ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΑΘΗΝΑ 28-12-2015.

Οι έμποροι των εθνών και οι πολιτικοί πραματευτάδες των ψυχών επιχειρούν να γράψουν από την αρχή και στα μέτρα τους την ιστορία και να χαράξουν τα σύνορα των κρατών. Αιματοκυλούν τούς λαούς, ανακατώνουν την οικονομία με την εθνική ασφάλεια, διαμορφώνουν το δίκαιο τής θαλάσσης και των πληθυσμιακών μετακινήσεων σύμφωνα με τις αποφάσεις τους για την εδραίωση τής παγκόσμιας σιωνιστικής δικτατορίας.

Όλα τα μεγάλα πολιτικά «ατυχήματα» τής ανθρωπότητας ακολουθήθηκαν από την επιβολή νέων γεωπολιτικών ισορροπιών και την εμφάνιση μέτρων περιορισμού των ελευθεριών. Η ανοχή επί παραδείγματι στον βομβαρδισμό τού Περλ Χάρμπορ από τούς Ιάπωνες έβαλε τις ΗΠΑ από το πουθενά στο σφαγείο τού Β Παγκοσμίου Πολέμου. Ένα γεγονός που ξεκίνησε από μια κρίση και κατέληξε στους ψευτοσυμμαχικούς διεθνείς οργανισμούς.

Τα χρόνια πέρασαν και οι μεθοδεύσεις συνεχίστηκαν. Έτσι λοιπόν ο βομβαρδισμός στους Δίδυμους Πύργους οδήγησε στις ισλαμικές ανοίξεις. Η πτώση τού ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά προ ημερών επιδίωξε την ενοχοποίηση τής Ρωσίας ως αφετηρία ενός νέου παγκόσμιου πολέμου. Και η ισλαμική τρομοκρατία στο Παρίσι στήθηκε ώστε να φοβίσει τούς ευρωπαϊκούς λαούς και να οδηγήσει μέσα από τις πολυφυλετικές κοινωνίες στην αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η Ελλάς, ευρισκόμενη στην πύλη εισόδου τής Ευρώπης, έχει πεπρωμένο της ισόβιο να αντικρίζει και να αποκρούει όλα τα κύματα τής βαρβαρότητας. Είναι ταγμένη να προμαχεί πάντοτε υπέρ των προαιώνιων ελληνικών αξιών. Υπέρ τής Πίστης, υπέρ τής Ελευθερίας, υπέρ τού Πολιτισμού. Αυτές οι Αξίες είναι που δεν επιτρέπουν στον Άνομο Σταυρωτή να μάς συνθλίψει. Αυτός και ο λόγος που έχουμε υποστεί ανείπωτες τραγωδίες και ακρωτηριασμούς ψυχών και εδαφών. Αυτός και ο λόγος που το Νεοταξικό Θηρίο προχωράει τώρα στην παραποίηση των κανόνων τού δικαίου.

Έκαμε λοιπόν τις προάλλες νέες κουβέντες με τον Τούρκο ο αριστερός πρωθυπουργεύων για τις διμερείς σχέσεις τού κατακτημένου με τον κατακτητή. Κουβέντες σαν τις παλαιές που εκτρέφουν την επίπλαστη τουρκικότητα στη Θράκη μας. Λόγια που εδράζονται επάνω στο τερατούργημα τής ελληνοτουρκικής «φιλίας», τής «φιλίας» τού δολοφόνου με τον δολοφονημένο, τού θύματος με τον υπάλληλο τού νεοταξισμού που εκείνος τον έφερε στην περιοχή μας για να λεηλατήσει το ακριβό μας γεωπολιτικό οικόπεδο.

Οι τελευταίες κουβέντες ανάμεσα στο ψευτορωμέϊκο και στον τουρκομογγόλο λαθροθήρα τής Ιωνίας Μας γίνηκαν για να νομιμοποιηθεί ο παλαιός πόθος των μισελλήνων για την συγκυριαρχία στην Ελληνική Θάλασσα τού Αιγαίου Μας. Χρυσόμαλλο Δέρας τής περιοχής μας είναι ο γεωφυσικός πλούτος, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, ο ενεργειακός δρόμος που ορίζει το Έθνος μας. Και γέφυρα για να διαβούν «περιούσιοι» και βάρβαροι τον ποτισμένο με ελληνικά αίματα δρόμο είναι οι γραικυλοτουρκικές περιπολίες στα νερά μας για τον έλεγχο και την είσοδο των τουρκοφερμένων λαθροπροσφύγων. 

Το θαλάσσιο δίκαιο γίνεται η ατραπός για να διαγραφεί ο Νόμος τής Φυλής και να αλωθεί το Εθνικό μας Κράτος και μαζί με εμάς ολόκληρη η Ευρώπη. Τα υδάτινα σύνορα διαγράφονται προς χάριν τής ειρηνικής συνυπάρξεως και τού πολυπολιτισμού. Οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες άλλωστε δεν βλέπουν σύνορα στη θάλασσα. Δεν θέλουν καθαρόαιμη ελληνική κοινωνία. Έχουν διαγράψει μαζί με τις γενοκτονίες και τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες.

Αν η Ευρώπη θέλει να αυτοκτονήσει, είναι δικαίωμά της. Η Ελλάς όμως δεν πρόκειται να την ακολουθήσει στον ολισθηρό της κατήφορο. Δεν πρόκειται να συλήσουμε τούς τάφους των προγόνων μας για να μοιραστούμε το ψωμί των παιδιών μας με τούς γυρολόγους τοκογλύφους και τα ανδρείκελά τους. Και δεν πρόκειται να ανεχτούμε τούς βιομετρικούς ελέγχους που σχεδιάζουν οι Βρυξέλλες προκειμένου να φέρουν το αντίχριστο σφράγισμα ως δήθεν μηχανισμό ελέγχου τής δικής τους τρομοκρατίας με τούς ισλαμιστές υπαλλήλους τής παγκοσμιοποίησης.

Η Εσπερία δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει δικό της γεωστρατηγικό προσανατολισμό. Οι δικοί «της» πόλεμοι, οι πόλεμοι που διατάσσουν και επιβάλλουν στην Δύση οι Σταυρωτήδες, δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν δικοί μας. Εμείς έχουμε έναν άλλο, έναν δικό μας ιερό πόλεμο. Το δικό μας Θαλάσσιο Δίκαιο το συγγράφουν η Ιστορική Δικαιοσύνη και η Εθνική Ασφάλεια τής Μεγάλης Ελλάδος. Υπέρτατος νόμος είναι ο Νόμος τής Ελληνικής Φυλής που επιβάλλει το άβατο τής Πατρίδος από ξωμερίτες και την διάνοιξη τής θαλάσσιας οδού μονάχα από εθνικοαπελευθερωτικά ελληνικά στρατεύματα.

Ο Αντίχριστος τού Νεοταξισμού είναι εκείνος που μάς κρούει την θύρα. Για την εύνοια εκείνου σφάζονται οι ψευτοσύμμαχοι και ενώνουν τις δυνάμεις τους οι ηγετίσκοι τού ψευτορωμέϊκου. Άπαντες ζητούν την κεφαλή τού Ελληνισμού. Όμως ο Ελληνισμός μας είναι η Ορθοδοξία μας, είναι ο Πατριωτισμός μας, είναι η βιωσιμότητα τής Φυλής μας, είναι η παλινόρθωση τής Ηγεμονικής Ελλάδος στις προσωρινά αλύτρωτες εστίες της και στην κεφαλή των ελεύθερων λαών.

Πιστοί και Εθνικιστές αποτελούν από κοινού την σιδερόφρακτη φρουρά τού Ελληνισμού. Έχουμε ταυτότητα να βαστήξουμε και αποστολή να επιτελέσουμε. Με τον σταυρό στην καρδιά ομολογούμε και με το ξίφος στα χέρια μαχόμαστε για να ξεριζώσουμε από την πλάση εκείνους που ζητάνε να μάς σβήσουνε. Στα εδάφη τής παλιάς βυζαντινής αυτοκρατορίας το μέγα ξεκαθάρισμα όπως είπε ο Άγιος Παίσιος. Εμείς θα εξορίσουμε τούς επίορκους. Και εμείς πάλι θα φέρουμε την Ελλάδα στα φυσικά της όρια.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: