ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΥΓΟΝΙΑ



ΑΘΗΝΑ 26-11-2015.

Στην αντιφατική και εσχατολογική εποχή που ζούμε, στην εποχή που κάποιοι αντίθεοι αποφάσισαν να αντιποιηθούν την Θεϊκή Υπόσταση, έχει προκληθεί μια σκόπιμη σύγχυση σχετικά με το ανθρώπινο πρόσωπο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Διατυπώνεται ευθέως μια στρεβλή θεωρία περί τής υπάρξεως ενός δήθεν τρίτου φύλου που χρήζει προστασίας. Επιβάλλεται μια λανθάνουσα επιστημονικότητα δίχως Θεό. Χρησιμοποιείται το φάρμακο για να μειωθεί ο πληθυσμός. Τα πάντα θυσία στον βωμό τού νεοταξισμού που δεν θέλει έναν κανονικό και φυσιολογικό άνθρωπο. 

Βρισκόμαστε μπροστά σε έναν ευρύ αναθεωρητισμό και σε μια θρασύτατη αμφισβήτηση τής κοσμογονίας, τής αρμονίας και τής ιστορικής αλήθειας από τούς τυράννους τής παγκοσμιοποίησης. Να ακυρωθεί η εξέλιξη τού ανθρωπίνου είδους από εκείνους που αφού μάς είπαν πως ο άνθρωπος προήλθε από τον πίθηκο(!), τώρα μάς λένε πως μπορεί να υπάρξει ομοφυλοφιλική «οικογένεια». Να επιβληθεί ο ενιαίος τύπος τού πολίτη μέσα από τις επιμειξίες που συμπιέζουν όλες τις φυλές σε μία, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο οι αντιρατσιστές, εχθροί τού ανθρώπου επί τής ουσίας, να μάς πουν πως θέλουν τάχα να προστατεύσουν τούς αδύνατους. Προφανώς διά τού αφανισμού, όπως ακριβώς λέμε πως η εγχείρηση μεν πέτυχε, ο ασθενής όμως απεβίωσε!

Οι γενετικές ανωμαλίες που προκαλούνται στις περιπτώσεις τής κυοφορήσεως ελαττωματικών υπάρξεων δεν ενδιαφέρουν τούς αντιρατσιστές. Να διαθέσουν οι πάντες τον εαυτό τους στο παζάρι τού κόσμου και την αγορά ανθρωπίνου κρέατος, κάνοντας την ελευθεριότητα ελευθερία. Να στρέψουν το βιολογικό όπλο τής αντιφυσικής συμπεριφοράς ενάντια στην φυλή και το έθνος τους. Από την άλλη πλευρά εάν αντικατασταθεί η οικογένεια με διαστροφικές παρέες που τις συνδέει ένα σύμφωνο συμβίωσης, τότε η στείρωση τού έθνους έχει επιτευχθεί δίχως να ζητηθεί καν η απομείωση τού λαού.   

Τολμούν κάποιοι να δαιμονοποιούν την αρχαία Σπάρτη για τον φυλετικό της χαρακτήρα και για την προσήλωση στην επίτευξη απολύτως καλών γεννήσεων, αυτό που καλείται και είναι επί τής ουσίας η ευγονία. Μιλούν για την υποτιθέμενη και ψευδεπίγραφη καταστροφή στον Καιάδα των κυημάτων των φερόντων γενετική ανωμαλία. Και τούτο όταν η έρευνα έχει αποφανθεί ότι στον Καιάδα ρίπτονταν αποκλειστικώς και μόνον οι κατάδικοι κακουργηματικών πράξεων σε βάρος τής ανθρώπινης ζωής. Εκτός κι αν θέλουν να μάς πουν οι μισόθεοι, μισέλληνες και μισάνθρωποι ότι ο χωλός βασιλεύς τής Σπάρτης Άγης αποτέλεσε την εξαίρεση τού «κανόνα»!

Η ευγονία είναι μια επιστημονική διαδικασία αποτελεσματικού γενετικού ελέγχου που αποσκοπεί στην αρτιμέλεια τού ανθρώπινου νου και σώματος ταυτόχρονα. Σκοπός της είναι ο ερχομός στον κόσμο πολιτών που να μπορούν να αφομοιωθούν στο κοινωνικό σύνολο και να εξυπηρετηθούν οι ίδιοι με τις δικές τους δυνάμεις ωφέλιμα και ανώδυνα. Να εκπαιδευτούν, να εργαστούν, να συντηρηθούν, να πολεμήσουν, να δημιουργήσουν οικογένεια. Να κάμουν ελεύθερη και παραγωγική κοινωνία, να περάσουν την αιμάτινη σκυτάλη τής φυλής στα δικά τους γεννήματα και τις επερχόμενες γενεές Ελλήνων.

Η ευγονία συνδέεται με την ύπαρξη τού Εθνικού Κράτους και την κοσμοθέαση τού Εθνικοκοινωνισμού. Συνδέεται επιπλέον με την επιστήμη τής ανθρωπολογίας και την διαιώνιση των ειδών. Να θέλεις δηλαδή να μείνεις Έλληνας, να ζεις ως Έλληνας, να είσαι αυτεξούσιος, να στύβεις την πέτρα και να υπερβαίνεις σαν χρειαστεί τις αντοχές σου. Να κρατάς καθαρό και αμόλυντο τον οίκο τής φυλής σου. Κι αυτό ακριβώς είναι ο Έλληνας, το κτιστό οικοδόμημα τής φυλής και όλοι μαζί ο εθνικός μας οίκος.

Η ευγονία συνδέεται οπωσδήποτε με τον σεβασμό τού ανθρωπίνου προσώπου που αποτελεί το θέλημα τού Θεού. Ο Άγιος Θεός μάς θέλει πιστά παιδιά Του στην φύση που Εκείνος μάς ενέταξε. Να επιτελούμε την αποστολή μας ως μονάδες μα και ως λογικά όντα μέσα στα πλαίσια τής Εντολής. Αυξάνεσθε και πληθύνατε και τον κόσμο κυριεύσατε. Ο άνδρας και η γυναίκα. Ο Έλλην και η Ελληνίδα. Ο Ορθόδοξος και η Ορθόδοξη. Και ο κάθε λαός στον τόπο του, με τα έθιμα του, υγιής και αρτιμελής να εφαρμόζει την αρμονία χρησιμοποιώντας το μυαλό του και την καρδιά του.

Νους υγιής εν σώματι υγιές σε ένα περιβάλλον καθάριο με την επιστήμη υπηρέτη τού ανθρώπου. Όταν η νομοτελειακή τάξη διασαλεύεται με την γενετική διαδικασία να καθεύδει, να δίδει πολλές σωματικές επιπλοκές και αποβολές, τότε κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Κάτι κινείται σκοπίμως λάθος. Δεν είναι προφανώς λάθος τού γενετικού κώδικα. Κάτι άλλο συμβαίνει στην τροφή, στον αέρα, στο νερό. Καθήκον τής ευγονικής είναι να ερευνήσει τις συνθήκες ζωής και να παρέμβει προς την κατεύθυνση τής υπεργεννητικότητας των Ελλήνων. Κάποιοι δεν το θέλουν. Η Ελλάς το χρειάζεται. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα το πράξει.

Κανείς δεν θέλει την απώλεια μιας ζωής. Κανείς ένθεος, κανείς πατριώτης, κανείς άνθρωπος με συναίσθημα αγάπης και ιερού χρέους δεν αποστρέφεται τον Θεό και την Φυλή του. Κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν θέλει κανέναν συνάνθρωπο του να βασανίζεται. Και κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα μήτε περισσεύουν μήτε είναι «ελαττωματικοί».

Η δύναμή μας είναι η ανθρωπιά μας και η ελληνοσύνη μας. Να απαλείψουμε τον πόνο. Να κρατήσουμε την Πατρίδα στα χέρια μας. Να ορθώσουμε ναούς και κάστρα πλέρια. Μια Ελλάδα γεμάτη Έλληνες στο Αίμα και το Πνεύμα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: