ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 28-6-2009.


Οι πολιτικές πράξεις ανθρώπων και φορέων που δρουν πέρα και πάνω από Έθνη και λαούς και εργάζονται με συνωμοτικό τρόπο για την διαμόρφωση των συνθηκών υποδούλωσης των Ελεύθερων Κρατών είναι καμωμένες έτσι ώστε να μην μπορούν να αποδοθούν εύκολα στους πραγματικούς ιθύνοντες νόες που τις έχουν εμπνευστεί και τις καθοδηγούν. Κι αν τυχόν κάποιος αδέσμευτος και αδούλωτος πολιτικός θελήσει να ξεκλειδώσει το δωμάτιο που στεγάζει το σκοτεινό στρατηγείο του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, τότε παραμονεύουν οι ψευδείς κατηγορίες για «ρατσισμούς» και συλλογικές ευθύνες.

Η πολιτική σαφώς και δεν ασκείται με δεισιδαιμονίες και άκριτες συνωμοσιολογίες, αλλά με την αντικειμενική παρατήρηση, την ανάλυση των προβλεπόμενων κινδύνων και την οριοθέτηση των πολιτικών στόχων. Σήμερα οι απορρυθμίσεις και οι διεκδικήσεις σε βάρος ενός Εθνικού Κράτους δεν γίνονται με τους άμεσους στρατιωτικούς τρόπους του παρελθόντος. Οι μεθοδεύσεις που επιστρατεύονται δεν είναι υπόδειγμα εντιμότητας και ο χαρακτήρας του Εθνικού κράτους έχει κηρυχθεί έκπτωτος από τους λακέδες της Παγκόσμιας Εξουσίας. Τα χτυπήματα είναι ύπουλα και αποσκοπούν στην δημιουργία θολωμένων λαϊκών συνειδήσεων και διαταραγμένων πολυεθνικών τερατουργημάτων.

Η μετάλλαξη της ιστορικής και της γεωγραφικής πραγματικότητας δεν μπορεί να συμβεί παρά μονάχα με την επιστράτευση σαρωτικών παραγόντων, όπως την χειμαρρώδη και παράνομη μετακίνηση πληθυσμών, την διοχέτευση πακτωλού χρημάτων για την εξαγορά σιωπής και την απόκτηση δικαιωμάτων, την αλλοίωση της Παιδείας και του πατριωτικού φρονήματος. Οι παρανόμως μετακινηθέντες πληθυσμοί μεταβάλλουν εθνοφυλετικές συνθέσεις, το δε χρήμα συνειδήσεις. Η χρήση ωστόσο της Παιδείας ως μηχανισμός αλλοτριώσεως της Εθνικής Σκέψης και οι υποτιθέμενες εκδηλώσεις ενημερώσεως και ουσιαστικής προπαγανδίσεως αντιπατριωτικών αντιλήψεων είναι εξαιρετικά επικίνδυνες πράξεις.

Τούτες τις στιγμές σ’ ολόκληρη την Ευρώπη γίνεται μια μεγάλη διεργασία συκοφαντήσεως του Εθνικιστικού Κινήματος ως δήθεν παράγοντα υποκίνησης «ρατσισμού» και αντισημιτισμού. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι συνδέεται η υγιής αντίδραση απέναντι στον υποστηριχτικό φορέα της παγκοσμιοποίησης που αποτελεί ο Διεθνής Σιωνισμός με την δήθεν πολεμική ενάντια στον εβραϊκό λαό. Καμία οργάνωση που μηχανεύεται και επιδιώκει τον έλεγχο του Έθνους και την υπαγωγή του σε μια αγέλη εξαρτημένων υπηκόων με πολιτικάντικα και οικονομικίστικα εφευρήματα και δουλείες δεν είναι ανεκτή. Αντίστοιχα ο Ελληνισμός περιλαμβάνει στην ανώτερη ιδεολογική κοσμοθεωρία του την αντικειμενικότητα έναντι των υπόλοιπων λαών, στοιχείο που αποκλείει το μίσος έναντι ουδενός. Κάποιος πρέπει να ενημερώσει την υπουργό εξωτερικών Μπακογιάννη ότι οφείλει να ασχοληθεί σοβαρά με την συντονισμένη κίνηση της αμφισβήτησης της ελληνικότητας της Κρήτης.

Το σχέδιο αφελληνίσεως της Μεγαλονήσου Μας είναι παλαιό και εκτελείται με συνέπεια απέναντι σε μια Πολιτεία που δείχνει μια ανεξήγητη παθητικότητα. Τώρα έχουμε την εκδήλωση της θεωρίας της μη ελληνικής Κρήτης από ανώτερους κρατικούς υπαλλήλους της χώρας μας. Έτσι λοιπόν σε μεγάλη συγκέντρωση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για την παρουσίαση της εκδόσεως «Κρητών επιχειρείν» για την καταγραφή της εμπορικής ενασχολήσεως των Κρητών από την αρχαιότητα έως σήμερα, η διευθύντρια του Εθνικού Αρχείου Μνημείων του υπουργείου πολιτισμού είπε ξεκάθαρα ότι οι Μινωίτες δεν ήταν Έλληνες. Συνηγορώντας σ’ αυτή την εξωφρενική άποψη ο αρχαιολόγος και επιμελητής της έκδοσης, ανέφερε ότι «είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους οι Μινωίτες ήταν σημιτικό φύλο»!

Οι αντιδράσεις βέβαια των παριστάμενων Πατριωτών ήταν άμεσες και έντονες. Το αποτέλεσμα όμως υπήρξε η ιταμή πρόκληση να καταγραφεί με απύθμενο θράσος μέσα στην ίδια την βαθύτατα προκαλούμενη Κρήτη κατά τρόπο που ταιριάζει σ’ ένα Κράτος που βιώνει παρακμιακές στιγμές με την ευθύνη ανίκανων και ενδοτικών ταγών. Γιατί αν λέγονται από ημεδαπά επίσημα χείλη τέτοιες ανιστόρητες αρλούμπες περί δήθεν σημιτικής Κρήτης, τι περιμένουμε να υποστηριχθεί από τα ανθελληνικά λαγούμια της συμμορίας του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που διατείνεται για την δήθεν ανεξάρτητη Κρητική Πολιτεία; Και με ποιο ανάστημα θα αντικρουστεί η θεωρία της Τουρκίας περί των υποτιθέμενων τουρκοκρητικών; Η κ. Μπακογιάννη τι έχει να πει που είναι Κρητικιά; Συμφωνεί με την νεοταξική προπαγάνδα; Διότι σε άλλη περίπτωση δεν είχε καμία αντίρρηση να προσέλθει ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών στην σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα με αεροπλάνο που θα ανέγραφε «Μακεδονία» κατ’ εξαίρεση, όπως διαβεβαίωνε ο εκπρόσωπος του δικού «μας» υπουργείου εξωτερικών, πράγμα που σήμαινε την εκ των πραγμάτων αναγνώριση του Σκοπιανού «μακεδονισμού». Για να απομακρυνθεί λίγο αργότερα υποκριτικά η διευθύντρια αερομεταφορών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Δεν έχουμε φυσικά την αφέλεια να φοβόμαστε οποιοδήποτε Κράτος, διότι ο αληθινός εχθρός της Ελλάδος υπερβαίνει τα στενά κρατικά όρια του οποιουδήποτε. Η Κρήτη, η Μακεδονία και κάθε ιερό έδαφος του Αιώνιου Ελληνισμού δεν διαφυλάσσεται ούτε με συμβιβασμούς ούτε με εφησυχασμούς. Χρειάζονται γενναίες απαντήσεις. Θωρακίζεται με το πύρωμα της καρδιάς, το υψηλό εθνικό φρόνημα, την ενότητα και την ενημέρωση των Ελλήνων, την διεκδίκηση της Μεγάλης Ελλάδος ως ανάχωμα οριστικό στο θράσος των εχθρών μας και τον εξοστρακισμό του ενδοτισμού. Ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός θα γνωρίσει το Βατερλό του μόνο από τον Εθνικοκοινωνικό Ελληνισμό. Μ’ αυτές τις καθαρές σκέψεις οδεύω στο 4ο Συνέδριο του ΛΑ. Ο. Σ για την είσοδό μου στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: