ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΘΥΠΑΡΞΙΑ



ΑΘΗΝΑ 10-12-2015.

Ελεύθερο κράτος είναι το αυτεξούσιο και αυτόβουλο κράτος. Εθνική ανεξαρτησία υφίσταται μονάχα μέσα στα πλαίσια ενός εθνικού κράτους που δομείται από τούς πολίτες τής φυλετικής κοινότητας, εκφράζει τούς πόθους τού λαού και υπηρετεί αποκλειστικά τούς δικούς του στρατηγικούς σχεδιασμούς. Διάγει τον βίο του διαθέτοντας πλήρη εθνική και εδαφική κυριαρχία. Ασκεί κυβερνητική, νομοθετική και δικαστική εξουσία με γνώμονα το δίκαιο και το συμφέρον τής εθνικής κοινότητας.

Ανεξαρτησία σημαίνει το δίχως άλλο εθνική αυθυπαρξία. Διοικείς και διοικείσαι από τις δυνάμεις τής Φυλής που έχουν στην εξουσία τους τον πολιτικό και εδαφικό παράγοντα. Συντρίβεις διά των όπλων την ξένη τυραννία και απορρίπτεις τα ψευτοσυμμαχικά σφιχταγκαλιάσματα των πολυεθνικών μορφών εξουσίας. Συμμαχείς, συνεργάζεσαι με έτερους λαούς, αλλά δεν συγχρωτίζεσαι με ξένες επιδιώξεις. Σύνορα και θεσμοί πολιτειακής λειτουργίας είναι εσωτερικά ζητήματα και ρυθμίζονται αποκλειστικά από το ελληνικό αίμα.

Πατρίδα μου είναι η Ελλάς κι όχι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Είμαι γέννημα και επομένως πολίτης τής Ελλάδος κι όχι τού κόσμου. Είμαι αυτός που χτίζει και δίδει ιδρώτα και αίμα για το εθνικό μου οικοδόμημα, επομένως ενδιαφέρομαι να το τηρήσω όρθιο και να το κληροδοτήσω στα παιδιά μου που είναι παιδιά τής Φυλής μου. Βαδίζω στην ζωή με γνώμονα την ιστορία και τις επιδιώξεις τής Φυλής μου, πράμα που σημαίνει πως δεν φτιάχνω φιλίες με εκείνους που χύσανε ελληνικό αίμα και σταυρώσανε τον Θεό μου. Υπηρετώ την Αλήθεια και τρανώνω το Έθνος μου. Τότε και μόνον είμαι λεύτερος και το Έθνος ανεξάρτητο.

Μήτε όπλο μήτε τόκος στον τράχηλο τού Έλληνα. Μήτε ελληνοτουρκική «φιλία» μήτε παγκόσμια διακυβέρνηση. Μήτε παγκοσμιοποιήσεις μήτε πανθρησκείες. Μήτε ανοικτά σύνορα μήτε ψευτοευρωπαϊκές ομοσπονδίες. Μήτε βαλκανικά μορφώματα μήτε δικοινοτικές ομοσπονδίες. Η Μακεδονία, η Κύπρος και πάσα μαρτυρική γη μας συνεπάγονται αστείρευτη και αιώνια ελληνικότητα. Η οικονομία φτιάχνει ελληνικές θέσεις εργασίας, υγεία, παιδεία και άμυνα, ελληνική εξουσία και κυριαρχία. Τα σύνορα τής Πατρίδος μας βρίσκονται εκεί που υπάρχουν ελληνικά μνημεία, ελληνικά μνήματα, ελληνικές ψυχές και πολιτισμός.

Κάποιοι δημοκράτες και «ανθρωπιστές», κάποιοι κοσμοπολίτες και επενδυτές, κάποιοι αιμοσταγείς κακούργοι, έχουν καταφέρει να τα βρουν μεταξύ τους με όχημα το μίσος που τούς χαρακτηρίζει ενάντια στο Θεό, στον άνθρωπο, στον Έλληνα. Ταιριάζουν λοιπόν οι καπιταλιστές με τούς μαρξιστές. Ταιριάζουν οι καταστροφείς των οικονομικών και των εθνικών συνόρων. Ταιριάζουν οι λαθροδιακινητές και οι διεθνιστές που εξομοιώνουν παράλογα και βάρβαρα την μετανάστευση με την λαθρομετανάστευση και την προσφυγιά με την λιποταξία. Ταιριάζουν οι γενοκτόνοι με τούς έμπορους φθηνών εργατικών χεριών. Ταιριάζουν οι Σταυρωτήδες Θεού και Ελλήνων.

Ανεξάρτητη προσωπικότητα είναι εκείνη που εξουσιάζει την ίδια στιγμή τα θέλω και τα πρέπει της. Ανεξάρτητη προσωπικότητα είναι εκείνη που γράφει ταυτόχρονα πολιτισμό και ιστορία. Ανεξάρτητη προσωπικότητα είναι εκείνη που βαστάει τα προγονικά κειμήλια ανέγγιχτα, που εργάζεται για να κάνει ευκολότερο τον βίο τού λαού, που λαμβάνει αποφάσεις με πνεύμα δικαίου και ενότητος, που πολεμά για το τράνεμα τής Φυλής. Ανεξάρτητη προσωπικότητα είναι εκείνη που τιμά τούς ήρωες και διαβιβάζει την αιμάτινη σκυτάλη στις νέες γενιές. Εκείνη η προσωπικότητα που βαστάει ψηλά την Ορθή Πίστη των Πατέρων. Η προσωπικότητα που ενώνει τις Ελληνικές Κοινότητες όπου γης και κραταιώνει το Ελληνικό Έθνος.

Το Ελληνικό Έθνος είναι ηλίου φαεινότερο πως για χρόνους πολλούς δεν έχει υπάρξει ελεύθερη και ανεξάρτητη προσωπικότητα. Θαυμάζει το παρελθόν του, δίχως να έχει κάτι άξιο να δείξει στο παρόν του. Έχει αντί για συμμάχους τυράννους εξουσιαστές και αντί για Έλληνες ηγέτες ελληνόφωνους και ψευτορωμιούς δωσίλογους, υπηρέτες που ξεπουλούν το Έθνος και δίδουν λόγο στον Εμποράκο των Εθνών. Είναι επομένως ζήτημα εσωτερικό η απόκτηση κρατικής ανεξαρτησίας και εθνικής αυθυπαρξίας. Να πάρουμε το Έθνος στα χέρια μας.

Ελευθερία πνευματική, ελευθερία κοινωνική, ελευθερία πολιτική. Το Έθνος στην Εξουσία τού Κράτους και πολιτειακός του χάρτης η εθνική φιλοδοξία τού Ενωμένου Ελληνισμού. Ιδρώτας και Αίμα, Δίκαιο και Ατσάλι, αυτά είναι τα ιερά συστατικά που χαράζουν τα όρια τής ελληνικής κυριαρχίας. Τότε και μόνον μιλάμε για Ανεξάρτητη Ελλάδα, όταν το Κράτος δηλώνει την παρουσία του στο πλευρό τού λαού, όταν ο λαός ασκεί την εξουσία τού κράτους και όταν το Έθνος δεν έχει ούτε έναν σκλάβο αδερφό μας, ούτε μισό στρέμμα γης εκτός ελληνικών συνόρων.

Η ελεύθερη, η δημιουργική, η πιστή, η πολεμίστρια φύση τής Φυλής μας αφορά το ταίριασμα τού εθνικού και κοινωνικού προσανατολισμού μας. Μιλάς για δίκαιη Ελλάδα όταν διαθέτεις κοινωνία αλληλεγγύης. Διαθέτεις κοινωνία αλληλεγγύης όταν επιλύεις τα ζητήματα καθημερινότητας με πνεύμα συλλογικότητας. Συμπάσχεις με τον αδερφό σου, εργάζεσαι για τον Οίκο τής Φυλής σου όπως και για τον δικό σου και τότε πολεμάς για να μην στερηθείς την γη σου. Τότε η Δίκαιη Ελλάς γίνεται Μεγάλη Ελλάς, αφού η Ελληνική Σημαία και η Πολεμική Αρετή πάνε όπου υπάρχουν Έλληνες. Τότε οι αποφάσεις για την Πατρίδα και το γεωπολιτικό μας περιβάλλον είναι στα χέρια μας.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα των Ελλήνων είναι προορισμένο να χτίσει την Αληθινή Ελλάδα που βασίζεται στην τόλμη και την αρετή τής Φυλής μας. Να πιστέψουν οι Έλληνες στις δυνάμεις τους. Να κάμουν την εθνική τους συνεννόηση καλύτερο σύμμαχό τους. Να κάνουν το Έθνος τους Κάστρο απόρθητο. Τον Ελληνικό Κοινοτισμό πολιορκητικό κριό για την κατάλυση των τεχνητών υπερκρατικών μορφωμάτων. Μια Μεγάλη Ελλάδα που ανήκει μονάχα στους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: