ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΑΘΗΝΑ 30-11-2015.

Η εκκαθάριση είναι μια οικονομική διαδικασία που σχετίζεται είτε με την αποπληρωμή τακτικών χρηματικών υποχρεώσεων είτε με την εξυγίανση ενός οργανισμού που βουλιάζει μέσα στα χρέη. Η εξυγίανση επιπλέον μπορεί να εφαρμοστεί μέσα στα πλαίσια ενός κράτους που έχει παραδοθεί μέσα στον αλλότριο υλισμό που σκοτώνει μεθοδευμένα τον πατριωτισμό. Διότι μια επιχείρηση μπορεί να χρεοκοπήσει, όχι όμως το κράτος, όχι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, όχι η εθνική ελευθερία.

Το ανεξάρτητο κράτος βασίζεται πάντοτε στην αυτάρκεια αγαθών που παράγει πρωτίστως το ίδιο. Το ανεξάρτητο κράτος καταναλώνει το λιγότερο όσα αγαθά παράγει. Διατηρεί την οικονομική διεργασία σε απόλυτη συνάφεια με την παραγωγή και την απορρόφηση τού εγχώριου εργατικού δυναμικού. Αν χρειαστεί να δανειστεί, φροντίζει να είναι το χρέος υγιές, δηλαδή να ικανοποιηθεί σε σύντομο χρόνο από εγχώρια χρήματα. Αυτά λέγει η λογική ενάντια στην οικονομική σκλαβιά που είναι κανονική υποδούλωση. 

Επιπλέον όταν μια επιχείρηση πέσει σε οικονομική ένδεια, φροντίζει να κόψει τις σπατάλες, να αξιοποιήσει περιουσιακά της στοιχεία προς εξοικονόμηση πόρων, να βελτιώσει τις υπηρεσίες της. Αν δεν μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση κλείνει και το κράτος φροντίζει να λάβουν τα οφειλόμενα οι εργαζόμενοι. Το κράτος φροντίζει να μειώσει την ανεργία με την ενθάρρυνση επενδύσεων και το άνοιγμα νέων και παραγωγικών εργασιακών χώρων. Η περιστολή των παρασιτικών φαινομένων όμως στους δημοκρατικούς χρόνους δεν ισχύει, με τις τράπεζες και με τούς λοιπούς επιχειρηματικούς και επικοινωνιακούς βαστάζους τού ψευτορωμέϊκου να ασκούν την πραγματική εξουσία.

Το κράτος δεν είναι μήτε επιχειρηματίας μήτε εξάρτημα τού διεθνισμού και τής αναρχίας. Είναι το διοικητήριο και ο υπηρέτης ταυτόχρονα τού Έθνους. Δεν μπορείς να διοικείς αν δεν θέσεις πρωτίστως τον εαυτό σου στην αξιολόγηση τού λαού. Να προέρχεσαι από τα σπλάχνα του. Να έχεις καταθέσει ιδρώτα και αίμα, βγάζοντας τίμιο ψωμί και δημιουργώντας πολιτισμό και υποδομές με τα χέρια σου. Τότε, έχοντας συσπειρώσει δίπλα σου ολάκερο τον Ελληνισμό, μπορείς να ξεφορτωθείς οτιδήποτε φράζει τον δρόμο τού Έθνους και να εφαρμόσεις στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης και ισχύος απερίσπαστος.

Η Ελλάς είναι πλούσια και ευλογημένη χώρα. Έχει προσοδοφόρο και εύφορο περιβαλλοντικό παράγοντα. Έχει στρατηγική γεωπολιτική θέση που βλέπει και ελέγχει γεωγραφικά και οικονομικά τα περάσματα τής οικουμένης. Έχει φιλότιμους Έλληνες που εργάζονται, κοπιάζουν μα και ξεχνούν εύκολα. Ξεχνούν εύκολα τα περασμένα και τα πάθη εάν αφεθούν στις πλάνες των καιροσκόπων. Έχει ακόμη πολλούς άτιμους και καιροσκόπους που βάζουν το στομάχι τους και την χλιδή πάνω από την πατρίδα και τον λαό. Αυτοί οι στομαχόφρονες είναι οι πρώτοι που πρέπει να εκκαθαρισθούν μέχρις εσχάτων.

Ήρθαν από την Εσπερία και από την Δύση και από τις λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις συνολικά τοκογλύφοι και ελεγκτές για να επιπλήξουν εμάς τούς Έλληνες. Να επιπλήξουν τα χθεσινά αγριογούρουνα εκείνους που τούς έμαθαν να περπατούν όρθιοι. Η δε μεγαλοσύνη τους δεν μετριέται μήτε με το ήθος μήτε με το αίμα, μα με το εξαγορασμένο με πτώματα στρέμμα, τα δε χρέη τους είναι απείρως μεγαλύτερα από τα δικά μας, καθώς λέγουν οικονομετρικές μελέτες. Και οι άλλοι, οι Εφιάλτες των κολλεγίων και των στοών που μεταχειρίζονται κακώς την ελληνική λαλιά που δεν είναι δική τους, ψευτορωμιοί τελειωμένοι, αυτοί θα δικαστούν ως προδότες και τα κλεμμένα θα επιστραφούν στον ελληνικό λαό.

Ζητούν λένε εκκαθαρίσεις ναυπηγείων, βιομηχανιών, χωραφιών και σπιτιών ελληνικών οι πλιατσικολόγοι από τούς κλέφτες που οι ίδιοι χρηματοδότησαν με υπέρογκα ποσά, γνωρίζοντας πως δεν γίνεται να εξοφληθούν. Σαν να λέμε τηρώ έναν που τού έχω περιορίσει την εργασία, τον έχω αφήσει χωρίς εναλλακτική λύση, τον αφήνω να ζήσει με 100 παράδες και τον φορολογώ με 10000!!! Και από πάνω τού ζητώ ενοίκιο τιμωρητικό, γιατί έχει σπίτι. Και για επισφράγισμα τούς φόρους του δεν τούς αποταμιεύω ανταποδοτικά για το Έθνος, για τον ίδιο τον γηγενή πολίτη δηλαδή, αλλά τούς δίνω σ’ αυτούς που τού παίρνουν σπίτι και πατρίδα, ξένους γυρολόγους, τραπεζίτες και λαθρεποίκους που τού ζητάω να τούς υπηρετήσει!!!

Μα αυτό δεν είναι κράτος, δεν είναι κραταιά ύπαρξη. Είναι ληστοσυμμορία και η κοινωνία υπόδουλη. Τύραννος ο νεοταξισμός, κατοχικές αρχές και δωσίλογοι το κράτος. Παράνομοι οι νόμοι τους και μια αισχρή υλιστική ξενοκρατία το πολίτευμά τους. Αλλά στην Μεγάλη Πατρίδα Μας Ελλάδα υπάρχει μακρά παράδοση τυραννοκτονίας και η ξενοκρατία είναι καθαρή πολεμική πράξη που απαντιέται με επανάσταση εθνική και απελευθερωτική. Το σάπιο αποκόπτεται για να σταματηθεί η μόλυνση και να ζήσει το υγιές. Και το υγιές είναι μονάχα η Ελλάς των Ελλήνων στο αίμα, στην πίστη και την ψυχή. Εκτός τού πλαισίου αυτού, ουδεμία ανοχή.

Έλληνες στην Κεφαλή, Έλληνες και στο Σώμα. Κυβερνήτης και Σύμμαχος ο Ενιαίος Ελληνισμός. Ένας εθνικός και οικονομικός προϋπολογισμός που εγγράφει ως κέρδη του τις συνειδητοποιημένες ελληνικές ψυχές και ως επενδύσεις του το κάρπισμα τής γης. Εκεί που ανθούσε η ληστοσυμμορία να σηκωθεί μια τεράστια ελληνική αμφικτιονία που θεωρεί χρέος της τον πολλαπλασιασμό τής Πατρίδος.

Νόμος υπέρτατος ο Νόμος τής Φυλής. Σύνταγμα τού Εθνικού Κράτους η Ελληνική Ιδέα. Το δε Κράτος να γίνει Εργατικό και Φυλετικό, να θεωρήσει την Εργασία ως την απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων τού Έθνους, την δε Φυλή ένα πειθαρχούν στράτευμα που εργάζεται και μάχεται για την εθνική κυριαρχία. Κοινωνική Δικαιοσύνη, Εθνική Εργασία, Πολεμική Αρετή. Ιδού η Ελληνική Ιδέα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: