ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΑΘΗΝΑ 9-6-2014.Τα πολιτεύματα δεν χαρακτηρίζονται από τα ονόματα, αλλά από τις προθέσεις. Σ’ ένα κράτος που δεν ασκεί κυριαρχικά δικαιώματα και βρίσκεται υπό ξένη κηδεμονία, είναι φαιδρότητα και κακεντρέχεια μαζί να επικαλούνται οι κρατούντες δημοκρατία και λαϊκή κυριαρχία.

Στην περίπτωση αυτή που βιώνουμε στο τωρινό ψευτορωμέϊκο, δεν υπάρχει κράτος. Υπάρχει ένα άθλιο προτεκτοράτο που έχει εκχωρήσει περιουσία, λαό και δικαιώματα στους τοκογλύφους ενεχυροδανειστές. Επομένως η Ελλάς δεν διαθέτει κρατούντες, αλλά τοποτηρητές τού Νεοταξισμού.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας έχουν παραχωρήσει την εθνική και εδαφική μας κυριαρχία εξ ολοκλήρου σε ψευτοδιασώστες και γειτονικά μορφώματα. Τόσο η πλασματική υπερχρέωση τού κρατιδίου που επιδιώκουν να διαμορφώσουν στη θέση τής Ελλάδος όσο και οι παραβιάσεις χωρικών και θαλασσίων ορίων από τούς Τούρκους είναι μια παρανοϊκή λογική που έχουν αποδεχτεί οι ψευτοταγοί.

Φυσικά η γεωπολιτική μας αυλή δεν αποτελείται από κανένα ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος. Εκείνοι που μάς κουνάνε το δάκτυλο και ζητούν γη και πλούτο, είναι κάποια άδεια κουφάρια που θα υπάρχουν και θα καταργηθούν όσο και όταν θελήσει ο σιωνιστής παγκοσμιοποιητής. Το αληθινό κατά συνέπεια πρόβλημα τής Ελλάδος είναι οι γραικύλοι ψευτοδημοκράτες. Να πέσει το ανθελληνικό καθεστώς και να γίνουμε Ελλάς. Αυτό χρειαζόμαστε.

Κανείς καθεστωτικός δεν μιλάει για τον παρασιτισμό του και την ανυπαρξία του, ούτε για τα πραγματικά προβλήματα που επέτρεψε να συσσωρευτούν επί τής κεφαλής μας. Οι κατοχικές αρχές εχθρεύονται απλώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, γιατί υπενθυμίζει την Εθνική και Φυλετική μας Ταυτότητα. Εχθρεύονται την Ορθοδοξία μας, γιατί στερεώνει την σχέση των Ελλήνων με τον Θεό. Και έτσι δικαιώνουν τον Γέροντα Παίσιο που έλεγε ορθά πως θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε.

Ακούσαμε λοιπόν τούς πολιτικάντηδες, εν μέσω ανέχειας, μειώσεως τού Ελληνισμού μας και εχθρικών εισβολών, να μιλούν για την απλή εκλογική αναλογική, το μπόνους τού πρώτου κόμματος και τη θωράκιση τής δημοκρατίας. Διαβάσαμε τούς μεγαλοχρυσωμένους δημοσιογράφους να γράφουν πως η άνοδος των Εθνικιστών, ναζιστές μάς αποκαλούν τα δίποδα σκουπίδια, δεν αντιμετωπίζεται με δημοκρατικούς όρους!

Φτιάχνουν οι γραικύλοι τούς διαδρόμους τής ευρείας δημοκρατικής και κυβερνητικής τους συνεύρεσης και χρησιμοποιούν τόνους σάλιο, ψέμα και βία. Σάλιο για να κολλήσουν  αναμεταξύ τους σαν φθαρμένα γραμματόσημα. Ψέμα για να πείσουν τον λαό πως η συνεύρεσή τους αφορά την ζωή και την ελευθερία του σε μια δήθεν Ελλάδα που διώχνουν και δολοφονούν Έλληνες οι πράξεις τους και τα αφεντικά τους. Και προλειαίνουν τη βία για να περάσουν ευθύς αμέσως οι αναρχορέμπελοι φύλακες και τάγματα εφόδου τού νεοταξισμού.

Λοιπόν Έλληνες κατά πρώτο λόγο και μετά εσείς οι ανθέλληνες που ο χρόνος σας τελείωσε πλέον, ακούστε κάτι σημαντικό. Η Λαϊκή Κυριαρχία είναι ανώτερη τής δημοκρατίας. Και η Ελληνική Πατρίδα είναι ομοίως ανώτερη τής δημοκρατίας. Η Πατρίδα μας είναι το σπίτι τού λαού της, είναι το σπίτι των Ελλήνων και μόνον.

Θώρακας τής Ελλάδος είναι ο Ελληνικός Στρατός κι όχι οι διεθνείς τοκογλύφοι. Οδικός μας χάρτης είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός μας κι όχι η Παγκοσμιοποίηση. Επομένως η Λαϊκή Κυριαρχία έχει Εθνική Ταυτότητα. Η Λαϊκή Κυριαρχία ανήκει στους Έλληνες  και ασκείται μονάχα από τούς Έλληνες.

Εσωτερικός σαματάς δεν γίνεται να καρποφορήσει στην Γη τού Δικαίου και τής Ισχύος. Οι κοσμοπολίτες διεθνιστές  και χαλαστήδες τής παγκόσμιας εμποροπανήγυρης δεν είναι αδέρφια μας. Τα βόλια τους δεν πιάνουν τόπο. Και τούς όρους τής βουλήσεως, τής εργασίας, τής εξουσίας και τής κυριαρχίας τούς ρυθμίζουν οι Έλληνες που κατευθύνονται από τούς Αιμάτινους Δεσμούς τής Φυλής μας.

Το μόνο μπόνους που θα πάρουν οι εθνοπροδότες είναι η ισόβια ξεκούραση και απαλλαγή από τα πολιτικά μας πράγματα και την εθνική μας ζωή. Η στέρηση πολιτικών και περιουσιακών δικαιωμάτων. Και ακόμη η απόδοση ευθυνών που αντιστοιχούν στην εσχάτη προδοσία, επί αποδόσεως τής εσχάτης των ποινών. Εξουσία και δρόμοι θα ξεβρομίσουν από τοποτηρητές και διασπαστές κράτους και παρακράτους.

Η ανάδειξη τής Ελληνικής Εξουσίας γίνεται με βάση το Ήθος, την Πίστη και τον Πατριωτισμό. Αυτή είναι η ορθή αναλογικότητα που ρυθμίζει τα πολιτειακά μας ζητήματα. Αυτή είναι η αναλογικότητα που αποφασίζει τα όρια τής εθνικής και τής εξωτερικής μας πολιτικής που φτάνουν εκεί που υπάρχει ελληνικός πληθυσμός, ελληνική ιστορία και ελληνικό γεωστρατηγικό ενδιαφέρον.

Ελλάς για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σημαίνει Πολιτισμός, Παράδοση, Πειθαρχία και Ελληνική Ηγεμονία. Σημαίνει Ελληνισμός και Ορθοδοξία  ως Σύστημα Εξουσίας και Δικαιοσύνης. Τα προσκυνήματα και η γη μας υπόκεινται στον ορισμό τής γεωμετρικής προόδου.

Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνοφυλετική Συνοχή μέσα. Και Ελληνικός Κοινοτισμός στην γεωπολιτική μας αυλή και την οικουμένη. Και παράλληλα γεωπολιτική και στρατιωτική δύναμη σε πλήρη ευθυγράμμιση.

Οι Ειδικές Δυνάμεις και η Πολεμική μας Αεροπορία δίδουν το κατάλληλο μήνυμα στο τουρκικό μαντρόσκυλο τού νεοταξισμού. Αφήστε μας να τούς ξεσχίσουμε! Σ’ αυτήν την περίπτωση δεν θα υπάρξουν ούτε παραβιάσεις ούτε ερευνητικές πλατφόρμες ούτε ψεύτικες μειονότητες.

Όσοι παραβιάζουν Συνθήκες, απομακρύνονται άμεσα. Όσοι μάς προκαλούν, τούς συντρίβουμε άμεσα. Οι πολιτικές αποφάσεις ταυτίζονται με τα στρατιωτικά όπλα. Εθνική Απελευθέρωση και Μεγάλη Ελλάδα.

Κράτος σημαίνει Δύναμη. Και Κυριαρχία σημαίνει αποφασίζω για τον λαό μου και ενεργώ για το Έθνος μου. Η δε προσωπικότητα τής Φυλής μας είναι οι Παραδόσεις της.

Η Ελλάς ενώνει και ανοίγει δρόμους. Είναι μια ακατάλυτη εθνοφυλετική συνέχεια που χτίζει τον κόσμο της στο Αξιακό Σύστημα Θεός – Πατρίδα – Τιμή. Αυτή είναι η Λαϊκή και Εθνικιστική, η Αληθινή Ελλάδα. Όσοι διαφωνούν, εδώ πέρα δεν χωρούν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
        

1 σχόλιο:

tasos2222 είπε...

Υπ ΄όψιν, οτι ήδη, τα κατασχετήρια αποστέλλονται και τα μέτρα εφαρμόζονται , μονον προς στους σάπιους πολίτες που οι οποίοι (συναίνεσαν) συγκάλυψαν και αποσιωπήσαν δικογραφία εσχάτης προδοσίας(και που δεν εφαρμόζουν το 120) . **Και δεν εφαρμόζονται τα κατοχικά μέτρα σε μας** . ... δες .. Καθώς εκείνοι , ΣΙΩΠΟΎΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.. ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ 99% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ μαζι με τους 300σιους και όλους τους εξωκοινοβουλευτικούς εθνοσωτήρες ,ΣΙΩΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ..*δες (και κοινοποίησε) **Στις 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε απ την έδρα της βουλής ο τότε Αντιπρόεδρος κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.
Η άνω δικογραφία αυτη ,αφορά εσχάτη προδοσία και γιαυτο και , δέν είναι ασήμαντη όπως ειναι εκείνη των ομολόγων η του χρηματιστηρίου ή των υποβρυχίων , αλλα είναι μείζονος σημασίας καθώς αφενός οι ποινές κάθειρξής της, ειναι τουλάχιστο ισόβια δεσμά και και αφετέρου ,η κακουργηματική αποσιώπησή της, νομιμοποιεί την προδοσία ,και την κατοχή της Ελλάδας από ξένες δυνάμεις , Ενώ, ποινικές διώξεις ακόμη μέχρι και σήμερα , δεν έχουν ξεκινήσει . Και αυτά, όλοι όσοι έχουμε εκλογικά δικαιώματα , όχι μόνον οφείλουμε να τα γνωρίζουμε αλλά οφείλουμε επιπλέον και να αντιδράσουμε . Καθώς η εσχάτη προδοσία, θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας και συνεπώς , την ασφάλεια του κάθε πολίτη και της οικογένειάς του
*** Με την παράλειψη των και την ένοχη αυτή σιωπή του κάθε υπεύθυνου,(και του κάθε πολίτη ) οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), καταδικάζοντας έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο.***

. ΔΕς ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ(δεν εχει αλοιωθει το DNA των σε παραφύσιν) , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ*ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ *ΔΕΝ* υπεθαλψαν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .....https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202018837612415&set=pb.1230303395.-2207520000.1401437419.&type=3&theater