ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ



ΑΘΗΝΑ 12-11-2015.

Κάθε μία μεγάλη οικονομική κρίση παγκόσμιας εμβέλειας ακολουθείται από μια μεγάλη πολεμική ανθρωποσφαγή. Οι δε πληθυσμιακές μετακινήσεις από την φτώχια και τα ενδιάμεσα πολεμικά επεισόδια αποσκοπούν στο αδυνάτισμα τής αμύνης από την εκμετάλλευση τού ανθρώπινου πόνου. Ένας δούρειος ίππος που κουβαλάει προδοσίες και πέμπτη φάλαγγα ξωπίσω στις πλάτες τού Έθνους.

Κλειδοκράτορες των κρίσεων είναι οι σκιώδεις υπερεθνικές ηγεσίες που επιθυμούν την διασάλευση των γεωπολιτικών ισορροπιών για την εδραίωση δικών τους πραιτοριανών στα κράτη. Τώρα ο νέος παγκόσμιος πόλεμος που έρχεται είναι προορισμένος για την παγκόσμια διακυβέρνηση που είπε ως νέος Παπανδρέου ο Τσίπρας και επιβεβαίωσε ο δήθεν πλανητάρχης και υπάλληλος των αντίχριστων νεοταξιτών Ομπάμα.

Αυτό που έρχεται λοιπόν είναι ένας Αρμαγεδδών, ένα λουτρό αίματος που δεν θα κάνει καμία εξαίρεση και δεν θα αφήσει κανένα έθνος ανέγγιχτο. Τα σημάδια των καιρών και οι διεθνείς αψιμαχίες, οικονομικές, διπλωματικές και στρατιωτικές είναι ευδιάκριτες. Είναι η υπερδιόγκωση των παράνομων πληθυσμιακών μετακινήσεων. Είναι η τοποθέτηση των στρατοπέδων πέριξ τής Συρίας, οι Εθνικές Δυνάμεις γύρω από τη Ρωσία και οι νατοϊκές δυνάμεις πέριξ των ΗΠΑ.

Ενδεικτικό σημείο ενάρξεως τού νέου μεγάλου πολέμου είναι επίσης η ενοποίηση των έως χθες σκόρπιων πολεμικών μετώπων που είχε στήσει στον παγκόσμιο χάρτη ο διεθνής σιωνισμός. Στην Τουρκία μέσω των Κούρδων, στην Συρία, στο Ιράκ, ακόμη και στο βορειοαφρικανικό μέτωπο με τούς ισλαμοτζιχαντιστές μισθοφόρους των εμπόρων των εθνών.

Στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα η οικονομική ένδεια εξαφάνισε απολύτως προσχεδιασμένα και προδοτικά την εθνική μας κυριαρχία. Η δική μας υπόθεση είναι απολύτως ενδεικτική τού σχεδίου τής Παγκοσμιοποίησης. Το ξεπούλημα τού εθνικού πλούτου, η σταδιακή εξάλειψη τού χρήματος από τις ηλεκτρονικές κάρτες, η στοχοποίηση τού εθνικού και τού θρησκευτικού φρονήματος, η επέλαση τής αθεΐας σε πολιτική και σχολεία. Και από κοντά η έξαρση τής λαθρομετανάστευσης, η έξαρση των εδαφικών βλέψεων από προσωρινούς γείτονες, η εκπροσώπηση τής Ελεύθερης Θράκης Μας αποκλειστικά από τουρκόφρονες βουλευτές.

Η πίεση που ασκείται σε βάρος μας γίνεται για δύο λόγους. Πρώτον, διότι ο μεγάλος πόλεμος έρχεται στο πόδι τής οικονομικής κρίσης στα θερμά νερά μας, από το Αιγαίο έως την Ανατολική Μεσόγειο. Και δεύτερον, διότι ο μεγαλύτερος εχθρός των Σταυρωτήδων είναι ο ενωμένος ελληνισμός, ο δε μεγαλύτερος φόβος τους είναι η ανάσταση τής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Συνδετικός κρίκος τής νέας γεωπολιτικής πραγματικότητας είναι η Ορθοδοξία στο πρόσωπο τής Ελλάδος και τής Ρωσίας που πρωταγωνιστεί στον Άξονα των Εθνικών Δυνάμεων. Είδαμε πρόσφατα την εμπλοκή ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών ενάντια σε τουρκικά να εντείνουν το σκηνικό την ώρα που στο πλευρό τής Ρωσίας στη Συρία έχουν προ πολλού σπεύσει Χεσμπολλάχ, Ιράν και Κίνα. Οι δε ΗΠΑ παραμένουν στην περιοχή κεφαλή τού ΝΑΤΟ ενάντια στις Εθνικές Δυνάμεις, μα και ενάντια στους Τούρκους, όπως όλοι λόγω των Κούρδων.

Είναι σαφές ότι το ρηθέν υπό των Αγίων Πατέρων τής Ορθοδοξίας Μας πως δεν θα προλάβουν να εισπράξουν οι Σταυρωτήδες τα άσπρα που μάς γυρεύουν σωρηδόν θα πραγματοποιηθεί. Το αίμα για μία ακόμη φορά θα νικήσει το χρήμα. Ο πόλεμος προλαμβάνει τις τράπεζες που ανοίξανε τον λάκκο μέσα στον οποίο θα πέσουν. Και η Ελλάς να γίνει ευθύς Αληθινή, δηλαδή Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα και να αφήσει τούς διεθνείς τοκογλύφους να φύγουν. Διότι δεν θα πεινάσουμε. Αυτό που θα γίνει είναι η μετατροπή τής Ελλάδος σε γεωπολιτική δύναμη.

Η Ελλάς, ευρισκόμενη στο μέσο τής οικουμένης, δεν έχει πολλούς δρόμους να διαβεί. Ή θα γίνει Δυνατή Ελλάς ή θα εξαλειφθεί. Όμως η αποστολή που μάς έχουν αναθέσει ο Θεός, οι Άγιοι και οι Ήρωες τής Φυλής μας είναι σαφής. Να ηγηθούμε τού στρατοπέδου τής Ορθοδοξίας και να ανακτήσουμε όλα τα εδάφη τής Αγίας Ρωμανίας Μας. Να νικήσουν το δίκαιο και η πίστη το άδικο και την απιστία. Να δώσουμε την μάχη με την μόνη ασφαλή μέθοδο, με την μόνη ηγετική εξουσιαστική δύναμη τού ξίφους.

Ας βουβαθούν οι εραστές τής «μικρής πλην εντίμου Ελλάδος» που δήθεν δεν μπορεί να διαμορφώσει δική της πολιτική. Να ξεφορτωθούμε με κοφτερή και επαναστατική ορμή κάθε ξένο σώμα που έχει εισβάλλει ανάμεσά μας, σε κοινωνία και πολιτική. Να θωρακίσουμε τα προσωρινά μας σύνορα με τις δυνάμεις ασφαλείας και τον εθνικό μας στρατό. Να μπούμε σε συνεννόηση με το στρατόπεδο των Εθνικών Δυνάμεων. Να εξισορροπήσουμε στρατιωτικό εξοπλισμό και ελληνικές διεκδικήσεις με τις διευκολύνσεις ενάντια σε σιωνισμό και τζιχαντισμό.

Δεν είναι ανάγκη η Ελλάς σε πρώτο βαθμό να μπει σε άμεσες πολεμικές περιπέτειες. Δεν είναι όμως δυνατόν να κρύψουμε σαν την στρουθοκάμηλο το κεφάλι στην άμμο. Οι παγκοσμιοποιητές δεν μάς θέλουν και η Τουρκία σπρώχτηκε να πέσει πάνω μας και στον θάνατο. Θάνατος που θα είναι δικός της από μια Ελλάδα που είναι έτοιμη για πόλεμο. Η πέμπτη φάλαγγα που έχει προσφυγοποιηθεί εξ ανατολών θα κινηθεί και θα εξαλειφθεί. Η δε Τουρκία θα βρεθεί ανάμεσα στα πυρά όλων των πλευρών.

Λαϊκή, Εθνικιστική και Στρατιωτική διοίκηση στο τιμόνι τής Ελλάδος. Ενότης και διεκδίκηση. Ο πόλεμος θα δημιουργήσει μεγάλα κενά. Και οι απώλειες θα ανοίξουν διάδρομο. Αυτόν τον διάδρομο πρέπει να διαβεί ο Ελληνικός Στρατός. Έναν διάδρομο που οδηγεί στην Πόλη των ονείρων μας, στην Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη. Με τα εθνικά λάβαρα να φτάνουν σε όλες τις αιώνιες ελληνικές εστίες, παραμερίζοντας τις φλόγες που σκόρπισε ο νεοταξισμός. Προς Δόξα Θεού και Νίκη Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: