ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΑΘΗΝΑ 2-4-2008.

Λένε ότι ο κατήφορος μιας κοινωνίας ανθρώπων, είτε πρόκειται για μικρές συντεχνιακές ομάδες είτε αφορά συντεταγμένα πολιτειακά όργανα και φορείς υπό καθεστώς αποσύνθεσης, έχει κάποιο ανώτατο όριο διολίσθησης. Είναι αυτό που λέμε ότι έχουμε ακουμπήσει πλέον τον πάτο της κατάπτωσης και συντριβής και το μόνο που μένει είναι να τον τρυπήσουμε ή να ανανήψουμε έστω και την εσχάτη στιγμή. Επιβάλλεται να επιδειχθεί αίσθημα ευθύνης με γνώμονα τη σωτηρία της Πατρίδος και στόχο τη διεύρυνση της επιρροής και παρουσίας αυτής.

Η Ελλάς σήμερα βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της μακραίωνης ιστορικής διαδρομής της, δεδομένου ότι βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων μεγάλων εδαφικών ανακατατάξεων και σημαντικών γεωπολιτικών μεταβολών και συγκρούσεων. Οι επιδιωκόμενες αλλαγές συνόρων είναι επώδυνες και εν πολλοίς απαράδεκτες καταστάσεις, ειδικότερα όταν σημείο αναφοράς και αρνητικής κινητικότητας γίνονται χώρες που διαθέτουν σταθερή εθνική και λαϊκή δομή η οποία βασίζεται σε πραγματικά ιστορικά και εθνοφυλετικά δεδομένα. Η παράμετρος της υπάρξεως αυτοχθόνων λαών καθίσταται για την λαομίσητη Νέα Τάξη Πραγμάτων ο απόλυτος στόχος καταρρεύσεως, αφού η εθνική ομοιομορφία και η συνακόλουθη υψηλά αναπτυγμένη εθνική συνείδηση αποτελούν την φυσική άμυνα των πατρίδων που ορθώνει η ακατανίκητη λαϊκή μάζα. Ο πολίτης που γεννιέται και βιώνει ως μέλος μιας εθνικής κοινωνίας με σαφή και ευδιάκριτα ιστορικά ίχνη, έργα που πιστοποιούν ανώτερο πολιτισμικό επίπεδο, ενιαία εθνοφυλετική ανθρωπογεωγραφία και σταθερή εθιμοτυπία που κωδικοποιεί την συμπεριφορά του πολίτη απέναντι στην Εθνική Κοινότητα είναι προορισμένος να πολεμήσει ενάντια στις καταναγκαστικές συμβιώσεις του πολυφυλετισμού.

Η δόμηση αντίθετα νεόκοπων κρατών με ανύπαρκτη προέλευση και προϊστορία, με λάβαρα και δήθεν ιστορικές αναφορές που αποτελούν προϊόντα κλοπής σε βάρος αυθεντικών και κυρίαρχων κρατών, με συνδρομή πακτωλού χρημάτων που στις πλείστες περιπτώσεις προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες, με ηρωοποιήσεις ανθρώπων που έχουν προβεί σε μαζικές δολοφονικές πράξεις σε βάρος λαών, με προορισμό σαφέστατα αποσταθεροποιητικό για την εξυπηρέτηση τρίτων προσώπων και σκοπών είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ενέργεια περιττή και επικίνδυνη. Όσοι μάλιστα προσέρχονται να υπερασπισθούν τέτοιου είδους κρατικές νεοπλασίες και τερατουργήματα, ιδίως όταν ασκούν εξουσία επί ενός λαού που απειλείται από τις παρενέργειες τού παρά φύση πολιτειακού τοκετού, προσφέρουν πολύ κακές υπηρεσίες όχι μόνο στο δικό τους κράτος αλλά και στην ισορροπία της ευρύτερης περιοχής που δέχεται τους γεωπολιτικούς κραδασμούς και τις αναταράξεις.

Η Ελλάδα έχει τεθεί στο στόχαστρο μιας τέτοιας φθοροποιούς διαδικασίας τής εθνικής της υποστάσεως. Και μάλιστα υπό δυσβάσταχτες συνθήκες που δημιουργούν ένα πολύπλοκο και πολυσύνθετο πολιτικό περιβάλλον. Αυτό ακριβώς σηματοδοτούν τα ανοιχτά εθνικά ζητήματα που συνυπάρχουν στον παρόντα εξαιρετικά ύποπτο χρόνο. Με τον πρωταγωνιστικό ρόλο τούτη την ώρα να κρατά το ζήτημα της Μακεδονίας Μας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή τού πυρός υπό νεφελώδη συσχετισμό δυνάμεων και θέσεων στο διεθνή περίγυρο και τον νεοταξικό παράγοντα να βυσσοδομεί σε βάρος μας και στο βάθος της επικαιρότητας επιμελώς κρυμμένο και συσκοτισμένο το ζήτημα της Ελεύθερης Θράκης Μας και η Τουρκία που επιδιώκει να την ενσωματώσει, όπως και τις λοιπές σκλάβες πατρίδες του αιώνιου Ελληνισμού.

Το στρατοκρατικό βαθύ κράτος της Τουρκίας, που έχει αποδυθεί σε μια εκτεταμένη εκστρατεία εναντίον των εσωτερικών του αντιπάλων σε πολιτικό, δικαστικό και εθνικό επίπεδο, προκαλεί με τον Αρχηγό του Στρατηγό Μπουγιούκανιτ την χώρα μας και τον μείζονα Ελληνισμό κάνοντας λόγο ότι τα «ειρηνευτικά» τουρκικά στρατεύματα δεν θα φύγουν από την Κύπρο παρά μονάχα αν το κρίνουν εκείνοι ότι μια συμφωνία επίλυσης θα διασφαλίζει τα τουρκικά συμφέροντα στη Μεγαλόνησο. Η Τουρκία δεν προτίθεται να κάνει βήμα πίσω, όπως τούτο αποδεικνύεται από τις κλιμακούμενες διεκδικήσεις της σε βάρος της πατρίδος μας. Σ’ αυτή την κατεύθυνση κινείται η κερδισμένη προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για την κατοχύρωση της «τουρκικότητας» στα ιδρύματα που ιδρύονται στην Ελεύθερη Θράκη Μας.

Προκλήσεις όμως καταγράφονται και από τους Σκοπιανούς σε βάρος μας. Μετά τους προκλητικούς χάρτες, τα αλυτρωτικά άρθρα του σκοπιανού συντάγματος και τις μαϊμού μειονότητες περάσαμε στην προσπάθεια αποδόσεως ολοκληρωτικών χαρακτηριστικών στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν η σκοπιανή προπαγάνδα έντυσε την ελληνική σημαία και τον Έλληνα Πρωθυπουργό ως δήθεν όργανα καταπίεσης, «ξεχνώντας» ότι όταν η Ελλάς του Εθνικοκοινωνιστή Ι. Μεταξά αγωνιζόταν υπέρ της ελευθερίας, εκείνοι αγνοούσαν τη δημοκρατία.

Τούρκοι και Σκοπιανοί συναντιούνται στην επόμενη πρόκληση, όπου με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δ. Θράκης θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στο ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες στις 17 Απριλίου με θέμα «Τούρκοι της Δ. Θράκης και Μακεδόνες: οι μη αναγνωρισμένες μειονότητες στην Ελλάδα». Συμμετέχουν επίσης η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία – Ευρωπαϊκό Πολιτικό Κόμμα, η Ομοσπονδιακή Ένωση Λαών της Ευρώπης, το Ουράνιο Τόξο των φιλοσκοπιανών γενίτσαρων ως «ελληνικό» κόμμα και το Ελληνικό Παράρτημα των Συμφωνιών του Ελσίνκι που καταγγέλλει ό,τι ελληνικό ζει και κινείται. Σκοπός η αναγνώριση ψευδομειονοτήτων που θα φέρει κοντύτερα μελλοντικό τεμαχισμό της Ελλάδος.

Ήλθε λοιπόν ο καιρός να ειπωθεί κι ένα όχι. Όχι στους νεοταξίτες ολοκληρωτιστές που καραδοκούν να κοντύνουν την κυριαρχία και την αξιοπιστία της Ελλάδος. Κι ένα ναι στην προστασία κάθε ελεύθερου αλλά και αλύτρωτου Έλληνα και την διεκδίκηση των εθνικών μας δικαίων. Χωρίς υπαναχωρήσεις όμως, Εθνικά και Κοινωνικά.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑ.Ο.Σ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ : http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: