ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΑΘΗΝΑ 30-6-2014.

Η υποκρισία τού πολιτικαντισμού είναι η ασφαλής οδός στην σκλαβιά τής παγκοσμιοποίησης. Ο γραικυλισμός τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας επαληθεύει τον χαρακτηρισμό τού ψευτοδημοκρατικού καθεστώτος ως την μόνη και αληθινή εγκληματική συμμορία.

Η διακομματική συναλλαγή, η διαπλοκή, το ξέπλυμα τής προδοσίας και η ανωμαλία σκορπούν τη δυσωδία και διαλύουν την κοινωνία και το έθνος. Οι ψευτοταγοί περιφέρουν άνετα τα άχρηστα σαρκία τους στις παρελάσεις των ανώμαλων, βγάζοντας λογύδρια περί προοδευτικότητας, ανοχής, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και …φασιστικού κινδύνου!

Είναι οι ίδιοι τύποι που δεν θέλουν τις μαθητικές και τις στρατιωτικές παρελάσεις επειδή είναι χουντικά κατάλοιπα. Είναι οι κάθε λογής δημοκράτες που βάζουν τούς ηλεκτρονικούς ρουφιάνους και τις ποινές αφωνίας στους βουλευτές τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όταν δεν τούς βάζουν παρανόμως στα κελιά τής Κατοχής και τής Τιμής.

Οι βολευτάδες όμως τής ψεύτικης προόδου και τού εθνομηδενισμού που έχουν κατακλέψει το σύμπαν με χρηματιστήριο και ομόλογα, αυτοί που άνοιξαν τις σύγχρονες κερκόπορτες στην νομισματική πολιτική με το ευρώ και κατόπιν στα εθνικά ζητήματα με τα Ίμια πριν και τώρα την Θράκη, κυκλοφορούν ελεύθεροι είτε με χρηματική εγγύηση είτε εντελώς ασύλληπτοι. Είναι αυτοί οι απίθανοι συνεργάτες τού μισέλληνα νεοταξισμού που διατάζονται να βγάλουν Πρόεδρο τής δημοκρατίας τους τον Σημίτη, κατά πως διαμηνύεται από την πλευρά τής Γερμανίας.

Πίσω από το κυνήγι μαγισσών σε βάρος τού Εθνικού Φρονήματος κρύβονται όχι για πολύ ακόμα τα νέα πρόσθετα και επαχθή φορολογικά μέτρα που οδηγούν τον ελληνικό λαό στην απόλυτη και σκοπούμενη λιμοκτονία. Κρύβεται επιπλέον η παράδοση τού ονόματος τής Μακεδονίας ατόφιου μαζί με τα ιστορικά δικαιώματα τής Μακεδονίας Μας στους Σκοπιανούς. Κρύβεται η τουρκοποίηση τής Θράκης Μας με την πληθυσμιακή υπεροχή έναντι των χριστιανών στους Έλληνες μουσουλμάνους που τούς βαφτίζει η Άγκυρα ως δήθεν Τούρκους με την προτροπή ψευτοανθρωπιστών και σιωνιστών.

Πίσω από την ανεξέλεγκτη είσοδο και την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, κρύβεται η επιχειρούμενη ισλαμοποίηση τής Ελλάδος και ο αφανισμός των Ελλήνων. Ένας μεθοδευμένος σηκωμός αναρχορέμπελων και γυρολόγων βολεύει την αφωνία ή και την εξόντωση τού λαού μας με μεθόδους τύπου Συρίας.

Πίσω από την αναγνώριση και την επιβολή ενός «τρίτου φύλου» και τής ομοφυλοφιλίας κρύβεται η διάλυση τής οικογένειας και η στειροποίηση τής Φυλής μας. Και ακόμη η προσβολή τής Πίστης και τού Ανθρώπινου Προσώπου. Επιδιώκεται ξεκάθαρα από το Νεοταξικό Βδέλυγμα τής Αποστασίας ο έλεγχος τού ανθρώπου ακόμη και με το ηλεκτρονικό μηχανισμό παρακολούθησης από βρεφικής κιόλας ηλικίας.

Ο στόχος τού Νεοταξικού Κτήνους είναι πρωτίστως εκείνος που αληθινά μπορεί να το αντιμετωπίσει και να το συντρίψει, ο Αληθινός Έλληνας. Και ακόμη στόχος του είναι δύναμή μας. Και η Δύναμη τής Ελλάδος είναι η Πίστη, ο Πολιτισμός, το Φυλετικό Συναίσθημα των Ελλήνων και το Ατσάλι.

Ο Έλλην Εθνικιστής δεν είναι επαγγελματίας άνθρωπος, ο δήθεν δημοκράτης, αλλά είναι Άνθρωπος με κεφαλαία γράμματα. Προέρχεται από τα σπλάχνα τής Ελληνικής Φυλής. Ζει, αναπνέει και εργάζεται για την προκοπή της και μάχεται για την Ελληνική Υπεροχή.

Ο Έλλην Εθνικιστής δίδει την αλληλεγγύη στον Έλληνα, υπακούοντας στον Νόμο τού Αίματος. Θωρακίζει την κοινωνική ασφάλεια και τιμάει τούς προγονικούς αγώνες που έγιναν στο όνομα Θεού και Πατρίδος. Διαφυλάσσει την εθνική και την φυλετική ταυτότητα, υπακούοντας στην Ηροδότεια ρήση τού Όμαιμου, τού Ομόφυλου, τού Ομόθρησκου, τού Ομόγλωσσου και τού Ομότροπου.

Ο Έλληνας Εθνικιστής είναι υπέρμαχος τού Λευκού Έλληνα, όταν οι αντιρατσιστές τής ψευτοδημοκρατίας αποδεικνύονται αληθινοί ρατσιστές, επιζητώντας τον αφανισμό των φυλών. Είμαστε Εθνικιστές και Φυλετιστές, γιατί θέλουμε ο κάθε λαός να προκόβει στην γη του και οι Έλληνες αποκλειστικά στην δική τους Ιερή Γη.

Οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε Πιστοί Ορθόδοξοι και έτσι αποδεχόμαστε μόνον δύο Φύλα, τον Άνδρα και την Γυναίκα. Αποδεχόμαστε επιπλέον τον Λόγο Χριστού και όχι την πανθρησκεία τού αιρετικού και μισελληνικού νεοταξικού οικουμενισμού.

Στα εθνικά μας ζητήματα στηρίζουμε τον ελληνικό εθνικό προσδιορισμό και τον ελληνικό γεωστρατηγικό προσανατολισμό στις προσωρινά σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες. Ο ασφαλέστερος τρόπος αποτροπής όσων ζητούν να κλέψουν ελληνική γη είναι η διεκδικητική πολιτική και η Μεγάλη Ελλάδα.

Εντός τής Ελλάδος είμαι αποκλειστικά Έλλην σε μια Μεγάλη Ελλάδα μονάχα για Έλληνες. Και εκτός Ελλάδος είμαι φιλάνθρωπος υπέρ τής αυτονόμου υπάρξεως όλων των λαών. Μοναδική Εγγυήτρια Δύναμη είναι μια Ελληνική Υπερδύναμη. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
         

Δεν υπάρχουν σχόλια: