ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΩΣ ΟΡΘΟΝ

ΑΘΗΝΑ 5-2-2017.

Η εργασία που παρέχεις στο Έθνος σου είναι ανιδιοτελής και προσδιορίζεται από την απόλυτη συνάφεια λόγου και έργου. Σ’ αυτήν την περίπτωση είσαι Εργάτης και Μαχητής τής Φυλής. Αγωνίζεσαι για την Νίκη τού Έθνους σου, για τον θρίαμβο τής αλήθειας και των δικαίων τού λαού σου και οπωσδήποτε δεν είσαι πολιτικός. Διότι ο πολιτικός παρέχει υπηρεσίες σε υπερεθνικά και οργανωμένα συμφέροντα, ενώ μεταβάλλει διαρκώς τον λόγο του αναλόγως με τις εντολές που λαμβάνει.

Ο πολιτικός είναι διεθνιστής, δεν γνωρίζει Πατρίδα και θυσιάζει το λαό στον βωμό των εντολέων του. Λογαριάζει κέρδη αντί για ψυχές. Τις ψυχές τις αντιμετωπίζει σαν ψήφους, σαν ανθρώπινους αριθμούς που τις αθροίζει στην κάλπη. Ο δε σιωνιστής παγκόσμιος εντολοδότης διαβιβάζει τις εντολές σαν κλειστό συμβόλαιο στον ανά Έθνος πολιτικό τοποτηρητή του. Ο παγκοσμιοποιητής θέλει παγκόσμια σκήπτρα. Το Έθνος θέλει να ζήσει και να κυριαρχήσει. Η σύγκρουση είναι νομοτελειακή και αναπότρεπτη.

Η αναμέτρηση διεξάγεται ανάμεσα στις δυνάμεις τού εθνικώς ορθού και εκείνες τού πολιτικώς ορθού. Τα μεγέθη είναι ασύμβατα. Στην περίπτωση τού εθνικώς ορθού κυριαρχεί η υπαρξιακή νομοτέλεια τής Εθνικής Κοινότητος που εκφράζεται από την ιστορία, την πίστη και την εθνοφυλετική συνέχεια. Ο Ελληνισμός ολόκληρος πάλλεται, ανανεώνεται και επικρατεί μέσα στα κύτταρα τού κάθε Έλληνα. Στην περίπτωση τού πολιτικώς ορθού υπάρχουν οι κομματικές εταιρίες που διαγκωνίζονται αναμεταξύ τους ως μισθοφόροι και μίσθαρνα όργανα με ιεραρχία που απολήγει σε σκοτεινά δωμάτια, μοιράζοντας πόνο και θάνατο.

Ο Έλλην Εθνικοκοινωνιστής δίδει λόγο στον Σταυρό τού Χριστού και στο Αίμα των Αγίων και των Ηρώων τής Φυλής. Ο δικός μας οδικός χάρτης είναι η ορθή τάξη πραγμάτων που δεν γνωρίζει μήτε αναθεωρητισμούς μήτε εκχωρήσεις δικαίων. Το μόνο που πρέπει να μεταβληθεί και θα μεταβληθεί οπωσδήποτε είναι η έως σήμερα υπερίσχυση των ασεβών και των βιαστών τής εθνικής μας περιουσίας. Είναι η Νέμεση και η Θεία Δίκη που θα συμβεί δια τής άνωθεν επέμβασης και δια των χειρών μας ώστε να αποκατασταθεί η εθνική μας κυριαρχία σε σεβάσματα, σε εδάφη, σε πολιτισμική δημιουργία. Διότι η εθνική μας περιουσία είναι πάνω απ’ όλα πνευματική και ανθρωπογονική. 

Μάς είπαν οι ψευτορωμιοί πολιτικοί πως πρέπει να κάνουμε θυσίες για να αποπληρώσουμε κάποιο γενικώς και αορίστως «εθνικό χρέος». Όμως εμείς ξέρουμε ότι το Ελληνικό Έθνος κάνει διαχρονικά θυσίες για να τηρήσει την ελευθερία του αποκρούοντας την επίθεση των όπλων και όχι για να παραδοθεί στην επίθεση των τόκων. Είναι η ίδια επίθεση των Εμπόρων των Εθνών που επιστρατεύθηκε στον καιρό τού Εικοσιένα, όταν οι κοτζαμπάσηδες πολιτικοί τού καιρού εκείνου λαμβάνανε προίκα αξιώματα και εντολές, ενώ κλείνανε τούς αγωνιστές τού Γένους σε τάφους και φυλακές.

Η προίκα των πολιτικών εγγράφηκε ως χρέος στις πλάτες τού Ελληνισμού και όχι στους δικούς τους λογαριασμούς. Οι κρυφοί λογαριασμοί γίνανε κόμματα, γίνανε πλούτη, γίνανε αυλή κολάκων, γίνανε μια ολιγαρχία που διοικεί την Φυλή μας. Μια Φυλή που διαρκώς αιμορραγεί από τον καιρό που αντάλλαξε την Μεγάλη Ιδέα τής εθνικής της ολοκλήρωσης με το στενό συμφέρον τού φιλοτομαρισμού και το χωράφι τής παραγωγής με το άστυ τής παροχής υπηρεσιών. Αφήσαμε δηλαδή σκλάβους αδερφούς για να ζήσουμε ειρηνικά κάτω από ξένες διοικήσεις και την γη χέρσα, για να μάς τα πάρουν αμφότερα, ψυχές και χώμα, εκείνοι που μάς κάνανε δουλικά των μισελλήνων και ενοικιαστές στα σπίτια μας.

Φύγανε οι αραπάδες τού Μπραίμη και οι σουλτανικοί στρατοί με τα όπλα. Εγκαταλείφτηκαν οι οντάδες και τα τζαμιά, για να γίνουν πάλι αρχοντικά και ναοί ελληνικοί και ορθόδοξοι. Φτάσαμε έως έξω από την Κωνσταντινούπολη. Προχωρήσαμε δυστυχώς ως τοποτηρητές και όχι ως απελευθερωτές έως έξω από την Άγκυρα. Χάσαμε στο πεδίο τού πολιτικού διχασμού και επανήλθαμε ως την Θράκη και το γαλανό Αιγαίο μας. Για να φτάσουμε στους χρόνους τής δημοκρατίας, στους χρόνους των λογικών και των πραματευτάδων, να δούμε πίσω τούς κατοχικούς στρατούς ως λαθρομετανάστες, ως λαθροπρόσφυγες, ως λογιστές των γυάλινων γιγάντων, τα δε Τζαμιά να τα ζητούν πίσω και ακόμη περισσότερα από τούς χρόνους τής πρότερης σκλαβιάς.

Ο Θεός όμως όρισε την λευτεριά των Ελλήνων να γενεί οπωσδήποτε, να γενεί πλήρης και πλέρια, όπως ακριβώς την οραματίστηκε ο Εθνάρχης μας Στρατηγός Κολοκοτρώνης. Να διαγράψουμε τον καιρό των λαοπλάνων και να εργαστούμε όλοι όσοι πιστεύουμε σε βαγγέλιο και γαλανόλευκη. Να χύσουμε το αίμα μας για να καρπίσει ο Οίκος τής Φυλής, για να φέρουμε κάτω από τα ιερά λάβαρα τις σκλάβες πατρίδες, για να γίνουμε εμείς ισόβια Μεγάλη Δύναμη. Και ισόβιος δυνατός είναι αυτός που στηρίζεται στα δικά του πόδια, αυτός που ζει με όρθιο το ανάστημα, αυτός που διδάσκει ήθος και πολιτισμό, αυτός που χτίζει έναν ναό μετά από κάθε νίκη, αυτός που φτιάχνει τον χάρτη τής Ελλάδος με όλα τα ιστορικά της εδάφη μέσα.

Η μάχη που γίνεται τώρα είναι ανάμεσα στην πίστη και την εθνική ελευθερία από την μια πλευρά και στην απιστία και την παγκόσμια υποταγή από την άλλη. Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στην νέα κοσμογονία και την ισόβια κοσμοχαλασιά. Οι συμμαχικές κουστωδίες και οι στρατοί τους έχουν πλεύσει στα νερά μας. Οι ίδιες οι διεθνείς συμμαχίες αλλάζουν καθημερινά. Σε Αγγλία, σε Γερμανία, σε Αυστρία, σε Γαλλία, σε Αμερική, ολούθε οι λαοί θέλουν να φτιάξουν τις αυλές τους και όχι να μπουν σε τυχοδιωκτικές περιπέτειες. Και την ίδια στιγμή οι σιωνιστές τραπεζίτες εκβιάζουν, φτωχοποιούν, ζητούν χρεοκοπίες, θέλουν αίμα, σηκώνουν τρομοκρατίες και μαγειρεύουν διαδηλώσεις.

Είναι η ώρα των Εθνικών Δυνάμεων. Η Ελλάς θα κάμει το ιερό χρέος της. Θα αποτινάξει για πάντα τον ζυγό από πάνω της. Κάθαρση τού Ελληνικού Έθνους και καθεστωτική μεταβολή. Εθνικισμός, Ελληνοορθοδοξία, Εργατική Τάξη και Στρατός συνιστούν την Φυσική Αριστοκρατία τής δικής μας Αληθινής Ελλάδος. Ο Ελληνισμός βγάζει μονάχος του, άμεσα και οικουμενικά τις αποφάσεις του. Μια Πίστη, μία Ηγεσία, μια Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: