ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΜΦΥΤΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣΑΘΗΝΑ 2-5-2014.

Το κατοχικό καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας έχει ιδεολογία ταιριαστή με το αφεντικό που εξυπηρετεί. Είναι μια ενιαία εταιρία ξηλώματος τού ελληνισμού και τεμαχισμού τής Ελλάδος. Επομένως η ιδεολογία του είναι ο δωσιλογισμός και αφεντικό του ο μισελληνικός νεοταξισμός, ο καλούμενος και παγκοσμιοποιητής τύραννος.

Τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και οι ιδεοληψίες που εμφανίζουν είναι απλώς η βιτρίνα τής σιωνιστικής απολυταρχίας που βιώνουμε. Τα σωστικά τάχα προγράμματα των διεθνών τοκογλύφων, η απομείωση των Ελλήνων με υπογεννητικότητα, ανεργία και λαθρομετανάστευση, ο διαρκής έλεγχος τής ζωής τού λαού μας με τον διωγμό Πίστης και Λαϊκού Εθνικισμού δεν δικαιολογούν την ύπαρξη ορθίως κοιμώμενων.

Ο δωσιλογισμός των γραικύλων πολιτικάντηδων είναι έμφυτος και συνειδητός. Δεν κάμουν λάθη. Εφαρμόζουν τα πιστεύω τους και εκτελούν τις εντολές που πάντα είχαν. Πρώτα εξασφάλισαν την εμπιστοσύνη τού ελληνικού λαού. Στήσανε τον μηχανισμό τού διωγμού των Ελλήνων σε ολάκερη την Πολιτεία. Πήραν εξουσίες και χρήμα μαζί με τούς βαστάζους και τούς θεσμούς, τοποθετώντας δικούς τους ανθρώπους. Και τώρα, αφού άνοιξαν κουβέντες και υποσχέθηκαν την Ελλάδα στους εχθρούς της, μαχαιρώνουν την Πατρίδα μας.

Ανηθικότητα, απιστία, αλλοίωση τής εθνικής μας φυσιογνωμίας στα χαρτιά και τούς νόμους, προσχώρηση στις διεκδικήσεις των εισβολέων. Οι πολιτικάντηδες βάζουν στα ψηφοδέλτια των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών στη Θράκη Μας τούς εκφραστές τής νέας τουρκοκρατίας. Μετά τις ρυπαρές φιλίες με τούς δολοφόνους Ελλήνων και τούς διώκτες τής Ορθοδοξίας, τώρα ξεσχίζουν την Διεθνή Συμφωνία τής Λοζάνης που μιλάει για Έλληνες μουσουλμάνους, διορίζοντας στα ψηφοδέλτια τής κατοχής εκείνους τούς πράκτορες τής Άγκυρας που μιλάνε για Τούρκους και τουρκική τάχα Θράκη, έχοντας φτιάξει τουρκική σημαία τής αιματοβαμμένης γης μας.

Τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Δεν ήταν τυχαία η διπλωματία των σεισμών. Δεν ήταν τυχαία η υποχώρηση στα Ίμια που διέταξαν οι γραικύλοι ψευτοταγοί. Δεν είναι τυχαία η λειτουργία των παράνομων συλλόγων στην Ελεύθερη Θράκη μας με τα τουρκικά ονόματα, παρά τις δικαστικές αποφάσεις που τούς καταργούσαν. Η λειτουργία τού τουρκικού κόμματος και η κάθοδος τώρα στις ευρωεκλογές. Ο διορισμός πολιτικάντηδων από το τουρκικό προξενείο, που δίδει έγκριση ή απόρριψη για όποιον δεν δηλώνει Τούρκος.

Μετά την αποπομπή τής Ρομά υποψηφίου από τα ψηφοδέλτια των αμερικανοκομμουνιστών, ήρθε και η τοποθέτηση στον δημοτικό συνδυασμό των ψοφοδεξιών για την Κομοτηνή τού εκδότη και διευθυντή τής εφημερίδος Τζουμχουριέτ που εκφράζει κι αυτός την πολιτική τής Τουρκίας. Όλοι τους οι τουρκόφρονες μιλάνε για τουρκική μειονότητα που καταπιέζεται και πως η μητέρα πατρίδα τάχα τής Θράκης είναι η Τουρκία. Και ακόμη ζητούν και εξουσίες και μουφτείες και παιδεία και τα πάντα με προσανατολισμό τουρκικό.

Παραιτήθηκε για τα μάτια τού κόσμου ένας υπάλληλος τής Τουρκίας λόγω κάποιας φωτογραφίας με τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων. Υπάρχουν όμως πολλοί ακόμη λύκοι που προωθούν την νέα τουρκοκρατία με δημοκρατικούς τρόπους. Υπάρχουν οι ευρωλιγούρηδες μαρξιστές, ολόιδιοι με τούς ευρωλιγούρηδες σοσιαλφιλελεύθερους, που βλέπουν τούς Έλληνες μουσουλμάνους σαν «ένα τουρκικό πράγμα». Υπάρχουν εκείνοι που μοιράζουν χαρτιά νομιμότητας και κοινωνικά μερίσματα και ταξίματα για Τζαμιά στους λαθρομετανάστες.

Οι Έλληνες διαπράττουν την «αμαρτία» να έχουν Ελληνικό Αίμα και Πίστη Θεού. Να έχουν ένα σπίτι πάνω από το κεφάλι τους και το Μεγάλο Σπίτι που το λένε Ελληνική Πατρίδα. Και ήρθαν οι πραματευτάδες των εμπόρων τού σιωνιστικού νεοταξισμού για να τα πάρουν και τα δύο σπίτια. Με οικονομικά μέτρα, με κεφαλικούς φόρους, με νέες κρυφές συμφωνίες, με εισβολές. Ως την Κρήτη έφτασαν τουρκικά πολεμικά σκάφη για να μάς πουν πως δεν θα αξιοποιήσουμε τον πλούτο μας και πως ούτε γη ούτε θάλασσα θα μείνουν ελληνικά. Αυτό θα συμβεί αν κάτσουμε φρόνιμοι δίχως Ελληνικό Φρόνημα.  

Αυτοί που κατασκηνώνουν έξω από τα κράτη είναι αυτοί που διορίζουν κυβερνήσεις. Οι ίδιοι στα αραβικά κράτη, οι ίδιοι στην ουκρανική εξώθυρα τής Ρωσίας, οι ίδιοι που μάς φέρανε τα μνημόνια και γράφουν εκθέσεις για ψευτομακεδονικές και τουρκικές και άλλες μειονότητες. Κανείς τους όμως δεν μπορεί να μάς αφανίσει, εάν δεν το επιτρέψουμε εμείς. Αν αντί για γκρίνιες, στείλουμε τούς ελληνόφωνους τοποτηρητές στο Γουδί.

Ο Εθνικισμός και ο Πατριωτισμός στον Έλληνα είναι έμφυτος. Έτσι ακριβώς όπως το έλεγε ο ποιητής τής λευτεριάς Κωστής Παλαμάς. Κι όταν οι λύκοι μπαίνουν στο μαντρί τούς διώχνεις, όπως έλεγε ο μαρτυρικός Περικλής Γιαννόπουλος. Η κατάχρηση εξουσίας και η εσχάτη προδοσία είναι εγκλήματα που όχι μόνο διώκονται, μα και ανατρέπονται, όταν έχουν πάρει τα πάντα στα λερωμένα χέρια τους.

Την Πίστη μου την έδωσε ο ίδιος ο Χριστός. Την Πατρίδα μου την κτίσανε Έλληνες με Αγώνες και Αίμα. Είναι ο θώρακας και το ξίφος με τα οποία ντύνομαι και πιάνω την μάχη. Την μάχη για την ζωή και την αποκατάσταση τού Ελληνικού Έθνους. Όχι για χρήμα. Η γη μας είναι πολύ πλούσια για να στερηθούμε τα αγαθά. Αλλά για το υπέρτατο αγαθό. Το δικαίωμα να διοικώ την Ελλάδα μου και να την κάνω δυνατή με τα παιδιά της και τα εδάφη της πολλαπλασιασμένα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: