ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑΑΘΗΝΑ 18-4-2016.

Την πίστη μας και την ψυχή μας δεν τα παραδίδουμε στους νεοταξικούς σκύλους και στους ψευτορωμιούς συμμορίτες. Είναι όπλα βαριά που καίνε με φλόγα καθαρτήρια τον αντίχριστο μισελληνισμό. Το Ελληνικό Έθνος ελευθερώθηκε από τις προηγούμενες κατοχές με όρκο σε Χριστό και Ελλάδα και με τον ίδιο ιερό όρκο θα αντεπιτεθεί για να ολοκληρώσει την επανάσταση, φτιάχνοντας πιο λαμπρό από πριν τον Οίκο τής Ελληνικής Φυλής. Δηλαδή Ελλάδα Ορθόδοξη και Τρισμέγιστη.

Η επίθεση που δεχόμαστε από τούς άρπαγες τής λαϊκής βουλήσεως είναι πρωτοφανής και ανήθικη. Προσβάλλει την κυριαρχία, την αξιοπρέπεια και την πίστη των Ελλήνων. Από την μια πλευρά επιθυμούν να θέσουν την Αττική σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με όχημα την προσφυγική τάχα κρίση, την μεθοδευμένη δηλαδή εισβολή των λαθρομεταναστών. Και από την άλλη πλευρά το υπουργείο κατεδαφίσεως τής παιδείας απαγορεύει τις ομιλίες μητροπολιτών στα ελληνικά σχολεία.

Η κήρυξη τού κράτους σε κατάσταση πολιορκίας γίνεται όταν υπάρχει πόλεμος, επιστράτευση, εσωτερική αναταραχή και προσβολή … τού δημοκρατικού πολιτεύματος. Στην περίπτωση αυτή έχουμε άρση συνταγματικών διατάξεων, μεταξύ των οποίων αυτές περί ελευθερίας τού τύπου, περί συναθροίσεως των Ελλήνων και περί ασυλίας τής κατοικίας που ακυρώνονται. Ο δε Πρόεδρος τής Δημοκρατίας προωθεί τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου με τις οποίες τον διατάζει ο Εμποράκος των Εθνών ερήμην πλειοψηφικών βουλήσεων. Επομένως στην περίπτωση τού λαθροπροσφυγικού, το κατοχικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας που αρπάζει γη και στρατόπεδα για να τα δώσει στους γυρολόγους εισβολείς, προσβάλλει το κατεχόμενο Ελληνικό Έθνος.

Να μην υπάρχει αντίρρηση ελληνική στον λαθροεποικισμό τής Πατρίδος μας. Να μην εκφράζεται η συλλογική βούληση τού Ελληνικού Έθνους. Να φιμωθεί η φωνή τού ελληνικού λαού. Να μην υπάρξει συντονισμένη αντίδραση στην κατάργηση των εθνικών μας συνόρων και την επίταξη των ελληνικών περιουσιών από το νεοταξικό κτήνος. Αυτά επιχειρούν οι συνέταιροι αυτού, οι πρόθυμοι δημοκράτες λειτουργοί τής παγκοσμιοποίησης. Και ενεργούν πάντα ταύτα τα εχθρικά σε βάρος τής Φυλής μας όταν αυξάνουν τούς καταυλισμούς των λαθρομεταναστών, όταν θέτουν τον Στρατό μας στην διάθεση τής κατοχής και όταν υπουργοί τής ψευτοκυβέρνησης τού ψευτορωμέϊκου διαδίδουν πως θα αντιμετωπιστεί η δημογραφική αιμορραγία με την ενσωμάτωση τής λαθρομετανάστευσης!!!

Από την άλλη πλευρά μάθαμε πως το υπουργείο παιδείας κυκλοφόρησε εγκύκλιο εντολή προς τούς Έλληνες δασκάλους, σύμφωνα με την οποία διατάζεται η απαγόρευση εισόδου μητροπολιτών στα σχολεία και η διενέργεια από αυτούς ομιλιών προς τα παιδιά μας!!! Τούτη η βέβηλη και αισχρή ενέργεια μαθεύτηκε ως γνωστόν από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο όταν απαγορεύτηκε η ομιλία τού Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ Νικολάου σε σχολεία τής ιδιαίτερης πατρίδος του Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός ότι προσεκλήθη από τα παιδιά!

Υπό διωγμόν λοιπόν η Ελληνοορθοδοξία, όταν οι ελληνόφωνοι προδότες προωθούν στα δημοτικά σχολεία την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, την ομοφυλοφιλική αποδοχή και τις επισκέψεις σε Τζαμιά και Συναγωγές… Την ίδια στιγμή το κατ’ ευφημισμόν υπουργείο παιδείας έστελνε σε συλλόγους καθηγητάδων και γονέων ανακοινώσεις για το αγκάλιασμα τής μετατροπής τής Ελλάδος σε πολυπολιτισμικό και πολυφυλετικό οίκο ανεκτικής μετάλλαξης. Τα δε λαθρομεταναστόπουλα εισάγονται λέει από το Σεπτέμβριο στα σχολειά μας!!!

Προς το παρόν ξένα ψευτοσυμμαχικά στρατεύματα έχουν εισβάλλει στην ελληνική λίμνη τού Αιγαίου Μας ως τάχα ελεγκτές, δηλαδή τροχονόμοι και προωθητές των παρανόμως μετακινούμενων ισλαμιστικών μαζών από τα νερά μας στην ελληνική ενδοχώρα. Να εγκλωβιστούμε μέσα σε μια γεωπολιτική φυλακή, όταν οι εχθροί μας επιδιώκουν την δημιουργία ενός ψεύτικου εμφυλίου πολέμου, ενός νέου συμμοριτοπόλεμου, με τα χαρτιά για την καταπολέμηση τού ρατσισμού από τούς γνωστούς πασίγνωστους να αυξάνονται στους ελληνικούς τοίχους και τα γειτονικά κρατικά μορφώματα, με πρώτη την Τουρκία, να καραδοκούν να αρπάξουν ελληνικά εδάφη.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες συνεργάζονται αγαστά στον βιολογικό θάνατο τής Φυλής μας, συνταγματικά και διακομματικά, θέτοντας στο περιθώριο τούς «κακούς» Εθνικιστές. Άριστα πράττουν, διότι ο ελληνικός λαός και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχουν ξεγράψει τούς γραικύλους. Ο Θεός μίλησε και οι Ήρωες τού Ελληνισμού σάλπισαν. Ελλήνων αντεπίθεση τώρα. Το κατοχικό καθεστώς στρέφεται ενάντια στους Έλληνες και ως εκ τούτου κηρύσσεται παράνομο και έκπτωτο.

Απόφαση των Ελλήνων είναι πως η Ελλάδα ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες στο Αίμα και την ψυχή. Το κράτος έχει σύνορα σε ξηρά και θάλασσα που μήτε καταργούνται μήτε καταπατούνται. Τα σύνορα τού ελληνικού κράτους φυλάσσονται αποκλειστικά από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που απωθούν κάθε εισβολέα και απλώνονται έως την πιο απομακρυσμένη προσωρινά αλύτρωτη ελληνική πατρίδα. Το Ελληνικό Έθνος διοικεί τον κρατικό μηχανισμό που εκφράζει τις Δυνάμεις τού Έθνους. Αν το κράτος είναι εχθρικό προς το Έθνος, τότε ο Όλος Ελληνισμός, το Ενιαίο Σώμα τής Ελληνικής Φυλής φτιάχνει νέα κρατική μηχανή που ανοικοδομεί Δημιουργική, Δίκαιη και Μεγάλη Ελλάδα.

Η Ελλάς έχει στερεή Πίστη που εκφράζει τον Αληθινό Λόγο τού Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού και Θεού Μας. Είναι η Πίστη των Πατέρων μας, η Ορθοδοξία Μας. Η Ελλάς είναι Πατρίδα Αγίων και Ηρώων, είναι Αποστολικό Έθνος που έλαβε το Χρίσμα τού Μύστη και τού Κήρυκα τής Ορθοδοξίας από τον ίδιο τον Χριστό Μας. Να απλωθεί από το Γένος φιλοσόφων και πολεμιστών η Πίστη και ο Πολιτισμός. Έτσι θέλησε ο Θεός Μας. Και όταν απειλείται η Αλήθεια και το Δίκαιο, τότε το Ιερό Ατσάλι των Ελλήνων προμαχεί, αποδιώχνοντας το αντίχριστο σκοτάδι με το χριστοφόρο και ανέσπερος ελληνικό φως.

Μήτε παγκοσμιοποίηση μήτε οικουμενισμός. Τρανών προγόνων ιχνηλάτες, οι Έλληνες Εθνικιστές τώρα θα γράψουμε νέα ιστορία που υποχρεούμαστε να καταστεί η λαμπρότερη όλων των εποχών. Από τις διαρκείς Θερμοπύλες βαδίζουμε τώρα στις νέες Πλαταιές. Μια νέα, μια αληθινή, μια ασυγκράτητη Σταυροφορία Ελλήνων θα ανοίξει τις Πύλες για την καινούργια Αυτοκρατορική της Καστροπολιτεία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: