ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΑΘΗΝΑ 15-3-2017.

Οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας αποκαλούν ορθότητα τον εφησυχασμό των μαζών, τον καιροσκοπισμό, την υλική τους ευμάρεια, την αρχομανία τους και την εκχώρηση τής εθνικής κυριαρχίας εις χείρας βαρβάρων και «δυνατών». Εντολοδότης όμως και εξουσιαστική τάξη τού κράτους είναι το Έθνος, η όμαιμη λαϊκή και φυλετική κοινότητα που έχει ως αφετηρία το ιστορικό της παρελθόν, βάση λειτουργίας τις αξίες και τις παρακαταθήκες της και αποστολή την ισχύ της, το ούτως καλούμενο εθνικό συμφέρον.

Η ζωή ενός Έθνους υπαγορεύεται από το ιστορικό του ίχνος, από την πολιτισμική του καταγραφή, από τις διδαχές των προγόνων, από τούς αγώνες τού λαού, από την Πίστη του και από την γεωπολιτική σημασία τού εδάφους του. Όταν ομιλούμε για το Έθνος τού οποίου ο βίος καλύπτει ολάκερο το εύρος τής ανθρώπινης παρουσίας, όταν οι πολιτισμοί που έχει δημιουργήσει αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοσμοκρατορίες, όταν η Πατρίς διδάσκεται ως το ύψιστο αγαθό που αποδεικνύει τον βαθμό τής ελευθερίας που απολαμβάνει ο λαός ως ιερότητα ύψιστη παντός άλλης, όταν το Έθνος αυτό κατέχει την Αλήθεια τού Θεού και το καλύτερο οικόπεδο τής οικουμένης, τότε υποχρεούται να μάχεται διαρκώς για Νίκη και Δίκαιο.

Αυτό ακριβώς είναι το Ελληνικό Έθνος. Το Έθνος που κατοικεί στον ιερότερο βράχο τής οικουμένης, στην Πατρίδα που όπως όρισε ο σοφός Σωκράτης, είναι ιερότερη και αγιότερη παρά θεοίς και ανθρώποις τοις νουν έχουσι. Διότι δεν μπορείς μήτε τον Θεό να δοξάζεις μήτε την ζωή σου ακέραιη και αξιοπρεπή να φυλάττεις, εάν δεν έχεις ελεύθερη την Πατρίδα για να την στεγάσεις και βούληση να την διαθέτεις με τα δικά σου χέρια και τον δικό σου νου.

Δεν είναι επίσης λογικό και ορθό να έχεις δαμάσει την φύση και να τής έχεις δώσει σχήμα με το κάλλος των έργων σου, με την τέχνη τού λόγου, με την επιστήμη, με την πολεμική αρετή, να έχεις δώσει γλώσσα και πολιτειακή συγκρότηση μές την κοινωνία των εθνών, να έχεις διατελέσει παγκόσμια δύναμη με οικουμενική αναγνώριση και τώρα να άρχεσαι από τούς εχθρούς Θεού και ανθρώπων.

Η ιστορική αλήθεια και το εθνικό συμφέρον συμβαδίζουν και καθορίζουν την πορεία τού Έθνους που θέλει να ζήσει και να αναπτυχθεί ως αυτοτελής και κυρίαρχη οντότητα. Αυτοτελής και κυρίαρχη οντότητα είναι το εθνικό κράτος που στηρίζεται στην ταυτότητά του και στελεχώνεται αποκλειστικά από τούς δικούς του ανθρώπους, από το Αίμα τής Φυλής του και μάλιστα από τούς Δίκαιους και τούς Άριστους. Όσοι πιστοί και δυνατοί, όσοι άξιοι και ικανοί, όσοι δίδουν όρκο σε Χριστό και Ελλάδα, όσοι κυβερνώνται από την ορμή την κατακτητική τής νέας πολιτισμικής δημιουργίας, αυτοί είμαστε που ευθυγραμμίζουμε την ιστορία με το εύρος τού Έθνους, την ανεξαρτησία τής βουλήσεως με το τράνεμα τού εδάφους.

Η Ελλάς διαθέτει όλους τούς γεωφυσικούς παράγοντες και όλες τις γεωπολιτικές παραμέτρους που τής υπαγορεύουν την απόλυτη και επιθετική συμπεριφορά τής Μεγάλης Δυνάμεως. Ακόμη και αν δεν υπήρχε το ερέθισμα τής υπάρξεως των σκλαβωμένων πατρίδων που μάς περιβάλλουν υπό ξένη κυριαρχία και μάς καλούν να τις ελευθερώσουμε, θα έπρεπε να προκαλέσουμε την ανάγκη δημιουργίας ζωνών ασφάλειας για να αποτρέψουμε την εισβολή των ανθελληνικών, αντίχριστων και ανταγωνιστικών δυνάμεων.

Το έδαφος και οι θάλασσες τής Πατρίδος μας είναι υπερπλήρεις από υδρογονάνθρακες και ορυκτό πλούτο που χτίζουν βιομηχανία, ανίκητο οπλοστάσιο και σίτιση για τον λαό μας ατελείωτη. Είναι επιπλέον σπαρμένα από μνημεία που μαρτυρούν ολοζώντανα την ελληνικότητα τής γης. Και σηματοδοτούν ένα γεωφυσικό παρατηρητήριο που ελέγχει όλες τις οδικές αρτηρίες και μεταφορές.

Η Ελλάς διαθέτει έναν αστείρευτο πνευματικό πλούτο τον οποίο συνθέτουν από κοινού η θρησκευτική και η εθνική μας ζωή, οι θυσίες των αγίων, το μελάνι των σοφών και το αίμα των ηρώων, από κοινού και αδιαιρέτως. Έχουμε τον μέγιστο φιλόσοφο Ηρόδοτο που σταχυολόγησε την ελληνική καταγωγή στο κοινό αίμα, στην κοινή φυλή, στην κοινή θρησκεία, στην κοινή γλώσσα, στον κοινό πολιτισμό. Είναι η κοινή φύση, η ενιαία βιοθεωρία και κοσμοαντίληψη, που συνέχει έως σήμερα τούς λαούς, ώστε να στηρίζονται μεταξύ τους, όπου κι αν βρίσκονται. Τα δε κράτη που βαστούν αυτόν τον δεσμό αντέχουν σε όλες τις προκλήσεις, μέσα από το πάθος τής υπεροχής και τής αυθυπαρξίας.

Έχεις ακόμη πανώρια Ελλάς τον Ηράκλειτο που γνωμοδότησε πως ο πόλεμος είναι ο πατήρ των πάντων. Είναι εκείνη η δύναμη που καταλύει τις ασχήμιες και προσπερνάει το κενό τής αδυναμίας που απορρίπτει η φύση. Ο πόλεμος είναι μια κατάσταση που αφήνει πίσω της πληγές, μα τα αποτελέσματά του κρίνονται αναλόγως τις προθέσεις και την νικήτρια μερίδα, αν υπερισχύει ο δίκαιος ή ο άδικος. Είναι όμως αναμφίβολα το μέσον που ορθώνει τείχη στην βαρβαρότητα και κραταιώνει την ανθρώπινη υπόσταση και την εθνική κοινότητα, κάνοντας τον υπερασπιστή τού δικαίου υπεράνθρωπο.

Κι εσύ Ελλάς το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό. Έχεις δώσει τον Λεωνίδα που κράτησε τις Θερμοπύλες απέναντι σε υπεράριθμη στρατιά δούλων τής μισανθρωπίας. Έχεις δώσει τον Μεγαλέξανδρο που κατατρόπωσε τούς ριψάσπιδες, ένωσε τούς Έλληνες και συνέτριψε τούς Πέρσες και τούς τότε σιωνιστές, κάμνοντας στις στάχτες τους Ελληνική Κοσμοκρατορία, έως ότου δολοφονηθεί από τούς παγκοσμιοποιητές και μετέπειτα σταυρωτήδες.

Τώρα λοιπόν, στις μέρες μας, το τέρας τού σκότους πλησιάζει εκ νέου την πηγή τής ανθρώπινης ζωντάνιας. Ξέρει ο νεοταξίτης ότι το παγκόσμιο σκήπτρο θέλει αυτάρκεια και ενεργειακή αναζωογόνηση. Και θέλει να τσακίσει τούς τελευταίους πιστούς που ακούνε στο όνομα Έλληνες, Ορθόδοξοι και Εθνικιστές. Έχει ενεργοποιήσει τούς Αλβανούς που έχει εγκαταστήσει επάνω σε ελληνικά και σερβικά εδάφη, με κέντρο βάρους Βόρειο Ήπειρο και Κοσσυφοπέδιο. Σέρνει τούς ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες σε κουβέντες παραχώρησης τής Κύπρου μας στην ομοσπονδιοποιημένη τουρκική διοίκηση. Στριμώχνει από τα ανατολικά τον Τούρκο εισβολέα τής Ιωνίας μας στέλνοντάς τον δυσμάς, στα ελληνικά νησιά.

Ήρθε η ώρα να συντρίψουμε την λερναία ύδρα τής φατρίας πολιτικών και κερδοσκόπων. Να λάβουμε την ώθηση τής πίστης και τής εξάπλωσης τού Ελληνισμού μας. Το ορθόδοξο τόξο είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε και αρμόζει στην γεωπολιτική γέφυρα που οδηγεί στην εναρμόνιση εδάφους και ιστορίας. Η Ελλάς έχει δύο πολύ καλές περιπτώσεις συμμαχίας που ακούνε στο όνομα Ρωσία και Σερβία.

Έχουμε την δυνατότητα να οργανώσουμε τούς αδερφούς μας και να εγγυηθούμε στρατιωτικά την ασφάλεια των προσωρινά αλύτρωτων ελληνικών κοινοτήτων. Να στηρίξουμε τα αδέρφια μας στην Κύπρο, ώστε να πετάξουν έξω από την Νήσο τού Ευαγόρα τούς Τούρκους. Να κάμουμε την Ορθοδοξία και τον Πολιτισμό μας κυρίαρχη άποψη κάτω από τα ελληνικά σκήπτρα. Να σχηματίσουμε εθνικιστική διοίκηση το λοιπόν. Και να γενούμε απαιτητικοί. Φίλοι τής Ελλάδος είναι μόνον όσοι αποδέχονται την Μεγάλη Ελλάδα τού Εθνικισμού μας, από την Αδριατική έως την Ελληνίδα Ανατολή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: