ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ

ΑΘΗΝΑ 25-6-2009.

Η διεθνής ανασφάλεια, η απόπειρα των ποδηγετήσεων με εξωτερικές παρεμβάσεις και οι παράνομες ενέργειες κρατών - δορυφόρων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού έχουν ωθήσει τα Έθνη που επιθυμούν να καταστούν αδέσμευτα και δυνατά να συμπτύξουν έναν καθαρά αντινεοταξικό άξονα συνεργασίας. Η Ρωσία, η Κίνα, η Βραζιλία και η Ινδία, οι κυριότερες και ραγδαία αναπτυσσόμενες οικονομίες και κρατικές οντότητες του πλανήτη, βγαίνουν μπροστά, αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει χάσει την ελευθερία πολιτικών κινήσεων μαζί με την ταυτότητά της, ενώ οι ΗΠΑ δεν μπορούν να ξεφύγουν από τον θανάσιμο εναγκαλισμό της Νέας Τάξης.

Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος αδυνατεί να συλλάβει τα μηνύματα των καιρών και τα νοήματα της νέας δυναμικής που σχηματοποιείται. Ο λόγος της μη συμμετοχής της Πατρίδος μας δεν σχετίζεται ασφαλώς με τα ελλιπή γεωφυσικά μας προσόντα και την ανταγωνιστική μας γεωστρατηγική θέση. Κάθε άλλο. Ο φυσικός πλούτος για την ανάπτυξη παραγωγικής και στρατιωτικής βιομηχανίας υφίσταται. Τα στρατηγικά περάσματα με τα οποία μπορούμε να μπλοκάρουμε ή να ευνοήσουμε διακρατικές επαφές και κυρίως να ελέγξουμε τις αντίστοιχες ενέργειες για την εξυπηρέτηση των εθνικών μας συμφερόντων και διεκδικήσεων είναι αποδεκτή πραγματικότητα.

Η ερμηνεία της δουλικότητάς μας έχει να κάνει με τις ληφθείσες υποχρεώσεις και τα πολιτικά γραμμάτια υλοποιήσεως συγκεκριμένων νεοταξικών εκδουλεύσεων προκειμένου να ληφθεί από τους ταγούς μας το χρίσμα του «κατάλληλου» ηγέτη και της φρόνιμης παράταξης της Καθεστηκυίας Τάξεως. Η Πατρίδα μας, παρά τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτει, βάλλεται με όλα τα σύγχρονα όπλα και μέσα που διαθέτει ο Παγκόσμιος Δυνάστης. Μέσα που δεν σκορπάνε σε πρώτη φάση εξωτερικούς κινδύνους που οδηγούν σε άμεση ένοπλη πολεμική σύρραξη, αλλά σφαίρες και αναταραχές που οδηγούν στην πολιτική εξάρθρωση στον δρόμο για την φυσική ενδεχομένως αιχμαλωσία.

Όποιος αμφιβάλλει, τον παραπέμπουμε στις δολοφονίες των ηρωικών μας αστυνομικών και τις προκλητικές περιοδείες των υπουργών εξωτερικών Τουρκίας και Σκοπίων εντός Ελλάδος κατά την τελευταία σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα που επαληθεύουν την σε βάρος μας βουλιμία του Διεθνιστικού Νεοταξισμού προκειμένου να διαμελίσει την Πατρίδα μας, όπως αυτός ονειρεύεται και αναφέρουν οι εκθέσεις κάποιων διεθνών ιδρυμάτων. Τα δεινά που έχουν επισωρευθεί αφορούν πάντως ολόκληρη την Ευρώπη, αφού εναντίον αυτής κατευθύνονται τόσο η λαθρομετανάστευση όσο και η τεχνητή οικονομική κρίση των κλειδοκρατόρων που κρατούν αιχμάλωτα στα συρτάρια τους τα παγκόσμια οικονομικά αποθέματα προκειμένου να επέλθει η μετάλλαξή της.

Κι όμως μέσα στον ορυμαγδό της ιδιόρρυθμης επιθετικότητας του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, επιθετικότητα που δεν σέβεται ούτε λαϊκά δικαιώματα ούτε κρατική ευρυθμία, εκδηλώνεται με οργανωτική δομή και προγραμματικές θέσεις μια διαφορετική διακρατική αντίληψη. Μια τάξη πραγμάτων που, ενώ αποδέχεται την παράλληλη φυσικότητα και αναγκαιότητα της υπάρξεως ποιοτικά ισχυρότερων εθνικών κοινοτήτων για την εξέλιξη της πολιτισμικής διαδικασίας και της οικονομικής δραστηριότητας, υπερασπίζεται την μοναδικότητα του Έθνους - Κράτους και την έκφραση πίστης του λαού στα πλαίσια αυτής της δομικής πολιτειακής οντότητας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, υπάρχουν κι άλλα συμφέροντα που έχουν δικαίωμα να ικανοποιηθούν και αυτό ακριβώς εκφράζει η πρωτογενής συμμαχία της Ρωσίας, της Κίνας, της Βραζιλίας και της Ινδίας.

Είναι πρωτογενής αυτή η διακρατική συμμαχία, αφού αφενός μεν φέρνει σε μια πρώτη επαφή χώρες που μέχρι πρόσφατα και τώρα ακόμη έχουν πολιτικούς σχεδιασμούς αντίθετους μεταξύ τους και αφετέρου καλούνται να συντονίσουν τα βήματά τους και να μετουσιώσουν τις αποφάσεις τους σε δράσεις και έργα ικανά να ανατρέψουν την σημερινή Παγκόσμια Καθεστηκυία Τάξη. Είναι αναγκαστική συμπεριφορά αυτή η ανατροπή, αφού καμία κρατούσα κατάσταση δεν μπορεί να συντηρηθεί με την παρουσία μιας ισοδύναμης κατάστασης. Και ασφαλώς η θέση του πρωταθλητή είναι καμωμένη για έναν μόνο παίκτη. Στην προκειμένη περίπτωση η ανάδειξη του νέου άξονα των ελευθέρων εθνών που αποκαλούμε ήδη με τα αρχικά BRIC διευκολύνεται από τα ανατρεπτικά και διαλυτικά αποτελέσματα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Νέα Συμμαχία σχετίζονται με την συνοριακή αυτοτέλεια, το αντικειμενικό πολιτικό αυτοδιοίκητο, την υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας και την οικονομική θωράκιση. Σημεία που από την πρώτη στιγμή ενσωματώθηκαν στην πολιτική ατζέντα. Απόδειξη μεταξύ άλλων η ζεστή αντιμετώπιση και το αγκάλιασμα του Προέδρου Αχμαντινετζάντ ως απάντηση στην γνωστή εσωκομματική «επανάσταση» που επιστράτευσε το Παγκόσμιο Σύστημα σε βάρος του Ιρανικού Έθνους. Κορυφαίο ζήτημα επιπλέον της πρόσφατης συναντήσεως των συγκεκριμένων ηγετών στο Εκατερίνεσμπουργκ αποτέλεσε η αντικατάσταση του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος στα πλαίσια της πρώτης συνόδου κορυφής των BRIC.

Η βούληση δεν φαίνεται να λείπει. Άλλωστε η μη πρόσκληση των ΗΠΑ ως παρατηρητή στην συγκεκριμένη Σύνοδο καταδεικνύει την ειλικρινή διάθεση για μια ουσιαστική μεταβολή. Η Ελλάδα έχει ουσιαστικό λόγο να συμμετάσχει στις νέες διεργασίες και σημαντική προσφορά γεωπολιτικού ελέγχου να καταθέσει. Αλλά με απαραίτητο κριτήριο την προάσπιση της εθνικής μας ακεραιότητας και την ανάπτυξη της Εθνικής μας Κοινότητας, με σεβασμό στις ιστορικές μας αναφορές, τις εθνικές μας διεκδικήσεις , την οικονομική μας πρόοδο και την χριστιανική μας ταυτότητα. Η Νέα Συμμαχία έχει πραγματική ανάγκη την ηγεμονική παρουσία μιας Εθνικοκοινωνικής Ελλάδας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: