ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΓΕΙΡΟΥ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝΑΘΗΝΑ 1-8-2016.

Το πέπλο τού παγκοσμιοποιητή τυράννου κατέπεσε αφήνοντας γυμνό τον κοινό εχθρό Χριστού και Ελλάδος. Στην κορυφή τού παγόβουνου ο διεθνής σιωνισμός και τάγμα εισβολής δικό του το Ισλάμ. Στόχος τους κοινός η ναυαρχίδα Πίστεως και Ελευθερίας, η Ιερή Ελλάς. Όχημα προσβολής τής εθνικής μας συνοχής η κονιορτοποίηση των πνευματικών εφοδίων από τούς σιωνιστοπροσήλυτους πολιτικούς. Και λόγχες πολεμικές στα σωθικά τού Ελληνισμού η βρώμα Τουρκία και ο ισλαμικός στρατός πρακτόρων και γυρολόγων λαθροεισβολέων.

Η Τουρκία εγκατέστησε τρεις εχθρικούς πόλους απέναντί μας. Στην ελεύθερη Θράκη μας το τουρκικό προξενείο τής Κομοτηνής με τούς θρησκευτικούς και κομματικούς λειτουργούς τής Άγκυρας. Στα στρατόπεδα και την ελληνική κοινωνία, από το ένα άκρο έως το άλλο, σε χερσαία και νησιωτική Ελλάδα, τοποθέτησε τούς άρτια εξοπλισμένους λαθροπρόσφυγες κοντά στους ήδη υπάρχοντες λαθρομετανάστες. Απέναντι από τον Έβρο, στην κατεχόμενη Ανατολική Θράκη και μέσα στο Αιγαίο διατηρεί τακτικά τουρκικά στρατεύματα και πολεμικό νατοϊκό στόλο.

Η τοποθέτηση των τουρκομογγόλων, παλαιόθεν και τώρα, από τής αλώσεως και των παλαιών τραγωδιών έως την έσχατη, την σημερινή μας περικύκλωση, απέναντι από την οικονομικά αιχμάλωτη Ελλάδα, επετεύχθη με την εντολή τού σιωνισμού και την διαιρετική δράση των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων. Οι δήθεν σύμμαχοι υποστηρίζουν όπως πάντα την πολιτική κάστα τής ελληνόφωνης αστικής δημοκρατίας και τούς επιθετικούς στόχους των έως σήμερα γειτόνων. Διότι το μελάνι τής ψευτοηγεσίας ακυρώνει τις θυσίες τού ελληνικού αίματος.

Η Τουρκία προσφάτως σύλησε την Αυτοκρατορική Εκκλησιά τού Ελληνισμού μέσα στην αιώνια πρωτεύουσά μας. Χρησιμοποίησε την Αγία Σοφία ως Τζαμί με πρόσχημα το ραμαζάνι για να μάς δείξει ότι η Κωνσταντινούπολη θα παραμείνει τουρκική και η Οθωμανική Αυτοκρατορία θα επιστρέψει στα εδάφη τα κλεμμένα που έχει χάσει για να τα βάλει δίπλα στα προσωρινά ελληνικά εδάφη που κρατάει έως σήμερα. Έβγαλε μάλιστα και ένα παλιόχαρτο για ανακοίνωση στο οποίο μάς είπε ότι δεν μπορεί να μιλάει η Ελλάδα που δεν φτιάχνει το Τζαμί που ζητάνε Σιών και Ισλάμ στην Αθήνα, που δεν αναγνωρίζει τις πολιτικές και θρησκευτικές ελευθερίες των «Τούρκων» τής Θράκης και τις «ελευθερίες» των λαθρομεταναστευτικών και μασονικών ψευτοθρησκειών.

Η αλήθεια είναι πως ο Θεός υπέγραψε το ομόλογο για την επάνοδο όλων των ιστορικών εδαφών σε μια αυτοκρατορία. Όμως η αυτοκρατορία αυτή είναι η ελληνική τής Αγίας Ρωμανίας. Τα τουρκικά πολεμικά πλοία που τοποθέτησαν οι νατοϊκοί στα Στενά είναι μια οδός από πύρινες πολεμικές φλόγες που θα διαβούν οι Ρώσοι για την κάθοδο στα Θερμά Νερά. Η κινητοποίηση των στρατολογημένων λαθρομεταναστών στην ελληνική ενδοχώρα ως αντιπερισπασμός στα ελληνικά όπλα και κάλεσμα στα τουρκικά, είναι η τέλεια αφορμή για την σαρωτική στρατιωτική και εθνικιστική επανάσταση τής Αληθινής Ελλάδος μας.

Εγείρου ουν Ελλάς κατά Βαρβάρων. Ο καθοδηγούμενος σηκωμός των ρέμπελων που προφήτευσε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός φαινομενικά είναι η κατάρα τής ευπιστίας των ραγιάδων προς τούς ψευτορωμιούς ταγούς τους. Και είναι όντως έτσι. Από την άλλη πλευρά όμως είναι η ικανή συνθήκη που θα βγάλει το κεφάλι τού λαού από το δήθεν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και θα τον ενώσει απέναντι στο αληθινό ζητούμενο τής απελευθερώσεως και τής αυτοσυντηρησίας που περνάει μέσα από την ενότητα, την επανελλήνιση τού κράτους, τον πόλεμο και την εθνική ολοκλήρωση τής Μεγάλης Ελλάδος.

Ο εχθρός είναι εντός των πυλών ήδη. Στον πόλεμο απαντάς με πόλεμο. Στο ατσάλι απαντάς με ατσάλι. Και στις ψεύτικες επαναστάσεις απαντάς με ολοκληρωτικές εθνικές επαναστάσεις. Τον προδότη τον καρατομείς. Και τον βάρβαρο τον αφανίζεις, ενσωματώνοντας πλήρως τα εδάφη του. Δεν υπάρχει συναισθηματισμός στην κακότητα. Υπάρχει μονάχα το Δίκαιο που κραταιώνεται τώρα με την Πολεμική Αρετή. Όσοι στηρίζουν τον εχθρό περνάνε από δίκη δωσίλογων. Και στα προσωρινά σύνορα τής χώρας παρατάσσονται οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Πίστεψαν οι σκλάβοι τού Αντίχριστου Θηρίου ότι με την επιχείρηση τελειωτικής μετάλλαξης και λοβοτομής τής Φυλής μας θα έκαμαν περίπατο με τα χατζάρια τους. Ότι θα γκρεμίζανε τούς ναούς μας, ότι θα γκρεμίζανε τα τείχη με τούς αντιρατσιστές και τούς γυρολόγους τους. Αυτές οι ίδιες οι λόγχες θα γίνουν οι ασπίδες για να εφορμήσουμε ενάντια στον μισελληνισμό. Η ώθηση αυτών προς τον νέο καιάδα, στα γαλανά νερά τού Αιγαίου μας.

Στην θέση τής οικουμενικής κυβέρνησης που μηχανεύτηκαν οι σκοτεινές σιωνιστικές και μασονικές λέσχες σηκώνουμε τον Ορθόδοξο και Εθνικοκοινωνικό, τον Οικουμενικό Ελληνισμό. Το νέο Γουδί είναι εδώ. Οδός διαφυγής για κανέναν. Αμνηστία σε κανέναν. Η σωτηρία τού Ελληνικού Έθνους είναι η μετατροπή του σε στρατιωτική δύναμη. Η καθαρότητα τού ελληνικού εδάφους από ξένα σώματα. Ο Ελληνικός Ολοκληρωτισμός. Το ξερίζωμα των εχθρικών θυλάκων. Και η σύναψη νέας συμμαχικής πολιτικής από την Εθνικοκοινωνική Ελλάδα.

Με τις πέτρες τούς δοσίλογους. Με τις σφαίρες τούς εισβολείς. Με το νέο Βυζάντιο απέναντι στην νεκρή Τουρκία και τα αποστεωμένα μορφώματα που κατέχουν ελληνικά χώματα και ψυχές στην γεωπολιτική αυλή μας από τα αδριατικά νερά έως τον Πόντο και την Ελληνίδα Ανατολή.

Τον σεβασμό τον κερδίζει ο δυνατός. Το σθένος το κατέχει ο πιστός. Το δίκαιο αποκτιέται από τον κατακτητή. Τα κεφάλια που σηκώθηκαν απέναντι στην Ιερή Ελλάδα κόβονται. Και ο Ορθόδοξος Άξονας έχει σημείο αναφοράς την Εθνικιστική Ελλάδα. Ζήτω η Επανάσταση! Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: