ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ
ΑΘΗΝΑ 31-12-2015.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟ 2015. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ, ΥΓΙΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2016!!!

Όταν κάποιος εργάζεται με συνέπεια και προσήλωση σ’ ένα σκοπό, είναι ανθρωπίνως λογικό να κάνει κάποιο σφάλμα. Το διορθώνει και συνεχίζει να εργάζεται πάνω στον ίδιο σκοπό, επιδιώκοντας θετικά αποτελέσματα για τον ίδιο και τούς γύρω του. Όταν όμως έχουμε απέναντί μας ένα ανθρώπινο πιόνι που εκτελεί ξένες εντολές σε βάρος των γύρω του, σε βάρος τής κοινωνίας και των παιδιών της, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια δολοφονική ενέργεια κι όχι σ’ ένα σφάλμα.

Η Ελλάς παρήγαγε δική της πολιτική, δική της οικονομία, δική της κοινωνική, εργασιακή και γεωπολιτική συμπεριφορά μονάχα όταν διοικείτο από τα δικά της παιδιά, μονάχα όταν βάδιζε με τις δικές της αξίες και με υψηλή εθνική φιλοδοξία. Η Ελλάς ανταποκρινόταν στην φύση και την αποστολή της μονάχα όταν ήταν μεγάλη και δυνατή. Τότε δηλαδή που συμβάδιζαν ελληνικές πολιτικές αποφάσεις και η εθνική μας υπεροχή.

Στα χρόνια που ακολούθησαν την Επανάσταση τού Εικοσιένα έως τις ημέρες μας, οι φιλοδοξίες στην πολιτική μας ζωή άλλαξαν προσανατολισμό. Οι Έλληνες έπαυσαν να ανταγωνίζονται μέσα στα πλαίσια τής άμιλλας για να προσφέρουν περισσότερα όμορφα έργα στο Θεό, την φαμίλια και την Πατρίδα τους. Άρχισαν να βγάζουν συνεχώς και αδιαλείπτως τα μάτια τους, ώστε να γίνουν αρεστοί στους ψευτορωμιούς πραματευτάδες που τούς υποσχέθηκαν ξένες και μισερές πλάτες.

Έκτοτε οι γραικύλοι πολιτικάντηδες με τα μακριά χέρια, τις σκοτεινές διασυνδέσεις και το άγνωστο παρελθόν επιδόθηκαν στην εξόντωση των καλύτερων τής Ελληνικής Φυλής. Το κυνήγι σε βάρος των Πιστών και των Πατριωτών δεν έπαυσε ποτέ, αφού είναι διαχρονική εντολή των ξένων πλατών. Οι στρατιωτικοί και οι εθνικιστές σε κελιά. Οι δε πολιτικοί και οι διεθνιστές στα ακριβά δωμάτια τής αστικής δημοκρατίας. Και ο ελληνικός λαός να δίδει φόρο αίματος, να χάνει σπίτι, ψυχή, πατρίδα, γιατί οι ψευτορωμιοί εξουσιαστές τού είπαν πως έτσι είναι το σωστό και πως είναι τάχα περαστικός από τη γη του.

Όμως ο Έλλην δεν βρέθηκε τυχαία σε τούτη την ευλογημένη από τον Θεό γωνιά τού πλανήτη. Ο Έλλην είναι ισόχρονος με την γη, ισόχρονος με την πατρίδα του, ισόχρονος με την ανθρώπινη ιστορία. Είμαστε οι ιδιοκτήτες τής ελληνίδας γης που ποτίστηκε με ποταμούς ελληνικών αιμάτων για να αναστηθούμε. Είμαστε παιδιά Θεού και Ηρώων. Είμαστε οι διάπυροι πυρσοί που φώτισαν με τον πολιτισμό τους τα αλλοτινά σκοτάδια, αυτά που πάλι απειλούν την ανθρώπινη ύπαρξη και την ελευθερία των Ελλήνων.

Συνωστίστηκαν οι πολιτικοί γύρω από τις κάλπες τής ντροπής και βάλθηκαν να αναδείξουν βολικούς ταγούς και βολικά κυβερνητικά σχήματα. Να φτιασιδώσουν τα κομματικά μαντριά τους με στολίδια ψεύτικης αξιοπρέπειας, να αναγεννηθούν με εκλογικές διαδικασίες μήπως και κερδίσουν λαϊκή ανοχή στην καθολική υποταγή τής Ελλάδος στο Νεοταξικό Κτήνος. Αλλά τα περιττώματα δεν στολίζονται και από τα μαντριά τής κοινοβουλευτικής συναλλαγής μονάχα κοπριές αναδύονται.

Η πραγματική αναμέτρηση, το μόνο υπαρκτό δίπολο που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία είναι η πολιτική υποταγή που εκπροσωπούν τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου και η εθνική υπεροχή που προσωποποιούν οι μαχητές και οι εργάτες τής Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας. Από την μια πλευρά βρίσκονται οι τοποτηρητές μιας άκοπης και υλιστικής ευδαιμονίας που υπηρετούν το στενό συμφέρον τής νεοταξικής τυραννίας, που ξεπουλούν τα ιερά και τα όσια στον ψευτοθεό τής παγκοσμιοποίησης. Και από την άλλη πλευρά βρίσκονται οι εκφραστές τής λαϊκής βούλησης, οι μύστες τής ελληνικής πίστης και φυλής που θυσιάζουν τα πάντα για να ζήσουν τα γεννήματά τους, για να φτάσουν τα λάβαρα τής Ελλάδος μας στο ψηλότερο βάθρο τής οικουμένης.

Η Ελλάς δεν είναι χώρος πλειστηριασμού συμφερόντων ούτε χαμαιτυπείο επιδείξεως πάσης μωρής εταίρας. Η Ελλάς είναι προνομιακό πεδίο συνεννοήσεως και συμπορεύσεως τής αρετής, τού ηρωισμού και τής πνευματικής πρωτοπορίας τής Ελληνικής Φυλής. Το συναπάντημα τού Δίκαιου και τού Ατσαλιού που προάγουν την δημιουργικότητα των ελευθέρων, υποτάσσοντας το θράσος των δούλων. Ο θρίαμβος τής Ιδέας επί τής Ύλης. Και ο Εθνικισμός των Ελλήνων είναι η συγκολλητική ουσία, ο σημαιοφόρος τού Έθνους μας, ο πολλαπλασιαστής ισχύος τής Φυλής μας.

Ένωση και έγερση τής ελληνικής κοινωνίας ενάντια στους δούλους τής ψευτοπεριούσιας παγκοσμιοποίησης. Απόφαση και άμεση αυτής υλοποίηση πως η Ελλάς είναι αποκλειστικά και ολοκληρωτικά υπόθεση τής όμαιμης εθνικής και φυλετικής κοινότητας κι όχι ανεκτική σε διεθνισμούς και κοσμοπολιτισμούς. Η Ελλάς είναι Έθνος μαχητών που πιστεύουν στις δυνάμεις τους και στην νίκη των αξιών τους. Οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι να αφανίσουν ό,τι τούς φράζει τον δρόμο, να φτιάξουν Ελλάδα Μεγάλη και Δυνατή.

Το πολιτικό σύστημα τής αστικής δημοκρατίας τελείωσε. Ρύπος για την χωματερή τής ελληνικής ιστορίας. Τέλος οι κλαυθμοί και το αδικοχαμένο αίμα. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Οικουμενική διοίκηση έχουμε τον Λαϊκό Εθνικισμό μας, τον Ελληνικό Λαό μας και τον Εθνικό Στρατό μας. Κοινοβούλιο δικό μας είναι η πλέρια ελληνική καστροπολιτεία. Κάθε ελληνική ψυχή και ένας φρουρός τής καστροπολιτείας. Κάθε ελληνική γη και ένα κάστρο τού Ελληνισμού.

Εδώ κατοικεί ο Θεός των Ελλήνων. Στην Ιερή Ελλάδα μας έχουμε για θεμέλια οστά αγίων και ηρώων. Σταυρωτήδες και βάρβαροι δεν χωρούν. Η κυριαρχία και τα σύνορα τού Κράτους ορίζονται από την ελευθερία και το εθνικό συμφέρον, από την ασφάλεια τής Φυλής και την ευρυχωρία τού Κράτους μας. Είναι η ταύτιση Έθνους και Κράτους που ρυθμίζουν τις πράξεις μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: