ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΑΠΕΙΛΗ

ΑΘΗΝΑ 24-6-2009.

Οι καιροί που ζούμε είναι ιδιαιτέρως ανυπόμονοι και πονηροί. Οι εχθροί των Εθνών μεταχειρίζονται διάφορες ανορθόδοξες μεθόδους προκειμένου να ποδηγετήσουν συνειδήσεις και να ευνοήσουν ιδεολογικά εκλεκτούς. Με μεθόδους εκμετάλλευσης που οδηγούν είτε στις κοινωνικές αποδομήσεις είτε στον ευτελισμό και την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Άλλωστε το ιδεολογικό υπόβαθρο τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού είναι απολύτως σαθρό και στόχο του αποτελεί η υπαγωγή των Εθνών στο Παγκόσμιο Υπερκράτος.

Στην Ουκρανία και την Γεωργία έκανε την πρώτη εμφάνιση το φαινόμενο της αμφισβήτησης της λαϊκής βουλήσεως και ετυμηγορίας και η υποκίνηση μιας υποτιθέμενης κοινωνικής αντίδρασης που διέθετε εσωτερική κομματική υποστήριξη και διεθνή νεοταξική αναγνώριση. Στο Ιράν έχουμε αντίστοιχα γεγονότα με στόχο πάντα τον έλεγχο της πολιτικής κατάστασης της χώρας. Στην Ελλάδα όμως ο λαός λατρεύει το Έθνος του, αγαπάει παθολογικά την Πατρίδα του, δεν μεταλλάσσεται και ενώνεται, ακόμη κι άνευ εντολών, στους κινδύνους.

Κάποιοι επιθυμούν να φέρουν στην Πατρίδα μας καταστάσεις κοινωνικής ανωμαλίας και εμφυλιοπολεμικής συγκρούσεως. Όλοι θυμόμαστε τις φονικές πυρκαγιές του 2007. Πυρκαγιές με χειρουργικά μεθοδευμένο τρόπο, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις τα θύματα είχαν περικυκλωθεί από τις φλόγες κατά τρόπο που μαρτυρούσε φριχτή επιθυμία για πρόκληση θανάτων. Σήμερα οι «κοινωνικοί αγωνιστές» της Νέας Τάξης έχουν κηρύξει τον πόλεμο ενάντια στους αστυνομικούς φρουρούς της εννόμου τάξεως. Έχουν κηρύξει τον πόλεμο σε βάρος του λαού και του Έθνους.

Αυτοί οι ανθέλληνες, είτε κουκουλοφόροι λέγονται είτε τρομοκράτες είτε ακροαριστεροί είτε γενικώς διεθνιστές ποικίλλων τάσεων, διαλέγουν να εμφανίζονται σε κρίσιμες περιόδους για τις εθνικές μας υποθέσεις. Όταν ο υπουργός εξωτερικών των Σκοπίων προσέρχεται στην σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα με αεροσκάφος που αναγράφει «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και ο Τούρκος ομόλογός του οδικώς, για την πραγματοποίηση προκλητικών περιοδειών στα μουσουλμανικά χωριά της Θράκης Μας. Σε γνωστή δε ιστοσελίδα Βουλγαροσκοπιανών αναφέρεται η εκτίμηση του διεθνούς αμερικανικού ιδρύματος στρατηγικών μελετών International Strategic Studies Association ότι τους προσεχείς μήνες έρχονται μεγάλη αναταραχή και ανακατατάξεις στα Βαλκάνια σε βάρος της Ελλάδος.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η ασφάλεια της Πατρίδος και η κοινωνική συνοχή μας είναι πάνω από κάθε ψευτοανθρωπισμό και κάθε ελευθεριότητα λόγου ανθρώπων που προσβάλλουν την Ελλάδα και τα παιδιά της. Η ζωή κάθε Έλληνα είναι πολύτιμη. Οι επιθέσεις σε βάρος των ένστολων φυλάκων μας αποτελούν πράξεις εθνικής προδοσίας. Πράξεις που αποσκοπούν στην κατάλυση του Εθνικού Κράτους μας. Πάνω απ’ όλα βρίσκεται η υπεράσπιση της Ελλάδος και των Ελλήνων ως ανώτατη πολιτική προτεραιότητα του ΛΑ. Ο. Σ και του Αρχηγού μας Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: