ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΦΑΛΑΓΓΕΣΑΘΗΝΑ 4-6-2014.

Τελειώνει η οχλοβοή των μισελλήνων. Ήρθε ο καιρός να ηχήσει ο Παιάνας των Ελλήνων. Ξεψυχίσματα τής πολυκομματικής αγέλης ακούγονται για λίγο ακόμη. Εκείνο που ακούγεται πλέον στεντόρεια και καθαρά είναι το Τραγούδι Νίκης που τραγουδούν περήφανες των Ελλήνων οι Φάλαγγες.

Η κατοχή που μάς επιβλήθηκε με πολιτικούς και οικονομικούς όρους θα καταπέσει τώρα με ρυθμούς ραγδαίους και τρόπους τραχείς. Εκείνοι που μάς κατέφαγαν τις σάρκες, οι τοκογλύφοι, οι πλουμιστές θεραπαινίδες και τα τάγματα εφόδου τού νεοταξισμού, τώρα θα ξεγυμνωθούν ως άχρηστα σαρκία. Και οι ξεπουλητάδες τής Ιερής Ελληνικής Γης και οι δολοφόνοι Ελλήνων.

Η κατοχή δεν είχε μονάχα πολιτικά και οικονομικά χαρακτηριστικά. Απέκτησε γρήγορα κοινωνικά, ηθικά, εθνικά και πολεμικά χαρακτηριστικά. Πόλεμο μάς κάνανε, με πόλεμο απαντούμε. Πόλεμος είναι αυτό που έκαμε έναν νέο Έλληνα να θελήσει να αυτοκτονήσει, ευτυχώς κείνος δίχως να προλάβει, σαν έμαθε πως οι τραπεζίτες τού αφαίρεσαν τον μόχθο για χρέη στην εφορία των κατακτητών. Πόλεμο υπέστη ένας άλλος νέος Έλληνας που αυτοπυρπολήθηκε, γιατί δεν έβρισκε δουλειά.

Πόλεμος κανονικός είναι ακόμα τα μπαξίσια που δίδει η Τουρκία για να τουρκέψει τούς Έλληνες μουσουλμάνους, τάζοντας απαλλαγή από χρέη. Πόλεμος είναι η προπαγάνδα των κομματικών φερέφωνων των Σκοπίων μαζί με τής Τουρκίας από επικοινωνιακά μέσα τάχα ελληνικά, για να πουν πως έχουμε «μακεδονικές» όπως και «τουρκικές» κοινότητες και πως έχουν κάνει γιορτές και κινήσεις για την δήθεν ταυτότητά τους.

Αυτές τις γιορτές μίσους το ψευτορωμέϊκο δεν τις απαγορεύει. Τα συσσίτια των Εθνικιστών τής Χρυσής Αυγής στους Έλληνες που έχουν γονατίσει οι ψευτοδημοκράτες, οι προδότες τα χαρακτήρισαν όμως δήθεν μίσος.

Το νοιάξιμο των κομμάτων τού αντισυνταγματικού τόξου είναι για τη δημοκρατία κι όχι για την ελληνική κοινωνία και Πατρίδα. Και όταν μιλάνε για δημοκρατία, εννοούν τούς ξένους, τούς ανήθικους, τούς ψευτοεπαναστάτες τού παρακράτους.

Και στα σχολεία τής Πατρίδος μας, στις πρώτες ιδίως βαθμίδες και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα παιδιά των λαθρομεταναστών έχουν την απόλυτη προτεραιότητα έναντι των Ελληνόπουλων. Οι λαθρομετανάστες έχουν την απόλυτη προτεραιότητα έναντι των Ελλήνων επιπλέον στην υγεία και παντού.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επελαύνει πλέον, επαναφέροντας την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία. Οι Έλληνες δίδουν δύναμη στη Φωνή τους και ασκούν την Εξουσία για τον καθαρμό τού Φυλετικού μας Οίκου, την ανάπτυξη και την υπεροχή του.

Το πραγματικό χρέος μας προς τις Παραδόσεις, τις Αξίες και την Αποστολή τού Ελληνισμού είναι ο στρατηγικός μας προσανατολισμός που θα ξεσχίσει τις ξένες και ανύπαρκτες οφειλές. Η Ελλάς βρίσκεται υπεράνω των διεθνών ψευτοσυμμαχιών και διευθυντηρίων, υπάρξεων που έχουν την ίδια θέση με τούς ελληνόφωνους πολιτικάντηδες στα σκουπίδια τής ιστορίας.

Η πολιτική εξουσία δομείται αποκλειστικά από τις Φυλετικές Δυνάμεις που συγκροτούν την Φυσική Αριστοκρατία, με βάση την Αξιοσύνη και την Πίστη στα Ιδανικά και την Ηγεμονική Θέση τής Ελλάδος. Η δημιουργικότητα και ο πολιτισμός, η εργατικότητα, η παραγωγικότητα και η καλαισθησία επανέρχονται στην πρώτη γραμμή τού Λαϊκού και Εθνικιστικού Αγώνα, φέρνοντας καθάριο ελληνικό αγέρα.

Κάτω από αυτόν τον ζωογόνο αγέρα τώρα ξεδιπλώνονται και πάλι και οδηγούν τον Ελληνισμό μπροστά στην Νίκη και την Αναδημιουργία τα Λάβαρα τής Φυλής. Οι Σημαίες τού Έθνους μας, τής Ορθοδοξίας και τού Ελληνικού Εθνικισμού. Η Πίστη, το Ήθος, ο Ηρωισμός, η Φυλετική Αλληλεγγύη, η Κοινωνική Προσφορά και η Αυτοκρατορική Ισχύς τής Ελλάδος αποτελούν την εθνική μας ταυτότητα και τα βήματα για την πραγμάτωση τού σχεδίου που έχει ο Έλληνας Εθνικιστής για την άνοδο τής Φυλής του.

Η Ορθοδοξία και η εντιμότητα, ο σεβασμός και η φιλοπονία, η Ανθρώπινη Αξία και ο απόλυτος έλεγχος καταστάσεων και αποφάσεων, όλα μαζί αποτελούν την φύση και την προσωπικότητα τού Έλληνα. Πίστη και Πατρίδα και Φυλή σε μια αδιαίρετη και μεγάλη ενότητα.

Η απόλυτη κυριότητα τής Πατρίδος μας και η επαναχάραξη των συμμαχιών από την θέση κυρίαρχου που επιλέγει τις διεθνείς παρέες του με βάση τις ελληνικές στοχεύσεις, είναι άμεση προτεραιότητα. Η Ελλάς των Ελλήνων Πατριωτών από την μια πλευρά. Και η Ελλάς που δεν ψάχνει εναλλακτικό αφεντικό, αλλά φροντίζει τις εθνικές της κοινότητες και γίνεται κοσμοκρατόρισσα.

Αυτοί που κράτησαν τόσα χρόνια σκυφτό το κεφάλι τού Έλληνα, αυτοί που λοιδόρησαν τον Ελληνισμό και κυνήγησαν τον Εθνικισμό μας, οι ψευτορωμιοί «δημοκράτες» θα ξεκουμπιστούν ώστε να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Η ξενοκρατία και οι γυρολόγοι εμποράκοι και οι βδέλλες που μάς ρούφηξαν το αίμα και σφάλισαν τις εργασίες μας και τα σιτιζόμενα με τον αρπαχθέντα πλούτο μας και τα πολιτικά τζάκια, χάνουν έδαφος και λαλιά από τους εκκωφαντικούς ύμνους των Εργατών και των Πολεμιστών τής Ελληνικής Φυλής. Το Ελληνικό Αίμα τρανώνεται, παρελαύνει στην Γη Τρανών Ελλήνων Προγόνων και εξυψώνεται από Άξιους Έλληνες Απόγονους. ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


   

Δεν υπάρχουν σχόλια: