ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣΑΘΗΝΑ 28-4-2016.

Η ιστορία και τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν διαστρεβλωθεί πλήρως προκειμένου να μεταβληθούν οι γεωπολιτικές ισορροπίες. Τα δε κράτη έχουν τεθεί με διαφορετικό τρόπο επάνω στην ζυγαριά τής δικαιοσύνης. Υπάρχουν εκείνα τα κράτη που βαφτίζουν το ισλαμικό θρησκευτικό συναίσθημα σε δήθεν εθνικό συναίσθημα για να στήσουν ψεύτικες μειονότητες. Και από την άλλη πλευρά υπάρχει η Ελλάς που αιμορραγεί διαρκώς σε χώματα και ψυχές, με την ενοχοποίηση τής εθνικής και θρησκευτικής υπεροχής της για να προελάσει πάνω της το τέρας τής παγκοσμιοποίησης.

Η Ελλάς έχει το μοναδικό και συνάμα θλιβερό προνόμιο να συνορεύει με πανάρχαια ματωμένα χώματα, καθάρια ελληνικά στις θυσίες, στα χυμένα αίματα, στα μνημεία μα και τούς εναπομείναντες έως σήμερα πληθυσμούς. Η Βόρειος Ήπειρος, η γη τού Πύρου και τού Σπυρομήλιου, η πατρίδα τού Αριστοτέλη Γκούμα όπου δολοφονούνται Έλληνες για την λαλιά τους και αρπάζονται ελληνικές περιουσίες από τις αλβανικές κατοχικές αρχές. Η Βόρειος Μακεδονία με την Γευγελή, το Μοναστήρι και τα έτερα μαρτυρικά χώματα που λίγο έλειψε να πάρουμε πίσω στους βαλκανικούς πολέμους, για να μετατραπούν στα αρπακτικά Σκόπια. Κι ακόμη η Ανατολική Ρωμυλία υπό την Βουλγαρία και στην Τουρκία η Α. Θράκη, η Ίμβρος, η Τένεδος, η Ιωνία, ο Πόντος. Και δυτικά, στα αδριατικά νερά, η Μεγάλη Ελλάδα που μάθαμε στα σχολεία κι ως Μάγκνα Γκρέτσια.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι ελευθερίες έκφρασης στην εθνική ταυτότητα, στα θρησκευτικά καθήκοντα, στην γλώσσα και στην εκπαίδευση ισχύουν για όλα τα έθνη, για όλους τούς λαούς, πλην των Ελλήνων. Και τούτο διότι το διεθνές δίκαιο γράφεται από τούς νικητές και τούς ισχυρούς που διαθέτουν αυθεντικές ηγεσίες και φιλόδοξους λαούς, αμφότερους απαιτητικούς. Με την δικαιοσύνη να έχει υποταχθεί στις ορέξεις των πολυεθνικών μορφωμάτων και των δολοφόνων τής ιστορίας. Είναι η σύμπτυξη των άνομων συμφερόντων που έχουν υψωθεί επάνω από τα έθνη που θέλουν τώρα να τα εξοντώσουν για να στηθεί η αντιφυσική, αντεθνική και αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Τουρκία και ο νεοοθωμανισμός που αυτή εκφράζει. Η Τουρκία δεν θα υπήρχε ποτέ στην ελληνίδα γεωπολιτική αυλή που απλώνεται σε Αδριατική, Αιγαίο και Μεσόγειο αν δεν εξυπηρετούσε τον σκοπό τού Σιωνισμού για την εξόντωση τού Ελληνισμού. Ακόμη και η αντικατάσταση τής Οθωμανικής Τουρκίας από την Κεμαλική τέθηκε για να ελεγχθούν τα συμφέροντα τής περιοχής και να εγκλωβιστεί η Ελλάς. Κι όμως, η σημερινή θνησιγενής Τουρκία παίζει ιδιαιτέρως έξυπνα το χαρτί τού εκτουρκισμένου Ισλάμ, τής χορηγήσεως δηλαδή τουρκικής ιθαγένειας και τής παροχής τουρκικής προστασίας στους μουσουλμάνους που κατοικούν στον Αίμο και στους λαθροπρόσφυγες που φέρανε οι  νεοταξικοί πόλεμοι και οι ψευτοεπαναστάσεις στην περιοχή μας.

Οι μουσουλμάνοι ολόκληρης τής γεωπολιτικής αυλής μας, τόσο τής ελεύθερης όσο και τής σκλαβωμένης Ελλάδος, είναι αμιγώς ελληνικής καταγωγής σε αίμα και φυλή. Οι πληθυσμοί που εδράζονται στα θρακικά εδάφη σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι αδερφοί μας Πομάκοι, οι παλαιοί Θράκες Ιππομάχοι τού Μεγαλέξανδρου. Οι δε χριστιανικοί πληθυσμοί είναι άπαντες ελληνικής καταγωγής.

Οι δήθεν τουρκοκύπριοι τής Κύπρου μας είναι επίσης Έλληνες που μιλούν την ελληνική ντοπιολαλιά που ομιλείται σε ολάκερη την Κύπρο, ενώ μπήκαν για λόγους επιβίωσης κάτω από το μουσουλμανικό θρήσκευμα προκειμένου να σωθούν από το τουρκικό μένος, όπως ακριβώς οι Πομάκοι. Στα δε Σκόπια υπάρχουν Έλληνες που ουδέποτε το ψευτορωμέϊκο έχει αναγνωρίσει, ενώ ο Γκλιγκόροφ είχε παραδεχθεί την αλήθεια.

Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα χαράζει την εθνική του πολιτική με γνώμονα τον κοινοτικό τρόπο ζωής και οργάνωσης τού Ελληνισμού. Η ιστορία και η ζώσα καθημερινότητα, η πίστη και ο πολιτισμός, το ελληνικό αίμα και η εθνοφυλετική αλληλεγγύη καθορίζουν την συμπεριφορά και την παρουσία τού ελληνικού κράτους. Κάθε ψυχή, κάθε μνημείο, κάθε μία ελληνική κοινότητα, τόσο στις αλύτρωτες πατρίδες όσο και στην ελληνική ομογένεια, αποτελούν και μια Ελλάδα.

Στις αλύτρωτες πατρίδες η Εθνικιστική Ελλάς καλύπτει τούς αδερφούς μας στην μάθηση τής γλώσσας, στην άσκηση τής Ορθοδοξίας, στο αυτοδιοίκητο, στην αυτόνομη ύπαρξη, με προοπτική την ανεξαρτησία και την ενσωμάτωση στην Μητέρα Ελλάδα. Στις δε ομογενειακές μας κοινότητες σκοπός μας είναι ο διαρκής σύνδεσμος στις εξουσιαστικές δομές και την διεθνή παρουσία σε πολιτική και οικονομία ανάμεσα στην Μητροπολιτική Ελλάδα και την Ελληνική Διασπορά.

Ο Ελληνικός Στρατός εξασφαλίζει την ελληνικότητα ψυχών και εδαφών στις προσωρινά σκλαβωμένες πατρίδες μας, την ζωή και την ασφάλεια των αδερφών μας, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα εδάφη τής ελεύθερης Ελλάδος. Στην δε Ομογένεια το επιχειρηματικό δαιμόνιο και η πολιτική ευφυΐα των Ελλήνων θα στηριχθούν μέσα από κοινές δράσεις και ελληνικές συλλογικότητες, ώστε να ανέλθουν στα κέντρα λήψεως αποφάσεως των χωρών όπου διαμένουν.

Σκοπός μας είναι η εθνική δικαιοσύνη και η ισχύς, η φυλετική πραγματικότητα, η διεκδικητική διπλωματία και η στρατιωτική ισχύς να φέρουν στο προσκήνιο τής εξωτερικής μας πολιτικής την Μεγάλη Ιδέα. Την κατευθυντήρια γραμμή μετουσιώσεως δηλαδή τής εθνικής ολοκληρώσεως τής Μεγάλης Ελλάδος στα ιστορικά μας εδάφη. Οι ορθόδοξοι πληθυσμοί σε Αίμο, Ιωνία και Εγγύς Ανατολή είναι αναπόσπαστο τμήμα τής Πατρίδος μας.

Το κέντρο λήψεως των αποφάσεων τού Ελληνικού Έθνους απαρτίζεται τόσο από την Μητροπολιτική όσο και από την Μείζονα Ελλάδα. Εφαρμογή τού δόγματος πάς Έλλην και μια Ελλάδα. Ενεργοποίηση τής ομογενειακής ψήφου και εκπροσώπηση των ομογενών στην πολιτική διοίκηση τού Ελληνικού Κράτους. Εκπροσώπηση ομοίως των αντιστοίχων ελληνικών κοινοτήτων τής διπλανής μας και προσωρινά αλύτρωτης Ελλάδος. Οργάνωση των αλύτρωτων και των ομογενών επάνω σε καθαρές και ενιαίες εθνοφυλετικές δομές άνευ τής παραμικρής κομματικής ή άλλης διχαστικής υφής. Μεγάλη Ελλάς σε Ανατολή και Δύση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: