ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Η ΕΛΛΑΣΑΘΗΝΑ 17-4-2017.

Μέσα από τα χαλάσματα τού σύγχρονου κόσμου τής ανηθικότητας και τού βαρβαρισμού έρχονται οι Πολεμιστές τού Ήθους και τού Πολιτισμού να φέρουν δικαιοσύνη. Πρέπει να εκλείψει ολωσδιόλου η νεοταξική ξιπασιά και η κουστωδία της, να λευτερωθούν τα έθνη από τα σάπια πρότυπα τής παγκόσμιας εκπόρνευσης και από ξένες ηγεσίες και στρατούς. Και για να βασιλέψει το δίκιο πρέπει στη θέση τού ψευτορωμέϊκου να ανατείλει η Αληθινή Ελλάς.

Οι μεγάλες δυνάμεις τής υπερφίαλης παγκοσμιοποίησης θέλουν να βυθίσουν την ανθρωπότητα στην μιζέρια και το χάος, ώστε να προσκυνήσουν οι ραγιάδες τον αντίχριστο ηγέτη τους. Αλλά οι δυνάμεις τού νεοταξισμού βαστούν όχι τόσο τα πολιτικά ηνία όσο το παγκόσμιο χρήμα και την παγκόσμια προπαγάνδα. Αυτοί κινούν νήματα και αποφάσεις. Είναι αυτό που καλείται με ένα όνομα διεθνής σιωνισμός. Και όταν κάποιες ηγεσίες κάμουν άλλα φερσίματα, βρυχάται ο σιωνισμός και κουβαλάει χρεοκοπίες και στρατούς.

Ο γεωπολιτικός έλεγχος τής παγκόσμιας εξουσίας ακολουθάει τις οδούς τού γεωφυσικού πλούτου. Είναι οι οδοί που διασταυρώνονται στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, το υδάτινο κέντρο τής υφηλίου. Αυτός είναι ο λόγος που χτυπιέται ο νότιος σιτοβολώνας τής Ευρώπης και περισσότερο η Ιερή Ελλάς. Διότι η Πατρίδα μας διαθέτει ενεργειακή επάρκεια και φυσικό πλούτο, ενώ ταυτόχρονα ελέγχει το διαμετακομιστικό εμπόριο, όντας αυτό που αποκαλούμε το γεωφυσικό παρατηρητήριο τής οικουμένης.

Όποιος διαθέτει επάρκεια σίτισης και πρώτων υλών δεν δύναται να καταστεί όμηρος ξένων επιδιώξεων και συμφερόντων. Εκτός κι αν τού χαλάσεις δύο πράματα, τις αξίες και την κοινωνική συνοχή, με τη συνδρομή προδοτών πολιτικών. Αυτό ακριβώς που συνέβη στην Ελλάδα των μνημονίων, από τον καιρό τού Εικοσιένα κιόλας έως σήμερα. Όμως το Ελληνικό Έθνος έχει τρία άτρωτα προτερήματα. Την Πίστη του, τον Πολιτισμό του και τον έμφυτο Εθνικισμό του που καλπάζει. Και έτσι οι νεοταξίτες βάλανε εμπρός έναν σύγχρονο δούρειο ίππο.

Ο δούρειος ίππος τού καιρού είναι οι λαθροπρόσφυγες που εξαπολύει η Τουρκία προς την νησιωτική και την ηπειρωτική Ελλάδα. Η ίδια η Τουρκία είναι ο χωροφύλακας που έχει εγκαταστήσει στα εδάφη τού Βυζαντίου μας ο Σταυρωτής. Το πρόβλημα ωστόσο των εχθρών μας είναι ότι θέλουν την κυριαρχία στην ελληνίδα γεωπολιτική αυλή καθείς για λογαριασμό του. Είναι αυτός ακριβώς ο λόγος που γέννησε το τουρκικό πραξικόπημα τού 2016, αφού ο νεοταξισμός αποφάσισε μέσω των Κούρδων να κάμει ολάκερη την Μεσόγειο δική του.

Οι ψευτοσύμμαχοι θέλουν την Ελλάδα αποψιλωμένη σε ψυχές και εδάφη. Δεν θέλουν να αναλάβουν την Πατρίδα οι Πιστοί και οι Πατριώτες. Δεν θέλουν να εγερθεί το Εθνικιστικό Κίνημα στο τιμόνι τής Ελλάδος, από κοινού με τον Ελληνικό Στρατό και την Ελληνοορθοδοξία. Έχουν δεμένους καλά στο άρμα τής παγκοσμιοποίησης τούς διεθνιστές πολιτικούς και τούς ψευτορθόδοξους οικουμενιστές. Και έτσι βάλανε σε λειτουργία τις ανθρώπινες νάρκες που σέρνονταν πάντα σαν τα σκουλήκια ανάμεσά μας.

Οι Τούρκοι αναβάθμισαν τις πάγιες, ιταμές και παράνομες απαιτήσεις τους σε βάρος τής Ελλάδος μας. Μετά από την αμφισβήτηση των Συνθηκών Λοζάνης και Μοντρέ, ήρθαν να επαληθεύσουν τα νεοοθωμανικά τους σχέδια περί αλλαγής των ελληνοτουρκικών συνόρων. Θεωρούν τουρκικό έδαφος που πρέπει να επιστρέψει στην Τουρκία τόσο τη Θράκη όσο και το σύνολο τουλάχιστον τού βορειοανατολικού Αιγαίου. Δεν κρύβουν μάλιστα την προστασία που παρέχουν στο σύνολο των μουσουλμάνων που βρίσκονται στην Χερσόνησο τού Αίμου.

Θεωρείται συνεπώς απολύτως συνυφασμένη με την τουρκική επιθετικότητα η καλλιεργούμενη ανταρσία των εισαγόμενων λαθροπροσφύγων. Οι εντάσεις σε ολάκερη την χώρα που προκαλούν οι λαθροτζιχαντιστές στρατιώτες τού σιωνιστή εμποράκου των εθνών είναι ο προθάλαμος τής τουρκικής στρατιωτικής εισβολής. Διά τούτο και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις κάλυψαν σε γρήγορο χρόνο και επάρκεια δυνάμεων την Θράκη και το Αιγαίο.

Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι ο Ελληνισμός πρέπει να εξουδετερώσει την πέμπτη φάλαγγα που συγκροτούν το ψευτορωμέϊκο κράτος τής αστικής δημοκρατίας και το μαρξιστικό παρακράτος. Είναι αυτοί οι ψευτορωμιοί που συναλλάσσονται με τούς εβραιοσιωνιστές τραπεζίτες και το ξένο νόμισμα αυτών και εκείνοι που απαιτούν την μετατροπή τής Ελλάδος σε πολυπολιτισμικό και πολυφυλετικό αχταρμά. Όλοι ετούτοι οι Εφιάλτες, ενώ ο εχθρός μάς ζητάει χώμα ιερό, ανοίξανε την πόρτα τού Έθνους στους διαπραγματευτές τού αίσχους.

Οι προσωρινά μεγάλες δυνάμεις τού καιρού ερίζουν για τον έλεγχο τής οικουμένης. Τα χρηματοοικονομικά σκέλη τής σιωνιστοκατακτημένης Δύσης εκβιάζουν κυβερνήσεις. Οι δε ΗΠΑ τού Τραμπ, ενώ εγκατέλειψαν το νεοταξικό προτεκτοράτο των Σκοπίων στη διάλυση, υπέκυψαν ιδιαιτέρως εύκολα στις εντολές των Σταυρωτήδων και επιτίθενται στους συμμάχους των Ρώσων, με πρώτη τη Συρία τού Άσαντ. Οι Αμερικανοί αποτελούν ξεκάθαρα την λόγχη των σιωνιστών που στρέφεται κατά τής Ρωσίας, κατά τής Ορθοδοξίας και κατά τής Ελλάδος μέσω των Τούρκων και των Αλβανών που ζητούν με θράσος νέα ελληνικά εδάφη, πλέον αυτών που ήδη μάς έχουν κλέψει. Οι πάντες διεκδικούν πλέον εδάφη, πλην τής νόμιμης κατόχου αυτών Ελλάδος.

Φτώχια, ψευτοεμφύλιος και πολεμική αντάρα μαζί αντιμετωπίζονται μονάχα με έναν τρόπο. Με την επιβολή Εθνικολαϊκής και Στρατιωτικής Επανάστασης. Να εξοντωθούν οι θύλακες τού ισλαμισμού υπό των Σωμάτων Ασφαλείας. Να υπαχθεί πας πλουτοπαραγωγικός πόρος σε χρήμα και αγαθά που βρίσκεται εντός τής ελληνικής επικράτειας στην διάθεση τής νέας Εθνικιστικής Κυβέρνησης. Να τεθεί σε πολεμική έγερση ο Εθνικός μας Στρατός στα ακριτικά σημεία τής έως τούδε ελεύθερης Ελλάδος. Να συναφθεί νέο συμμαχικό σύμφωνο. Και να προστατευτούν οι αλύτρωτοι Έλληνες έως τής απελευθερώσεώς τους.

Ομιλώ ξεκάθαρα για την επανεκκίνηση τού καθάριου ελληνικού κράτους στα όρια τής εθνικής και ιστορικής δικαιοσύνης. Ως Έλλην Εθνικιστής δεν θέλω την ψήφο αλλά την ψυχή και την καρδιά τού ελληνικού λαού. Ο Έλλην έχει ένα μονάχα κόμμα. Και το όνομα αυτού είναι Ορθόδοξη και Εθνικοκοινωνική Ελλάς. Εθνική Οικονομία σημαίνει Εθνική Παραγωγή και Εργασία. Εθνική Πολιτική σημαίνει Ελληνική Γεωπολιτική και Μεγάλη Ελλάδα. Ιδού ο καιρός των Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: