ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΑΤΟΣΑΘΗΝΑ 4-5-2015.

Το κράτος είναι η έκφραση τής δυνάμεως τού Έθνους. Είναι το πεδίον δημιουργίας και επεκτάσεως τού Έθνους, η βάση τής προπαρασκευής των ευγενέστερων μορφών δράσεως τής Φυλής. Κατά συνέπεια κράτος υφίσταται όπου υπάρχει Έθνος με πολιτισμό, κοινωνία δικαίου και ατσάλινη ισχύ τής Ανώτερης αυτής Φυλής, στην υπηρεσία τής οποίας τίθεται η δυνατή κρατική οντότητα. Αυτή είναι η Πολιτεία που δομεί, εκφράζει και οδηγεί στα ψηλά πεπρωμένα τού Ελληνισμού το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα.

Σε καμία περίπτωση τα όρια τού κράτους δεν αποτελούν τα όρια τού Έθνους μήτε είναι αυτά πεπερασμένα. Τα όρια τού Ελληνικού Έθνους είναι απείρως μεγαλύτερα τού κράτους που αποτελεί ένα μονάχα τμήμα τού Έθνους. Ο Ελληνισμός υπάρχει όπου βρίσκονται τα δίκαια και τα συμφέροντά του. Υπάρχει ακόμη όπου βρίσκονται ελληνικές ψυχές, ελληνικός πολιτισμός, ελληνική γλώσσα, ελληνικά αίματα, ελληνικές μνήμες και ελληνικά μνημεία. Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν ανήκουμε μήτε στην δύση μήτε στην ανατολή. Ανήκουμε στην Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάδα των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή.

Μάθαμε πως ανήμερα την Μεγάλη Παρασκευή οι Τούρκοι εν μέσω μεγάλης προσκυνηματικής ελεύσεως Ελλήνων και ξένων βάλανε έναν ιμάμη να διαβάσει το κοράνι μέσα στην Αγία Σοφία. Και τι νομίζουν πως κατάφεραν οι απόβλητοι της μογγολικής στέπας; Δεν είναι η πρώτη πρόκληση που κάνουν και θαρρώ πως δεν τούς μένουν πολλές προκλήσεις ακόμη. Λίγες ακόμη και λίγα τα ψωμιά τους. Ας κοπιάσουν τουρκικά πολεμικά πλοία και αεροσκάφη πάνω από τα νερά μας για να βρουν όμορφο υγρό τάφο.

Και τα στίφη των λαθρομεταναστών που μάς στέλνουν στα νησιά και τις πόλεις σιωνιστές και Τούρκοι μέσα στο σχέδιο τού αφανισμού τής ελληνικής φυλής είναι. Το ξέρουμε. Να μάς αλλάξουν πληθυσμό και πίστη. Όμως το Σχέδιο τού Δικαιοκριτή Θεού είναι απείρως ισχυρότερο από εκείνο τού νεοταξικού κτήνους. Και μάλιστα το Θεϊκό Σχέδιο συμπίπτει με το Ελληνικό Σχέδιο. Έχει ληφθεί αμετάκλητη απόφαση να ξαναγενούμε ταχιά Ελλήνων Κράτος. Πάει να πει Λεύτερη και Κραταιά Ελλάς με λυτρωμένες ελληνικές ψυχές και πλατιά ελληνικά χώματα, Πολεμιστές τής Αλήθειας και Κυρίαρχη Φυλή στο τιμόνι τής ανθρωπότητας.

Η Αγία Σοφία θα βρει ξανά τον θρησκευτικό της σκοπό μόλις λειτουργηθούν οι πολεμικές σημαίες τού Ελληνικού Στρατού στην Αυτοκρατορική μας Εκκλησιά από Έλληνα Ορθόδοξο Ιερέα και με Έλληνες Ορθόδοξους Πιστούς. Οι λαθρομετανάστες με τα χρυσοπληρωμένα μεταφορικά έξοδα και τα ακριβά τηλέφωνα, φερμένοι για ψεύτικες επαναστατήσεις και «ανοίξεις» μαζί με τούς αναρχοδιεθνιστές πράκτορες, θα φύγουν με την ολοκληρωτική βαρυχειμωνιά τους, με τον ολοσχερή αφανισμό τους. Οι δε έμποροι και δυνάστες των εθνών από τα τεφτέρια τους θα βρεθούν μπλεγμένοι στην πολεμική συμφορά που ετοιμάζουν για άλλους και θα δουν την δύναμή τους να συρρικνώνεται.

Το ψευτορωμέϊκο ψοφάει. Οι δοσίλογοι πολιτικάντηδες συντομεύουν τον χρόνο τους ανοίγοντας με ταχείς ρυθμούς την φιάλη τής προδοσίας. Βγάζουν ο ένας τα άπλυτα τής διαφθοράς τού άλλου στην φόρα και θέλουν να στραγγαλίσουν το Εθνικό Φρόνημα των Ελλήνων, κάνοντας τούς καλούς και τούς θεοσεβείς. Όμως η νόθευση και τα δεσμά τής αιχμαλωσίας σε βάρος τής Φυλής και τού Έθνους, η επαιτεία και η παράδοση σε παγκοσμιοποιητές και βαρβάρους δεν συνάδουν με τον Έλληνα. Το Ελληνικό Έθνος είναι αυτό που θα διοικήσει το κράτος και τούτη η νομοτέλεια δεν ανακόπτεται με τίποτα.

Η φιάλη τής Νεμέσεως, τής Θείας Δίκης άνοιξε. Και μαζί της άνοιξε η φιάλη τής αναστάσεως τής πλέριας Ελληνικής Φυλής. Η δυσωδία ψευτορωμιών και πάσης μισελληνικής ύπαρξης θα αφανιστεί έως τού τελευταίου μορίου τής υπάρξεως αυτών. Και εκεί που κάποτε υπήρχε ο εθνομηδενισμός, τώρα θα ανθίσει και πάλι η ελληνική δημιουργία, ο ελληνικός πολιτισμός, η ελληνική υπεροχή και κατάκτηση. Η ανάκτηση τού κόσμου μας, η φιλοδοξία και η πάλη τού Ελληνισμού για νίκες, για να εναρμονίσει την ένδοξη ιστορία με το ένδοξο παρόν και το ακόμη ενδοξότερο μέλλον τού Έθνους των εθνών.

Βγάζοντας το σκουλήκι τής προδοσίας που σέρνεται ανάμεσά μας, φέρνουμε στην επιφάνεια την αληθινή μας προσωπικότητα, τις πραγματικές μας δυνάμεις. Γινόμαστε εξουσιαστές και εξουσιαζόμενοι ταυτόχρονα. Μια αδιάσπαστη αιμάτινη αλυσίδα τής Φυλής που ο ένας κρίκος στηρίζει και στηρίζεται από τον άλλο, νοιώθει τις ανάγκες τις συλλογικές και τις επιλύει, δονείται από τον νόμο τον φυσικό που ζητάει νέους φυλετικούς κρίκους και νέα εδάφη, αγαπημένα και από πάντοτε ελληνικά για να απλωθεί. Κι έτσι τα όρια τού Έθνους πρέπει να γίνουν και θα γίνουν οπωσδήποτε τα όρια ενός μεγαλύτερου ελληνικού κράτους, αποδιώχνοντας τούς βαρβάρους που μάς περιβάλλουν.

Η Αυγή τού Ελληνισμού έρχεται με Χρυσό το Στέμμα στην κεφαλή. Η σύγκρουση τού ήθους με την ανηθικότητα, τής πίστης με την απιστία, τού Ελληνισμού με τον νεοταξικό μισελληνισμό είναι εδώ. Έχει ξεκινήσει ειρηνικά τάχα, λίγο πριν φτάσει στο απώτατο πολεμικό πεδίο. Ο θρίαμβος τού Έθνους μας άρχεται από το Κράτος Ελλήνων που κινούνται ως μια προσωπικότητα, ως ένας στρατός αποφασισμένων πολεμιστών να υπερβούν τούς εαυτούς τους με την δύναμη τής ψυχής και τής πυγμής συνάμα. Ζήτω η Μεγάλη και Κοσμοπλάστρα Ελλάς! Ζήτω ο Εθνικοκοινωνισμός των Ελλήνων!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: