν ξεκάθαρα την άποψη ότι η Ελλάς πρέπει να κλείσει την πόρτα του έξω κόσμου και να συνδράμει την άμεση διάλυση του κρατιδίου προπομπό των βουλγαροκομιτατζήδων, που θρασύτατα ζητούν αντί να δώσουν στην Ελλάδα. Από τα κόμματα του κοινοβουλίου της πατρίδος μας τώρα επάνω στο καμίνι θα κριθούν αν θα πρέπει να υπάρχουν ή να οδηγηθούν στον καιάδα της πολιτικής ή να παραπεμφθούνε σε δίκη για εσχάτη προδοσία. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να είναι σε διαρκή ετοιμότητα και οι στρατιωτικές κεφαλές να αψηφήσουν τα σουλτανικά φιρμάνια των γιουσουφακίων των Αθηνών και να αποτρέψουν την υποτελή οδηγία για απαγόρευση του μακεδονικού εμβατηρίου από τα ελληνικά στρατόπεδα. Και φυσικά η Διαρκής Ιερά Σύνοδος οφείλει να αποδοκιμάσει τα σκοπιανά παιδιά του σιωνιστικού και νεοταξικού σωλήνα, τους καλούς πελάτες του Εβραίου πολυεκατομμυριούχου Τζωρτζ Σόρος. Τώρα που οι Αλβανοί καλοβλέπουν την προοπτική μιας καλογυαλισμένης κρεμάλας στο κρατικό λαιμό των Σκοπίων, εκεί που κρέμεται το νεοταξικό περιλαίμιο του αμερικανικού κανίς, τώρα η Ελλάς δεν έχει κανένα λόγο να επιθυμεί την διατήρηση ενός κράτους που το ταΐζουμε και θέλει να μας δαγκώσει. Με βοήθεια βέβαια κι όχι μόνο του.

Το τελευταίο κρούσμα με την ανάρτηση σε κεντρικά σημεία των Σκοπιών διαφημιστικών πινακίδων με την ελληνική σημαία παραποιημένη και τοποθετημένο τον αγκυλωτό σταυρό στη θέση του χριστιανικού σταυρού στο άκρο της σημαίας παρατίθεται από τους προσωρινούς μας γείτονες προφανώς σε ένδειξη απαξιώσεως της Ελλάδος και επικυρώσεως των σκοπιανών διεκδικήσεων σε βάρος μας. Προφανώς ο Σιωνιστικός και ο Αμερικανικός Παράγοντας, ο Αρχηγός και ο υπαρχηγός αντίστοιχα του Νεοταξισμού, έχουν παράσχει τις διαβεβαιώσεις και τα πιστοποιητικά «μακεδονισμού», επιβιώσεως και επεκτάσεως των σκοπιανών παρακοιμωμένων τους. Ο πρώην Σκοπιανός ηγέτης και νυν Βούλγαρος πρέσβης στα Σκόπια Γκεοργκιέφσκι δηλώνει με την παρουσία του ότι η Βουλγαρία μόνον αθώα δεν είναι. Οι κομιτατζήδες απόβλητοι της Χερσονήσου του Αίμου ασφαλώς δεν είναι από μόνοι τους ο αληθινός κίνδυνος, αλλά πρέπει να τιμωρηθούν και μόνον για το θράσος τους. Όταν μιλάω για προσωρινούς γείτονες εννοώ ότι πρέπει να διεκδικήσουμε την ελληνικότητα της Βορείου Μακεδονίας εντός των Σκοπίων και των Ελλήνων της περιοχής, Βορειομακεδόνων, Βλάχων, Σαρακατσαναίων. Η μεγάλη Αλβανία δεν είναι ουσιαστικός κίνδυνος για εμάς. Αρκεί να προσεταιριστούμε την υπεροχή των ελληνικών φυλών στην Αλβανία και την Βόρειο Ήπειρο. Βορειοηπειρώτες, Βλάχοι, Σαρακατσαναίοι, Τόσκηδες (που είναι πολύ μεγάλη φυλή αλβανοφώνων Ελλήνων). Ας τεμαχίσουμε μαζί με Σέρβους και Αλβανούς τα αμερικανάκια των Σκοπίων.

Όσον αφορά το αρχαίο ελληνικό σύμβολο του αγκυλωτού σταυρού, έχει ήδη υποφέρει πάρα πολλά από διάφορους «πολιτισμένους» λαούς της Δύσης. Τα τεκμήρια της ελληνικότητάς του πάμπολλα επάνω σε μνημεία, ακροπόλεις και αμφορείς του αρχαίου ελληνικού κόσμου. Σήμερα η Ελλάς θα άξιζε να είχε για κεφαλές έναν Λεωνίδα, έναν Βουλγαροκτόνο, έναν Κολοκοτρώνη, έναν Μελά, έναν Δραγούμη, έναν Μεταξά και έναν Γρίβα. Πρωτίστως έναν Βουλγαροκτόνο να κάψει κάθε κομιτατζήδικο κουνούπι που το παίζει λέοντας.

Αυτό που νιώθω είναι μια τεράστια αποστροφή, οργή και μίσος για ό,τι και όποιους μας εχθρεύεται, για την Καθεστηκυία Τάξη που κρατάει αλυσοδεμένη την Μεγάλη Ελλάδα από το να γίνει Μεγαλύτερη εδαφικά και πολιτικά. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Σίδερο και ατσάλι στα κεφάλια των αμερικανοσιωνιστικών ολοκληρωτιστών. Μπροστά και Εθνικοκοινωνικά για μια Νέα και Μεγάλη Ελλάδα.

Υ/Γ. Η φωτογραφία 2 είναι από την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, ως ένδειξη ότι εκείνοι που πρέπει περιμένουν τους εχθρούς της Ελλάδος στην γωνιά.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: