ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣΑΘΗΝΑ 5-12-2014.

Το ψευτορωμέϊκο που επικαλείται καταχρηστικά την ελληνικότητα που τόσο πολύ τσαλακώνει με παράνομους νόμους, οδηγεί ολάκερο τον ελληνικό λαό κάτω από ξένες σκοπιμότητες και τυραννίες. Επιδιώκει να παγιώσει πολυμορφικότητα και παγκοσμιοποίηση στη θέσης τής Φυλής και τής Πίστης, ανοίγει τα σύνορα στους αρπακτικούς γείτονες και ματώνει τον λαό για να αυξήσει ο σιωνιστικός νεοταξισμός πλούτη και εξουσία.

Ένας πλέριος σκοταδισμός έχει επιπέσει στην πατρίδα τού πολιτισμικού φωτός. Μια ευρεία ηττοπάθεια ότι δεν μπορούμε τάχα να βρούμε στεριά από τον ωκεανό τής εσκεμμένης κακοδιοίκησης που μάς επέβαλλε σκόπιμα η αστική κοινοβουλευτική ξενοκρατία. Χαλάρωση ηθών και αναζήτηση πλαστών παραδείσων με δανεικές επιβιώσεις και βαθύ σκύψιμο μέσης και αυχένα σε ιδιαιτερότητες, πανθρησκείες και διακομματικές υποταγές στον παγκοσμιοποιητή τύραννο. Και ο Τούρκος ακόμη και στα τελευταία του, λίγο πριν εκπνεύσει ο επίγειος χρόνος του, πατάει με τα βρώμικα ποδάρια του και τα πολεμικά μέσα του χώμα και θάλασσα ματωμένα από καθαγιασμένα ελληνικά αίματα.

Δεν θα έρθουμε να σάς δώσουμε νέο μνημόνιο και νέο χρήμα, δεν θα σάς αφήσουμε να βγείτε καν από τα μνημόνια ούτε σε δέκα ζωές, μάς λέγουν οι θρασείς και αλαζόνες δανειστές των εθνών. Θα βρεθούμε στον αέρα αν δεν τα βρούμε με την τρόικα, λένε ψευτοπατριώτες πολιτικάντηδες. Βρείτε τα ψοφοδεξιοί, σοσιαλιστές, αμερικανοκομμουνιστές και λοιποί ανεξάρτητοι παραπόταμοι, λέγουν οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες και τα συναφή προπαγανδιστικά παπαγαλάκια. Και οι μαρξιστές τού καναπέ παρευρίσκονται και κινούνται σύριζα με τραπεζίτες, πολυεθνικές και οίκους αξιολόγησης στο Σίτυ τού Λονδίνου. Όλοι μαζί, με έναν διορισμένο πρόεδρο τής «δημοκρατίας» τους, σε μια τοποτηρητεία – συγκυβέρνηση υπό την εξουσία τού αντίχριστου και μισέλληνα νεοταξισμού.

Χαρές μεγάλες λοιπόν για Σιωνιστές και Τούρκους. Με την Τουρκία να ξαμολάει τα περιπολικά θαλάσσης της με δολοφονικούς εμβολισμούς σε βάρος των ψαράδων και των λιμενικών μας στα Δωδεκάνησα. Τις φρεγάτες και τις κορβέτες της να φτάνουν στο Σούνιο και να δένουν σε ελληνικά λιμάνια με τουρκικές σημαίες και νατοϊκές αποστολές. Να στέλνει οργανωμένες αποστολές σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία από χοτζάδες και ένστολους να ανοίξουν Τζαμιά και να απαιτούν το άνοιγμα των υπολοίπων. Με τα αλβανικά υποπόδια να κατεβάζουν ελληνικές σημαίες σε ελληνικά σχολειά. Και τούς Τουρκομογγόλους να απειλούν πως μόλις χαράξει η Ελλάς Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, θα μάς κάνουν πόλεμο! Κι όλα αυτά εν μέσω γραικυλοτουρκικών πολιτικών συμβουλίων.

Όποιος ελληνόφωνος θέλει να συνεχιστούν αυτές οι εξευτελιστικές και θανατερές καταστάσεις υποταγής, ας ετοιμαστεί να εξέλθει τού ελευθέρου ελληνικού εδάφους. Διότι η ερχόμενη ταχέως Λαϊκή και Εθνικιστική Διακυβέρνηση θα επιβάλλει με τον λαό και τον Στρατό στο πλευρό της την Στρατηγική Ενδυνάμωση τού Ελληνικού Έθνους. Ελευθερία –Λαϊκή Κυριαρχία – Ελληνική Ηγεμονία είναι ο οδικός άξονας πάνω στον οποίο θα κινηθούμε. Υπηρέτηση των λαϊκών δικαίων και τού εθνικού συμφέροντος. Αυτό σημαίνει πως θα αποδώσουμε την εθνική κυριαρχία στους Έλληνες και την εδαφική αποκατάσταση στο Ελληνικό Έθνος.

Οι αποφάσεις, οι ενέργειες και οι σχεδιασμοί ασκούνται από τούς Έλληνες και ανήκουν μονάχα στους Έλληνες. Το οικονομικό αποτέλεσμα είναι απλό μέσο που ωθεί τον Ελληνισμό μπροστά και δεν συρρικνώνει την Πατρίδα. Προέρχεται από την εργασία τού λαού μας και από τούς φυσικούς και ενεργειακούς μας πόρους γης και θάλασσας. Αυτό σημαίνει πως η οριοθέτηση των πλουτοπαραγωγικών μας ζωνών είναι αποκλειστικό ελληνικό δικαίωμα που θα ξεκινήσει άμεσα, βάσει τού διεθνούς δικαίου αλλά και βάσει των ελληνικών δικαίων και διεκδικήσεων που είναι πάνω από κάθε παγκόσμια νομολογία. Πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ορυκτός πλούτος, άπαντα στην διάθεση τού κράτους και των αναγκών του, κοινωνικών και εξοπλιστικών.

Η Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη είναι απόφαση αιχμής. Απόφαση που θα στηριχθεί σε νέα και ανασχεδιαζόμενη συμμαχική γραμμή. Χώρες που υποστηρίζουν συγκυριαρχίες και γειτονικές βλέψεις με αντίθετα συμφέροντα και δόγματα δεν έχουν καμία δύναμη και παρουσία ανάμεσά μας. Η Ελλάς εκ τής γεωγραφικής θέσεως και τής γεωφυσικής της υπόστασης θα εφαρμόσει την δέουσα γεωπολιτική που αρμόζει σε αναδυόμενη Μεγάλη Δύναμη. Δεν κλείνουμε πόρτες, αλλά έχουμε το απόλυτο δικαίωμα να συνδιαμορφώσουμε από θέση ισχύος έναν Άξονα Εθνικών και Ορθοδόξων Δυνάμεων. Ήδη η Ρωσία έχει προχωρήσει τις επαφές της με την Σερβία σε πολιτικό και θρησκευτικό επίπεδο. Η Ελλάς πρέπει να είναι και θα είναι παρούσα.

Όταν οι εχθροί σου θέλουν να σε διαλύσουν και σού επιτίθενται, εσύ δεν κρύβεσαι. Απαντάς με την αυθεντική ελληνική τακτική Υπεροχής που λέει πως εκείνον που πάει να σε κατακτήσει, τον κατακτάς πρώτος εσύ. Ενημερώνεις και ενώνεις τον ελληνικό λαό κάτω από τον Βυζαντινό Αετό, την Γαλανόλευκη Σημαία και το Εθνικό Φρόνημα. Διασφαλίζεις απρόσκοπτο στρατιωτικό εξοπλισμό και ανοίγεις διαύλους στην Φυσική Αριστοκρατία τού Γένους ώστε να ανακόψει πάσα επιβουλή. Εφαρμόζεις στην πράξη άμεσα τον Ενιαίο Εθνικό Στρατηγικό Χώρο από την Βόρειο Ήπειρο έως την Κύπρο και από το Ιόνιο και το Ελληνικό Αρχιπέλαγος Αιγαίο έως την Ανατολική Μεσόγειο. Οι προκλήσεις σε βάρος πληθυσμών και ζωνών μας κατανικώνται από ελληνική ενέργεια, παρουσία και ενσωμάτωση. 

Η εξωτερική πολιτική των ανοικτών θυρών και οφθαλμών θα μάς οδηγήσει στην εκπλήρωση τού Τάματος τής Φυλής μας. Η Πίστη και η Ατσάλινη Θέληση συμβαδίζουν με την Δύναμη. Ο συνωστισμός των απίστων ανατολής και δύσης εξυπηρετεί το Σχέδιο τού Θεού και της Μεγάλης Ελλάδος. Το τσαλαπάτημα των επίδοξων μνηστήρων τής Ιερής μας Πατρίδος θα μάς βρει στα εδάφη τής Αγίας Ρωμανίας.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

1 σχόλιο:

pol είπε...

Σπύρο μπες και κάνε κάνα σχόλιο εδώ: http://www.osiaefxi.com/2014/12/blog-post_31.html