ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥΑΘΗΝΑ 26-2-2017.

Ιδεολογία διαθέτει το πρόσωπο και ο πολιτικός φορέας που ενδιαφέρεται για την ασφάλεια τού Έθνους και την προκοπή τού λαού. Επομένως η ιδεολογία είναι το σύνολο των ιδεών και των προτάσεων που αποσκοπούν στην διατήρηση τής εθνικής ταυτότητας, στην αυτάρκεια τού λαού και στην εμπέδωση των δικαίων και τής κυριαρχίας τής εθνικής κοινότητος σε εξουσία και έδαφος. Οιαδήποτε άλλη έκφανση πολιτικού λόγου κινούμενη ενάντια στο Έθνος είναι ιδεοληψία κομματική και προδοτική.

Το κράτος δεν είναι έννοια απρόσωπη μήτε ξεκομμένη από το Έθνος. Είναι το οργανωμένο και ευνομούμενο πολιτικό όργανο τού Έθνους που γεννήθηκε και υπάρχει για να υπηρετεί συντεταγμένα και με στρατηγικό σχέδιο τις αξίες και τα συμφέροντά του. Οι αξίες τού Έθνους, η πίστη και η ιστορία του με άλλα λόγια, δεν εκσυγχρονίζονται σύμφωνα με ξένες επιθυμίες, αλλά διασφαλίζονται και εξελίσσονται αυξητικά. Ευημερία και ανεξαρτησία πορεύονται από κοινού και όπου χτυπούν ελληνικές καρδιές, επομένως και ελληνικά λάβαρα.

Ο διεθνισμός πάσης μορφής, είτε οικονομικός είναι είτε κοινωνικός, διασπάει την ενότητα και την ομοιογένεια τού λαού και ως εκ τούτου δεν είναι πολιτικός αντίπαλος τής Εθνικής Ιδέας, αλλά εχθρός τού Έθνους. Υπηρετεί σχεδιασμούς που υπερβαίνουν τα εθνικά σύνορα, αφού θεωρεί ολάκερη την ανθρωπότητα μια ενιαία και ασύνορη παγκοσμιότητα. Ο μεν φιλελεύθερος διεθνισμός θεωρεί απώτερο σκοπό το οικονομικό κέρδος αδιαφορώντας για τον φορέα υλοποίησης και τα εργασιακά δικαιώματα, ο δε μαρξιστικός διεθνισμός επιδιώκει την πολυφυλετική ομογενοποίηση και τον σχηματισμό ενός ενιαίου τύπου υποταγμένου ανθρώπου άνευ αξιών.

Ένα Έθνος υπάρχει όταν υπάρχει η Φυλή, δηλαδή το σύνολο των ανθρώπων που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς δεσμούς αίματος. Όταν υπάρχει η Φυλή, όταν υπάρχει δηλαδή αδιάσπαστος σύνδεσμος πολιτών, τότε υφίσταται λαός με ορμές δημιουργικότητας και επιθυμίες διάκρισης και υπεροχής μές στην ανθρωπότητα. Τότε και μόνον τότε, όταν έχουμε λαό, φυλή και έθνος, έχουμε αναντίρρητα άνθρωπο ελεύθερο με όρθιο το ανάστημα για να μπορεί να πέμψει ευχαριστίες στο Θεό και να χτίσει έναν πολιτισμό ολότελα ανήκοντα στην ράτσα του, στα παιδιά του.

Δεν μπορείς να μιλάς για σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα όταν δεν σέβεσαι τον δικό σου λαό και τον νόμο τού Θεού και τής φύσης. Άμα νοιάζεσαι για τις ελευθερίες και την βιωσιμότητα των άλλων λαών, δεν επιδιώκεις ούτε αφομοιώσεις σε κόσμους ανοίκειους ούτε τον αφανισμό των άλλων φυλών. Θέλεις τον ευρωπαίο κυρίαρχο στο κάθε κράτος όπου ανήκει, τον αφρικανό κυρίαρχο στην Αφρική, τον ασιάτη κυρίαρχο στην Ασία. Τις δε φυλές τις βαστάς αναλλοίωτες όπως τις γέννησε ο Θεός. Η λευκή φυλή, η μαύρη φυλή, η κίτρινη φυλή, όλες εν γένει οι φυλές στην θέση τους. Επομένως, εκείνος που λέει ότι είναι αντιρατσιστής και ανθρωπιστής, πρέπει να γνωρίζουμε ότι μοιάζει με τον γιατρό που «κάνει καλά» τον ασθενή στέλνοντάς τον στον άλλο κόσμο.

Κάποιοι βάλθηκαν στον κόσμο τούτο να βγάλουν αποφάσεις για τούς λαούς ερήμην τους. Συνήλθαν σε κάποιες συνεδρίες μέσα σε σκοτεινές στοές και λέσχες χρόνους πίσω για να βάλουν μέσα στα πρόβατα τούς λύκους για να τα διοικούν. Ο πνευματικός βιασμός ήταν το πρώτο τους μέλημα. Να ξεχάσουν οι λαοί ποιοι είναι, τι πιστεύουν και ποια είναι η ιστορική πορεία και αποστολή τους. Μετά ήρθαν οι οικονομικές ληστείες των λύκων και κατόπιν οι πόλεμοι. Η ίδια βρωμερή αλληλουχία ισχύει αδιαλείπτως έως τις μέρες μας με την επικαιροποίηση και την ανανέωση των συμφωνιών. Μόνον που τώρα ο αιώνιος σατανάς σιωνιστής θέλει παγκόσμια εξουσία που σημαίνει πολύ, παγκόσμιο και άδικα χυμένο αίμα.

Είδαμε στο κλείσιμο τής περασμένης χρονιάς 2016 τα διεθνιστικά κομματικά μαντριά με την ομοούσια διεθνιστική ιδεοληψία να ερίζουν υποκριτικά για τα μάτια τού ελληνικού λαού. Για να πείσουν τον λαό ότι δεν υπάρχει τάχα περίπτωση ανάνηψης και ότι δεν δικαιούται να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Τούς φιλελεύθερους να επισκέπτονται τα προσωρινά ακριτικά σημεία τής χώρας για να πούνε πως πρέπει ο Τούρκος να γίνει καλό παιδί και να μην μάς δαγκώσει, όταν αρνούνται στους συνταξιούχους τον κόπο τής ζωής τους. Τούς δε μαρξιστές να καμώνονται τούς πονόψυχους όταν ανοίγουν τα σύνορα στους εκ Τουρκίας μισθοφόρους σταλμένους ισλαμοτζιχαντιστές, αμφότεροι σύμμαχοι των σιωνιστών.

Παρακολουθούμε μέσα στο καθεστώς τής αστικής δημοκρατικής δουλείας την πολύ συχνή βεβήλωση των εκκλησιών μας από τούς λαθρογυρολόγους και μάλιστα σε ιδιαίτερα σημειολογικές περιοχές τής πατρίδος μας. Πάρα πολλά είναι τα κρούσματα στην Κρήτη με τις εμπρηστικές επιθέσεις στους ιερούς ναούς και τις προκηρύξεις μουσουλμανικών ενώσεων. Σε ένα νησί που «φιλοξένησε» μια ψευτοσύνοδο οικουμενιστική και που ο νεοταξικός παράγοντας ορέγεται να υφαρπάξει για λόγους γεωφυσικού πλούτου και γεωπολιτικού ελέγχου. Ομού μετά των νησιών μας στο ανατολικό Αιγαίο με ανάλογες επιθετικές συμπεριφορές.

Παράλληλα ο τουρκικός παράγοντας έχει φτάσει στο σημείο να απορρίπτει και να καταργεί στην πράξη με την διεκδικητική ρητορική και τις απειλητικές ασκήσεις και παραβιάσεις τής εθνικής μας κυριαρχίας από τον τουρκικό στρατό τα έως σήμερα ελληνικά εδάφη. Από την απόρριψη των συνθηκών Λοζάνης και Μοντρέ φτάσαμε να δούμε συγκεντρώσεις εν Αθήναις εκφραστών μιας ανύπαρκτης εν τη Θράκη τουρκικής μειονότητας μαζί με τις επίσης ανύπαρκτες αλβανικές και σκοπιανές μειονότητες. Και ακόμη είδαμε την συγκέντρωση εν Θεσσαλονίκη ισλαμοτζιχαντιστών ενάντια σε Άσαντ και Πούτιν μακριά από τα φώτα τής δημοσιότητας όταν δολοφονήθηκε ο ρώσος πρέσβης στην Τουρκία.

Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες στο αίμα και την ψυχή. Έχει πλούτο να διαχειριστεί, αξίες για να πορευτεί και αποστολή ιερή να απλώσει πολιτισμό και λάβαρα ελληνικά σε όλες τις πατρογονικές μας εστίες. Δεν εισέρχεται σε συμφέροντα και έριδες ξένες. Δεν δαπανούμε μήτε πόρο μήτε ψυχή ρωμαίικη. Η Ελλάς είναι Ορθοδοξία, Έθνος και Φυλή. Ζωντανός οργανισμός που έχει αποφασίσει να γίνει φάρος αληθείας και δύναμη μεγάλη.

Να εξαφανίσουμε τις ιδεοληψίες τής δουλοπρέπειας και τούς φορείς της από τα πόδια τής Φυλής μας. Να κάνουμε την Ιδεολογία τού Έθνους την μόνη άρχουσα τάξη τού ενωμένου ελληνισμού. Να φτιάξουμε ατσάλινο θώρακα τον απελευθερωτή ελληνικό στρατό. Κουβέντες με όσους αποδέχονται την κυρίαρχη Ελλάδα με τα πραγματικά της σύνορα στην ελληνίδα ανατολή. Τότε οι άπιστοι θα κοντύνουν. Και η Ορθόδοξη Ελλάς θα τρανωθεί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: