ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ



ΑΘΗΝΑ 7-5-2014.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός για τον Ελληνισμό μας από τον εσωτερικό που έχει διεισδύσει εντός των τειχών με τον μανδύα τού κομματισμού τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Ο γραικύλος πολιτικάντης με τις διάφορες προσλαμβάνουσες ιδεοληψίες για τον κατακερματισμό των δυνάμεων της Λαϊκής Κοινότητας και τα ρουσφετολογικά ταξίματα για το κλείσιμο των προβάτων στην μάντρα τής ξενοκρατίας.

Τα δε κόμματα παραμένουν το ίδιο ξένα προς τον Ελληνισμό, όσο ήταν μετά το Εικοσιένα που διαπραγματεύονταν οι κοτζαμπάσηδες τα όρια τού ελληνικού κράτους με τούς προστάτες τους. Από τον καιρό δηλαδή τού αγγλικού, τού γαλλικού και τού ρωσικού κόμματος, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας είναι ίδια με την λερναία ύδρα τής μυθολογίας μας, ένα τέρας με πολλά κεφάλια, αλλά με ένα στόχο που τα ενώνει πλέον και τυπικά, την μικρή και ελεγχόμενη Ελλάδα που την είπανε ειρωνικά έντιμη.

Φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές και μαρξιστές είναι τα παιδιά τού ίδιου τέρατος, τής αυτής αθλιότητας τού σιωνιστικού νεοταξισμού, τού εμπνευστή τής αντίχριστης και μισελληνικής παγκοσμιοποίησης. Αυτός είναι ο λόγος που λυσσάξανε να μάς οδηγήσουνε στους μονόδρομους τής πολιτικής ζωής σε όλα τα ζητήματα. Ένα νόμισμα για να μπορούν να δεσμεύσουν την οικονομία μας στις αποφάσεις των διεθνών τοκογλύφων. Μία κοινότητα στο ομοσπονδοποιημένο ευρωπαϊκό υπερκράτος για την εξάλειψη τού εθνικού κέντρου λήψεως αποφάσεων. Μια οικουμενιστική θεώρηση τής θρησκείας για να αποδεχτούμε και πολυφυλετισμούς και πολυπολιτισμούς.

Πτώση τού Ελληνικού Κράτους μάς κάνουν. Ελαστικοποίηση των εθνικών και οικονομικών συνόρων. Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση για να έχουν υπό αναγκαστικό έλεγχο όλους τούς Έλληνες. Πολιτογράφηση των λαθρομεταναστών, ισλαμιστών στην πλειοψηφία τους, για να αντικαταστήσουν τον ελληνικό λαό που ζητάει Εθνική Γη και Ελευθερία. Αυτές είναι οι προϋποθέσεις που οι παγκοσμιοποιητές έχουν κανονίσει με τούς ομογάλακτους ψευτορωμιούς για να μείνουν στο τιμόνι τής Ελλάδος.

Η οικονομική κρίση μια χαρά βολεύει τούς τυράννους μας. Και οι πολεμικές εστίες τούς βολεύουν. Και οι είσοδοι των Τούρκων που πιάνουν τα νερά μας μα και τα ψηφοδέλτια των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων. Και τα μαρξιστικά με τα παρακρατικά και τα λαθραία ξεσηκώματα τούς βολεύουν. Όλα γίνονται με την πλήρη γνώση και αποδοχή των προσκυνημένων. Και οι φιλίες με τους διεκδικητές ελληνικής γης και τα τουρκικά σήριαλ και οι ανακαινίσεις των μνημείων κατοχής που θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει ερείπια.

Μια ζωή ο Ελληνικός Στρατός και ο Λαϊκός Εθνικισμός βαστούσανε την Ελλάδα όρθια. Μια ζωή οι υπέρμαχοι τής Ζωντανής Παράδοσης τής Ελληνικής Φυλής, οι Πρόμαχοι τής Ορθής Πίστης στο Θεό και τής Μεγάλης Ιδέας για την Εθνική μας Ολοκλήρωση. Την Ελλάδα την διαιώνισαν οι Αριστείς τού Γένους. Οι εκφραστές τής Εθνικής Αξιοπρέπειας και τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Είναι η ίδια Λαϊκή και Εθνικιστική Οδός που κινείται πάλι νικηφόρα ο Ελληνισμός μας.

Κανένας εξωτερικός εχθρός δεν μπορεί να μάς βλάψει αν είμαστε ενωμένοι και προσανατολισμένοι στον κοινό σκοπό. Την λευτεριά μας, την εθνική μας ανεξαρτησία, την κοινωνική προκοπή και την εθνική εργασία, την εξάπλωση των λαβάρων τής Ελληνικής Φυλής σε όλα τα χώματα που ιστορικά και πληθυσμιακά μάς ανήκουν.

Σε μια χώρα που τις εντολές τις δίδουν οι δανειστές των πολιτικάντηδων που έχουν αφήσει έως και τούς ουρανούς μας στα ψεκαστικά αεροσκάφη των νεοταξιτών που σκορπούν δηλητήρια και μεταλλάξεις των καιρικών συνθηκών, ο προορισμός δεν μπορεί να επιτελεστεί. Δεν είναι λοιπόν θαρραλέοι μήτε δυνατοί οι εκτός των συνόρων εχθροί μας. Αλλιώς δεν θα είχαν βάλει ανάμεσά μας τα ξένα σώματα με την ελληνική λαλιά.

Μια λοιπόν είναι η πρώτη και αποφασιστική εργασία που οφείλουμε στους προγόνους μας και στα παιδιά μας να κάνουμε. Να ρίξουμε τον εσωτερικό εχθρό. Να ρίξουμε τούς διεφθαρμένους και τούς ανήθικους πολιτικάντηδες. Να γίνουμε μια γροθιά όλοι οι Έλληνες που πιστεύουμε σε Θεό, Ελλάδα και Ελληνική Φυλή. Να ξαναγίνουμε Εργάτες και Πολεμιστές Δικαίου και Πολιτισμού Ελληνικού.

Εθνοφυλετική Αλληλεγγύη, Εργατικότητα, Πολεμική Αρετή. Αυτά είναι τα εφόδια για να αναστήσουμε μέσα σε μια στιγμή μονάχα το Μεγάλο Ελληνικό Έθνος. Και μην μάς πουν πως θα έχουμε πρόβλημα με τα γειτονικά μορφώματα. Γιατί μόλις γκρεμοτσακιστεί η Τουρκία, οι ελληνικοί πληθυσμοί που μάς περιβάλλουν ολόγυρα στα σύνορα θα στραφούν να φιλήσουν την Ελληνική Σημαία. Και μην μάς πουν για το οικονομικό πρόβλημα, γιατί η Ελληνική Γη βγάζει μαζί με τούς Ήρωες και όλους τούς καρπούς και τούς χυμούς τής γης.

Η γεωστρατηγική μας θέση και ο πλούτος μας είναι ο λόγος που μάς φέρανε την τεχνητή κρίση. Η γεωστρατηγική μας θέση και ο πλούτος μας σκορπούν την αλαζονεία στους δυνατούς που θα τιμωρηθούν από τον πολεμικό χαλασμό που σηκώνουν. Η ίδια γεωστρατηγική θέση και ο πλούτος μας θα μάς αναδείξουν σε Μεγάλη Δύναμη. Κι αυτό θα συμβεί με την ανάδειξη τού πλούτου τής ελληνικής ψυχής και τής ατσάλινης ελληνικής πυγμής.

Ο Θεός μίλησε και έχρισε πάλι τον Ελληνισμό μας ως Δύναμη Δικαίου και Εξουσίας. Και η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς μαζί με τον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό θα κάμουν την Φυσική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: