ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗΑΘΗΝΑ 29-12-2016.

Προπαγάνδα τού Έθνους είναι το άθροισμα φιλοσοφίας και επαναστατικής πράξης. Θέση τού γράφοντος.

Ελεύθερον εστί το εύψυχον. Ο δε εύψυχος χαρακτηρίζεται από βούληση ατομική και συλλογική στην διάθεση τής προσωπικότητάς του, των οικείων του και τής εθνικής κοινότητας στην οποία ανήκει. Συνεπώς αυτή η κυρίαρχη προσωπικότητα εκφράζει έναν λαό που διαθέτει απόλυτη ελευθερία σκέψεως και εθνικό σφρίγος δημιουργικότητας. Είναι ένας λαός που χτίζει πολιτισμό και κατακτά ελευθερία συντρίβοντας την αδικία και εγκαθιδρύοντας το δίκαιο.

Η ελευθερία είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα τής απολύτου συνεργασίας ψυχής και σώματος, είναι το παράγωγο αποτέλεσμα ενός ζωντανού λαού. Ζωντανός λαός είναι αυτός που διαθέτει ζωντάνια πνεύματος και ενέργειας. Είναι δηλαδή ο λαός που κάμει τα σχέδια, τις επιθυμίες και τις ανάγκες του απτή και άμεση πραγματικότητα. Τα λόγια έργα το λοιπόν. Η δε ιστορία τού Ελληνικού Έθνους να έχει συνέχεια όπως ακριβώς πρέπει να έχει συνέχεια και η Φυλή μας.

Τα γράμματα τού βιβλίου τής Ελληνικής Φυλής να πυρώσουν. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Το σάλπισμα που κάμω να βρει τον Ελληνισμό μου ένα στράτευμα προς επέλαση για την ανακατάληψη τής Ιερής Πατρίδος μας. Η δε ανακατάληψη τής Πατρίδος να βρει την συνέχειά της σε ένα λαμπρό μέλλον γεμάτο πλέρια ρωμιοσύνη σε ψυχές, σε εδάφη, σε προσκυνήματα, σε πολιτισμό, σε οικουμενική ισχύ τής Φυλής μας. Διότι η Προπαγάνδα τού Έθνους που ασκώ ως τέχνη είναι το άθροισμα φιλοσοφίας και επαναστατικής πράξης.

Στην εποχή την μουντή που έχουν επιβάλλει αντίχριστοι και διεθνιστές, οι σύγχρονοι τύραννοι των τόκων και των φόβων έχουν σκλαβώσει την γνώση, την ενότητα και το θάρρος. Έχουν εισχωρήσει στην κοινωνία, στα σχολεία, στους μηχανισμούς ασφάλειας, παντού. Το να λέγεις την αλήθεια χαρακτηρίζεται από τούς κακούς θράσος και από τούς καλούς γενναιότητα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η αλήθεια απελευθερώνει και αποτελεί το πρώτο βήμα για την αποτίναξη τού ζυγού.

Να ξεκουφάνω το σύμπαν. Να κραδαίνω την απόφαση που έχω λάβει να προβώ στην τυραννοκτονία. Να δώσω όραμα στον λαό ώστε να συμβεί ταχέως και μαζικά η ανάσταση τού Γένους μας επάνω στις στάχτες τής σκλαβιάς. Και όλα τούτα σημαίνουν πως θα πρέπει να καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι, να γίνει καθαρό το Έθνος, να στελεχωθεί αποκλειστικά από τούς χρήσιμους, τούς δίκαιους, τούς τολμηρούς και τούς πιστούς σε Χριστό και Ελλάδα.

Να σηκώσουμε τα εθνοφυλετικά μας αδέρφια από την λήθη και την ραθυμία. Να γενούμε διδάχοι, στρατολόγοι και συνάμα Στρατιώτες τού Ελληνισμού. Κι αν κάποιοι έχουν βαλθεί να καίνε βιβλιοπωλεία, είμαστε εμείς τα ζωντανά βιβλία και μιλούμε για τις κοσμοκρατορίες, τούς γλωσσικούς κώδικες, τις τέχνες, τα γράμματα και την ατσάλινη πολεμική αρετή που τα έβαλε με μύριους τυράννους νικώντας τους.

Δίνουμε οντότητα στο μελάνι μέσα από το παλλόμενο αίμα στις φλέβες μας και κηρύττουμε τούς απελευθερωτικούς αγώνες που γίνηκαν, που κάρπισαν και για εκείνους τούς αγώνες που πρέπει να συνεχιστούν. Εκείνους τούς αγώνες που ανέκοψαν προδότες και τώρα κάνουμε εμείς ως φόρο τιμής στους προγόνους, ανάσα ζωής και κληροδότημα σε εμάς και τα παιδιά μας. Διότι η αγάπη στην Φυλή μας είναι αγιάτρευτη και η πίστη πιο δυνατή και από την φωτιά μα και από όλο το χρυσάφι τής γης.

Οι σατανάδες τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης έχουν μπει ακόμη και στα σχολεία, προσπαθώντας να μεταστρέψουν τα αγνά μυαλά τής ελληνικής νεότητας και να τα οδηγήσουν μακριά από την λογική και την καθημερινότητα. Να βγάλουν την αρχαιότητα και το Εικοσιένα μαζί με τούς Εθνεγέρτες από τα δήθεν σχολικά βιβλία, αφού ο Κολοκοτρώνης μιλούσε για το Βασίλειο που θα κάμει πάλι Πρωτεύουσά του την Κωνσταντινούπολη.

Όμως ο μισελληνισμός δεν σταματάει εκεί. Έχει πολύ μεγάλο βόθρο μέσα στην μαύρη του ψυχή και θέλει να μάς επιφέρει τόσο τον ψυχικό όσο και τον βιολογικό χαμό. Κι έτσι βάλανε στην διδακτέα ύλη το δήθεν προσφυγικό ζήτημα, τον λαθροεποικισμό των εδαφών μας από την ισλαμιστική πλημμυρίδα, την καθοδηγούμενη από τον σιωνισμό. Βάλανε το ζήτημα αυτό στα ανθολόγια των παιδιών μας ζητώντας τα να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και την προτεινόμενη λύση.

Ο οικογενειακός δεσμός μαζί με τον πατριωτικό αλτρουισμό είναι τείχος αδιαπέραστο ενάντια σε όλα τα θεριά τής οικουμένης. Εξήγησα στην κόρη μου ότι πρόσφυγας συμφώνως με την σχετική νομολογία είναι αυτός που φεύγει από τον τόπο του γιατί κινδυνεύει η ζωή του είτε από εσωτερική αναταραχή είτε από πόλεμο. Και ακόμη ότι αυτοί που εισβάλλουν στην Ιερή Ελλάδα μας δεν είναι πρόσφυγες αλλά λαθρογυρολόγοι που έχουν στερήσει ανθρώπινη ζωή και έχουν προδώσει τις πατρίδες τους, αυτοί που είχαν έρθει παλαιότερα οι πρόγονοί τους με τον Πέρση, τον Τούρκο και τον Μπραίμη και τούς διώξαμε με θυσιαστικό αίμα. Κι έτσι η κόρη μου αναπτύσσοντας τις απόψεις της έγραψε πως πρέπει να ανασχεθούν οι μεταδοτικές ασθένειες και να αναγκάσουμε την Τουρκία να μην μάς τούς στέλνει!

Ιδού λοιπόν γιατί δεν πρόκειται να νικηθεί αυτός ο ευλογημένος τόπος. Διότι γεννάει διαρκώς ελεύθερα πνεύματα που έχουν βαπτιστεί στην αλήθεια τού Θεού και τα νάματα των ηρωικών προπατόρων τους. Γιατί θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες και Χριστιανοί, αποφασισμένοι να μιλούμε και να πολεμούμε για το δίκαιο. Γιατί κάθε πέτρα που πατούμε έχει να μάς διηγηθεί και μια τρανή ιστορία που θέλουμε από παιδιά ακόμη να την επαναλάβουμε και να την κάνουμε δική μας. Διότι μάς αρέσει να βρισκόμαστε στη θέση τού οδηγού και τού νικητή τής ζωής. Κι έτσι κάνουμε την ελεύθερη σκέψη μας επανάσταση και την επανάσταση σωστή και Μεγάλη Ελλάδα.     
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: