ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ



ΑΘΗΝΑ 11-7-2016.

Η ζωή είναι καμωμένη για τούς σφριγηλούς ανθρώπους που διαθέτουν πίστη, όραμα και ορμητική διάθεση. Είναι ένας στίβος και μια ακατάπαυστη μάχη για εκείνους τούς λαούς που βάζουν ως στρατηγικό τους στόχο την εδραίωση των αξιών τους και τής ηγετικής τους φυσιογνωμίας με το δίκαιο και το ατσάλι.

Οι άξιοι λαοί ζουν αγέρωχοι, λεύτεροι, αυτεξούσιοι. Δεν ζουν κάτω από την σκιά κανενός. Διαθέτουν εθνική φιλοδοξία και ζωτικότητα. Άγουν την ύπαρξή τους και την οικουμένη. Σηκώνουν πολιτισμούς κι ύστερα πυργώνουν τα έργα τής ειρήνης. Όταν έχεις την Τιμή να ανήκεις στο Έθνος Θεού και Ηρώων, στο Έθνος των Εθνών, όταν είσαι Έλληνας, τότε πολεμάς διαρκώς, σε καιρούς ειρηνικούς και σε καιρούς πολεμικούς, για να συντρίψεις τούς άρπαγες ψυχών και εδαφών.

Αλίμονο αν κάμεις το λάθος να αναθέσεις τις τύχες σου σε κενόδοξους ανθρώπους και σε ξένους τυχοδιώκτες. Οι κενόδοξοι μετρούν τις επιδόσεις τους σε δοτές εξουσίες και χρυσωμένες απολαύσεις ξένων συμφερόντων, μετατρέποντας τον λαό σε πεισιθάνατο σκλάβο. Σ’ έναν σκλάβο που πουλάει τις αξίες του για να ψοφήσει ξεσπιτωμένος και ανέστιος. Και οι τυχοδιώκτες, έχοντας μάθει να γκρεμίζουν αφού ποτέ τους δεν χτίσανε τίποτα υγιές και όμορφο, θα σε αλώσουν πνευματικά και θα σε θάψουν βιολογικά για να γίνουν αφέντες τού δικού σου κόσμου.

Η εθνική φιλοδοξία κατοικεί στις καρδιές εκείνων των λαών που έχουν φλογισμένη ολάκερη την ύπαρξή τους με την γνώση και την πίστη τής Φυλής τους. Είναι οι Πολεμιστές τού Έθνους που δεν έχουν απλώς και μόνον συνείδηση τού υπαρξιακού τους εγώ, αλλά είναι πάνω απ’ όλα ερωτευμένοι με την εθνική και θρησκευτική τους οντολογία. Ταγμένοι να υψώνουν με τις πράξεις τους και τον βίο τους τον λαό στην ευγενέστερη δημιουργικότητα και στον ηρωικό τρόπο ζωής.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες φρόντισαν να αφαιρέσουν το όραμα από τον Έλληνα. Σπεύσανε να τού καλλιεργήσουν μια κρίση ταυτότητας και να τον γεμίσουν με την συλλογική ευθύνη των δεινών του. Οι ψευτορωμιοί κάμανε τον ελληνικό λαό ψοφοδεή, επαίτη και πεισιθάνατη μάζα. Τον απέκοψαν ουσιαστικά και πνευματικά από τα περασμένα και εν τέλει από την ίδια του την φάρα. Από την πρώτη στιγμή που παρεισέφρησαν στην κοινωνία, βάλανε το χρήμα πάνω από το αίμα και διέγραψαν τις ιστορικές και θρησκευτικές γραφές τής Φυλής μας, ώστε να δεχτούμε εύκολα τις ήττες στο στρατιωτικό και το πολιτικό πεδίο.

Είναι η μόνη λογική εξήγηση και η καταγραφή τής απτής πραγματικότητας που ζούμε στον καιρό τού απόλυτου ξεπουλήματος. Ο λαός φυσικά έχει ξεκάθαρες ευθύνες για την ναρκοθέτηση τού μέλλοντος των παιδιών του. Διότι όταν θεσπίζεις ως εξουσία τον διαχρονικό Εφιάλτη, τότε η ζωή σου μολύνει την γη που πατάς. Κι έτσι φτάσαμε στο σημείο να μετράμε τις απώλειες τής εθνικής μας κυριαρχίας.

Ξεκινήσαμε από τα ευτελή με το πετσόκομμα των μισθών και των συντάξεων και συνεχίσαμε με την εκχώρηση στρατοπέδων, με την λαθροεισβολή, με την αναρχία, με την αθεΐα. Είδαμε την διάλυση των παραγωγικών δομών τής χώρας άνευ αντιστάσεων. Και στο τέλος απωλέσαμε το κοινωνικό κράτος, τις κρατικές παροχές, τις εθνικές υποδομές, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τις νησίδες.

Όλα τούτα τα καταστρεπτικά ήρθαν διότι έπαψε ο Έλληνας να διαθέτει ζωτικότητα και ορμές μέσα του. Έπαψε να θέτει στόχους. Απέβαλε από τα φυλλοκάρδια του την τόλμη και έβαλε στην θέση της τον φόβο. Ο φόβος μαζί με την αμνησία σε κάνουνε τεμπέλη, όργανο τού κάθε διεθνιστή και τού κάθε κατακτητή.

Τότε δεν έχεις παρά μονάχα δύο δρόμους να διαβείς. Είτε τσακίζεις τούς ριψάσπιδες και κτίζεις νέα πολιτεία, καθάρια ελληνική, απαιτητική και κατακτήτρια, στήνοντας ανελέητο πόλεμο για να δώσεις στο Έθνος σου τούς καλύτερους Έλληνες όλων των εποχών ή σαπίζεις μες την βρωμιά τής αιχμαλωσίας σου ως ο χειρότερος όλων των ελληνικών χρόνων.

Όμως ο Έλληνας κουβαλάει μέσα του το ανέσπερο φως τής πλάσης. Φέρει την Αλήθεια και την Ζωή. Την Αλήθεια με την οποία τον προικοδότησε ο Βασιλεύς Θεός. Και την διαιώνιση τής Ζωής, την συνέχεια τής ένσαρκης ιστορίας που αντικατοπτρίζεται στα παιδιά μας, τούς νεαρούς βλαστούς τού Ελληνισμού. Και φυσικά η Φυλή μας έχει εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές που διψάμε να ανοίξουμε δρόμο μέσα από τις στάχτες των εχθρών μας με το σπαθί, με το ατσάλι τής δικαιοσύνης.

Να φτιάξουμε το λοιπόν την Μεγάλη Ελλάδα με τα χέρια μας, γράφοντας με χρυσά γράμματα στο βιβλίο τού Ελληνισμού το αίτιο τού θαυμασμού των επερχομένων γενεών στο δικό μας πρόσωπο. Ο Εθνικισμός, ο γενετικός κώδικας, η Φυλετική Τιμή και η νοοτροπία τού Νικητή συνάμα, θεριεύει στην ευρωπαϊκή ήπειρο που μπόλιασε η Ιερή Ελλάς με τις πνευματικές αξίες και την βιολογική οντολογία. Στην προσωρινά σκλαβωμένη Ελληνική Κύπρο. Στην Αυστρία. Παντού. Πίστη, Αίμα και Γη. Χριστιανισμός, Έθνος – Φυλή και Πατρίδα.

Όσες φορές η ανθρωπότητα έκανε πραγματικά βήματα προόδου, αυτό συνέβη με την πρωτοπορία και την ηγεμονία τής Ελλάδος. Με την Αληθινή Ελλάδα στο τιμόνι τής Οικουμένης. Ελλάδα Μεγάλη, Δυνατή, Εργατική, Αξιοκρατική, Πολεμική. Μια ισχυρή προσωπικότητα που εξασφαλίζει πέρα από κάθε εμπόδιο την υπέρβαση τού εφήμερου εγώ με τον ανυπέρβλητο χαρακτήρα τού μαχητή που γνωρίζει μονάχα μια λέξη. Την λέξη Νίκη. Νίκη τής Ορθοδοξίας. Νίκη τού Δίκαιου Έλληνα. Νίκη τής Ελληνικής Φυλής. Νίκη του Πολιτισμού. Νίκη τής Ελλάδος των Αρίστων, τού Αίματος και τού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: