ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΑΘΗΝΑ 22-3-2017.

Η ιστορία και το μέλλον τής Ελλάδος στηρίζεται πάνω σε τρεις λέξεις: Θρησκεία, ελευθερία, πατρίδα.
Παλαιών Πατρών Γερμανός

Οι Έλληνες να πάψουν να αριθμολογούν και να ξεκινήσουν άμεσα να ιστοριολογούν. Να πάψουν επιτέλους να ψάχνουν ξένες πλάτες και να εκλογεύονται και να κάμουν αμέσως τώρα δικά τους σχέδια, να λογικεύονται. Να πολεμήσουν για τα ελληνικά ιδανικά και για να γενούν άρχοντες τής οικουμένης και όχι ραγιάδες στη σκιά των τυράννων. Μονάχα έτσι τιμούνται οι ήρωες και επιβιώνει η Φυλή.

Μήνα Μάρτη το 1821 συνεννοήθηκαν και ετοιμάστηκαν επιτέλους οι Έλληνες απανταχού τής γης και φλόγισε η Επανάσταση για την ανάσταση τού Ελληνικού Γένους. Χρειάστηκαν αναρίθμητες επαναστάσεις πιο πριν, πολύ αίμα που προδόθηκε είτε από βολεμένους γραικύλους είτε από τα στενά συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων τού καιρού εκείνου. Η Φιλική Εταιρία να σπέρνει τον πόθο τής λευτεριάς, η ανάληψη τής αρχηγίας τού Αγώνα από τον πρώην υπασπιστή τού Τσάρου και γενναίο Πατριώτη Στρατιωτικό Αλέξανδρο Υψηλάντη και το λάβαρο τής Παλιγγενεσίας των Ελλήνων υψώθηκε από τον Παλαιών Πατρών Γερμανό στην Μονή τής Αγίας Λαύρας.

Ο Δεσπότης Γερμανός είχε πει ότι η ιστορία και το μέλλον τής Ελλάδος στηρίζεται πάνω σε τρεις λέξεις: Θρησκεία, ελευθερία και πατρίδα. Πατέρας μας ο Θεός, σπίτι μας η Πατρίδα και εντολή τού Πατέρα η επιθυμία μας για αξιοπρέπεια, για δημιουργία, για υπεροχή, για την διατήρηση των αξιών μας, για το πέρασμα τής σκυτάλης και την διαιώνιση τής ράτσας μέσα από τα παιδιά μας. Αυτή είναι η αληθινή ελευθερία. Δυνατή Ελλάδα που θέλει η καθάρια ελληνοσύνη ή καθόλου Ελλάς που θέλουν οι μισέλληνες σιωνιστές και τούρκοι.

Στο ψευτορωμέϊκο τής αστικής δημοκρατίας ωστόσο, οι κοτζαμπάσηδες γραικύλοι και αντεπαναστάτες, όλοι ετούτοι που κάνανε δουλίτσες και περνάγανε καλά με τον Τούρκο και τα παγκόσμια αφεντικά του, αυτοί οι λυσσασμένοι σκύλοι γίνηκαν γκουβέρνο τής δήθεν ελεύθερης Ελλάδος. Ελεύθερη η Ελλάδα που από τα δάνεια τού Εικοσιένα πέρασε στα δάνεια των μνημονίων και που για να φτιάξει κράτος έβαλε φυλακή τούς Πολεμιστές τής Ελευθερίας και άφησε ενέχυρο τα σκλαβωμένα εδάφη της από τον Αίμο ίσαμε τον Πόντο! Κυβέρνηση λοιπόν των χρόνων από τής αλώσεως τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης εκείνοι οι ψευτορωμιοί που κάμανε τούς Τούρκους φίλους τους!

Ο απολογισμός των απελευθερωτικών αγώνων τού Γένους είναι θλιβερός μα και απαραίτητος, προκειμένου αφενός μεν να τιμηθούν όπως ακριβώς τούς αξίζει εκείνοι που μάς δώσανε ελεύθερο αέρα και αφετέρου να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα που μάς φέρανε στο ζυγό των νεοταξιτών. Διότι στον καιρό τού Εικοσιένα υπήρχανε παθογένειες ελληνικές και σχεδιασμοί ξένοι με άκρες έως τις μέρες μας.

Είχαμε πριν τον σχηματισμό τού σημερινού κράτους δύο εμφυλίους πολέμους, έριδες κομμάτων ξενοκίνητων, οριοθέτηση των συνόρων με παραχωρήσεις πληθυσμών στον εχθρό. Οι δε ψευτοσυμμαχικές παρεμβάσεις και η πολεμική τους συμμετοχή, από το Ναβαρίνο έως την προκυμαία τής Σμύρνης τής Μικρασιατικής Εκστρατείας, βάζανε το τέρμα εκεί που τοποτηρητές και ψευτοεθνάρχες βάζανε ταφόπλακα στους πραγματικούς εθνάρχες και τούς προδομένους σκλάβους.

Τι σκέψεις θα μπορούσανε άραγε να περάσουν από τον νου τού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη που με την επιβλητική θωριά του παραμέρισε τούς νενέκους και συσπείρωσε τούς Έλληνες, οδηγώντας τους σε επικές και υπερβατικές νίκες; Από το επιτίμιο με φωτιά και τσεκούρι για τούς άθλιους υπηρέτες τής Τουρκίας στην άλωση τής Τριπολιτσάς και τα Δερβενάκια. Και από εκείθε, στην Αιώνια Αυτοκρατορία των Παλαιολόγων και την Κωνσταντινούπολη, όπου όριζε ο Εθνάρχης μας τη συνέχεια τού επαναστατικού δρόμου των Ελλήνων. Ραγιάς Έλληνας να μην μείνει ούτε ένας και η Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα να πυργωθεί και πάλι σε όλα τα ιστορικά εδάφη της. Αυτός ήταν ο στόχος που είχε θέσει ο Γέρος τού Μοριά και οι συμπολεμιστές του.

Αλίμονο όμως, στην Πατρίδα τής Πίστης, τής Ελευθερίας και τού Πολιτισμού οι απόλεμοι προδότες νίκησαν τούς τίμιους πολεμιστές. Οι άθεοι κυβέρνησαν τούς πιστούς. Οι αρχοντοραγιάδες κυβέρνησαν τούς ελεύθερους. Οι βάρβαροι διοίκησαν τούς εκπολιτιστές. Σκότωσαν τον Καποδίστρια, φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη και σκότωσαν το γιο του, θάψανε την Μεγάλη Ιδέα και κατόπιν το νέο εικοσιένα των βαλκανικών πολέμων, φέρανε τούς κατακτητές από τα σκλαβωμένα εδάφη μας πάλι πίσω στα δήθεν ελεύθερα εδάφη για να δολοφονήσουν κατά πως πιστεύουν και θέλουν τελειωτικά τον μόνο εγγυητή τής ανθρωπότητος Ελληνισμό. 

Είδαμε τούς Τούρκους να διαγράφουν τις συνθήκες των συνόρων και των υδάτινων περασμάτων. Να αναγορεύουν τα Ίμια σε τουρκικά, όταν το αίμα των ηρώων μας αχνίζει ακόμη πάνω στις νησίδες μας. Να κάμουν στρατιωτικές ασκήσεις με αληθινά πυρά στο Ανατολικό Αιγαίο. Να εισβάλλουν με ψαράδικα καράβια, με λιμενικά, με πολεμικά. Να εισβάλλουν ακόμη και με ερευνητικά πλοία, προκειμένου να επικυρώσουν τις αρπαγές εδαφών, υδάτων και γεωφυσικού πλούτου που έχουν ήδη αποδεχθεί οι προδότες πολιτικοί. Έρευνες που φτάνουν έως τούς πρόποδες τού Αγίου Όρους.

Όμως η θύελλα που έρχεται θα σαρώσει τα σχέδια των μισελλήνων και την αλαζονεία των συνεργατών τους. Οι ξεφτίλες πολιτικάντηδες, οι απόγονοι των δοσίλογων όλων των περασμένων κατοχών, βγάλανε από τα σχολεία την αληθινή Ιστορία και την Ορθοδοξία για να δικαιολογήσουν την νέα τουρκοκρατία τους. Και τώρα αποφάσισαν να βάλουν την διδασκαλία τής τουρκικής γλώσσας στα θρακικά νηπιαγωγεία, όταν η Τουρκία μιλάει για τουρκική Θράκη και Τούρκους μουσουλμάνους! Ενώ παράλληλα η στρατιωτικά λειψή μετά το πραξικόπημα Τουρκία έστελνε τα παιδιά τού πρωθυπουργού της στους λαθροκαταυλισμούς για να συντονίσουν τούς λαθροστρατιώτες της…

Τελειώσανε τα ψέματα. Οι παγκοσμιοποιητές έχουν αποφασίσει να εξαλείψουν την εθνική ελευθερία των λαών. Περνάνε από τις οικονομικές κρίσεις στην πολεμική προπαρασκευή. Πάνω από τα κεφάλια μας κονταροχτυπιούνται οι αλβανοί με τούς σέρβους. Στα Σκόπια άρχισε το ξήλωμα τού ψευδοκράτους. Στην Μαύρη Θάλασσα ρωσικά και νατοϊκά στρατεύματα προκαλούν ο ένας τον άλλον. Στην σκλαβωμένη Ιωνία μας οι Τούρκοι αποφασίζουν για προεδρικές υπερεξουσίες ή έξοδο σε βάρος μας στο Αιγαίο.

Η Ελλάς δεν δύναται να ασχολείται με πολιτικά παιχνίδια, λυκοφιλίες και οικονομικά δεσμά. Τα δεσμά τής τυραννίας σπάζουνε με εθνικές επαναστάσεις. Οι δυνατοί λαοί ενώνονται κάτω από τα λάβαρα πίστης και πατρίδος σε μια και μόνη εθνική παράταξη. Ο στρατός υπηρετεί την ιστορική δικαιοσύνη και την γεωπολιτική ασφάλεια που εξασφαλίζονται με την απελευθέρωση εδαφών τής Ελλάδος των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών. Οι δε συμμαχίες χτίζονται με σύμπλευση και αποδοχή των ελληνικών όρων. Ιδού η δική μας Ορθόδοξη και Εθνικοκοινωνική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: