ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΛΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ Ο ΠΟΘΟΣ ΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 6-5-2015.

Η υγιής, πάει να πει αυτοφυής, ανάπτυξη ενός κράτους απαιτεί υψηλό παραγωγικό δυναμικό και κοινωνική ομαλότητα. Χρειαζόμαστε εθνική και επομένως ανεξάρτητη οικονομία, πράμα που σημαίνει πως χρειαζόμαστε αυτοδιαχείριση των πόρων. Επομένως για να δημιουργήσει η Ελλάς ανάπτυξη που θα καρπωθούν οι Έλληνες, πρέπει να διαθέτουμε πολλά ελληνικά παραγωγικά χέρια και κοινωνική, εθνική και φυλετική συνοχή.

Η απαραίτητη συνεπώς βάση για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τής εθνικής μας κοινότητας είναι η ύπαρξη εθνικού και λαϊκού κράτους. Ένα κράτος που στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και δίδει λόγο μονάχα στον ελληνικό λαό. Αυτό μονάχα το κράτος έχει μέλλον, όταν στο χωράφι και στην εξουσία, σε κάθε σπιθαμή ελληνικής γης δεσπόζουν αποκλειστικά ελληνικές ψυχές. Αυτός είναι ο πόθος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Πόθος μας είναι η πλέρια Ελληνική Φυλή που δημιουργεί απερίσπαστα και ισομερώς σε ολάκερη την επικράτεια έργα ωραιότητος και αυτάρκειας, πολιτισμού και αγαθών, κάνοντας με την ύπαρξή τους κάστρο απροσπέλαστο την Ελλάδα μας.  

Δεν είναι όμως ίδιος και ο στόχος τής αστικής δημοκρατίας και των κατοχικών πολιτικών της δυνάμεων, μαρξιστικών και σοσιαλφιλελεύθερων. Το καθεστώς των δοσίλογων λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντα και τα δίκαια τού Έθνους ως ένας αυθεντικός εσμός ψευτορωμιών. Οι «δημοκράτες» επιδιώκουν να διαλύσουν την ενότητα και να αλλοιώσουν την ταυτότητα των Ελλήνων, να υποβάλλουν τον λαό μας σε περισσότερες θυσίες εν μέσω οικονομικής κρίσεως, ώστε να φτιάξουν γενοκτονία και εν τέλει τον βιολογικό αφανισμό μας.

Δια τού λόγου το αληθές, το χρήμα που ζητούν να λάβουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες διαχρονικά και τώρα, καταλήγει πάντοτε στις τράπεζες και στην απορρόφηση των κατακόρυφα αυξανόμενων λαθρομεταναστών που φθάνουν στη χώρα μας. Οι αφίξεις των λαθρομεταναστών είναι από τα νεοταξικώς κατασκευασμένα εμπόλεμα πεδία τής Αφρικής και τής Ασίας και η πύλη εισόδου τους είναι η καταλαμβάνουσα ελληνικά εδάφη Τουρκία. Τα νησιά και οι πόλεις μας έχουν ζωστεί από τούς παράνομους εισβολείς που χρησιμοποιεί ο σιωνιστικός νεοταξισμός.

Την ίδια στιγμή οι αναρχικοί πράκτορες τής παγκοσμιοποίησης, ο εξωκοινοβουλευτικός στρατός τής αμερικανοκομμουνιστικής αριστεράς τού ΣΥΡΙΖΑ, βρωμίζανε με τα πανιά τής προπαγάνδας τους κοινωνία και πανεπιστημιακές σχολές και πλείστα όσα δημόσια κτήρια. Είδαμε τούς «λαϊκούς αγωνιστές» των ακριβών προαστίων και απογόνους βαστάζων τού καθεστώτος να παρελαύνουν σαν αποσπάσματα εφόδου σε πόλεις και να ζητούν την τιμωρία των εθνικιστών τής Χρυσής Αυγής ωσάν να είναι δικαστές λαϊκών κομμουνιστικών δικαστηρίων τού βουνού. Και κάποιοι άλλοι σύντροφοί τους βαστάγανε το Πανεπιστήμιο Αθηνών εν ομηρεία κάμνοντας πάσα έκνομη χρήση αυτού, με τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ να μετρούν τις μέρες τής κατάληψης.

Θέλουν λοιπόν να αντικαταστήσουν τούς Έλληνες με πληθυσμούς ξένους και ισλαμικούς. Θέλουν οι σιωνιστές και οι συνεργοί τους πολιτικάντηδες να εξαλείψουν Ορθή Πίστη και Εθνικό Φρόνημα. Που ακούστηκε όμως με την μείωση των ανθρωπίνων χεριών και την εξαχρείωση των αποδοχών να φτιάχνεται υγιής οικονομία; Που ακούστηκε να φτιάχνεται εθνικό κράτος βιώσιμο με ξένα και παράνομα χέρια; Που ακούστηκε να μαζεύεις πεινασμένους όχλους και να περιμένεις πως δεν θα υπάρξει σύγκρουση με τον καθημαγμένο ντόπιο πληθυσμό; Αλλά αυτήν ακριβώς την αντίφαση χρησιμοποιούν πολιτικάντηδες και ψευτοσύμμαχοι για να ξαμολήσουν εσωτερικό χαλασμό, κάνοντάς μας τον εκ των έσω πόλεμο και κατόπιν τον έξω συμβατικό.

Να κάνουμε ταχέως τον πόθο μας για περισσότερους Έλληνες και περισσότερη Ελλάδα σημείο εκκινήσεως επαναστατικής και στρατηγικό μας στόχο άμεσο. Σάλπισμα ενωτικό και επιθέσεως ταυτόχρονα ενάντια στις πληγές που γέμισαν ξωμερίτες το κορμί τής Φυλής μας. Η Ταυτότητα και η Πίστη μας είναι τα όπλα τού Εθνικοκοινωνισμού μας. Να μείνουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι. Να γεμίσουμε με νέες γέννες ολάκερο το Έθνος. Να γεμίσουμε τα προσκυνήματα από άκρου σε άκρο τής γης μας.

Μα και τούτο πάλι δεν είναι το σημείο παύσης τού αγώνος. Είναι η σκυτάλη στον επόμενο στόχο να οδηγήσουμε τον ελληνικό λαό να γεμίσει την έως σήμερα άδεια ύπαιθρο χώρα με ψυχές, καματάρηδες και πολεμιστές τού γένους μας. Να αντιστρέψουμε την ροή από την αστυφιλία στην επιστροφή των πληθυσμών έως το πιο απομακρυσμένο χωριό και νησί τής εθνικής επικράτειας με εργασία, παιδεία, υγεία, ασφάλεια και στρατό και πάσα υποδομή. Και έτσι να φτιάξουμε και να φυλάξουμε τον πλούτο που μάς έδωσε ο Θεός και μάς κληροδότησαν οι Ήρωες και οι Εργάτες τού Ελληνισμού μας.

Μα και πάλι θαρρώ πως και τούτο δεν είναι το πέρας τής διαδρομής τής Λαϊκής και Εθνικιστικής, πάει να πει τής Αληθινής και Φυσικής Ελλάδος. Θέλω να φτάσω στα ψηλά πεπρωμένα τής Ελληνικής Φυλής. Να ζήσω το ταξίδι ως την κορυφή τής οικουμένης, ως το έσχατο κύτταρο τής ελληνοσύνης. Κι έτσι προχωρώ για να εναρμονίσω το έδαφος και τούς χυμούς του και τα γεωγραφικά μεγέθη και την φύση με τις ελληνικές καρδιές, με τις αιώνιες ελληνικές εστίες, με το ανέσπερο φως ορθοδοξίας και ελληνοσύνης, με το σπάσιμο των αλύτρωτων ελληνικών δεσμών.

Φτιάχνω πλέρια Ελληνική Φυλή. Επομένως φτιάχνω μεγαλύτερη ελληνική πατρίδα. Με ιδρώτα και αίμα. Με εργαλείο και όπλο. Όλα διαδοχικά, σε μια στιγμή. Τότε μονάχα δεν θα έχω εισβολείς. Όταν όλες οι επάλξεις τού Κάστρου τής Φυλής θα είναι γεμάτες από Έλληνες κυρίαρχους και δυνατούς. Τότε μόνον δεν θα έχω τοκογλύφους και βαρβάρους εχθρούς. Όταν το έδαφος που κάποτε πατούσαν και οι αποφάσεις που κάποτε παίρνανε είναι όλα τους ελληνικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: