ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΤΣΑΛΙΑΘΗΝΑ 25-4-2016.

Γεωπολιτική στρατηγική χαράσσουν μονάχα τα ελεύθερα έθνη και ελεύθερα έθνη είναι μονάχα τα ισχυρά έθνη. Διότι η ελευθερία κατακτιέται από τούς δυνατούς και θεληματικούς για ζωή λαούς που την αξίζουν στο Πεδίο τής Τιμής και τής διεκδίκησης. Και η ισχυρή διεθνής θέση ενός λαού είναι συνάρτηση τής ταυτόχρονης αξιοποίησης τού γεωστρατηγικού του πλεονεκτήματος και τής ορθής επιλογής συμμάχων, με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την στρατιωτική ισχύ τού Έθνους.

Δεν μπορείς να βρίσκεσαι σε οικονομική κηδεμονία και να λογίζεσαι ελεύθερος λαός. Δεν γίνεται να βρίσκεσαι εν μέσω μιας πολιτικής σπείρας που μοιράζει τα εδάφη σου στα κρατικά μορφώματα που σε ζώνουν και εσύ να παραμένεις προσκολλημένος σ’ αυτή την σπείρα που ονομάζεις ανοήτως συμμάχους. Δεν γίνεται να πεινάς με τον δικό σου ατόφιο πλούτο κλειδωμένο και υποθηκευμένο και την ίδια στιγμή να βάζεις στο σπίτι, στο έδαφος και στα στρατόπεδά σου λαθροπρόσφυγες εισβολείς που μοιράζονται θρησκείες και βλέψεις μ’ αυτούς που σού γυρεύουν πατρίδα και ψυχή, αποκλείοντας σου την πρόσβαση στα γεωπολιτικά και γεωφυσικά σου πλεονεκτήματα. Γιατί τότε η ζωή έχει ήδη σβήσει για το Έθνος σου.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Εσπερία δρούνε ξεκάθαρα ως μαφιόζικη συμμορία σε βάρος τού Ελληνισμού. Τα ίδια τα κράτη τής Ευρώπης όπως και οι ΗΠΑ βρίσκονται στα χέρια πολιτικών που επιχειρούν να καταργήσουν τα εθνικά κράτη, προκειμένου να εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια κοινωνία υπό την αντίχριστη σιωνιστική διακυβέρνηση. Οι δε ΗΠΑ δεν είναι καν αμιγές εθνικό κράτος. Ως εκ τούτου, οι ψευτοσύμμαχοι τής Δύσης ενδιαφέρονται να ενθυλακώσουν προσοδοφόρες οικονομικά ζώνες και γεωπολιτικά περάσματα προκειμένου να σχηματίσουν απρόσκοπτα την τυραννική παγκοσμιοποίηση.

Η Ελλάς βρίσκεται στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντος. Η γεωγραφική θέση τής Ελλάδος ταιριάζει σ’ αυτήν μιας μεγάλης εθνικής, οικονομικής και στρατιωτικής δυνάμεως. Αποτελούμε ένα φυσικό παρατηρητήριο που βρίσκεται ανάμεσα σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία. Ελέγχουμε όλα τα περάσματα προς τα Θερμά Νερά τού Αιγαίου και τής Μεσογείου. Αποτελούμε την Πύλη προς την Ιωνία, την Εγγύς και την Μέση Ανατολή. Έχουμε άμεση θέα προς την αναδυόμενη ρωσική δύναμη που περνάει μέσα από κατεχόμενα ύδατα και εδάφη, καθάρια ελληνικά. Έχουμε θησαυρούς γεωφυσικούς προς Βορρά και Αιγαίο. Και βρισκόμαστε περικυκλωμένοι από λαούς και εδάφη ελληνικά που τελούν υπό ξένη κατοχή.

Η γεωπολιτική μας θέση λοιπόν δεσπόζει σε ζώνες γεωπολιτικής επιρροής που τις χρειάζεται απόλυτα ο μεγάλος και αιώνιος εχθρός τού Ελληνισμού, ο Σιωνισμός. Η δε περικύκλωση που μάς επιβλήθηκε από τής αλώσεως τής Πόλης έως τούς μεγάλους πολέμους και τις επιβληθείσες «συμμαχικά» και προδοτικά εθνικές τραγωδίες μετουσιώνεται σήμερα με τις μισελληνικές αξιώσεις. Αξιώσεις οι οποίες εκδηλώθηκαν προσφάτως μέσα στην Ευρωβουλή με την παρουσία πολιτικών τού Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών τού Ελσίνκι και πρακτόρων από Τουρκία και Σκόπια, σε μια συζήτηση για την υπεράσπιση των «δικαιωμάτων» των δήθεν τουρκικών και ψευτομακεδονικών μειονοτήτων εντός ελληνικού εδάφους, στην ελεύθερη Μακεδονία μας και την ελεύθερη Θράκη Μας.

Στην ανωτέρω σύναξη των μισελληνικών φιδιών παρενέβησαν οι ευρωβουλευτές τής Χρυσής Αυγής με τον κ. Φουντούλη να λέγει ορθώς πως η Ελλάς είναι ελεύθερη και ανεξάρτητη χώρα δίχως ευφάνταστες μειονότητες, αξιώνοντας από τούς «εταίρους» να αποκαλούν τα Σκόπια με το όνομά τους κι όχι Μακεδονία. Άλλωστε τα Σκόπια είναι στην ουσία ένα συνονθύλευμα που αποτελείται από περιοχές όπως το Μοναστήρι, η Δοϊράνη, η Γευγελή και άλλες που αποτελούν στο σύνολό τους την σκλαβωμένη Βόρεια Μακεδονία Μας. Μάς χρωστούν δηλαδή, δεν τούς χρωστάμε. Την ίδια ακριβώς υπερασπιστική γραμμή κράτησε προσφάτως και ο Ηλίας Κασιδιάρης όταν σε επίσκεψη τού BBC στα γραφεία τής Χρυσής Αυγής δημοσιογράφος αποκάλεσε τα Σκόπια Μακεδονία, για να αποπεμφθεί εν τέλει η εν λόγω δημοσιογραφική αποστολή.

Το ίδιο εχθρικό με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι και το ΝΑΤΟ που ακουμπώντας επάνω σε στημένο τουρκικό αίτημα, έβαλε τον πολεμικό του στόλο μαζί με τον τουρκικό στο Αιγαίο ως δήθεν ανάχωμα στην εισροή λαθροπροσφύγων. Η Τουρκία όμως δεν αναγνωρίζει τα 10 ναυτικά μίλια τού εναέριου χώρου μας που αποκαλεί νατοϊκό, ενώ διεκδικεί 16 ελληνικά νησιά και ολάκερο το βορειοανατολικό Αιγαίο, ανατολικά τού 25ου μεσημβρινού. Επιθυμεί μάλιστα την επέκταση τής διασωστικής ευθύνης ακόμη και σε περιοχές ελληνικής αρμοδιότητος. Θέλει να καταπιεί δηλαδή τόσο την Θράκη όσο και Νησιά μας με πάτημα την τουρκοποίηση των Ελλήνων μουσουλμάνων και των ισλαμιστών λαθροεισβολέων.

Οι ευρωπαϊκοί λαοί δεν είναι εχθροί μας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση όμως είναι. Συνομιλούν με εχθρικά μας μορφώματα. Και κλείσανε την συνοριακή δίοδο των Βαλκανίων προκειμένου να εγκλωβιστούν οι λαθρομετανάστες ψευτοπρόσφυγες, ώστε να προκληθεί εκ των έσω κατάληψη τής Πατρίδος μας. Το ίδιο ισχύει για τις ΗΠΑ που εκφράζουν τον παγκόσμιο σιωνισμό. Μέχρις ότου να λευτερωθούν οι ανωτέρω λαοί, η Ελλάς οφείλει να σχηματίσει νέες συμμαχίες με γνώμονα την προστασία των ζωτικών μας συμφερόντων και την επιβολή μιας νέας καθάρια ελληνικής γεωπολιτικής κατάστασης ισχύος.

Η γεωπολιτική αυλή μας πρέπει να καθαρίσει από ξένα εχθρικά στρατεύματα και από τα μορφώματα εκείνα που εστιάζονται σε ελληνικά εδάφη. Η Ελλάς πρέπει να συμμαχήσει με την Ρωσία και να σχηματίσουμε μαζί της από ηγετικής θέσεως τον Άξονα Ορθόδοξων και Ελεύθερων Εθνών. Οι εχθροί μας συμπίπτουν κυρίως στο ζήτημα τού ισλαμικού παράγοντα. Οι δε πληθυσμοί που εδρεύουν σε όλη την έκταση από την Βόρειο Ήπειρο έως την Ιωνία αλλά και την εγγύς Ανατολή έχουν ένα σαφές ελληνικό φυλετικό υπόβαθρο. Επομένως η Ελλάς πρέπει να διαφυλάξει την ήδη ελεύθερη Ελλάδα και να βάλει την Ρωσία απέναντι από την νεοταξική συμμαχία με προοπτική την καταστροφή τής Τουρκίας και την καθίζηση των ψευτοσυμμάχων.

Τίποτα δεν θα μάς χαρισθεί. Η Μεγάλη Ελλάς χρειάζεται διεκδικητική διπλωματία και ισχυρό στρατό. Να αναλάβουμε τον ιστορικό ρόλο τού εγγυητή τής Ορθοδοξίας και τού ελευθερωτή ελληνικών ψυχών. Μα για να γίνει τούτο, χρειάζεται συμπαγής κοινωνικά και φυλετικά Πατρίδα, ένας λαός με νοοτροπία νικητή και μια ελληνική διοίκηση. Ελλάς Εθνικιστική στο δρόμο τής Αγίας και Αυτοκρατορικής μας Ρωμανίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: