ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 18-6-2009.

Ο χαρακτήρας του ελεύθερου έθνους στις μέρες μας είναι έννοια δυσδιάκριτη και δυσπρόσιτη για τους λαούς και τις ηγεσίες τους, αφού η ελευθερία δεν σχετίζεται μόνο με την εδαφική ανεξαρτησία, αλλά και με την αυτόνομη πολιτική βούληση, την αδέσμευτη καθημερινή δραστηριότητα των πολιτών και την ελευθερία της ανθρώπινης σκέψης. Το δε όψιμο ενδιαφέρον των κομμάτων της Καθεστηκυίας Τάξεως για τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός πρέπει να αποδειχτεί στην πράξη με άμεσα έργα, αφού το διεθνές περιβάλλον λειτουργεί υπό την λογική των συγκοινωνούντων δοχείων που μας πιέζουν έντονα.

Η ενασχόληση της κυβέρνησης και των συστημικών κομμάτων με ένα εκ των κορυφαίων εθνικών και κοινωνικών προβλημάτων, την λαθρομετανάστευση, συντελείται καταφανώς υπό την δικαίως πιεστική απαίτηση του λαού μας για την πάταξη αυτού του επικίνδυνου φαινομένου. Φαινόμενο επικίνδυνο για την δημόσια υγεία, την κοινωνική ευταξία, την Εθνοφυλετική ταυτότητα, την εργασιακή ειρήνη, την εθνική κυριαρχία. Η εσπευσμένη αντιμετώπιση του προβλήματος στην Πατρίδα μας οφείλεται πανθομολογούμενα στην ενίσχυση των εκλογικών ποσοστών του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που ήρθε ως επιβράβευση ενός σταθερού και γνήσια φιλολαϊκού προγράμματος της Εθνικής Κοινωνικής Παράταξης.

Το φαινόμενο του ουσιαστικού εποικισμού με τις παράνομες μετακινήσεις πληθυσμών από τις υποβαθμισμένες και εμπόλεμες περιοχές της Αφρικής και της Ασίας και η απόπειρα συγκρούσεων ανάμεσα στους γηγενείς χριστιανικούς πληθυσμούς και τους λάθρα εισερχόμενους ισλαμικούς εμφανίζεται σ’ ολόκληρη την Ευρώπη. Το δε δικαίωμα απόκρουσης των ιδιότυπων αυτών εισβολών από τους λαούς αμφισβητείται έντονα από τις καθεστωτικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης με συμπεριφορές ολοκληρωτικές που παραπέμπουν σε κατάλυση της δημοκρατικής τάξης και της λαϊκής κυριαρχίας. Στην Ολλανδία το κόμμα της Ελευθερίας του Γκερτ Βίλντερς χαρακτηρίστηκε «ακροδεξιό» και λαϊκίστικο, απλώς και μόνον επειδή έδωσε φωνή στον λαό της Ολλανδίας. Υπενθυμίζουμε ότι το κόμμα αυτό υπερασπίζεται με έντονο τρόπο την χριστιανική φυσιογνωμία της Ευρώπης και τον πολιτισμό της απέναντι στον τραχύ χαρακτήρα του ισλαμισμού.

Αλλά και στην Μ. Βρετανία το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα εξέλεξε για πρώτη φορά δύο ευρωβουλευτές με θέσεις ξεκάθαρες ενάντια στην παράνομη και την άλογη μετανάστευση. Γιατί πλέον το πρόβλημα δεν είναι μόνο αν η μετανάστευση είναι νόμιμη ή παράνομη, αλλά και η θέσπιση ανώτατου ορίου μεταναστών που μπορούν να φιλοξενήσουν τα Έθνη και οι λαοί μας. Άνθρωποι βεβαίως που πρέπει να αντιμετωπίζονται ως αξιοπρεπείς πλην ξένοι εργαζόμενοι κι όχι ως αντικαταστάτες των γηγενών πληθυσμών. Κι όμως, επειδή το συγκεκριμένο κόμμα δέχεται σαν μέλη του γνήσιους Βρετανούς και πολιτεύεται υπέρ μιας Βρετανίας που να ανήκει μόνο στους Βρετανούς, αντιμετωπίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξη με σκαιότατους τραμπουκισμούς που μας θυμίζουν τους ενταύθα κανιβαλισμούς της Άκρας Αριστεράς και τις ύβρεις των δικών μας συστημικών κομμάτων.

Όμως η λαθρομετανάστευση δεν αρκεί για την αποδόμηση των Εθνών. Στην Σερβία που πλησιάζει η κρίσιμη ώρα της αξιολόγησής της για την είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά το πρόβλημα του Κοσσυφοπεδίου, δημιουργείται νέο πρόσχωμα με την προβολή από την Βοσνιακή τηλεόραση ενός βίντεο που δείχνει τον πρώην Σέρβο στρατηγό Μλάντιτς, που καταζητούν τα γεράκια της Νέας Τάξης, να βιώνει ήρεμες οικογενειακές στιγμές στην Πατρίδα του Σερβία. Οι Σέρβοι αναφέρονται στην σκοπιμότητα των βίντεο, λίγο πριν παρθεί απόφαση για το καθεστώς της βίζας στις βαλκανικές χώρες. Έχουν παρθεί άραγε μέτρα από τους ταγούς μας, όπως πρέπει, για την αποφυγή ανεπιθύμητων εισόδων ανθελλήνων πρακτόρων από τις χώρες σαν τα Σκόπια που αμφισβητούν την εθνική μας κυριαρχία;

Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, στα εδάφη του ιρακινού Κουρδιστάν ένα νέο σκηνικό βίας και εκτοπίσεως ανθρωπίνων μαζών στήνεται. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε και υπογράφτηκε μια συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας ανάμεσα στην Τουρκία και το Ιράκ προκειμένου να εκτοπιστούν και να εξουδετερωθούν οι Κούρδοι αντάρτες του PKK που επιθυμούν την ίδρυση ενός ενιαίου Κουρδιστάν. Αλλά και στο Ιράν η επανεκλογή του Εθνικιστή Πρόεδρου Αχμαντινετζάντ ακολουθείται από μετεκλογικές έντονες αντιδράσεις των οπαδών του εκλεκτού υποψηφίου της Νεοταξικής Δύσεως Μουσαβί, με τον νόμιμο Πρόεδρο Αχμαντινετζάντ να εργάζεται για την ενότητα του Ιρανικού Έθνους. Ωστόσο η πιθανή, έστω και στιγμιαία, ανάφλεξη και σ’ αυτή την περιοχή μπορεί να μας φορτώσει με νέα εξτρεμιστικά στοιχεία που δύνανται να ενδυθούν τον μανδύα του «μετανάστη».

Η Πατριωτική Πίστη των Ελλήνων αναδεικνύει την σοβαρότητα των περιστάσεων. Η κινητικότητα του κ. Μανουσογιαννάκη για την διακομματική αντιμετώπιση του ζητήματος της λαθρομετανάστευσης αποδεικνύει ότι ακούει με προσοχή τον Αρχηγό του ΛΑ. Ο. Σ Γ. Καρατζαφέρη. Με κάθε καλή πίστη, προς χάριν του Ελληνικού Έθνους, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η λαθρομετανάστευση και η καλλιέργεια των πολιτικών και κοινωνικών συγκρούσεων αποτελούν την Νεοταξική αντίδραση σε βάρος της δομής του Έθνους - Κράτους και συνιστούν την ασφαλέστερη δίοδο εκτροπής του Ευρωπαϊσμού των Εθνών και των Λαών με την τροφοδότηση ξένων δυστυχιών και στρατευμένων νοοτροπιών. Η λύση είναι απλή: Απέλαση στην λαθρομετανάστευση και τον ψευτοανθρωπισμό. Προτεραιότητα στον πολίτη και τις πολιτικές του Εθνικού Κράτους. Αυτό υπαγορεύει ο Εθνικοκοινωνισμός, αυτό ζητάει ο λαός, αυτό οφείλουμε να πράξουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: