ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 24-12-2016.

Δεν είναι διόλου εύκολη μα ούτε και πρωτόγνωρη υπόθεση για τον Ελληνισμό να εορτάζει την γέννηση τού Θεανθρώπου Ιησού Χριστού εν μέσω κατοχικής περιόδου. Να εορτάζεις εν μέσω δυστυχίας. Μα μήπως και τα αόρατα δεσμά είναι λιγότερο οδυνηρά από τα ορατά; Όχι, το αντίθετο, είναι πιο οδυνηρά και ατιμωτικά. Όμως στην δική μου γενιά έλαχε ο κλήρος να ξεπλύνει την ντροπή και να λυτρώσει το Γένος των Ελλήνων υπό την Αρχηγία και τα Λάβαρα τού Βασιλέως Χριστού μας.

Κάθε δύο γενιές η Ελλάς πολεμά ενάντια στον δυνατό τύραννο εκάστου εποχής. Δίδει τον καλό αγώνα στο Πεδίο τής Τιμής. Από τον παππού στον εγγονό και τανάπαλιν. Δικαίωση όμως το Γένος μας δεν έχει γνωρίσει ποτέ από τον καιρό που έπεσε η Βασιλεύουσα τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας Κωνσταντινούπολη. Και είναι αυτός ακριβώς ο λόγος που ανανεώνεται ατέρμονα η ματωμένη σκυτάλη και η αλυσίδα τής σκλαβιάς. Ότι ο τύραννος ο Άνομος είναι αιώνια ο ίδιος και το γκουβέρνο που διαχειρίζεται την Πολιτεία δικός του επιστάτης που κάνει τα δικά του θελήματα.

Ο αληθινός εχθρός τού αποστολικού και εκπολιτιστικού μας Ελληνισμού είναι ο Διάβολος, το Αντίχριστο Θηρίο τής Αποκαλύψεως με τον σιωνιστικό του νεοταξισμό. Τα προσωπεία τού εχθρού λίγη σημασία έχουν και οπωσδήποτε δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση αυτό που ονομάζουν «μεγάλες δυνάμεις». Αναλώσιμες μαριονέτες είναι που εξοπλίζονται για να μάς εγκλωβίσουν μακριά από τα πραγματικά μας σύνορα και την πραγματική μας αποστολή. Και απόδειξη περί τής τραγικής αληθείας που αποκρύπτουν οι ψευτορωμιοί από τον ελληνικό λαό είναι η εκμηδένιση των τυράννων. Πέρσες, Τούρκοι, Γερμανοί και άλλοι «δυνατοί» καταλήγουν πάντα στον κουβά με τα άχρηστα τής ιστορίας των εθνών.

Οι ανθέλληνες λοιπόν έρχονται και παρέρχονται. Διενεργούν ασιατικές πλημμυρίδες, κάνουν στρατιωτικούς αποκλεισμούς και οικονομικά στραγγαλίσματα, φτιάχνουν πλαστές συνειδήσεις και κράτη, στήνουν πολέμους, ψεύτικους εμφυλίους και παράνομες μετακινήσεις πληθυσμών. Έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας ένα κομμάτι τής νεοταξικής χυδαιότητας και ύστερα ψοφάνε σαν τον κηφήνα που έχει ξαμολήσει το κεντρί του, αφού οι «δυνατοί» είναι ομοίως σκλάβοι. Δύο μονάχα οντότητες παραμένουν στην θέση τους, ο μισέλλην σιωνιστής διάβολος και ο ένθεος και χριστοφόρος Ελληνισμός.

Κάθε άνθρωπος και κάθε έθνος έρχεται στον κόσμο αυτό που έπλασε ο Δημιουργός των Όλων Θεός με εντολή να επιτελέσει ένα έργο και μια αποστολή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όμως εγώ είμαι Έλλην. Είμαι γέννημα θρέμμα τής Αληθείας και τού Φωτός. Είμαι εδώ για να κάνω το θέλημα τού Θεού Πατρός. Αυξάνεσθαι και πληθύνατε. Τηρήσατε καθαρό τον Οίκο τού Πατρός και τον Οίκο των Πατέρων τής Ελληνικής Φυλής. Εκάς οι Βέβηλοι και οι Βάρβαροι. Ότι ο Θεός μάς κάλεσε και μάς ανήγγειλε το μέγα προσκλητήρι. Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Έλαβε ο Θεός ανθρώπινη σάρκα εκ τής Ελληνίδος Παρθένου Μαρίας για να ανακαινίσει το ανθρώπινο γένος. Κατήλθε ο γλυκύτατος Ιησούς Χριστός μας για να κατανικήσει το βάρος τής αμαρτίας τού αποστάτη Κάιν και να μάς λυτρώσει. Να ενώσει γύρω από την ταπεινή και πτωχική Του φάτνη όλες τις καθαρές και πύρινες από αγάπη καρδιές. Ταραχές, εγκλήματα, ανηθικότητα και τυραννία υπήρχαν και τότε όπως και τώρα. Η σωτηρία όμως τού ανθρώπου δεν είναι μήτε θέμα πλούτου μήτε αριθμητικής ποσότητας, αλλά θέμα ψυχικού σθένους και ποιοτικής δυνάμεως.

Σεβασμός στις παρακαταθήκες μας και γνώση τής εθνικής μας οντολογίας είναι τα στοιχεία εκείνα με τα οποία θα σηκώσουμε τον Έλληνα στο πόδι, ώστε να γίνει από ραγιάς, ζωντανός πυρσός τής οικουμένης. Ο Έλλην είναι ένα Σώμα στο οποίο εγκαταβιούν ο Χριστός, η Πατρίδα και η Οικογένεια ομοούσια και αδιαίρετα. Είναι η ορθή απεικόνιση τού Θεού που αποδίδεται με την υπέρτατη ενότητα τού Πατρός, τού Υιού και τού Αγίου Πνεύματος. Η γέννηση τού Ιησού Χριστού, τού Πατρός και Βασιλέως μας πρέπει τούτη την μεγάλη ώρα τής θρασύτητας τού Θηρίου τής Απωλείας να εορταστεί με την έλευση τής Αναγέννησης των Ελλήνων.

Ιδού το αληθές νόημα των Χριστουγέννων Έλληνες. Να αποτινάξουμε την διχόνοια τού παρελθόντος και την ανηθικότητα τού ψεύδους. Να ενδυθούμε την λαμπρή στολή που έχει ετοιμάσει ο Κτίστης μας και στρατιές αγίων και ηρώων πριν από εμάς. Καταργούμε τα τείχη τα διαχωριστικά τού καθεστώτος των αχρείων. Αποδιώκουμε τα μνημεία και τα σύμφωνα τής παγκοσμιοποίησης. Εδώ είναι Ελλάς. Εδώ κατοικούν αποκλειστικά ο Χριστός και οι Έλληνες. Σηκώνουμε πιο λαμπρά από πριν τα Προσκυνήματα και ακουμπάμε στην φάτνη τα Δώρα τής Πίστης, τής Αγάπης και τού Ιερού Όρκου για Αγώνα και Νίκη λυτρώσεως ψυχών και εδαφών ελληνικών.

Ο γεννηθείς Χριστός μάς δίδει τούτη την ώρα το χαμόγελο τού ήλιου τής δικαιοσύνης. Είναι το ζωντάνεμα τής ελπίδος που πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά. Το αστέρι τής Βηθλεέμ μάς οδηγεί εκ τής Ελληνίδος Ανατολής. Δεν είμαστε μήτε το μηδέν μήτε οι ακόλουθοι των ψευτοσωτήρων. Ο Χριστός είναι το Άπαν και εμείς οι Στρατιώτες τής ανακαινισμένης ανθρωπότητος. Το Γένος που γεννάει λογισμό και που από έναν σπόρο έστω συνεχίζει την ζώσα ιστορία. Αλλά και το Γένος που με την πύρινη ρομφαία θα ξαναγίνει σιδερόφρακτη Αυτοκρατορία και Μεγάλη Ελλάδα από δυσμάς έως ανατολάς. Τούτος είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας. Χριστός γεννιέται σήμερον και Ελλάς αναγεννιέται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: