ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣΑΘΗΝΑ 28-7-2016.

Στους έσχατους χρόνους τής αναμέτρησης ανάμεσα στην Πίστη και την ασέβεια, ανάμεσα στον Βασιλέα Χριστό και τον βρωμερό αντίχριστο υιό τής απωλείας, οι γραικύλοι πολιτικάντηδες βάλθηκαν να απλώσουν στο Σώμα τού Ελληνικού Έθνους τα προσωπικά τους κουσούρια. Θεσμοθετούν στο ψευτορωμέϊκο κράτος τους την υποκρισία, την αναισχυντία, τον μισελληνισμό και την σατανολατρεία. Όμως το Ελληνικό Έθνος είναι δύο φορές βαπτισμένο όπως είπε ο Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, μία στο λάδι τού Χριστού μας και μία στο Αίμα των Ηρώων τού Γένους.

Το Ελληνικό Έθνος λευτερώθηκε μετά την Επανάσταση τού Εικοσιένα έχοντας πολεμήσει για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Το δε Κράτος των Ελλήνων που σχηματίστηκε μετά από την αιμάτινη προσφορά των Ελλήνων συνέγραψε τούς κανόνες τής πολιτικής του ζωής, το καλούμενο κατά τούς δυτικοτραφείς ως Σύνταγμα, στο όνομα τής Αγίας και Ομοουσίου Τριάδος. Και τούτο μολονότι οι πολιτικοί του ταγοί φρόντισαν, μετά το φράκο τής Εσπερίας που φόρεσαν, να αφήσουν εκτός συνόρων εθνικά εδάφη και ψυχές, στέλνοντας στο θάνατο, στην φυλακή και την επαιτεία τούς Αγωνιστές τής Ελληνικής Φυλής.

Δεν σωρεύτηκαν λοιπόν από το πουθενά τα δεινά που συναντάμε στο διάβα μας σήμερα. Είμαστε το Έθνος τής Πίστης, τού Πολιτισμού και τού Ηρωισμού. Χτίσαμε Ακροπόλεις και Πολιτείες. Δημιουργήσαμε Φιλοσοφία και Λογισμό. Κραταιώσαμε το Δίκαιο με την Δύναμη τού Ατσαλιού και την Πολεμική Αρετή. Λάβαμε τον Ορθό και Γνήσιο Λόγο τού Ιησού Χριστού και Θεού μας από τον ίδιο τον Θεάνθρωπο, τον εκ τής Ελληνίδος Παρθένου Μαρίας τευχθέντα. Γεννηθήκαμε στον ιερότερο βράχο τής γης που βρίσκεται στο κέντρο τής Οικουμένης και στο πλουσιότερο οικόπεδο που λέγεται Ιερά Ελλάς. Πως λοιπόν παραδώσαμε τόσο αφελώς τα Άγια τοις κυσί; 

Οι κοτζαμπάσηδες τού παλαιού καιρού βάλανε το Έθνος από τον καιρό τής τουρκοκρατίας στο στόμα τού λύκου τής σιωνιστικής Εσπερίας, των καλούμενων ως «συμμάχων» Μεγάλων Δυνάμεων. Να κινηθούμε αν κινηθούν οι ξένοι στρατοί, να εξοπλιστούμε και να ζήσουμε με δάνεια και χαράτσια, να πάμε τα σύνορα έως εκεί που λέει η παπική τιάρα, να αφήσουμε τούς λοιπούς σκλάβους αδερφούς μας στο τουρκικό φακιόλιο.

Οι κοτζαμπάσηδες των ημερών μας, απόγονοι στο ήθος και την ψευτορωμιοσύνη των παλαιών, τηρούν τον ίδιο μισέλληνα λύκο στον τράχηλο τού Έλληνα. Εκείνον τον Τύραννο που έφερε τούς Τούρκους και τούς ομόφρονές τους γείτονες στην γεωπολιτική αυλή μας. Οι ξένοι στρατοί από τούς ναυτικούς αποκλεισμούς τού παρελθόντος στηθήκανε στο μέσον τού Αιγαίου μας για να αρπάξουν ύδατα και εδάφη, ψυχές και πλούτο.

Τα δάνεια και τα χαράτσια υποθήκευσαν σπίτια, μνημεία και κράτος στα θησαυροφυλάκια των Σταυρωτήδων. Τα δε σύνορα οι ξωμερίτες μα και οι ντόπιοι εχθροί τα θέλουν κάτω από τον Όλυμπο. Και τον Γλυκύ Χριστό Μας τον σταυρώνουν για δεύτερη φορά, διώκοντας την Ορθοδοξία από σχολειά και κοινωνία. Αυτοκτονίες, νεομεταναστεύσεις Ελλήνων, λαθροεποικισμοί, διαγραφή τής ταυτότητάς μας, νέα τουρκοκρατία. Τι άλλο περιμένουμε ωρέ Έλληνες;

Το υπουργείο αγραμματοσύνης και αθεΐας που συνοδεύεται από το ψευδώνυμο «υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων», πλην Ορθοδοξίας, αποφάσισε τις προάλλες να καταλύσει το ελληνικό σχολείο. Το ψευτορωμέϊκο αποφάσισε να διαχωρίσει το ανθρώπινο πρόσωπο από την ψυχή του. Κι έτσι με μια διορισμένη και αλλοτρίως εντεταλμένη μονοκονδυλιά διέγραψε τον υποχρεωτικό εκκλησιασμό των παιδιών μας, την πρωινή προσευχή και τις παρελάσεις εθνογνωσίας και Τιμής προς τούς Προγόνους μας.

Οι ενημερωτάδες, οι προπαγανδιστές τού ψεύδους και τού ανθελληνισμού, ομοίως σιτιζόμενοι από το νεοταξικό κτήνος μαζί με όλους τούς θεσμούς τού ψευδοκράτους, κραυγάζουν ότι πρέπει να καταργηθούν οι «αναχρονιστικές και αυταρχικές παρελάσεις»! Και τα θρησκευτικά λένε πως δεν πρέπει να έχουν τον χαρακτήρα τής κατήχησης! Πρέπει να μετατραπούν σε θρησκειολογία! Να χωρέσουν τα παιδιά των αλλογενών και αλλοθρήσκων γυρολόγων!

Όλα τούτα τα επιβάλλουν και τα διαφημίζουν εκείνοι που πανηγυρίζουν για την λαθρομετανάστευση, για την είσοδο τού Ισλάμ στην Θεολογική Σχολή τού Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για την ψευτοσύνοδο τής Κρήτης που φέρνει τον Οικουμενισμό στην θέση τής Ελληνοορθοδοξίας. Τα προωθούν όλοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως πρέπει να βαδίσουμε στην ασύνορη παγκόσμια κοινωνία και διακυβέρνηση. Εκείνοι που βλέπουν σωστές τις επισκέψεις των Ελληνοπαίδων σε συναγωγές και τζαμιά.

Απέναντί μας βρίσκονται τα μισερά ανθρωπόμορφα τέρατα που αρνούνται τις γενοκτονίες των Ελλήνων στις προσωρινά αλύτρωτες πατρίδες μας. Εκείνοι που επικροτούν την φυλάκιση τού Κολοκοτρώνη. Εκείνοι που αποβάλλανε την Μεγάλη Ιδέα για να βάλουνε στην θέση της την γραικυλοτουρκική «φιλία». Εκείνοι που λιμνάζουν στις σατανιστικές λέσχες και στοές. Εκείνοι που θέλουν να επιβάλλουν τα ανοσιουργήματα με «συμβόλαια τιμής» στους μαθητές. Εκείνοι που φτιάχνουνε λαθροκαταυλισμούς κάτω από τα Μετέωρα και δίπλα στον τάφο τού Αγίου Παισίου.

Η Τιμή τού Έθνους βρίσκεται στα χέρια των Ελλήνων στο Αίμα και την Πίστη. Το Ιεράτευμα των Μυστών τού Θείου Λόγου μεταλαμπαδεύει το Ανέσπερο Φως στις καρδιές των Ελλήνων, σκορπώντας μακριά τα αντίχριστα σκοτάδια. Το Στράτευμα των Πολεμιστών τής Ελληνικής Φυλής καταδιώκει και πολεμά με τα άρματα τής Εθνικής Δικαιοσύνης τούς παλιούς και τούς νέους εισβολείς από πάσα ιερή ελληνική γη. Η Μαρτυρία των Αγίων και το Ξίφος των Ηρώων διδάσκουν Χριστό και Ελλάδα τα παιδιά μας.

Η Ελλάς θα ζήσει και θα μεγαλώσει, γιατί αυτή είναι η απόφαση τού Θεού και ο ασίγαστος πόθος των Ζωντανών Ελλήνων. Η δική μας Φυσική και Εθνικοκοινωνική Ελλάς δεν εκπορνεύεται στην παγκοσμιοποίηση, αλλά διαθέτει αποφασιστικότητα και μάχεται με δύναμη για την ελληνοποίηση. Δεν καταλύει τούς ναούς, αλλά φτιάχνει περισσότερους και πιο στέρεους. Τα θαλάσσια ύδατα δεν κλείνονται από ξένους στρατούς, αλλά γίνονται γέφυρες για να περάσουν οι ελληνικές λόγχες έως τον Πόντο. Οι Έλληνες στηρίζουν τον αδερφό τους, δημιουργούν, κατακτούν και άρχουν τής Οικουμένης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: