ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΣΤΑΥΡΩΤΗΔΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥΑΘΗΝΑ 25-7-2016.

ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΧΑΡΜΑ ΙΔΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ FOLLOWING ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ!!! Ε ΒΕΒΑΙΑ, ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ. ΟΙ ΔΕ ΕΧΘΡΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΩ. ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ. ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΗΣ. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΩ ΚΑΙ ΓΥΡΕΥΩ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΣΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: