ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΑΘΗΝΑ 5-5-2014.

Μέσα στον κουρνιαχτό τής φερτής κρίσης και την πολεμική φωτιά που έρχεται στο  διεθνές γεωπολιτικό πεδίο, εν μέσω καταρρεύσεως τής ψευτοδημοκρατικής σαπίλας, έρχονται οι μισέλληνες μέσα κι έξω από την Ελλάδα μας να αρπάξουν την ιερή μας γη. Έρχονται οι υποχθόνιοι και βρωμεροί υπηρέτες τής αποστασίας να μιλήσουν για τις καταπιέσεις των ψεύτικων μειονοτήτων και να πλειοδοτήσουν στην προδοσία, όταν οι νεοταξίτες εντολείς τους στηρίζουν την σαπίλα και τις απαιτήσεις των βαρβάρων.

Στην Θράκη Μας οι ελληνόφωνοι διεκπεραιωτές τής τουρκικής αρπακτικής βουλιμίας περνάνε όλοι από την άτυπη κριτική επιτροπή τού τουρκικού προξενείου χρόνια τώρα. Η Άγκυρα ωστόσο γυρεύει πλέον τα πάντα. Δεν αρκείται στα προσκυνήματα στο μνημείο τού αρχισφαγέα Κεμάλ και στις παραστάσεις διαμαρτυρίας. Θέλει την επισημοποίηση τής ψεύτικης τουρκικότητας των Ελλήνων μουσουλμάνων και την αποκοπή τής Θράκης από τον ελληνικό εθνικό κορμό. Γι’ αυτό και βάζει φιλελεύθερους και αμερικανοκομμουνιστές να διαγκωνίζονται μεταξύ τους ποιος θα βάλει σε ψηφοδέλτιο τον πιο φανατικό Τούρκο.

Προγεφύρωμα εν καιρώ ειρήνης φτιάχνουν οι τουρκομογγόλοι προκειμένου να διαβούν τα άγια χώματά μας πιο εύκολα στον καιρό τής πολεμικής αντάρας που θα σηκώσουν σαν δώσει το σύνθημα ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Τα απανωτά επεισόδια των πρόσφατων αλληλοκαρφωμάτων των γραικύλων πολιτικάντηδων κινούνται στην ύπνωση των Ελλήνων κι όχι στην αλήθεια. Δεν νοιάζονται οι ολετήρες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας για να ανασχέσουν το τουρκικό θράσος, αλλά για να δώσουν διαπιστευτήρια αποδοχής τής νέας υψηλής πύλης.

Αν υπήρχε ελληνικό κράτος για να απαντήσει στις προκλήσεις των εχθρών του, θα φρόντιζε την εθνική συνοχή, την κοινωνική δικαιοσύνη και την στρατιωτική ετοιμότητα τού ελληνισμού. Θα ένωνε τον λαό, απομακρύνοντας αδικίες και ανέχεια και θα θωράκιζε τις Ένοπλες Δυνάμεις για να καταπιούν τούς επίδοξους εισβολείς. Να φτάσουμε εμείς πρώτοι στα ελληνικά εδάφη που είναι προσωρινά εκτός των συνόρων και να τα εντάξουμε στην καινούργια Μεγάλη Ελλάδα. Αυτό είναι το κράτος που αξίζει να λέγεται ελληνικό.

Ακούσαμε προσφάτως τούς Αλβανούς να προκαλούν συζήτηση στο κοινοβούλιό τους για τον φόβο να σηκωθεί ελληνική σημαία στην ηρωική Χιμάρα από «εξτρεμιστές» τής Ελλάδος και πολιτικούς κύκλους. Επαναστάτες τού Ελληνικού Έθνους το δίχως άλλο χρειαζόμαστε. Και πολιτικούς που να συνδυάζουν ελληνική καρδιά και ελληνικό αίμα οπωσδήποτε χρειαζόμαστε.

Δεν τούς έχουμε. Πρέπει λοιπόν να ρίξουμε τούς προδότες και να ασφαλίσουμε τον Ελληνισμό μας. Να ανασυγκροτηθούμε και να δώσουμε λευτεριά σε όλα τα αδέρφια μας. Και γιατί πρέπει μα και γιατί οι βάρβαροι κάτι άσχημο μεθοδεύουν. Πως και βλέπουν κίνδυνο οι Αλβανοί πριν καν η Ελλάς ξεμπερδέψει από τούς Εφιάλτες; Μοιάζει να θέλουν να τον προκαλέσουν οι ίδιοι και μάλιστα σε μια στιγμή που οι Τούρκοι έχουν στήσει δίχτυα από Κύπρο και Κρήτη έως Θράκη και Αιγαίο.

Τουρκικά πολεμικά στα νησιά. Τουρκικές υποψηφιότητες σε ελληνικά χώματα. Έρευνες για πεσμένα αεροπλάνα τάχα και για τον γεωφυσικό μας πλούτο, με εισόδους απαιτητικές. Οι Αλβανοί που ζητούν να μάς κλέψουν κι αυτοί Ελλάδα, ξάφνου το παίζουν θύματα. Και οι φιλελεύθεροι τής ψευτοευρώπης με τα κοινοτικά τους όργανα μιλάνε για τα Σκόπια που τα ενδύουν μακεδονικό ένδυμα και όνομα, όταν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες αποδέχονται και τα δικά τους αιτήματα.

Αυτό που χρειαζόμαστε το δίχως άλλο είναι εθνική επανάσταση και ανασυγκρότηση. Είναι να επιβάλλουμε τα ελληνικά αιτήματα και δίκαια. Να σβήσουμε από τον χάρτη εκείνους που βάλανε στο σημάδι Πίστη και Εθνικό Φρόνημα. Και να κινηθούμε με βάση αυτήν ακριβώς την Ορθή Πίστη κι αυτό το Εθνικό Φρόνημα. Να απομακρύνουμε τις φωλιές των εισβολέων από την γη μας.

Έχουν μολυνθεί όλοι οι θεσμοί και οι μηχανισμοί αποφάσεων τού κράτους από δωσίλογους. Μ’ αυτό το άρρωστο πράγμα που διαστρέφει την θέληση και την αποφασιστικότητα ολόκληρου τού έθνους δεν γίνεται προκοπή. Αυτοί έχουν συνάψει δεσμό με τον νεοταξισμό που θέλει μικρότερο και ελεγχόμενο ελληνισμό. Φυλακισμένο το Εθνικό Φρόνημα. Έως και τις ηλεκτρονικές ταυτότητες τού Άνομου μάς φέρνουν.

Η Ελευθερία, ο Πολιτισμός και το Δίκαιο είναι υποθέσεις τού Έλληνα και θα ξαναγίνουν υποθέσεις τού Έλληνα. Ένας καινούργιος κόσμος πρέπει να έχει στην αρχή του μια καινούργια Ελλάδα. Δυνατή στην οικονομία της, στην κοινωνία της, στην στρατιωτική της υπεροχή, στα εδάφη της. Ο Θεός όρισε η μάχη για τα υψηλά ιδανικά να γίνει στην αυλή μας. Κι εμείς θα κάνουμε το χρέος μας. Θα συνεχίσουμε την επανάσταση που μάς απέτρεψαν ψευτοσύμμαχοι και ψευτοταγοί.

Οι ψευτοσύμμαχοι βιάζονται να αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα για να στήσουν μετά την αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνησή τους. Αλλά ο λάκκος που ανοίγουν θα τούς καταπιεί. Και οι πολιτικάντηδες θα δικαστούν και θα καταδικαστούν ως ένοχοι εσχάτης προδοσίας.

Η μόνη δύναμη ελληνικότητας που έχει απομείνει είναι ο Εθνικισμός και ο Κοινωνισμός μας. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας και ο Ελληνικός Στρατός. Κριτές Δικαίου και Εργάτες στο Εθνικό Κράτος. Αδιαπέραστο τείχος στα σύνορα και οδός επιστροφής στις προαιώνιες ελληνικές εστίες επάνω από τα ερείπια τής ανομίας τού γενικού χαλασμού.

Εκεί που οι νεοταξίτες χαλούν και χαλιούνται, εκεί έρχεται ο αέναος αναγεννητικός ελληνισμός να φτιάξει κραταιές αυτοκρατορίες. Φτάνει να σκοτώσει το μικρόβιο τού διχασμού και να αποβάλλει τα ξένα σώματα από πάνω του.

Έχουμε φτιάξει παντού ελληνικές κοινότητες. Συνορεύουμε με ελληνικές κοινότητες που περιμένουν το δικό μας απλωμένο χέρι. Δεν θα αφήσουμε τα μολυσμένα χέρια να ασελγούν στο Ιερό Βήμα Χριστού και Ελλάδος. Ορθώνουμε Εθνικό Κράτος για την Αυγή τού Ελληνισμού. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  
Δεν υπάρχουν σχόλια: