ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 11-5-2015.

Ελληνικό κράτος δεν υπάρχει. Μονάχα ένα άθλιο προτεκτοράτο γεμάτο προδότες που πετροβολάει τούς πιστούς Θεού και Ελληνικής Φυλής. Μια ψευτοδημοκρατική κομματική συμμορία μονάχα υπάρχει στην Αρχή τού Ψευτορωμέϊκου που έχει πετάξει την Ελλάδα ανάμεσα στην Σκύλα και την Χάρυβδη τής εποχής μας. Μια Ελλάδα παραδομένη ανάμεσα στους εισβολείς των τόκων, γεωπολιτικών γειτόνων και τού τζιχαντισμού.

Μάς βρώμισαν την Πολιτεία υποσχεσιολόγοι και «μαχητές» των κενών λόγων που τάχθηκαν τάχα να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα τού λαού και να φυλάξουν από τις κακοτοπιές και τις έχθρες το Έθνος. Μα είναι οι ίδιοι άρπαγες τής εξουσιοδοτήσεως τού Γένους μας μέσω τής ψήφου, οι οποίοι ωστόσο δεν πιστεύουν στην έννοια τού Έθνους και στις δυνατότητες που έχει αυτό να αναπτυχθεί για λογαριασμό του.

Μαρξιστές και σοσιαλφιλελεύθεροι δεν πιστεύουν στο Ελληνικό Έθνος, γιατί δεν πιστεύουν στην ύπαρξη τής Ελληνικής Φυλής. Και δεν πιστεύουν πάλι οι ίδιοι «συνταγματικοί» συνεργάτες των παγκοσμιοποιητών στις δυνατότητες τού Ελληνισμού σκοπίμως, αφού έχουν συμφωνήσει να πουλήσουν τον ελληνικό πλούτο υπηρετώντας τον Σιωνιστικό Νεοταξισμό.

Δεν μπορείς να υπηρετείς δύο αφεντάδες. Και στο Ελληνικό Κράτος αφέντης και κάτοχος τής εξουσίας δεν είναι ο πολιτικός, αλλά ο λαός που τού δίδει την εντολή να λάβει και να εφαρμόσει τα μέτρα και τις αποφάσεις που υπηρετούν τα δικά του εθνικά συμφέροντα.

Ο δε πολιτικός είναι ο εντολοδόχος τής Φυλής που υλοποιεί τα συμφωνηθέντα από την ολότητα τής Ελληνικής Κοινότητας, από το καλούμενο ως Έθνος. Και με την σειρά της η Πολιτική Ιδέα, όταν ο λαός δέχεται πιέσεις από τούς μισούντες αυτόν, από τούς μισέλληνες, οφείλει να εμπνεύσει τον ελληνικό λαό στην αντιμετώπιση και την εξάλειψη τού κινδύνου.

Στις εσχατολογικές μέρες τής διαστροφής των ηθών και τής ιστορίας των εθνών, στον καιρό τής απιστίας και τής υποταγής των λαών, το κράτος δεν υπηρετεί το Έθνος. Πολιτικά όργανα τής κατοχικής «δημοκρατικής» ξενοκρατίας δικάζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τής Χρυσής Αυγής για κάποιο ανύπαρκτο έγκλημα, αφού αντιστέκεται ενάντια στο υπαρκτό έγκλημα τού ξεχερσώματος τής Πατρίδος από τούς Σταυρωτήδες Εμπόρους των Εθνών. Γίνεται μια μάχη ανάμεσα στους καθεστωτικούς δολοφόνους και τούς Εθνικιστές εκφραστές τής Αληθινής Ελλάδος.

Στα δημόσια κτήρια τής χώρας συγχρωτίζονται αναρχικοί πράκτορες τού Συστήματος μαζί με επικίνδυνους ισλαμιστές τζιχαντιστές και λαθρομετανάστες που ως ατελείωτα κύματα λαθρομεταναστών έχουν κατακλύσει την Πατρίδα μας. Τζιχαντιστές από Συρία, από Αλγερία και άλλες χώρες τής νεοταξικής «αραβικής ανοίξεως» που έχουν αποβληθεί από τις χώρες τους λόγω τρομοκρατικής δράσεως, έχουν έρθει στην χειμαζόμενη από την στημένη οικονομική κρίση Πατρίδα μας, σύμφωνα με παραδοχές μυστικών υπηρεσιών και των ίδιων των χωρών προέλευσης.

Την ίδια στιγμή οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού λαϊκού τάχα πλην Ελλήνων ΣΥΡΙΖΑ διαπραγματεύονται με την Ψευτοευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ρωσία ταυτόχρονα για το ποιος εταίρος θα δώσει υποτίθεται την καλύτερη βοήθεια προς την δύστυχη και λιμοκτονούσα Ελλάδα. Διαπραγματεύονται οι κατοχικές αρχές αναγνωρίζοντας το στημένο χρέος με το χέρι τού επαίτη, με τούς «διασώστες» να ζητούν συρρίκνωση αποδοχών και συντάξεων, πέρασμα αγωγών και άλλα τινά. Τα πάντα στο τραπέζι εκτός από την αξιοποίηση τού γεωφυσικού μας πλούτου επ’ ωφελεία τού Ελληνικού Έθνους.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή οι νεοταξίτες που έχουν προκαλέσει τις πολιτικές και πολεμικές κρίσεις, σπρώχνουν τα κύματα των λαθρομεταναστών, με τούς πολιτικάντηδες να επικαλούνται τον ανθρωπισμό των Ελλήνων, ώστε να τούς περιθάλψουν. Μα γιατί δεν το κάνουν εκείνοι οι παγκόσμιοι τύραννοι που ευθύνονται για τις κρίσεις; Πως γίνεται ένας λαός που τού έχουν κόψει το ψωμί και που γενοκτονείται μέσω φτώχιας, υπογεννητικότητας και νεομετανάστευσης, να συντηρήσει άλλους λαούς, ταΐζοντας ταυτόχρονα τούς τοκογλύφους τής παγκοσμιοποίησης; Αυτό γίνεται γιατί σκοπός των μισελλήνων είναι η αλλοίωση και εν τέλει ο βιολογικός αφανισμός τής Ελληνικής Φυλής.

Το Ελληνικό Έθνος είναι ανώτερο τού Κράτους. Το Ελληνικό Έθνος έχει ιερή υποχρέωση και αναφαίρετο δικαίωμα να φτιάξει το κατοικητήριό του συμφώνως με την ταυτότητα, τον χαρακτήρα και τις διαστάσεις Φυλής και Εδάφους. Από την στιγμή που το κράτος, το κατοικητήριο δηλαδή τού Ελληνισμού έχει καταληφθεί από επίορκους ψευτορωμιούς και εισβολείς, το Έθνος έχει πάρει αμετάκλητη απόφαση να προβεί στην κάθαρση στα κέντρα λήψεως αποφάσεων και τα χώματά του. Να λάβει την τύχη στα χέρια του ξεκινώντας από το εσωτερικό, από τα σπλάχνα τής Ελληνικής Φυλής, κάμνοντας την επανεκκίνηση τού Κράτους.

Επανεκκίνηση τού Κράτους σημαίνει να γίνει και πάλι το Κράτος ελληνικό. Να αναστηθεί η Πολιτεία επάνω στα ερείπια και το κουφάρι τού ψευτορωμέϊκου. Ελληνικό Κράτος είναι εκείνο που επανδρώνεται από Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή, που υπηρετεί την αυθυπαρξία τού Έθνους, που αναπτύσσεται στηριζόμενο στους δικούς του πόρους, που κραταιώνει το εθνικό έδαφος και δεν σκορπάει την εθνική του κυριαρχία. Ελληνικό είναι το Κράτος που εξαντλεί τον ανθρωπισμό του βαστώντας ανόθευτη την Ορθοδοξία και την Ελληνικότητά του.

Για να έρθει όμως το Κράτος στα χέρια τής Ελληνικής Φυλής, πρέπει να σηκωθεί και να γίνει απαιτητική η ίδια η Ελληνική Φυλή. Να πιστέψει στις δυνάμεις της. Να καθαρίσει τούς μηχανισμούς τής Πολιτείας πολιτικά, ποινικά, ολοκληρωτικά. Να γίνουν οι Έλληνες Εξουσία στο Ιερό Ελληνικό Έθνος. Να γίνουμε οι εργάτες, οι αμύντορες και οι διώκτες κάθε ξωμερίτη από τον σιτοβολώνα και το κληροδότημα τής εθνικής μας γης. Σε μια Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που υπάρχει μονάχα για τα παιδιά μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: