ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣΑΘΗΝΑ 29-3-2017.

Βγήκαν από τούς υπονόμους τής βαρβαρότητας κάποια έμμισθα τρωκτικά και μάς κουνούν τα χέρια ότι είναι τάχα δική τους η Γη των Ελλήνων. Είναι ανθρωποειδή που αντί για νου έχουν τσέπη και αντί για πνεύμα δημιουργίας, έχουν τον σπόρο τής διχόνοιας και τού χαλασμού. Ο Έλληνας όμως λειτουργεί στο φως τής Πίστης και κτίζει Πολιτισμό. Είναι Άνθρωπος, που πάει να πει πως περπατάει όρθιος, με τις δικές του δυνάμεις, με σεβασμό στις Παραδόσεις του και ακατάβλητη ορμή για την ισχύ τής Φυλής του.

Στις ημέρες τής οικονομικής ένδειας που λειτουργεί ως μέσον δικαιολογήσεως τής πνευματικής πενίας, βγαίνουν όλοι οι ελληνοποιημένοι μισθοφόροι τού νεοταξισμού και τοποθετούνται ως μειονότητες ακόμη και μέσα στις τάξεις τού ελληνικού στρατού. Οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές έχουν βγάλει από πολλών ετών σχέδιο αποκοπής τού Βορρά από τον εθνικό μας κορμό. Να δοθεί η ελεύθερη Ήπειρός μας στο ψευδοκράτος τής Αλβανίας, η ελεύθερη Μακεδονίας μας στο ψευδοκράτος των Σκοπίων και η Θράκη με τα νησιά μας στο εξίσου ψευδοκράτος τής Τουρκίας που ελέγχει τούς λοιπούς νεοταξικούς δορυφόρους.

Τα προσχήματα γύρω από την τεχνητή διαμόρφωση τής γεωπολιτικής μας αυλής με μισελληνικό πρόσημο έχουν οριστικά πέσει. Η υπόθεση ασφαλώς δεν είναι πρόσφατη. Έχει μια ιστορική διαδρομή τουλάχιστον από την εποχή των βαλκανικών πολέμων. Τότε ο ψευτοσυμμαχικός παράγοντας αποφάσισε να διαμελίσει τον οθωμανικό παράγοντα σε πολλά και εξίσου εχθρικά για την Ελλάδα προτεκτοράτα προκειμένου να εγκλωβίσει σε στενό κλοιό το Έθνος μας και να βαστήξει κάτω από ξένες σημαίες τον αλύτρωτο ελληνισμό μας.

Στα βορειοδυτικά τής Πατρίδος μας στέκει αγέρωχη η Βόρειος Ήπειρος, η γη τού Ιλλυριού, τού Πύρου, τού Καστριώτη, τού Σπυρομήλιου, τού Γκούμα. Είναι η Γη των Δωριέων, των Πολεμιστών Ελλήνων που τής έδωσε σχήμα και όνομα ο υιός τού βασιλέως των Θηβών Κάδμου, ο Ιλλυριός. Είναι τα Άρβανα που δώσανε το όνομα στο φύλο που ανήκει και ο γράφων ως Αρβανίτες. Η Απώτατη Ήπειρος τού τρανού βασιλέως Πύρου που έθεσε με τα στρατεύματά του σε δεινή θέση την Ρώμη. Η Πατρίς τού βυζαντινού άρχοντα Γεωργίου Καστριώτη που είχε γίνει ο εφιάλτης των Τούρκων.

Είναι ακόμη η πατρίδα τού Σπυρομήλιου που πολέμησε για την ένωση τής Βορείου Ηπείρου με την Μητέρα Ελλάδα, μαζί με κλήρο και λαό και το Μέτωπο Απελευθέρωσης τής Βορείου Ηπείρου, οδηγώντας την εθνική μας υπόθεση στο Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας. Πρωτόκολλο που διαδέχτηκε τον ένοπλο απελευθερωτικό πόλεμο των βορειοηπειρωτών αδερφών μας, αποδίδοντας διευρυμένη αυτονομία, με την εξουσία στις ελληνικές αρχές. Πρωτόκολλο που ουδέποτε καταργήθηκε, πλην όμως υπερίσχυσε η προδοσία των ψευτοσυμμάχων που αποδώσανε την περιοχή στο ψευδοκράτος των Αλβανών, παρά την εκ νέου απελευθέρωση τής βορειοηπειρωτικής γης από τον ελληνικό στρατό που προηγήθηκε στον καιρό τού δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.  

Τρεις φορές λοιπόν έχει απελευθερωθεί η Βόρειος Ήπειρος. Μια στον καιρό τού βορειοηπειρωτικού αγώνος τού ΜΑΒΗ, μία στους βαλκανικούς πολέμους και άλλη μία στο Έπος τού 1940. Οι δε Αρβανίτες σε ολάκερο τον βίο τού Ελληνισμού μας δώσαμε ονομαστούς ήρωες που πολέμησαν για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Οι μόνοι που υπήρξαν εξωμότες ήσαν εκείνοι που προσκύνησαν τον Μωχαμέτη και γίνηκαν μουσουλμάνοι. Για να έρθουν στις μέρες τής δημοκρατίας και τής λαθρογυρολόγας παγκοσμιοποίησης οι απόγονοι των προδοτών να μάς επιδεικνύουνε το μαδημένο πουλί τής αλβανικής σημαίας για δήθεν βυζαντινό δικέφαλο αετό.

Τα ίδια ακριβώς συνέβησαν με τον ψευτομακεδονισμό τού σλαβικού παράγοντα. Είναι οι απόγονοι των βουλγάρων κομιτατζήδων που θέλανε ανέκαθεν να καλλιεργήσουν βουλγαρική συνείδηση και να προσεταιριστούν τούς γνήσιους Έλληνες Μακεδόνες στην βουλγαρική ψευτοορθόδοξη εξαρχία. Είναι οι απόγονοι των δίποδων τεράτων που απειλούσανε, βιάζανε και σφάζανε τα αδέρφια μας στην περίοδο πριν από τον μακεδονικό αγώνα τού εθνομάρτυρα ήρωα Παύλου Μελά.

Στα επόμενα χρόνια ήρθε ο ψευτοεθνάρχης Βενιζέλος για να εγκαταλείψει την Βόρειο Μακεδονία μας εκτός συνόρων, με πρόσχημα την σωτηρία τής Θεσσαλονίκης μας από τούς Βουλγάρους. Όμως η Ελλάς των πολιτικάντηδων ουδέποτε επανέκαμψε στο Μοναστήρι, στην Δοϊράνη, στην Αχρίδα μας. Για να ακολουθήσει ο συμμοριτοπόλεμος των εβραιομπολσεβίκων που επιχείρησαν να αποσπάσουν την ελεύθερη Μακεδονία μας από τον ελληνικό εθνικό κορμό δίδοντάς την στην Βουλγαρία και την ελεύθερη Θράκη μας για να τη δώσουν στην Τουρκία. Για να στραφούν μετά την ήττα τους οι ελληνόφωνοι μπολσεβίκοι στην Βουλγαρία και να σχηματίσουν κατόπιν με τις εντολές των σιωνιστών πατρόνων τους, μαζί με τμήμα Βουλγάρων, τα μακεδονίζοντα Σκόπια που πριμοδότησε ως τμήμα τής τότε ενωμένης Γιουγκοσλαβίας ο εβραίος Τίτο.

Η ιστορία δεν παραγράφει και δεν αμνηστεύει τα κακουργήματα των μισελλήνων. Κι αν ακόμη ο μισελληνισμός έλαβε το πολιτικό σχήμα τής διεθνιστικής αστικής δημοκρατίας, ο Ελληνισμός εξακολουθεί να αγωνίζεται πάντα στο όνομα τού Χριστού και τού Ελληνικού Αίματος. Και αυτοί που ονόμασαν την προδοσία σχέσεις καλής γειτονίας, θα μάθουν ότι ο Έλληνας δεν νοθεύει την Πίστη του, το Αίμα του, την Γη του και το σπίτι του μήτε με τόκους μήτε με πολυπολιτισμούς μήτε με όπλα. Τα δε ελληνικά όπλα είναι ιερά, είναι ευλογημένα, είναι καμωμένα να διώχνουν τον εχθρό από τα αιματοβαμμένα χώματά της Φυλής μας.

Κάποιοι στις μέρες τού αιώνιου πονηρού σατανά λένε για εμάς τούς Αρβανίτες ότι είμαστε τάχα αλβανοί. Τούς απαντώ ως γνήσιος Αρβανίτης ότι τα φαντάσματα τού προδοτικού παρελθόντος δεν δικαιούνται υπόστασης. Τούς απαντώ ακόμη ότι έχω ένα όνειρο που αποτελεί σφοδρή επιθυμία μου και θα το κάνω πραγματικότητα, όπως όλες τις επιθυμίες μου. Να φτάσω εκεί που φτάσανε με τον ένδοξο ελληνικό στρατό οι παππούδες μου, στην Κορυτσά. Να στήσω με τα αδέρφια μου ελληνικό αυτοκρατορικό μπαϊράκι στην γη που μαρτύρησε ο Αριστοτέλης Γκούμας για το δικαίωμά του να μιλάει την γλώσσα Ελλήνων γηγενών προγόνων. Να κοιτάξω κατάματα και περήφανα τούς προγόνους μου Πανουργιάδες, βοώντας ότι η Μεγάλη Ελλάς αναστήθηκε.

Το λοιπόν, τα σύνορα θα αλλάξουν και η γεωπολιτική αυλή μας θα γίνει και πάλι πλέρια και ελληνική. Μπορεί οι σιωνιστές να θέλουν την Θεσσαλονίκη μας Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων και να σκαρφίζονται βαλκανικές και τουρκικές δημοκρατίες και μεγάλες αλβανίες. Αυτό όμως που έρχεται είναι η επιστροφή τής αληθινής ιστορίας που ταιριάζει σε μνημεία και σε ψυχές ελληνικές. Είναι η νέα Αγία Ελληνική Ρωμανία που θα ολοκληρώσει την μισοτελειωμένη Επανάσταση τού Εικοσιένα.

Οι λαθρομωχαμέτηδες και οι Τούρκοι θα παταχθούν. Το Εθνικιστικό μας Κίνημα θα φτιάξει νέο ελληνοκίνητο και χριστιανικό συμμαχικό άξονα. Ο Στρατός μας θα τειχίσει την Πατρίδα και θα λευτερώσει Έλληνες. Οι αλαζόνες τής παγκοσμιοποίησης θα πνιγούν στα νερά μας. Και η Ελλάς θα φορέσει εκ νέου στέμμα στην κώμη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: